Sos

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Sos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 06 Οκτ 2023, 15:37

sys3x έγραψε:
06 Οκτ 2023, 14:59
Ούτε η λουλού (αν μου το επιτρέπεις λουλού)
καλα ο χαο εχει ρίξει Κυριακο και πουλαει παραμυθια τώρα, εσυ μηπως εχεις περίοδο ομως; Σε πιανει περιοδικά εννοω, κανένα έλεος για κανεναν γιατί καραμανλής, μετα τους αγαπας ολους γιατι χριστουγεννα. Τι θα γίνει;

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 06 Οκτ 2023, 15:42

enaon έγραψε:
06 Οκτ 2023, 15:37
sys3x έγραψε:
καλα ο χαο εχει ρίξει Κυριακο και πουλαει παραμυθια τώρα, εσυ μηπως εχεις περίοδο ομως; Σε πιανει περιοδικά εννοω, κανένα έλεος για κανεναν γιατί καραμανλής, μετα τους αγαπας ολους γιατι χριστουγεννα. Τι θα γίνει;
Έλα ντε.
Αυτό θα αναρωτιόμανε κι εγώ εάν, ξες, όντωστ κανένα έλεος και αγάπη μόνο.
:102:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk » 06 Οκτ 2023, 15:53

Casp έγραψε:
05 Οκτ 2023, 16:32
ksk έγραψε:
05 Οκτ 2023, 16:01
Casp έγραψε:
05 Οκτ 2023, 13:59
Εχω το "κοτσιανι". Δεν ξερω πως το λετε εσεις.
Το αγοραπωλητηριο εγγραφο του διαμερισματος με ολες τις αποδειξεις εξοφλησης του. Και ειναι στο ονομα μου. Γι αυτο λεω, επειδη δεν γνωριζω πώς πανε αυτα (και δεν ασχοληθηκα ποτε), αν υπαρχει καποιος δικηγορος στο φορουμ ας μου πει. Αλλιως δεν προκειται ουτως η αλλως να ασχοληθω.

Το δανειο το εκανε ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ η μανα μου. Επειδη οπως ειπα δωσαμε ολα τα λεφτα για να το ξοφλησουμε και να παρω τα κλειδια.

Ηδη της εδωσα 3000 για την δοση και σκοπευα να αφηνω στην ακρη (ηδη αφησα κι αλλα) για να δινω. Ε τωρα ας το παρουν, θα τα δινουμε σε ενοικια.

Προτεινε να δινει κι αυτος δοση για να μην το χτυπανε συνεχεια για τα λεφτα, αλλα ακομα κ γι αυτο ειχαν θεμα γιατι λενε θα ηταν σαν να εχει δικαιωματα στο διαμερισμα.
Σου έκανε δωρεά η μαμά σου το ποςο του δανείου της;
Τι εννοεις δωρεα;;

Για το δανειο δινουν τωρα καθε μηνα δοση. Και γι αυτη την δοση θα με απειλουν μια ζωη. Εδω δεν ηξερα τιποτα για το δανειο, πριν ενα μηνα μου το ειπε. Και μολις εληξε το γραμματειο της εδωσα 3000 και θα μαζευα κι αλλα λεφτα για να δινω κι' εγω, αν και ηξερα ουτως ή αλλως πως ποτε δεν θα σταματησουν να μου το χτυπανε. Εγω ο,τι δινω το δινω απο λεφτα που τα δουλευω κ τα βαζω στην ακρη. Η μανα μου ποτε στην ζωη της δεν δουλεψε. Τα βρηκε ολα ετοιμα. Και επειδη τωρα θα πειτε οτι τα βρηκα κι' εγω, εγω ποτε δεν ζητησα μεγαλεια, την ησυχια μου ζητουσα, γι αυτο και της ελεγα απο την αρχη να το κανει ο,τι θελει απο την στιγμη που δεν μου επιτρεπουν να ειμαι ευτυχισμενη.
Δεν μας έδωσες σαφή εικόνα για την απόκτηση του ακινήτου δλδ αγοράστηκε και μεταβιβάστηκε μετά σε σενα ή είσαι η πρώτη αγοράστρια με χρήματα μαμάς και γιαγιάς,
Εδώ αν ισχύει η δεύτερη περίπτωση και έγινε δωρεά χρημάτων μπορεί και να ανακληθεί ( είχες πει ότι βάλανε δικηγόρο οποτε το μυαλό μου πήγε στην δεύτερη περίπτωση).
Τελικά το δάνειο το πήρε για να δικαιολογήσει το πόθεν εσχες αν ισχύει η δεύτερη περίπτωση κι αν οι φορολογικές διατάξεις είναι ίδιες με την Ελλάδα.
Τεσπα είναι λίγο μπερδεμένα τα πράγματα , εννοώ όπως τα λες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το κανεις επίτηδες, απλά δεν έχεις την γνώση.
Υ.Γ Μπορεί να είναι δοκιμή για να δούνε αντιδράσεις του αγοριού σου ...όπως και ναχει η γιαγιά σου την οποία αγαπούσες και σε αγαπούσε θαθελε να το κρατήσεις εσυ. Μπορείς να μετακομίσεις , μπορείς να ξεπληρώνεις την μαμά σου όχι όμως να το χαρίσεις. :wave:
Παρατηρητής...

