Όχι ρε καμία σχέση, που σιγά δλδ μη τον αποκληρωσει κιόλας, είπαμε. Είπα ποια είναι η λογική, πολλά παιδάκια νομίζουν πως επειδή η δουλειά είναι δική μας, ας τα γράψουμε και λίγο στην πουτσα μας, αυτό κόβεται σε μικρή ηλικία μαχαίρι.mao mao έγραψε: ↑07 Οκτ 2023, 17:14To erasmus ειναι στα πλαίσια της φοιτητικής του ιδιότητας, δε ζητάει να κανει κάτι εντελώς άκυρο. Και επίσης είναι κάτι που είτε το κάνεις τώρα , είτε δεν θα το κάνεις ποτέ. Ενώ αντίθετα θα δουλεύει για τα επόμενα 45 χρόνια minimum.
Πιστεύω οτι άλλο πράγμα φοβάται ο πατέρα του. Αν πάει σε καμιά Βαρκελώνη πχ μπορεί να γλυκαθεί. Και να θέλει να κάνει και κανένα μεταπτυχιακό έξω και να παρατήσει τη δουλειά του μπαμπά εντελώς.
ERASMUS
Re: ERASMUS
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Πήγα στην ιρλανδία, μου έχει μείνει και λίγο προφορά (λένε)
Στο πανεπιστήμιο δεν πάτησα ποτέ, έκατσα Σεπτέμβρη με Φλεβάρη και ήταν όλο πάρτι. Όλο όμως, κάθε μέρα. Έφαγα μαγικά μανιτάρια, ήπια ό,τι πίνεται, τραγούδησα όλα τα τραγούδια των Pogues, και έμαθα ότι oι Ιρλανδέζες αν είσαι ξένος στον τόπο σου δε σε ακουμπάνε ούτε με σκουπόξυλο. Σε ακουμπάνε όμως οι Ισπανίδες ευχαρίστως. Επίσης έγινα φίλος με την Κατερίνα Καραβάτου που ήμασταν οι μοναδικοί Έλληνες σε όλη την πόλη, αν θυμάμαι καλά ήρθε απ'τη Νομική Θεσαλονίκης, αλλά δεν έχουμε ξαναμιλήσει από τότε, ίσως ήταν και γι'αυτήν όλη αυτή η ανάμνηση μια θολούρα όπως είναι και για μένα
Να πάει το παιδί ρε μαλάκες μίζεροι, για ποιά χώρα μιλάμε;
Εντιτ τώρα είδα κάτι για Φινλανδία; Τάμπερε κιόλας. Χριστός και Παναγία άστο, να μην πάει καλύτερα
Στο πανεπιστήμιο δεν πάτησα ποτέ, έκατσα Σεπτέμβρη με Φλεβάρη και ήταν όλο πάρτι. Όλο όμως, κάθε μέρα. Έφαγα μαγικά μανιτάρια, ήπια ό,τι πίνεται, τραγούδησα όλα τα τραγούδια των Pogues, και έμαθα ότι oι Ιρλανδέζες αν είσαι ξένος στον τόπο σου δε σε ακουμπάνε ούτε με σκουπόξυλο. Σε ακουμπάνε όμως οι Ισπανίδες ευχαρίστως. Επίσης έγινα φίλος με την Κατερίνα Καραβάτου που ήμασταν οι μοναδικοί Έλληνες σε όλη την πόλη, αν θυμάμαι καλά ήρθε απ'τη Νομική Θεσαλονίκης, αλλά δεν έχουμε ξαναμιλήσει από τότε, ίσως ήταν και γι'αυτήν όλη αυτή η ανάμνηση μια θολούρα όπως είναι και για μένα

Εντιτ τώρα είδα κάτι για Φινλανδία; Τάμπερε κιόλας. Χριστός και Παναγία άστο, να μην πάει καλύτερα

Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Ας βάλει κάποιον όρο φερειπειν να πούμε. Τύπου θα δουλέψεις έξτρα πριν μεχρι να βελαξεις για να κερδίσεις το εξάμηνο σου.Ερμής έγραψε: ↑07 Οκτ 2023, 17:10Καμία σχέση. Ο μικρός θέλει να είναι στη δουλειά, ο πατέρας απλά θέλει να του δείξει πως επειδή είναι δική τους δε σημαίνει πως μπορεί να κάνει ότι θέλει.
Όχι να του στερήσει εμπειρίες και να του δημιουργήσει απωθημένα.
Εκτός κι αν ο πατέρας είναι κομπλεξικος μαλακας οπότε καλά κάνει.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Γαμω τα άτομα είναι (αν και γάβρος), σου είπα το λόγο που θέλει να του μαζέψει τα λουριά. Επίσης του είπα και από προχθές πως αν δε περνάει ψυχικό να του πει να πάει με τα δικά του και μόνο χρήματα. Η να του βάλει κάποιον όρο όπως είπες. Να υπάρχει και κάτι που να δείχνει πως δεν είναι όλα στη πουτσα μας επειδή έχουμε μπαμπα τον ιδιοκτήτηΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑07 Οκτ 2023, 17:26Ας βάλει κάποιον όρο φερειπειν να πούμε. Τύπου θα δουλέψεις έξτρα πριν μεχρι να βελαξεις για να κερδίσεις το εξάμηνο σου.
Όχι να του στερήσει εμπειρίες και να του δημιουργήσει απωθημένα.
Εκτός κι αν ο πατέρας είναι κομπλεξικος μαλακας οπότε καλά κάνει.
Ταμπερε ήταν όταν ήθελα εγώ προ εικοσαετίαςChilloutbuddy έγραψε: ↑07 Οκτ 2023, 17:23Πήγα στην ιρλανδία, μου έχει μείνει και λίγο προφορά (λένε)

Νομίζω Σεβίλη Μαλαγα κάτι τέτοιο, δεν έδωσα βάση
- Chilloutbuddy
Βζιιιινννννν
Ξυστά τη γλίτωσες μάγκα μου

Να πάει, να πάει!

