δεν γυριζει ολος ο κοσμος γυρω σου - κ αν δεν μπορεις να ξεχωρισεις το γενικο απο το προσωπικο καλυτερα να το βουλωνεις για να μην σιγουρευονται πως ψωλαρμενιζειςΧαοτικός έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 22:51Τι να διασκεδάσεις ρε μαλάκα; Σε νήμα που αναφέρεται η κόρη μου; Δεν έχει τύχει να σου πω κάτι για το σπιτάκι σου νομίζω. Σωστά;Αγις έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 22:46Aσε να διασκεδασουμε λιγο - μην τους σοβαρευειςOtto Weininger έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 22:42
Μη βάλεις σε μικρό παιδί (ειδικά κορίτσι) στο μυαλό του ότι κάνει αυτοάμυνα για να αντιμετωπίσει πραγματικά σοβαρή κατάσταση. Θα του βγει σε πολύ κακό.
Καλύτερα να του μάθεις να τρέχει και να ουρλιάζει, πιο αποτελεσματικό θα είναι σε αυτή την ηλικία.
Αυτοάμυνα, όπως έχω πει πολλάκις, είναι κάτι εντελώς διαφορετικό και είναι πρώτα από όλα θέμα mentality.
Κόψε τις μαλακίες.
Καράτε ή κουνγκ φου;
Re: Καράτε ή κουνγκ φου;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
για να ριξει μια μπουνια να ξαφνιασει τον αλλο και να φυγει, καρατε προφανως.
- tanipteros
τα λόγια πληγώνουν παιδιά...ηρεμήστε
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

- Otto Weininger
Ε ας κάνει πυγμαχία/κικ μποξ τότε. Να μάθει να ρίχνει αλφάδια και να τρέχει.talaipwros έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 22:58για να ριξει μια μπουνια να ξαφνιασει τον αλλο και να φυγει, καρατε προφανως.
Αλλά.το ζήτημα σε αυτή την ηλικία είναι συνολικά να γυμνάσει το σώμα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ποιο γενικό ρε. Αφού αναφέρθηκες σε απάντηση που έδινε ο Ότο σε μένα. Τι ακριβώς σε διασκεδάζει; Στην τελική παπαράκι εσύ πρέπει να το βουλώνεις καθώς δεν πέφτει κανένας λόγος. Εγώ έκανα το νήμα και ρωτάω για προσωπικό μου ζήτημα. Άντε μαλάκα που θα αντιδράσεις κιόλας.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
οκΧαοτικός έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 23:04Ποιο γενικό ρε. Αφού αναφέρθηκες σε απάντηση που έδινε ο Ότο σε μένα. Τι ακριβώς σε διασκεδάζει; Στην τελική παπαράκι εσύ πρέπει να το βουλώνεις καθώς δεν πέφτει κανένας λόγος. Εγώ έκανα το νήμα και ρωτάω για προσωπικό μου ζήτημα. Άντε μαλάκα που θα αντιδράσεις κιόλας.
αφου το θες ετσι
σαλτα κ γαμησου σκατοκαραγκιοζη
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Πάρτο πούλο ρε σκατόβλαχε. Που θες πετάς μαλακίες παντού.Αγις έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 23:05οκΧαοτικός έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 23:04Ποιο γενικό ρε. Αφού αναφέρθηκες σε απάντηση που έδινε ο Ότο σε μένα. Τι ακριβώς σε διασκεδάζει; Στην τελική παπαράκι εσύ πρέπει να το βουλώνεις καθώς δεν πέφτει κανένας λόγος. Εγώ έκανα το νήμα και ρωτάω για προσωπικό μου ζήτημα. Άντε μαλάκα που θα αντιδράσεις κιόλας.
αφου το θες ετσι
σαλτα κ γαμησου σκατοκαραγκιοζη
- tanipteros
ηρέμησε Χαοτικέ μην χαλιέσαι για πράγματα που στην ουσία δεν σε αγγίζουν....

Έχεις δίκιο.tanipteros έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 23:17ηρέμησε Χαοτικέ μην χαλιέσαι για πράγματα που στην ουσία δεν σε αγγίζουν....
-
εβαλε αυτα τα δυο για συγκριση.Otto Weininger έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 22:59Ε ας κάνει πυγμαχία/κικ μποξ τότε. Να μάθει να ρίχνει αλφάδια και να τρέχει.talaipwros έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 22:58για να ριξει μια μπουνια να ξαφνιασει τον αλλο και να φυγει, καρατε προφανως.
Αλλά.το ζήτημα σε αυτή την ηλικία είναι συνολικά να γυμνάσει το σώμα.
νομιζω για κοριτσακια - ξεχωρα απο την ασκηση - αμα σου απλωσει κανα κωλοπαιδο τα ξερα του θες block and counter ( και μετα αμα μιλαμε για κοπελιτσα να φευγεις)
νομιζω σε αυτο το καρατε ειναι καλο και ειναι και πιο ευκολο να το θυμασαι σε βαθος χρονου
αν θελει γυμναστικη, τοτε προφανως στιβο
Δεν θέλω για άθληση. Θέλω να αντιμετωπίσει μια πιθανή κατάσταση σαν αυτές που ακούμε, που χτυπάνε κορίτσια τα μαλακισμένα και τραβάνε και βίντεο.
Έχουμε ακούσει τόσα. Τα περισσότερα για αγόρια που χτυπάνε. Αλλά δεν είναι και λίγα αυτά που γίνονται στα κορίτσια. Το άλλο το είχανε δέσει στις τουαλέτες του σχολείου κάπου στα βόρεια προάστια.
Έχουμε ακούσει τόσα. Τα περισσότερα για αγόρια που χτυπάνε. Αλλά δεν είναι και λίγα αυτά που γίνονται στα κορίτσια. Το άλλο το είχανε δέσει στις τουαλέτες του σχολείου κάπου στα βόρεια προάστια.
Γραψτη σε ενα συνδεσμο οργανωμενων οπαδων.Χαοτικός έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 23:23Δεν θέλω για άθληση. Θέλω να αντιμετωπίσει μια πιθανή κατάσταση σαν αυτές που ακούμε, που χτυπάνε κορίτσια τα μαλακισμένα και τραβάνε και βίντεο.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- tanipteros
η πιο καλή αντιμετώπιση που προτείνουν όλοι...είναι ότι αν μπορείς τρέχεις μακρυά από τον κίνδυνο-καβγά....

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Εβριμπόντι γουώς κούνγκ φου φάιτινγκ στην Οδησσό
από Kauldron » 12 Φεβ 2024, 15:38 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 171 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
12 Φεβ 2024, 15:38
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ξύλο και καράτε στον Άρη Πορτοσάλτε!
από Μαδουραίος » 20 Σεπ 2024, 19:51 » σε Εσωτερική Πολιτική - 92 Απαντήσεις
- 2260 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
27 Σεπ 2024, 22:03
-