Να μου πεις...ξέρεις κανέναν Ip man;;

Κανέναν Σταύρο δάσκαλο????
Καλα φοβερα κορμια μπορει να εχει και στους διαγωνισμους μπυρας αλλα προφανως δεν τα φτιαξαν εκει.Isildur έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 22:01Μην ακούς τους "μπρο", μαλακίες είναι αυτά. Υπήρχαν φοβερά κορμιά στο Kung-Fu τότε που πήγαινα, και κάποιες που τις είδα και αργότερα ήταν μια χαρά γυναίκες και κάποιες απ' αυτές κορμάρες. Δεν ξέρω τι παίζει σε άλλα martial arts, αλλά στο Kung Fu γυμνάζεις όλο το σώμα, να ξες. Δεν δίνουν βάση μόνο σε συγκεκριμένα σημεία, όπως πολύ χέρια (πχ Καράτε) ή πολύ πόδια (πχ Ταεκβοντό).
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ήξερα τον Δάσκαλο (με Δ κεφαλαίο) Ευγένη Δημητριάδη, μακαρίτη πλέον. Όπως και κάποιους από τους μαθητές του, ο Γλαρός (αυτός το γύρισε σε τζούντο), ο άτυχος ο Εξηνταβελόνης, ο Παναγιώτης (δεν θυμάμαι επώνυμο) και μερικούς ακόμα.
Κι η μαρίτα Κοχ στίβο έκανε. Σιγά το σώμα.GoBack έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 22:06Καλα φοβερα κορμια μπορει να εχει και στους διαγωνισμους μπυρας αλλα προφανως δεν τα φτιαξαν εκει.Isildur έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 22:01Μην ακούς τους "μπρο", μαλακίες είναι αυτά. Υπήρχαν φοβερά κορμιά στο Kung-Fu τότε που πήγαινα, και κάποιες που τις είδα και αργότερα ήταν μια χαρά γυναίκες και κάποιες απ' αυτές κορμάρες. Δεν ξέρω τι παίζει σε άλλα martial arts, αλλά στο Kung Fu γυμνάζεις όλο το σώμα, να ξες. Δεν δίνουν βάση μόνο σε συγκεκριμένα σημεία, όπως πολύ χέρια (πχ Καράτε) ή πολύ πόδια (πχ Ταεκβοντό).
Στο Kung Fu πάντως έπεφτε μπόλικη γυμναστική και σε πολλά επίπεδα, όχι μόνο φόρμες (γιονγκ πώς τις λένε στο TWD) και στάσεις κλπ. Αλλά πολλή...GoBack έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 22:06Καλα φοβερα κορμια μπορει να εχει και στους διαγωνισμους μπυρας αλλα προφανως δεν τα φτιαξαν εκει.Isildur έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 22:01Μην ακούς τους "μπρο", μαλακίες είναι αυτά. Υπήρχαν φοβερά κορμιά στο Kung-Fu τότε που πήγαινα, και κάποιες που τις είδα και αργότερα ήταν μια χαρά γυναίκες και κάποιες απ' αυτές κορμάρες. Δεν ξέρω τι παίζει σε άλλα martial arts, αλλά στο Kung Fu γυμνάζεις όλο το σώμα, να ξες. Δεν δίνουν βάση μόνο σε συγκεκριμένα σημεία, όπως πολύ χέρια (πχ Καράτε) ή πολύ πόδια (πχ Ταεκβοντό).
Μα, οι περισσότερες (όχι όλες φυσικά) του στίβου είναι αυτό που λέμε... πλάκα τα γαλόνια.Χαοτικός έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 22:08Κι η μαρίτα Κοχ στίβο έκανε. Σιγά το σώμα.GoBack έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 22:06Καλα φοβερα κορμια μπορει να εχει και στους διαγωνισμους μπυρας αλλα προφανως δεν τα φτιαξαν εκει.Isildur έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 22:01
Μην ακούς τους "μπρο", μαλακίες είναι αυτά. Υπήρχαν φοβερά κορμιά στο Kung-Fu τότε που πήγαινα, και κάποιες που τις είδα και αργότερα ήταν μια χαρά γυναίκες και κάποιες απ' αυτές κορμάρες. Δεν ξέρω τι παίζει σε άλλα martial arts, αλλά στο Kung Fu γυμνάζεις όλο το σώμα, να ξες. Δεν δίνουν βάση μόνο σε συγκεκριμένα σημεία, όπως πολύ χέρια (πχ Καράτε) ή πολύ πόδια (πχ Ταεκβοντό).
Ναι ρε συ, αλλά δεν με νοιάζει και τόσο να γίνουν μουνάρες οι κόρες μου. Κι ας μην της γουστάρουν οι άντρες. Ας γίνουν λεσβίες. Το μόνο που με νοιάζει είναι να κάνουν παιδιά (και πολλά αν γίνεται. Για το έθνος ρε μονιά!). Θέλω να αγαπηθούνε και όχι θέλουν να της κατακτήσουν λόγω ομορφιάς.
Για να μάθει από μικρή σωστή αυτοάμυνα ώστε στα 18 να είναι έτοιμη να σκοτώσει
Έγω έχω δει ένα δωδεκάχρονο κορίτσι που είναι να παθαίνεις πλάκα. Δεν θυμάμαι τι κάνει. Κικ μπόξινκ νομίζω. Έχει και κάτι πρωταθλήματα. αλλά είναι σε φάση που μιλάς για αυτοάμυνα και όχι απλά για άθληση. Ελληνάκι είναι. Δεν θυμάμαι τι έκανε γαμώτο. θα το ψάξω.Otto Weininger έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 22:34Για να μάθει από μικρή σωστή αυτοάμυνα ώστε στα 18 να είναι έτοιμη να σκοτώσει
Καράτε, κουνγκ φου, tae kwon do είναι μια χαρά για ένα παιδί, ώστε να του γυμνάσουν το σώμα, να φτιάξει ανοίγματα, καλή ισορροπία κλπ.
