Sos

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
user0972003

Re: Sos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από user0972003 » 06 Οκτ 2023, 17:28

student έγραψε:
06 Οκτ 2023, 17:25
enaon έγραψε:
06 Οκτ 2023, 17:10
παντως αν δεν τρολλάρει το κορίτσι, θα χάσει την περιουσία του γιατί την ειχαμε παρεξηγήσει και δεν δώσαμε μια συμβουλη σωστή την ώρα την κρίσιμη.
Να ναι μόνο η περιουσία...εδώ δεν έχει καταλάβει καν τί πάει να υπογράψει ...

απλά θα πάει να υπογράψει (ό,τι κανόνισε ο δικηγόρος των άλλων) και στα γρήγορα μάλιστα για να τελειώνει γιατί τα πράγματα είναι τραγικά...
μπορεί να υπογράφει και δήλωση εθελοντικού εγκλεισμού σε ίδρυμα με απόλυτη εξουσιοδότηση στη μάνα της να αποφασίζει για φαρμακευτικές αγωγές...μπορεί να υπογράφει μήνυση κατά του λατρεία για βιασμό...
δεν έχει σημασία, μόνο να τελειώνουμε.
Διάβασε εδώ Κάσπ! Διάβασε τι θα σου δώσουν να υπογράψεις μαζί με δικό σου δικηγόρο να σου τα εξηγήσει!

Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 06 Οκτ 2023, 17:34

student έγραψε:
06 Οκτ 2023, 17:25
enaon έγραψε:
06 Οκτ 2023, 17:10
παντως αν δεν τρολλάρει το κορίτσι, θα χάσει την περιουσία του γιατί την ειχαμε παρεξηγήσει και δεν δώσαμε μια συμβουλη σωστή την ώρα την κρίσιμη.
Να ναι μόνο η περιουσία...εδώ δεν έχει καταλάβει καν τί πάει να υπογράψει ...

απλά θα πάει να υπογράψει (ό,τι κανόνισε ο δικηγόρος των άλλων) και στα γρήγορα μάλιστα για να τελειώνει γιατί τα πράγματα είναι τραγικά...
μπορεί να υπογράφει και δήλωση εθελοντικού εγκλεισμού σε ίδρυμα με απόλυτη εξουσιοδότηση στη μάνα της να αποφασίζει για φαρμακευτικές αγωγές...μπορεί να υπογράφει μήνυση κατά του λατρεία για βιασμό...
δεν έχει σημασία, μόνο να τελειώνουμε.
:smt005:
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 06 Οκτ 2023, 17:35

τι θα έκανε χωρίς εμάς;

Γυφτάκι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γυφτάκι » 06 Οκτ 2023, 17:45

enaon έγραψε:
06 Οκτ 2023, 17:35
τι θα έκανε χωρίς εμάς;
Θα καταστρεφόταν ..Που να τρέχει να βρεί δικηγόρο ψυχολόγο ψυχίατρο μεσίτη για το διαμέρισμα ,.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 06 Οκτ 2023, 17:58

Τραγικοί γονείς, τραγικός Λατρείας...
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 06 Οκτ 2023, 18:04

Casp έγραψε:
06 Οκτ 2023, 16:16
Θα σας γραψω τις εξελιξεις. Χθες περασα απο το σπιτι (με αφησε με το αυτοκινητο του ο δικος μου για 5 λεπτα για να αφησω λεφτα για τον συγγενικο γαμο, για να μου την λενε ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ) και ο μπαμπας μου μου ειπε να μεινω να μιλησουμε. Του λεω τι να πουμε; Τα ειπαμε ολα χθες. Μου λεει για το διαμερισμα. Του λεω δεν μπορω με περιμενει κ εχουμε πραγματα στο αυτοκινητο που θελουν ψυγειο και θα παμε να φαμε. Μου λεει πηγαινε φαε και ελα. Ε εγινε 9+ και δεν θα προλαβαιναμε και τον παιρνω και του λεω σε κανα μισαωρο θα μπορω, θα κοιμηθεις; Μου λεει οκ ελα αυριο.

Σημερα με παιρνει κ μου λεει "Τι ωρα θα ερθεις; Θελω να μιλησουμε. Ειναι τραγικα τα πραγματα". Του λεω "μετα τις 7, εχω κατι να κανω οταν σχολασω. Τι εννοεις τραγικα; Σχετικα με τι;". Δεν μου ελεγε. Χθες οταν πηγα να αφησω τα λεφτα του ελεγε η μανα μου "βγειτε εξω και πες της για το διαμερισμα". Ηξερα πως θα μου ελεγε κατι για το διαμερισμα και ηθελα να μαθω πριν παω αποψε απο το σπιτι.

