Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
-
ΓΑΛΗ
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από ΓΑΛΗ » 06 Οκτ 2023, 10:50
Από πολιτικούς χαρακτηρισμούς κανενάδων, άλλο τίποτα. Μιλάμε για κόλαφο, όχι αστεία.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Ασέβαστος
από Ασέβαστος » 06 Οκτ 2023, 11:10
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 10:21
Ασέβαστος έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 10:16
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 09:53
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το ότι θεωρείς υγιές και δίκαιο να μαζεύει στο χαλαρό καμμία φάπα ή "γυναικείο" χαστούκι η γυναίκα αλλά παθαίνεις ταράκουλο στην ιδέα ότι μπορεί να μαζέψει κάποιο επίσης "παιδικό" χαστούκι ο γιος σου...
γιατι σου κανει εντυπωση;
ο/η ενηλικος, μια χαρα μπορει να φαει τις φαπες του οταν κανει μαλακιες. εχει τη γνωση να μην τις κανει, εχει την επιλογη να φυγει απο κει που πεφτουν οι φαπες, εχει την ικανοτητα να αμυνθει η και να ανταποδωσει.
το παιδι, τιποτα απο τα παραπανω. γι αυτο το πιο χοντρο ξυλο το θελει ο ενηλικος που σηκωνει χερι σε παιδι.
Εννοείς ότι αυτό που καθορίζει το πότε είναι επιτρεπτή η φάπα, εξαρτάται από τη μυϊκή δυναμική των εμπλεκομένων;
βλεπεις παραπανω γραμμενο καπου αυτο;
εξαρταται απο τις επιλογες που εχει αυτος που ειναι να τις μαζεψει.
αν ειναι 5 χρονω, δεν εχει καμμια. αν ειναι 25, εχει ολες.
-
Ναύτης
από Ναύτης » 06 Οκτ 2023, 11:12
Οι μόνες μάπες που δικαιολογούνται, στο βίπερ της Κασπ, είναι εκείνες που έριξε ο παππούς-πεθερός στον πατέρα της επειδή χτυπούσε τη μάνα της.
Ν' αγιάσει το χεράκι του.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 06 Οκτ 2023, 11:30
Ασέβαστος έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 11:10
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 10:21
Ασέβαστος έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 10:16
γιατι σου κανει εντυπωση;
ο/η ενηλικος, μια χαρα μπορει να φαει τις φαπες του οταν κανει μαλακιες. εχει τη γνωση να μην τις κανει, εχει την επιλογη να φυγει απο κει που πεφτουν οι φαπες, εχει την ικανοτητα να αμυνθει η και να ανταποδωσει.
το παιδι, τιποτα απο τα παραπανω. γι αυτο το πιο χοντρο ξυλο το θελει ο ενηλικος που σηκωνει χερι σε παιδι.
Εννοείς ότι αυτό που καθορίζει το πότε είναι επιτρεπτή η φάπα, εξαρτάται από τη μυϊκή δυναμική των εμπλεκομένων;
βλεπεις παραπανω γραμμενο καπου αυτο;
εξαρταται απο τις επιλογες που εχει αυτος που ειναι να τις μαζεψει.
αν ειναι 5 χρονω, δεν εχει καμμια. αν ειναι 25, εχει ολες.
Αν ένα 10χρονο δείρει ένα 5χρονο, επειδή του είπε κάτι προσβλητικό, τί παίζει;
Αν μια γυναίκα δείρει έναν γέρο ή έναν ανάπηρο, για τον ίδιο λόγο, τί παίζει;
Και από πού προκύπτει στην τελική, ότι το θέμα είναι η ηλικία αυτού που "δικαίως" τις ρίχνει και αυτού που "δικαίως" τις τρώει;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Ασέβαστος
από Ασέβαστος » 06 Οκτ 2023, 13:13
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 11:30
Και από πού προκύπτει στην τελική, ότι το θέμα είναι η ηλικία αυτού που "δικαίως" τις ρίχνει και αυτού που "δικαίως" τις τρώει;
τι εννοεις; δεν παιζει κατι. κοιτας να το σταματησεις, να βρεις τροπο να μην ξανασυμβει, να τιμωρησεις με καποιο τροπο τον οποιο υπευθυνο.