Διότι προφανώς σε αυτή την ηλικία, για άθληση θες την τέχνη και όχι για αυτοάμυνα, ανεξάρτητα αν θα μάθει να ρίχνει και καμία καλή μπουφλα.
Από κει και πέρα, από τα 15 και μετά, αν την ενδιαφέρει, μπορεί να πάει στα hardcore με γνώμονα την αυτοάμυνα πλέον.
Μη βάλεις σε μικρό παιδί (ειδικά κορίτσι) στο μυαλό του ότι κάνει αυτοάμυνα για να αντιμετωπίσει πραγματικά σοβαρή κατάσταση. Θα του βγει σε πολύ κακό.Χαοτικός έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 22:39Έγω έχω δει ένα δωδεκάχρονο κορίτσι που είναι να παθαίνεις πλάκα. Δεν θυμάμαι τι κάνει. Κικ μπόξινκ νομίζω. Έχει και κάτι πρωταθλήματα. αλλά είναι σε φάση που μιλάς για αυτοάμυνα και όχι απλά για άθληση. Ελληνάκι είναι. Δεν θυμάμαι τι έκανε γαμώτο. θα το ψάξω.Otto Weininger έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 22:34Για να μάθει από μικρή σωστή αυτοάμυνα ώστε στα 18 να είναι έτοιμη να σκοτώσει
Καράτε, κουνγκ φου, tae kwon do είναι μια χαρά για ένα παιδί, ώστε να του γυμνάσουν το σώμα, να φτιάξει ανοίγματα, καλή ισορροπία κλπ.
Διότι προφανώς σε αυτή την ηλικία, για άθληση θες την τέχνη και όχι για αυτοάμυνα, ανεξάρτητα αν θα μάθει να ρίχνει και καμία καλή μπουφλα.
Από κει και πέρα, από τα 15 και μετά, αν την ενδιαφέρει, μπορεί να πάει στα hardcore με γνώμονα την αυτοάμυνα πλέον.
Aσε να διασκεδασουμε λιγο - μην τους σοβαρευειςOtto Weininger έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 22:42Μη βάλεις σε μικρό παιδί (ειδικά κορίτσι) στο μυαλό του ότι κάνει αυτοάμυνα για να αντιμετωπίσει πραγματικά σοβαρή κατάσταση. Θα του βγει σε πολύ κακό.Χαοτικός έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 22:39Έγω έχω δει ένα δωδεκάχρονο κορίτσι που είναι να παθαίνεις πλάκα. Δεν θυμάμαι τι κάνει. Κικ μπόξινκ νομίζω. Έχει και κάτι πρωταθλήματα. αλλά είναι σε φάση που μιλάς για αυτοάμυνα και όχι απλά για άθληση. Ελληνάκι είναι. Δεν θυμάμαι τι έκανε γαμώτο. θα το ψάξω.Otto Weininger έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 22:34
Καλύτερα να του μάθεις να τρέχει και να ουρλιάζει, πιο αποτελεσματικό θα είναι σε αυτή την ηλικία.
Αυτοάμυνα, όπως έχω πει πολλάκις, είναι κάτι εντελώς διαφορετικό και είναι πρώτα από όλα θέμα mentality.
Κι εγώ το πιστεύω αυτό. Νομίζω έχεις δίκιο.Otto Weininger έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 22:42Μη βάλεις σε μικρό παιδί (ειδικά κορίτσι) στο μυαλό του ότι κάνει αυτοάμυνα για να αντιμετωπίσει πραγματικά σοβαρή κατάσταση. Θα του βγει σε πολύ κακό.Χαοτικός έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 22:39Έγω έχω δει ένα δωδεκάχρονο κορίτσι που είναι να παθαίνεις πλάκα. Δεν θυμάμαι τι κάνει. Κικ μπόξινκ νομίζω. Έχει και κάτι πρωταθλήματα. αλλά είναι σε φάση που μιλάς για αυτοάμυνα και όχι απλά για άθληση. Ελληνάκι είναι. Δεν θυμάμαι τι έκανε γαμώτο. θα το ψάξω.Otto Weininger έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 22:34
Καλύτερα να του μάθεις να τρέχει και να ουρλιάζει, πιο αποτελεσματικό θα είναι σε αυτή την ηλικία.
Αυτοάμυνα, όπως έχω πει πολλάκις, είναι κάτι εντελώς διαφορετικό και είναι πρώτα από όλα θέμα mentality.
Αγις έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 22:46Aσε να διασκεδασουμε λιγο - μην τους σοβαρευειςOtto Weininger έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 22:42Μη βάλεις σε μικρό παιδί (ειδικά κορίτσι) στο μυαλό του ότι κάνει αυτοάμυνα για να αντιμετωπίσει πραγματικά σοβαρή κατάσταση. Θα του βγει σε πολύ κακό.
Τι να διασκεδάσεις ρε μαλάκα; Σε νήμα που αναφέρεται η κόρη μου; Δεν έχει τύχει να σου πω κάτι για το σπιτάκι σου νομίζω. Σωστά;Αγις έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 22:46Aσε να διασκεδασουμε λιγο - μην τους σοβαρευειςOtto Weininger έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 22:42Μη βάλεις σε μικρό παιδί (ειδικά κορίτσι) στο μυαλό του ότι κάνει αυτοάμυνα για να αντιμετωπίσει πραγματικά σοβαρή κατάσταση. Θα του βγει σε πολύ κακό.