Οποτε παιρνω την μανα μου τηλεφωνο (αυτην την εχω μπλοκ, δεν μπορει να εχει επαφη μαζι μου). Της λεω "τι εννοουσε ειναι τραγικα τα πραγματα κ τι θελει να μου πει;". Μου λεει "ειναι ψυχοπαθης ο δικος σου, εχει ιδεα για τον εαυτο του και ηρθε εδω μεσα για να με κατηγορησει" (αυτη μας στολιζε και τους 2 με το καλησπερα). Της λεω "οκ δεν με νοιαζει τι λετε γι' αυτον. Για το διαμερισμα τι θα μου λεγατε;". Μου λεει "μαλλον να σου δωσει πισω τα λεφτα που εδωσες και να μας υπογραψεις". Και της λεω "α οκ, δηλαδη χρειαζεται η υπογραφη μου για να μην τρεχουμε στα δικαστηρια;" και μου λεει "ναι, βαλαμε δικηγορο κ εχουμε ολες τις αποδειξεις. Θα το νοικιαζω 1500 ευρω τον μηνα και εσυ να πας να νοικιαζεις αλλου." Και απανταω "ok, θα ερθω να υπογραψω". Και απανταει "πες μου τι ωρα θα ερθεις για να φυγω".. και μετα αρχισε παλι να μας στολιζει κ της εκλεισα το τηλεφωνο. Αν ξεκινησει να ουρλιαζει αποψε ο μπαμπας μου θα υπογραψω κ θα φυγω αρων αρων. Και αν μου πει να μου δωσει τα λεφτα που εδωσα, δεν προκειται να τα δεχτω (η μανα μου ελεγε να μην το πω στον δικο μου οτι θα μου δωσουν τα λεφτα μου, μαλλον επειδη νομιζει πως θα μου τα φαει!).

Ακομα και να χωρισω, προτιμω να καταληξω στον δρομο ή να την βγαζω καθε μερα με ψωμι και μακαρονια, παρα να γυρισω πισω. Αρκετα με εχουν αρρωστησει.
αυτο αν το διαβαζω σωστα, λεει οτι θα χαρισεις ενα δικο σου ακινητο αξιας 200κ, σε καποιους που σου εχουν καταστρεψει τη ζωη, σε μισουν, και τους μισεις κι εσυ. :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 06 Οκτ 2023, 18:06

Αν πάντως θες να τους δείξεις ότι δεν τους έχεις ανάγκη αλλά να μη τους κάνεις και τη χάρη, μεταβίβασε το σε μένα.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 06 Οκτ 2023, 18:06

user έγραψε:
06 Οκτ 2023, 17:27
Βαριέμαι τις ιστορίες με τα κληρονομικά, σπίτια, λεφτά.

Αλλά Κάσπ, ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ χωρίς να ξέρεις ΤΙ υπογράφεις !
γενικος κανονας, υπογραφη-πουλι. τα ξερετε.

ειδικος κανονας, δεν υπογραφουμε κατι που εχει συνταξει δικηγορος, χωρις να το δει πρωτα δικος μας δικηγορος.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 06 Οκτ 2023, 18:10

ksk έγραψε:
06 Οκτ 2023, 15:56
Μήπως να μοιραστείς μαζί του τα σοκολατάκια;
το ενα που μου δίνεις για να μην κακομαθαίνω λες, να το μοιραστώ κιόλας; Ας φάει το αλουμινόχαρτο.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 06 Οκτ 2023, 18:11

Dwarven Blacksmith έγραψε:
06 Οκτ 2023, 18:06
Αν πάντως θες να τους δείξεις ότι δεν τους έχεις ανάγκη αλλά να μη τους κάνεις και τη χάρη, μεταβίβασε το σε μένα.
να μια καλη ιδεα.

εχω και καλυτερη. να το νοικιασει, και να μου δωσει τα 3 πρωτα νοικια. θα τα προωθησω σε ασβερκους του πρωην ανατολικου μπλοκ, οι οποιοι θα πεισουν την οικογενεια να φερεται με μεγαλη αγαπη και καλοσυνη στην κορην, να της μιλουν χαμηλοφωνως και με περισση ευγενεια. και να εχουν τον κονδο καλυτερα απο παιδι τους.

Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας » 06 Οκτ 2023, 18:28

Το ότι ψάχνει ιδέες για ψυχολογικό θρίλερ με δακρύβρεχτο σενάριο για την Κυπριακή τηλεόραση, δεν παίζει, ε;

Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null » 06 Οκτ 2023, 18:29

Ασέβαστος έγραψε:
06 Οκτ 2023, 18:04
αυτο αν το διαβαζω σωστα, λεει οτι θα χαρισεις ενα δικο σου ακινητο αξιας 200κ, σε καποιους που σου εχουν καταστρεψει τη ζωη, σε μισουν, και τους μισεις κι εσυ. :102:
Εικόνα
Georg Von Balkanen έγραψε:
06 Δεκ 2020, 19:38
Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.

Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk » 06 Οκτ 2023, 18:49

enaon έγραψε:
06 Οκτ 2023, 18:10
ksk έγραψε:
06 Οκτ 2023, 15:56
Μήπως να μοιραστείς μαζί του τα σοκολατάκια;
το ενα που μου δίνεις για να μην κακομαθαίνω λες, να το μοιραστώ κιόλας; Ας φάει το αλουμινόχαρτο.
Εγώ σου δίνω και εσυ το τρως; Τπτ για τις δύσκολες μέρες; :hammer:
Παρατηρητής...

Άβαταρ μέλους
ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk » 06 Οκτ 2023, 18:53

Casp έγραψε:
06 Οκτ 2023, 16:16
Θα σας γραψω τις εξελιξεις. Χθες περασα απο το σπιτι (με αφησε με το αυτοκινητο του ο δικος μου για 5 λεπτα για να αφησω λεφτα για τον συγγενικο γαμο, για να μου την λενε ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ) και ο μπαμπας μου μου ειπε να μεινω να μιλησουμε. Του λεω τι να πουμε; Τα ειπαμε ολα χθες. Μου λεει για το διαμερισμα. Του λεω δεν μπορω με περιμενει κ εχουμε πραγματα στο αυτοκινητο που θελουν ψυγειο και θα παμε να φαμε. Μου λεει πηγαινε φαε και ελα. Ε εγινε 9+ και δεν θα προλαβαιναμε και τον παιρνω και του λεω σε κανα μισαωρο θα μπορω, θα κοιμηθεις; Μου λεει οκ ελα αυριο.

Σημερα με παιρνει κ μου λεει "Τι ωρα θα ερθεις; Θελω να μιλησουμε. Ειναι τραγικα τα πραγματα". Του λεω "μετα τις 7, εχω κατι να κανω οταν σχολασω. Τι εννοεις τραγικα; Σχετικα με τι;". Δεν μου ελεγε. Χθες οταν πηγα να αφησω τα λεφτα του ελεγε η μανα μου "βγειτε εξω και πες της για το διαμερισμα". Ηξερα πως θα μου ελεγε κατι για το διαμερισμα και ηθελα να μαθω πριν παω αποψε απο το σπιτι.

Οποτε παιρνω την μανα μου τηλεφωνο (αυτην την εχω μπλοκ, δεν μπορει να εχει επαφη μαζι μου). Της λεω "τι εννοουσε ειναι τραγικα τα πραγματα κ τι θελει να μου πει;". Μου λεει "ειναι ψυχοπαθης ο δικος σου, εχει ιδεα για τον εαυτο του και ηρθε εδω μεσα για να με κατηγορησει" (αυτη μας στολιζε και τους 2 με το καλησπερα). Της λεω "οκ δεν με νοιαζει τι λετε γι' αυτον. Για το διαμερισμα τι θα μου λεγατε;". Μου λεει "μαλλον να σου δωσει πισω τα λεφτα που εδωσες και να μας υπογραψεις". Και της λεω "α οκ, δηλαδη χρειαζεται η υπογραφη μου για να μην τρεχουμε στα δικαστηρια;" και μου λεει "ναι, βαλαμε δικηγορο κ εχουμε ολες τις αποδειξεις. Θα το νοικιαζω 1500 ευρω τον μηνα και εσυ να πας να νοικιαζεις αλλου." Και απανταω "ok, θα ερθω να υπογραψω". Και απανταει "πες μου τι ωρα θα ερθεις για να φυγω".. και μετα αρχισε παλι να μας στολιζει κ της εκλεισα το τηλεφωνο. Αν ξεκινησει να ουρλιαζει αποψε ο μπαμπας μου θα υπογραψω κ θα φυγω αρων αρων. Και αν μου πει να μου δωσει τα λεφτα που εδωσα, δεν προκειται να τα δεχτω (η μανα μου ελεγε να μην το πω στον δικο μου οτι θα μου δωσουν τα λεφτα μου, μαλλον επειδη νομιζει πως θα μου τα φαει!).

Ακομα και να χωρισω, προτιμω να καταληξω στον δρομο ή να την βγαζω καθε μερα με ψωμι και μακαρονια, παρα να γυρισω πισω. Αρκετα με εχουν αρρωστησει.
Πάντα είχα εμπιστοσύνη στην λογική σου, καιρός να την ξυπνήσεις και άσε το θυμικό στην άκρη.
Αναπνοή και παρε τη ζωή στα χέρια σου , σωστά και λογικά.
Καλή δύναμη,
Παρατηρητής...

Άβαταρ μέλους
ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk » 06 Οκτ 2023, 18:56

Λοξίας έγραψε:
06 Οκτ 2023, 18:28
Το ότι ψάχνει ιδέες για ψυχολογικό θρίλερ με δακρύβρεχτο σενάριο για την Κυπριακή τηλεόραση, δεν παίζει, ε;
Την διαβαζω από το παλιό και (όσον αφορά εμένα)δυστυχώς δεν παίζει.
Παρατηρητής...

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών