Τσαγάκι
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: Τσαγάκι

Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Κινέζικο.
Αλλά και το Ινδικό κάνει, και το Κεϋλάνης.
Προσωπικά προτιμώ από Κένυα, πολύ βαρβάτο τσαγάκι.
https://www.google.com/search?q=tea+destroys+covid
Αλλά και το Ινδικό κάνει, και το Κεϋλάνης.
Προσωπικά προτιμώ από Κένυα, πολύ βαρβάτο τσαγάκι.
https://www.google.com/search?q=tea+destroys+covid
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Imperium την 08 Οκτ 2023, 21:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν είμαι του πφίζερ, είμαι του άστρα.
Αλλα ψάξε να βρεις, ούτε του πουλιού το γάλα.
Και λεμόνι στο πφιζερ;;;

Έτσι δομούνται οι αυτοκρατορίες.
- Υδράργυρος
Μαυρο τσαγακι κευλανης σκετο
Ετσί μπράβο!
(Αφου δεν έχεις φτάσει στο επίπεδο «με γάλα» ακόμα)
- Υδράργυρος
- EKPLIKTIKOS

Θα το πάρω, μου αρεσε το απλό τους earl Grey. Δε θυμάμαι όμως να το έχω δει στο σούπερ μάρκετ
Ρε τύπε, οι Ινδοί έχουν άλλο αποχετευτικό σύστημα. Μην πολυπαίζεις με αυτά, τουλάχιστον όχι μακριά από την τουαλέτα του σπιτιού σου.Υδράργυρος έγραψε: ↑08 Οκτ 2023, 21:47Αυτο το τσαι που κανουν οι ινδοι που βραζουν το τσαι σε γαλα με καρδαμο και αλλα μπαχαρικα, ειναι καλη φαση. Αν και δεν εχω καταφερει να το κανω μονος μου.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τσαγάκι και στον Ασάντ από τον μεγα τζιχαντοκώλογλειφτη
από Οργισμένος » 02 Ιαν 2025, 13:53 » σε Διεθνής πολιτική - 44 Απαντήσεις
- 830 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel