Είναι κατ' ελάχιστον το ίδιο ή/και περισσότερο αλλά το θέμα μας εδώ είναι ότι οι περισσότεροι αν όχι όλοι από αυτούς προσβλέπουν σε κάποιου είδους προσωπικό - ιδιωτικό βόλεμα, αυτά είναι τα κριτήρια τους, είναι απολύτως ψεκαθαρισμένο πλέον.Green Dragon έγραψε: ↑08 Οκτ 2023, 21:05Οι λαοί είναι ηλίθιοι, το έχω γράψει άπειρες φορές. Καμία εμπιστοσύνη στην κρίση τους. Αλλά δεν περίμενα να είναι πιο χαζοί από τον Βλακογιάννη οι Αθηναίοι γιατί για να τον ψηφίσεις πρέπει να είσαι πιο βλάκας από αυτόν.Nandros έγραψε: ↑08 Οκτ 2023, 21:03Ο λαός τον ψήφισε και του έβαλε πάνω από το μηδέν. Το οτι σκούζεις εσύ σε έχει γραμμένο.Green Dragon έγραψε: ↑08 Οκτ 2023, 20:58Τους δοκίμασες; Αυτός δοκιμάστηκε και πήρε κάτω από το μηδέν. Τώρα να εσύ προτιμάς αυτό το υποκείμενο λόγω φασιστοφοβίας και αριστεροφοβίας, το πρόβλημα το έχεις εσύ.
Και δεν δέχεται να κάνουν κάποιοι δοκιμές στον κώλο του.
Φασίστες δεν ψηφίζουμε, μαύρους, φαιούς, κόκκινους ή μαυροκόκκινους.
π
η
ξ
ε
.
Ξεφτίλα και εθνική ντροπή η επανεκλογή του κοπρίτη άχρηστου γόνου
Re: Ξεφτίλα και εθνική ντροπή η επανεκλογή του κοπρίτη άχρηστου γόνου
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εδώ πήρε ο αριοαλγερινος ποινικός τικάκιας 9% ρε μαλακες, μέσα από τα σίδερα, με το μπακό μου ασχολείστε? Αυτός είναι το λιγότερο, λες και δεν το περιμέναμε.
- Υδράργυρος
Αν παμε δευτερο γυρο, την επομενη κυριακη ανατρεπουμε μπακογιαννη
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Τουλάχιστον υπάρχει ελπίδα να ξαναψήσουμε λουκάνικα σε παγκάκια. Κάτι είναι κι αυτό. 

- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Τι βόλεμα μωρέ κι εσύ περιμένουν από τον Δήμο Αθηναίων; Δεν ψηφίστηκε ρουσφετολογικά ο πανίβλακας, βλακοκρατικά ψηφίστηκε.sys3x έγραψε: ↑08 Οκτ 2023, 21:10Είναι κατ' ελάχιστον το ίδιο ή/και περισσότερο αλλά το θέμα μας εδώ είναι ότι οι περισσότεροι αν όχι όλοι από αυτούς προσβλέπουν σε κάποιου είδους προσωπικό - ιδιωτικό βόλεμα, αυτά είναι τα κριτήρια τους, είναι απολύτως ψεκαθαρισμένο πλέον.Green Dragon έγραψε: ↑08 Οκτ 2023, 21:05Οι λαοί είναι ηλίθιοι, το έχω γράψει άπειρες φορές. Καμία εμπιστοσύνη στην κρίση τους. Αλλά δεν περίμενα να είναι πιο χαζοί από τον Βλακογιάννη οι Αθηναίοι γιατί για να τον ψηφίσεις πρέπει να είσαι πιο βλάκας από αυτόν.
Ισχύουν όλα αυτά που λες, απλά αυτή η μειοψηφία δεν εκφράζεται πλέον ούτε στις κάλπες, μιλάμε για πλήρη απογοήτευσή σε όλα τα επίπεδα.
Εμείς απλά τα λέμε χαραλά δω χάμου.
.
.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Είναι ηλίθιοι επειδή δεν ψηφίζουν ναζί ή φασίστες;Green Dragon έγραψε: ↑08 Οκτ 2023, 21:05Οι λαοί είναι ηλίθιοι, το έχω γράψει άπειρες φορές. Καμία εμπιστοσύνη στην κρίση τους. Αλλά δεν περίμενα να είναι πιο χαζοί από τον Βλακογιάννη οι Αθηναίοι γιατί για να τον ψηφίσεις πρέπει να είσαι πιο βλάκας από αυτόν.Nandros έγραψε: ↑08 Οκτ 2023, 21:03Ο λαός τον ψήφισε και του έβαλε πάνω από το μηδέν. Το οτι σκούζεις εσύ σε έχει γραμμένο.Green Dragon έγραψε: ↑08 Οκτ 2023, 20:58Τους δοκίμασες; Αυτός δοκιμάστηκε και πήρε κάτω από το μηδέν. Τώρα να εσύ προτιμάς αυτό το υποκείμενο λόγω φασιστοφοβίας και αριστεροφοβίας, το πρόβλημα το έχεις εσύ.
Και δεν δέχεται να κάνουν κάποιοι δοκιμές στον κώλο του.
Φασίστες δεν ψηφίζουμε, μαύρους, φαιούς, κόκκινους ή μαυροκόκκινους.
π
η
ξ
ε
.

.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Summoning Αγις.Green Dragon έγραψε: ↑08 Οκτ 2023, 21:12Τι βόλεμα μωρέ κι εσύ περιμένουν από τον Δήμο Αθηναίων; Δεν ψηφίστηκε ρουσφετολογικά ο πανίβλακας, βλακοκρατικά ψηφίστηκε.sys3x έγραψε: ↑08 Οκτ 2023, 21:10Είναι κατ' ελάχιστον το ίδιο ή/και περισσότερο αλλά το θέμα μας εδώ είναι ότι οι περισσότεροι αν όχι όλοι από αυτούς προσβλέπουν σε κάποιου είδους προσωπικό - ιδιωτικό βόλεμα, αυτά είναι τα κριτήρια τους, είναι απολύτως ψεκαθαρισμένο πλέον.Green Dragon έγραψε: ↑08 Οκτ 2023, 21:05
Οι λαοί είναι ηλίθιοι, το έχω γράψει άπειρες φορές. Καμία εμπιστοσύνη στην κρίση τους. Αλλά δεν περίμενα να είναι πιο χαζοί από τον Βλακογιάννη οι Αθηναίοι γιατί για να τον ψηφίσεις πρέπει να είσαι πιο βλάκας από αυτόν.
Κοιμήσου αγγελούδι μου, κοιμήσου.

.
.
- Green Dragon
Είναι ηλίθιοι επειδή ψηφίζουν έναν άχρηστο κοπρίτη γόνο που οι παρατρεχάμενοί του γδέρνουν τα ταμεία του δήμου και θα τα πληρώσουν τελικά οι δημότες, ποιός άλλος. Και είχε και άλλους υποψήφιους αν δεν τους άρεσε ο Κασιδιάρης, ούτε εγώ θα τον ψήφιζα (όχι λόγω φασιστοφοβίας, δεν έχω τέτοια κόμπλεξ).Nandros έγραψε: ↑08 Οκτ 2023, 21:12Είναι ηλίθιοι επειδή δεν ψηφίζουν ναζί ή φασίστες;Green Dragon έγραψε: ↑08 Οκτ 2023, 21:05Οι λαοί είναι ηλίθιοι, το έχω γράψει άπειρες φορές. Καμία εμπιστοσύνη στην κρίση τους. Αλλά δεν περίμενα να είναι πιο χαζοί από τον Βλακογιάννη οι Αθηναίοι γιατί για να τον ψηφίσεις πρέπει να είσαι πιο βλάκας από αυτόν.
.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Πολύ σκούζεις ρε τύπε. Σου είχαν υποσχεθεί καρέκλα και την έχασες;Green Dragon έγραψε: ↑08 Οκτ 2023, 21:15Είναι ηλίθιοι επειδή ψηφίζουν έναν άχρηστο κοπρίτη γόνο που οι παρατρεχάμενοί του γδέρνουν τα ταμεία του δήμου και θα τα πληρώσουν τελικά οι δημότες, ποιός άλλος. Και είχε και άλλους υποψήφιους αν δεν τους άρεσε ο Κασιδιάρης, ούτε εγώ θα τον ψήφιζα (όχι λόγω φασιστοφοβίας, δεν έχω τέτοια κόμπλεξ).Nandros έγραψε: ↑08 Οκτ 2023, 21:12Είναι ηλίθιοι επειδή δεν ψηφίζουν ναζί ή φασίστες;Green Dragon έγραψε: ↑08 Οκτ 2023, 21:05
Οι λαοί είναι ηλίθιοι, το έχω γράψει άπειρες φορές. Καμία εμπιστοσύνη στην κρίση τους. Αλλά δεν περίμενα να είναι πιο χαζοί από τον Βλακογιάννη οι Αθηναίοι γιατί για να τον ψηφίσεις πρέπει να είσαι πιο βλάκας από αυτόν.
.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
- Green Dragon
Δεν είχα ποτέ πάρε-δώσε με το ελληνικό κράτος και ούτε και θέλω.Nandros έγραψε: ↑08 Οκτ 2023, 21:17Πολύ σκούζεις ρε τύπε. Σου είχαν υποσχεθεί καρέκλα και την έχασες;Green Dragon έγραψε: ↑08 Οκτ 2023, 21:15Είναι ηλίθιοι επειδή ψηφίζουν έναν άχρηστο κοπρίτη γόνο που οι παρατρεχάμενοί του γδέρνουν τα ταμεία του δήμου και θα τα πληρώσουν τελικά οι δημότες, ποιός άλλος. Και είχε και άλλους υποψήφιους αν δεν τους άρεσε ο Κασιδιάρης, ούτε εγώ θα τον ψήφιζα (όχι λόγω φασιστοφοβίας, δεν έχω τέτοια κόμπλεξ).
.
-
Αυτό.
Το αστείο είναι οτι στο τέλος την κατάντια της χώρας την χρεώνουν στην ... μειοψηφία.
Στις εκλογές του 2027, μετά απο 8 χρόνια αυτοδυναμίας του κεντρώου χώρου Σ.Ε., philip mortimer, πατησιώτης κ.λ.π., με ανύπαρκτη αντιπολίτευση, όλα τα μμε μαζί τους και πακέτα απο την Ε.Ε., θα εγκαλούν το πόπολο για την χρεωκοπία της χώρας...
Καλά, μην τρελαίνεσαι κιόλα δικέ μου, γραμματάκια σε μια οθονίτσα είναι.
.
.
Μα τι διαφορετικό περιμένεις από έναν εσμό αθρώπων που οι προτεραιότητες τους είναι η παχύσαρκη κωλάρα τους, το κόμμα και να βολέψουν τα παιδιά τους και τους ίδιους εδώ και εκεί όσο πιο αναξιοκρατικά γίνεται έτσι ώστε να προλάβουν τα υπόλοιπα κομματόσκυλα που πήρανε σειρά;likosmokeses έγραψε: ↑08 Οκτ 2023, 21:22Αυτό.
Το αστείο είναι οτι στο τέλος την κατάντια της χώρας την χρεώνουν στην ... μειοψηφία.
Στις εκλογές του 2027, μετά απο 8 χρόνια αυτοδυναμίας του κεντρώου χώρου Σ.Ε., philip mortimer, πατησιώτης κ.λ.π., με ανύπαρκτη αντιπολίτευση, όλα τα μμε μαζί τους και πακέτα απο την Ε.Ε., θα εγκαλούν το πόπολο για την χρεωκοπία της χώρας...
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δημοσκόπηση MARC: Επανεκλογή Κασσελάκη από 1η Κυριακή με 53%
από Archer29 » 30 Οκτ 2024, 00:06 » σε Εσωτερική Πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 242 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jimmy81
30 Οκτ 2024, 03:23
-
-
-
Νέα δημοσίευση Συνεντευξη Κουλη: Επανεκλογη Σακελλαροπουλου και θα δειξει δυσαρέσκεια σε Ερντογαν
από George_V » 08 Μάιος 2024, 19:11 » σε Εσωτερική Πολιτική - 26 Απαντήσεις
- 656 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ναύτης
09 Μάιος 2024, 08:32
-
-
- 8 Απαντήσεις
- 704 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
15 Σεπ 2023, 13:56