Άβαταρ μέλους
ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk » 06 Οκτ 2023, 15:56

enaon έγραψε:
06 Οκτ 2023, 15:37
sys3x έγραψε:
Μήπως να μοιραστείς μαζί του τα σοκολατάκια;
Παρατηρητής...

Άβαταρ μέλους
ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk » 06 Οκτ 2023, 15:59

ΓΑΛΗ έγραψε:
06 Οκτ 2023, 14:16
sys3x έγραψε:
06 Οκτ 2023, 14:08
Μα ναι, τι αξία θα είχανε τα αστέρια χωρίς το απέραντο σκοτάδι ολούθε.
Δεν έχουν κάποια συγκεκριμένη αξία τα αστέρια γιατί κάποια από αυτά έχουν ήδη πεθάνει.

Το ίδιο ισχύει και για κάποιες ιδέες. Έχουνε σβήσει εδώ και καιρό αλλά οι σύγχρονοι Μάγοι τις ακολουθούν. :lol:
Εννοείς τους ναυτικούς; :smt017
Παρατηρητής...

Άβαταρ μέλους
ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk » 06 Οκτ 2023, 16:01

Χαοτικός έγραψε:
06 Οκτ 2023, 14:39
ΓΑΛΗ έγραψε:
06 Οκτ 2023, 14:37
sys3x έγραψε:
06 Οκτ 2023, 14:33

Τα χρώματά είναι κοινωνικές κατασκευές.
A μην το λες. Ο Χάο είναι εκθαμβωτικά λευκή ύπαρξη που ένεκα φιλανθρωπίας προσπαθεί να μας διαφωτίσει και για τις αποχρώσεις του γκρίζου που κινούνται οι κατώτερες υπάρξεις...

Κι επειδή κάπου μ' έχει πιάσει το πειρακτικό μου, χαιρετώ για σήμερα. :wave:
Επειδή μιλάνε άντρες εδώ. Δεν πας να πλύνεις κάνα πιάτο; Χριστιανή πράμα;
:o
Παρατηρητής...

Άβαταρ μέλους
Allah
Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Allah » 06 Οκτ 2023, 16:09

40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε:
05 Οκτ 2023, 20:51
Casp έγραψε:
05 Οκτ 2023, 16:33

Προσεξε μην πνιγεις εσυ η ιδια απο την χολη που βγαζεις.

Πως αντεχεις τον εαυτο σου; δεν φοβασαι μην δηλητηριαστεις;
Από γυναίκα-μανα που το ρίχνει δαγκωτο νέα δημοκρατία μετά τα Τέμπη, μην περιμένεις και πολύ ενσυναίσθηση. Βαρώντας στο γάμα του Καραγκιόζη, θα πετύχει και 5 αλήθειες, τις οποίες και θα εκστομίσει χωρίς σουλούπωμα και διπλωματίες αλλά η γενική εικόνα είναι η Βασιλισσα με την παγωμένη καρδιά.
Σαν όνομα αστεριού ακούγεται αυτό. Όπως λέμε άλφα του Κενταύρου...

Casp
Phorum.gr user: Casper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 06 Οκτ 2023, 16:16

Θα σας γραψω τις εξελιξεις. Χθες περασα απο το σπιτι (με αφησε με το αυτοκινητο του ο δικος μου για 5 λεπτα για να αφησω λεφτα για τον συγγενικο γαμο, για να μου την λενε ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ) και ο μπαμπας μου μου ειπε να μεινω να μιλησουμε. Του λεω τι να πουμε; Τα ειπαμε ολα χθες. Μου λεει για το διαμερισμα. Του λεω δεν μπορω με περιμενει κ εχουμε πραγματα στο αυτοκινητο που θελουν ψυγειο και θα παμε να φαμε. Μου λεει πηγαινε φαε και ελα. Ε εγινε 9+ και δεν θα προλαβαιναμε και τον παιρνω και του λεω σε κανα μισαωρο θα μπορω, θα κοιμηθεις; Μου λεει οκ ελα αυριο.