τον πρωτο ρολο δεν τον παιζει η ηλικια. η ουσια ειναι αυτος που θα τις φαει, να εχει την ικανοτητα να καταλαβει οτι εχει κανει μαλακια, να εχει προειδοποιηθει και κατανοησει οτι καποιες μαλακιες τιμωρουνται με φαπες, και να εχει την ελευθερια/δυνατοτητα να φυγει η να σταματησει τις μαλακιες.
απλως αυτα συντρεχουν σχεδον παντα σε ενηλικους, σχεδον ποτε σε ανηλικους.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 06 Οκτ 2023, 13:23
Ασέβαστος έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 13:13
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 11:30
τι εννοεις; δεν παιζει κατι. κοιτας να το σταματησεις, να βρεις τροπο να μην ξανασυμβει, να τιμωρησεις με καποιο τροπο τον οποιο υπευθυνο.

τον πρωτο ρολο δεν τον παιζει η ηλικια. η ουσια ειναι αυτος που θα τις φαει, να εχει την ικανοτητα να καταλαβει οτι εχει κανει μαλακια, να εχει προειδοποιηθει και κατανοησει οτι καποιες μαλακιες τιμωρουνται με φαπες,
και να εχει την ελευθερια/δυνατοτητα να φυγει η να σταματησει τις μαλακιες.
απλως αυτα συντρεχουν σχεδον παντα σε ενηλικους, σχεδον ποτε σε ανηλικους.
Νομίζω τα έχεις μπλέξει λίγο. Γιατί αν θεωρήσουμε ότι αυτός που καθορίζει το τι είναι μαλακία που ευλόγως τιμωρείται με φάπα είναι ο πιο δυνατός, τότε θολώνει αρκετά το τοπίο.
Να υποθέσω ότι παίζει και η οικονομική εξάρτηση στο πλαίσιο που θέτεις;

ΥΓ. Το 10χρονο που δέρνει 5χρονο πώς το τιμωρείς;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Ασέβαστος
από Ασέβαστος » 06 Οκτ 2023, 13:31
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 13:23
Νομίζω τα έχεις μπλέξει λίγο. Γιατί αν θεωρήσουμε ότι αυτός που καθορίζει το τι είναι μαλακία που ευλόγως τιμωρείται με φάπα είναι ο πιο δυνατός, τότε θολώνει αρκετά το τοπίο.

δεν ειμαι κανας νομοθετης να θεσω πλαισια.
αν τελοσπαντων πω σε εσενα μην το ξανακανεις αυτο (το οποιο μπορεις να αναγνωρισεις ως μαλακια η οχι) γιατι θα πεσει φαπα, εχεις την ευχερεια να μην το ξανακανεις, να εξαφανιστεις απο τη ζωη μου, η και να μου γυρισεις 2 φαπες. και αλλες επιλογες οπως να φερεις την αστυνομια, τον παππου, η οτι αλλο μπορει να κανει ενας ενηλικος.
αμα εισαι 5 χρονω, τιποτα απο τα παραπανω.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 06 Οκτ 2023, 13:34
Ασέβαστος έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 13:31
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 13:23

δεν ειμαι κανας νομοθετης να θεσω πλαισια.
αν τελοσπαντων πω σε εσενα μην το ξανακανεις αυτο (το οποιο μπορεις να αναγνωρισεις ως μαλακια η οχι) γιατι θα πεσει φαπα, εχεις την ευχερεια να μην το ξανακανεις,
να εξαφανιστεις απο τη ζωη μου, η και να μου γυρισεις 2 φαπες. και αλλες επιλογες οπως να φερεις την αστυνομια, τον παππου, η οτι αλλο μπορει να κανει ενας ενηλικος.
αμα εισαι 5 χρονω, τιποτα απο τα παραπανω.
Με το παιδί ή χωρίς;
Εκτός αν θεωρείς τόσο τη γυναίκα όσο και το παιδί κάτι σαν προσωπική σου ιδιοκτησία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 06 Οκτ 2023, 13:40
Αυτό πάντως που ξέρω εγώ είναι ότι ουδείς βαράει στο χαλαρό τον οποιονδήποτε ή οποιαδήποτε μπορεί να του αντιγυρίσει 2 φάπες...
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Ασέβαστος
από Ασέβαστος » 06 Οκτ 2023, 13:43
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 13:34
Με το παιδί ή χωρίς;
Εκτός αν θεωρείς τόσο τη γυναίκα όσο και το παιδί κάτι σαν προσωπική σου ιδιοκτησία.
ρε συ τι μου φτιαχνεις σεναρια για να αναλυσω; καθε ιστορια θελει καμποσες λεπτομερειες για να μπορω να πω τη γνωμη μου.
οταν λεω ελευθερη να φυγεις, σιγουρα δεν σε θεωρω ιδιοκτησια. για το παιδι μια προχειρη απαντηση ειναι οτι θελει το ιδιο

-
sys3x
από sys3x » 06 Οκτ 2023, 13:45
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 09:32
sys3x έγραψε: ↑05 Οκτ 2023, 15:40
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑05 Οκτ 2023, 15:27
Πάλι σε εσωτερικευμενο μισογυνισμό το γυρίσαμε...Α ρε Ναιδα πόσο μπροστά ήσουν...
Γαλη γιατί αποκλειεις η μαμά να ήταν και θύμα και θύτης;

Αλήθεια είναι αυτό που γράφεις, δεν υπάρχει κανένας/ια/@ άλλος/η/@ ισχυρότερος αναμεταδότης της
Ισχυρής Τοξικής Πατριαρχίας από τις μανούλες που μεγαλώνουν παιδιά και τις γουάναμπη μανούλες.
Για να μην αναρωτιέται κάνεις πλέον πως διαιωνίζεται το φαινόμενο ε.
Μα δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί που διαφωνούν σε αυτό.
Ο μεγαλύτερος σύμμαχος της ΙΤΑ είναι το άμεσο ή έμμεσο σαπορτάρισμα της από τις γυναίκες και φυσικά στις περισσότερες περιπτώσεις ο νυν θύτης υπήρξε πρώην θύμα. Πολλές φορές αυτή η κατάσταση παίζει και ταυτοχρόνως (θύμα στη χ φάση, θύτης στην ψ φάση). Στη συγκεκριμένη φάση, παίζει το δεύτερο.
Σαφέστατα και υπάρχουν πολλοί/ες/@ που είτε η "καθαρή" ιδεολογική προσέγγιση είτε η αντιληπτική τους ικανότητα είτε ο συνδυασμός τους δεν τους/ις/@ επιτρέπουν να κάνουν μια τόσο... περίπλοκη σύνδεσή.
Το ξέρεις.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 06 Οκτ 2023, 13:49
sys3x έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 13:45
sys3x έγραψε: ↑05 Οκτ 2023, 15:40
Αλήθεια είναι αυτό που γράφεις, δεν υπάρχει κανένας/ια/@ άλλος/η/@ ισχυρότερος αναμεταδότης της
Ισχυρής Τοξικής Πατριαρχίας από τις μανούλες που μεγαλώνουν παιδιά και τις γουάναμπη μανούλες.
Για να μην αναρωτιέται κάνεις πλέον πως διαιωνίζεται το φαινόμενο ε.
Ο μεγαλύτερος σύμμαχος της ΙΤΑ είναι το άμεσο ή έμμεσο σαπορτάρισμα της από τις γυναίκες και φυσικά στις περισσότερες περιπτώσεις ο νυν θύτης υπήρξε πρώην θύμα. Πολλές φορές αυτή η κατάσταση παίζει και ταυτοχρόνως (θύμα στη χ φάση, θύτης στην ψ φάση). Στη συγκεκριμένη φάση, παίζει το δεύτερο.
Σαφέστατα και υπάρχουν πολλοί/ες/@ που είτε η "καθαρή" ιδεολογική προσέγγιση είτε η αντιληπτική τους ικανότητα είτε ο συνδυασμός τους δεν τους/ις/@ επιτρέπουν να κάνουν μια τόσο... περίπλοκη σύνδεσή.
Το ξέρεις.
Ναι, το ξέρω. Απλώς δεν θεωρώ τόσο ...περίπλοκη τη συγκεκριμένη σύνδεση.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
sys3x
από sys3x » 06 Οκτ 2023, 13:58
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 13:49
Το ξέρεις.

Μα δεν είναι καθόλου περίπλοκο το κόνσπετ.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 06 Οκτ 2023, 14:06
sys3x έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 13:58
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 13:49
Το ξέρεις.

Μα δεν είναι καθόλου περίπλοκο το κόνσπετ.

Μα ακριβώς γι' αυτό υπάρχουν τα τυφλά σημεία. Για να σκοτεινιάζουν τις εμφανείς πλην δυσάρεστες πληροφορίες.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.