Τόσο καλά στο Ταμπερε;

Επίσης το ότι δε πήγα μου έμαθε και κάτι άλλο. ΠΟΤΈ ΞΑΝΑ cabrio αμαξι!
- Chilloutbuddy
Μάγκα μου
Πολύ ωραίο μέρος, εχει σάουνες, φύση, χιόνια, αρκούδες, αλκοολικούς, και κάπου 6 ώρες ηλιοφάνεια το χειμώνα

Xωρίς πλάκα, είναι ωραία χώρα και αξίζει μια επίσκεψη, αλλά είσαι Έλληνας και κάτσεις μήνες παίζει να βαρέσεις μπιέλα.

Αποστολή εράσμους εξετελέσθη
Μολις με πήρε τηλέφωνο για να με ευχαριστήσει που άλλαξα άποψη στο γιο του. Πήρε και τον πατέρα μου να τον συγχαρεί.
Εχω πειθώ ο πστς τελικά αν το θέλω.
Μολις με πήρε τηλέφωνο για να με ευχαριστήσει που άλλαξα άποψη στο γιο του. Πήρε και τον πατέρα μου να τον συγχαρεί.
Εχω πειθώ ο πστς τελικά αν το θέλω.
Και με αυτά και με αυτά πήραμε και δώρο κρασάρα!
Συν πως ότι ζητήσω τρέχει να με φτιάξει.
Συν πως ότι ζητήσω τρέχει να με φτιάξει.
Και άλλος θέλει να μεσολαβήσω για να σταματήσω τον γιό του απο το ερασμους.
Τι εγινε ρε μλκς; Να ζητάω μερτικό αν είναι
Και τι στο μπουτσο καουρα είναι αυτή που έχουν τα μικρά;
Τι εγινε ρε μλκς; Να ζητάω μερτικό αν είναι
Και τι στο μπουτσο καουρα είναι αυτή που έχουν τα μικρά;
Η πλειοψηφία (εμού συμπεριλαμβανομένου) που ξέρω, και μιλάμε για 50+ άτομα γιατί ένα φεγγάρι ασχοληθηκα και με τον εθελοντισμό του Ερασμους, θα έλεγε ότι άλλαξε τη ζωή τους σημαντικά προς το καλύτερο.
Θα δουλεύει μέχρι τα 60-70 του, ένα εξάμηνο τώρα τι ψυχή έχει
Θα δουλεύει μέχρι τα 60-70 του, ένα εξάμηνο τώρα τι ψυχή έχει
Βασικα θα γνωρισει και την βορειοευρωπαικη κολπικη πανιδα, κυριως. Αυτο θα ειναι το μεγαλυτερο εφοδιο του στην ζωη.
Εδώ είναι πιο απλή περίπτωση γιατί αυτός είναι σα τον δικό μου πατέρα, κοινώς αν έχεις τα φράγκα πήγαινε αλλιώς μη μου πρήζεις τον παπαρο. Απλά είδε πως έχει στραβώσει ο μικρός και θέλει κουβεντολοϊ για να ισιώσει.
Το στο μπουτσο, λες και είναι όπως παλιά που περίμεναμε την πενταημερη μπας και πηδησουμε
Το στο μπουτσο, λες και είναι όπως παλιά που περίμεναμε την πενταημερη μπας και πηδησουμε
Χθες κατα τις επτα συναντηθηκα.
Ευκολα τα πράγματα. Ειπα το δικό μου παράδειγμα. Ειδικά μολις του είπα πως επρόκειτο στην ουσία για 6 μηνες καβλάντα
Ο πατέρας του απάντησε
"Ειδες; όλοι οι σοβαροί άνθρωποι τα ίδια λένε, κόψε τις μλκιες"
"Μα αν έχει τα χρήματα άστον να πάει και θα καταλάβει μετά"
"@@ έχει, τα τρώει όλα"
Αφου ειπαμε και άλλα άσχετα για τις δουλείες καληνύχτησα και έφυγα
Μισή ώρα βαριά πήρε.
Ευκολο.
Ο επόμενος θα πληρώσει μερτικό.
Ευκολα τα πράγματα. Ειπα το δικό μου παράδειγμα. Ειδικά μολις του είπα πως επρόκειτο στην ουσία για 6 μηνες καβλάντα
Ο πατέρας του απάντησε
"Ειδες; όλοι οι σοβαροί άνθρωποι τα ίδια λένε, κόψε τις μλκιες"
"Μα αν έχει τα χρήματα άστον να πάει και θα καταλάβει μετά"
"@@ έχει, τα τρώει όλα"
Αφου ειπαμε και άλλα άσχετα για τις δουλείες καληνύχτησα και έφυγα
Μισή ώρα βαριά πήρε.
Ευκολο.
Ο επόμενος θα πληρώσει μερτικό.