Σημερα με παιρνει κ μου λεει "Τι ωρα θα ερθεις; Θελω να μιλησουμε. Ειναι τραγικα τα πραγματα". Του λεω "μετα τις 7, εχω κατι να κανω οταν σχολασω. Τι εννοεις τραγικα; Σχετικα με τι;". Δεν μου ελεγε. Χθες οταν πηγα να αφησω τα λεφτα του ελεγε η μανα μου "βγειτε εξω και πες της για το διαμερισμα". Ηξερα πως θα μου ελεγε κατι για το διαμερισμα και ηθελα να μαθω πριν παω αποψε απο το σπιτι.

Οποτε παιρνω την μανα μου τηλεφωνο (αυτην την εχω μπλοκ, δεν μπορει να εχει επαφη μαζι μου). Της λεω "τι εννοουσε ειναι τραγικα τα πραγματα κ τι θελει να μου πει;". Μου λεει "ειναι ψυχοπαθης ο δικος σου, εχει ιδεα για τον εαυτο του και ηρθε εδω μεσα για να με κατηγορησει" (αυτη μας στολιζε και τους 2 με το καλησπερα). Της λεω "οκ δεν με νοιαζει τι λετε γι' αυτον. Για το διαμερισμα τι θα μου λεγατε;". Μου λεει "μαλλον να σου δωσει πισω τα λεφτα που εδωσες και να μας υπογραψεις". Και της λεω "α οκ, δηλαδη χρειαζεται η υπογραφη μου για να μην τρεχουμε στα δικαστηρια;" και μου λεει "ναι, βαλαμε δικηγορο κ εχουμε ολες τις αποδειξεις. Θα το νοικιαζω 1500 ευρω τον μηνα και εσυ να πας να νοικιαζεις αλλου." Και απανταω "ok, θα ερθω να υπογραψω". Και απανταει "πες μου τι ωρα θα ερθεις για να φυγω".. και μετα αρχισε παλι να μας στολιζει κ της εκλεισα το τηλεφωνο. Αν ξεκινησει να ουρλιαζει αποψε ο μπαμπας μου θα υπογραψω κ θα φυγω αρων αρων. Και αν μου πει να μου δωσει τα λεφτα που εδωσα, δεν προκειται να τα δεχτω (η μανα μου ελεγε να μην το πω στον δικο μου οτι θα μου δωσουν τα λεφτα μου, μαλλον επειδη νομιζει πως θα μου τα φαει!).

Ακομα και να χωρισω, προτιμω να καταληξω στον δρομο ή να την βγαζω καθε μερα με ψωμι και μακαρονια, παρα να γυρισω πισω. Αρκετα με εχουν αρρωστησει.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Άβαταρ μέλους
kongrosian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kongrosian » 06 Οκτ 2023, 16:21

Γυφτάκι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γυφτάκι » 06 Οκτ 2023, 16:59

Casp έγραψε:
06 Οκτ 2023, 16:16
Θα σας γραψω τις εξελιξεις. Χθες περασα απο το σπιτι (με αφησε με το αυτοκινητο του ο δικος μου για 5 λεπτα για να αφησω λεφτα για τον συγγενικο γαμο, για να μου την λενε ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ) και ο μπαμπας μου μου ειπε να μεινω να μιλησουμε. Του λεω τι να πουμε; Τα ειπαμε ολα χθες. Μου λεει για το διαμερισμα. Του λεω δεν μπορω με περιμενει κ εχουμε πραγματα στο αυτοκινητο που θελουν ψυγειο και θα παμε να φαμε. Μου λεει πηγαινε φαε και ελα. Ε εγινε 9+ και δεν θα προλαβαιναμε και τον παιρνω και του λεω σε κανα μισαωρο θα μπορω, θα κοιμηθεις; Μου λεει οκ ελα αυριο.

Σημερα με παιρνει κ μου λεει "Τι ωρα θα ερθεις; Θελω να μιλησουμε. Ειναι τραγικα τα πραγματα". Του λεω "μετα τις 7, εχω κατι να κανω οταν σχολασω. Τι εννοεις τραγικα; Σχετικα με τι;". Δεν μου ελεγε. Χθες οταν πηγα να αφησω τα λεφτα του ελεγε η μανα μου "βγειτε εξω και πες της για το διαμερισμα". Ηξερα πως θα μου ελεγε κατι για το διαμερισμα και ηθελα να μαθω πριν παω αποψε απο το σπιτι.

