[προς ηλικιωμένους] πότε ήταν η τελευταία σας φορά;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
[προς ηλικιωμένους] πότε ήταν η τελευταία σας φορά;
όσοι/ες/@ λόγω ηλικίας (ή/και επίτευξης προσωπικής νιρβάνας) είστε πλέον """παροπλισμένοι""", θυμάστε πώς ήταν η τελευταία φορά της ζωής σας????
είχατε συνειδητά αποφασίσει ότι θα είναι η τελευταία σας, ίσως λόγω χωρισμού με τον/την/τ@ μεγάλο σύντροφό σας ή κάποιας ιδιαίτερης περίστασης?
ήταν τυχαίο και τότε δεν το ξέρατε αλλά αποδείχτηκε μετά η ύστατη?
τι συναισθήματα υπάρχουν μέσα σας όταν την αναπολείτε ?
πάντα με τρομάζει αυτή η σκέψη, αν θα είμαι αντάξιος αυτής της τελευταίας φοράς, καθώς αντάξια και η επιλογή της παρτενέρ - ως προσωπικότητα αλλά και ταπεραμέντο - όσο μπαίνω στα γεράματα και γω, οπότε ας καταθέσουν πώς το φαντάζονται και οι """νέοι"""
μικρόφωνο αρχικά στον κ.Beria
(για να μην αποκλειστεί ο Αγις από το τόπικ, δεχόμαστε με βαριά καρδιά και σόλο εμπειρίες)
είχατε συνειδητά αποφασίσει ότι θα είναι η τελευταία σας, ίσως λόγω χωρισμού με τον/την/τ@ μεγάλο σύντροφό σας ή κάποιας ιδιαίτερης περίστασης?
πάντα με τρομάζει αυτή η σκέψη, αν θα είμαι αντάξιος αυτής της τελευταίας φοράς, καθώς αντάξια και η επιλογή της παρτενέρ - ως προσωπικότητα αλλά και ταπεραμέντο - όσο μπαίνω στα γεράματα και γω, οπότε ας καταθέσουν πώς το φαντάζονται και οι """νέοι"""
(για να μην αποκλειστεί ο Αγις από το τόπικ, δεχόμαστε με βαριά καρδιά και σόλο εμπειρίες)
- kongrosian
Re: [προς ηλικιωμένους] πότε ήταν η τελευταία σας φορά;
έχουμε άλλες προτεραιότητες τώρα:
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
- Γιαγιά γιαγιά, να κάνω τον παπού να ουρλιάξει σα λύκος;
- Ναι
- Παπού, από πότε έχεις να γαμήσεις;
- ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ
- Ναι
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Ελα κι εσυ φαρμακογλωσσα να στειλεις θες τους παππουδες στον ταφο εισαι κακεντρεχης απαπαπαπαπα.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑05 Οκτ 2023, 06:53όσοι/ες/@ λόγω ηλικίας (ή/και επίτευξης προσωπικής νιρβάνας) είστε πλέον """παροπλισμένοι""", θυμάστε πώς ήταν η τελευταία φορά της ζωής σας????

Μαλλι μπαμπακι ψωλη φαρμακι.

Πολλές φορές στην παιδική μου ηλικία και στις αρχές της εφηβείας, όταν προσπαθούσα να το κόψω, αυνανίστηκα με το σκεπτικό ότι ήταν η τελευταία μου φορά. Στην πρώτη-δευτέρα γυμνασίου έκανα ολόκληρο τελετουργικό για να την κάνω ιδιαίτερη την εκάστοτε "τελευταία" μου φορά.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑05 Οκτ 2023, 06:53(για να μην αποκλειστεί ο Αγις από το τόπικ, δεχόμαστε με βαριά καρδιά και σόλο εμπειρίες)
Συνήθως αυτό γινόταν τις Παρασκευές που γύριζα απ'το σχολείο, επειδή δεν είχα διάβασμα για την άλλη μέρα και ήταν η μέρα της βδομάδας που έκανα μπάνιο, οπότε μπορούσα να χύσω άφοβα στο βρακί μου, το οποίο έτσι κι αλλιώς θα άλλαζα. Κλεινόμουν στο δωμάτιο της μάνας μου, στο οποίο είχε ένα λεύκωμα με την ιστορία των καλλιστείων, και αξιοποιούσα το εν λόγω λεύκωμα στο έπακρο.
-
Τώρα κάνω μέρα παρά μέρα. Τότε λόγω σχολείων και φροντιστηρίων δεν είχα πολύ χρόνο.
Ναι αλλά κρίνοντας από τη σωματοδομή, ο συγχωρεμένος είχε εμφανώς υψηλή χοληστερίνη ή αυξημένο ζάχαρο.
Οπότε η αγγειακή του λειτουργία δεν.....
- Γιαγιά, να παίξω με τα βυζιά σου;Chilloutbuddy έγραψε: ↑05 Οκτ 2023, 08:19- Γιαγιά γιαγιά, να κάνω τον παπού να ουρλιάξει σα λύκος;
- Ναι
- Καλά παιδί μου, αλλά μην απομακρύνεσαι.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τέλος τα καλλιστεία στην Ολλανδία. Την τελευταία φορά είχε βγει τρανς
από Ίακχος » 14 Δεκ 2024, 10:44 » σε Life style - 22 Απαντήσεις
- 674 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
15 Δεκ 2024, 20:32
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το 2017 - 2019 ήταν η τελευταία καλή εποχή στην Ελλάδα.
από έργο_μακέτο » 05 Δεκ 2023, 11:55 » σε Κοινωνικά θέματα - 11 Απαντήσεις
- 874 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από EKPLIKTIKOS
05 Δεκ 2023, 17:08
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ε.Ε.: Για πρώτη φορά αγορά όπλων προς Ουκρανία από τον κοινοτικό προϋπολογισμό
από Frappezitis » 16 Νοέμ 2024, 15:25 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 171 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
16 Νοέμ 2024, 15:25
-
-
- 50 Απαντήσεις
- 3541 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
13 Αύγ 2023, 17:32