Οποτε παιρνω την μανα μου τηλεφωνο (αυτην την εχω μπλοκ, δεν μπορει να εχει επαφη μαζι μου). Της λεω "τι εννοουσε ειναι τραγικα τα πραγματα κ τι θελει να μου πει;". Μου λεει "ειναι ψυχοπαθης ο δικος σου, εχει ιδεα για τον εαυτο του και ηρθε εδω μεσα για να με κατηγορησει" (αυτη μας στολιζε και τους 2 με το καλησπερα). Της λεω "οκ δεν με νοιαζει τι λετε γι' αυτον. Για το διαμερισμα τι θα μου λεγατε;". Μου λεει "μαλλον να σου δωσει πισω τα λεφτα που εδωσες και να μας υπογραψεις". Και της λεω "α οκ, δηλαδη χρειαζεται η υπογραφη μου για να μην τρεχουμε στα δικαστηρια;" και μου λεει "ναι, βαλαμε δικηγορο κ εχουμε ολες τις αποδειξεις. Θα το νοικιαζω 1500 ευρω τον μηνα και εσυ να πας να νοικιαζεις αλλου." Και απανταω "ok, θα ερθω να υπογραψω". Και απανταει "πες μου τι ωρα θα ερθεις για να φυγω".. και μετα αρχισε παλι να μας στολιζει κ της εκλεισα το τηλεφωνο. Αν ξεκινησει να ουρλιαζει αποψε ο μπαμπας μου θα υπογραψω κ θα φυγω αρων αρων. Και αν μου πει να μου δωσει τα λεφτα που εδωσα, δεν προκειται να τα δεχτω (η μανα μου ελεγε να μην το πω στον δικο μου οτι θα μου δωσουν τα λεφτα μου, μαλλον επειδη νομιζει πως θα μου τα φαει!).

Ακομα και να χωρισω, προτιμω να καταληξω στον δρομο ή να την βγαζω καθε μερα με ψωμι και μακαρονια, παρα να γυρισω πισω. Αρκετα με εχουν αρρωστησει.
Σα να περνάς καθυστερημένη εφηβεία είναι η φάση.. Τεςπα ,αφού το αποφάσισες κάντο να ηρεμήσεις . Φύγε και μείνε αλλού..Αλλά τα λεφτά είναι μαλακία να μην τα δεχτείς .Δε σου τα χαρίζουν ,δικά σου είναι..

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 06 Οκτ 2023, 17:10

παντως αν δεν τρολλάρει το κορίτσι, θα χάσει την περιουσία του γιατί την ειχαμε παρεξηγήσει και δεν δώσαμε μια συμβουλη σωστή την ώρα την κρίσιμη.

Άβαταρ μέλους
Πλέριος
Phorum.gr user: aytos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πλέριος » 06 Οκτ 2023, 17:19

γενικα η ολη φασις θυμηζει το ιστορικο live των Hanatarash με την μπουλντοζα

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 06 Οκτ 2023, 17:22

ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student » 06 Οκτ 2023, 17:25

enaon έγραψε:
06 Οκτ 2023, 17:10
παντως αν δεν τρολλάρει το κορίτσι, θα χάσει την περιουσία του γιατί την ειχαμε παρεξηγήσει και δεν δώσαμε μια συμβουλη σωστή την ώρα την κρίσιμη.
Να ναι μόνο η περιουσία...εδώ δεν έχει καταλάβει καν τί πάει να υπογράψει ...

απλά θα πάει να υπογράψει (ό,τι κανόνισε ο δικηγόρος των άλλων) και στα γρήγορα μάλιστα για να τελειώνει γιατί τα πράγματα είναι τραγικά...
μπορεί να υπογράφει και δήλωση εθελοντικού εγκλεισμού σε ίδρυμα με απόλυτη εξουσιοδότηση στη μάνα της να αποφασίζει για φαρμακευτικές αγωγές...μπορεί να υπογράφει μήνυση κατά του λατρεία για βιασμό...
δεν έχει σημασία, μόνο να τελειώνουμε.

user0972003

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από user0972003 » 06 Οκτ 2023, 17:27

Βαριέμαι τις ιστορίες με τα κληρονομικά, σπίτια, λεφτά.

Αλλά Κάσπ, ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ χωρίς να ξέρεις ΤΙ υπογράφεις !

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών