Φίλε μου, πίστεψέ με, υπάρχουν πολλοί, πάρα πολλοί αθρώποι (κι εδώ χάμου εννοείται πάρα πολλοί) οι οποίοι είτε δεν θα σε πιστέψουν είτε εάν σε πιστέψουν σε θεωρούν το μεγαλύτερο κορόιδο, δεν υπάρχει ζωή γι' αυτούς χωρίς βυσμάτωμα, βόλεμα και ρεμούλα, είναι χιλιάδες φορές χειρότεροι από τους πρεζάκηδες.Green Dragon έγραψε: ↑08 Οκτ 2023, 21:18Δεν είχα ποτέ πάρε-δώσε με το ελληνικό κράτος και ούτε και θέλω.Nandros έγραψε: ↑08 Οκτ 2023, 21:17Πολύ σκούζεις ρε τύπε. Σου είχαν υποσχεθεί καρέκλα και την έχασες;Green Dragon έγραψε: ↑08 Οκτ 2023, 21:15Είναι ηλίθιοι επειδή ψηφίζουν έναν άχρηστο κοπρίτη γόνο που οι παρατρεχάμενοί του γδέρνουν τα ταμεία του δήμου και θα τα πληρώσουν τελικά οι δημότες, ποιός άλλος. Και είχε και άλλους υποψήφιους αν δεν τους άρεσε ο Κασιδιάρης, ούτε εγώ θα τον ψήφιζα (όχι λόγω φασιστοφοβίας, δεν έχω τέτοια κόμπλεξ).
.
Ξεφτίλα και εθνική ντροπή η επανεκλογή του κοπρίτη άχρηστου γόνου
Re: Ξεφτίλα και εθνική ντροπή η επανεκλογή του κοπρίτη άχρηστου γόνου
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
κλαις, γλυκειά μου;Μαδουραίος έγραψε: ↑08 Οκτ 2023, 20:35Γιδολαος λέμε που θαμπώνεται από μια σκατοοικογενεια και τα τσιράκια της.Δεν υπάρχει ελπίδα.Οι νέοι να φύγουν εξωτερικό να εγκαταλείψουν την σκατοχωρα.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Να γραψω τι ;sys3x έγραψε: ↑08 Οκτ 2023, 21:14Summoning Αγις.Green Dragon έγραψε: ↑08 Οκτ 2023, 21:12Τι βόλεμα μωρέ κι εσύ περιμένουν από τον Δήμο Αθηναίων; Δεν ψηφίστηκε ρουσφετολογικά ο πανίβλακας, βλακοκρατικά ψηφίστηκε.
Κοιμήσου αγγελούδι μου, κοιμήσου.
Πως γουσταρω το αμεσοδημοκρατικο Ελβετικο συστημα κ αν επιλεξεις μαλακισμενα εισαι υπευθυνος για ο τι προκυψει ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
μακάρια Παναγία μου!!
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
Όλοι στο δεύτερο γύρο, φασίστες, κεντρωοι, σύριζαιοι, σταλινια, άναρχες, αφήνουμε πίσω τις ιδεοληψιες και ψηφίζουμε δούκα για να νικηθεί το κακό.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Αμήν !Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑08 Οκτ 2023, 23:07Όλοι στο δεύτερο γύρο, φασίστες, κεντρωοι, σύριζαιοι, σταλινια, άναρχες, αφήνουμε πίσω τις ιδεοληψιες και ψηφίζουμε δούκα για να νικηθεί το κακό.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
αυτούς μετά τους φταίνε οι κατσαπλιαδες της Παλαιστίνης

δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Τα ίδια και για Βόλο, βαριέμαι να σιχτιρίζω και στο άλλο νήμα
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Δεν ξέρω για τους άλλους αλλά ο Κουτσούμπας είπε ότι όπου δεν υπάρχει υποψήφιος του ΚΚΕ,να ψηφίσουν λευκό ή να μην πάνε.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑08 Οκτ 2023, 23:07Όλοι στο δεύτερο γύρο, φασίστες, κεντρωοι, σύριζαιοι, σταλινια, άναρχες, αφήνουμε πίσω τις ιδεοληψιες και ψηφίζουμε δούκα για να νικηθεί το κακό.
Να κάνεις μπακ απ το "κοιμήσου αγγελούδι μου" μήπως;Αγις έγραψε: ↑08 Οκτ 2023, 23:01Να γραψω τι ;sys3x έγραψε: ↑08 Οκτ 2023, 21:14Summoning Αγις.Green Dragon έγραψε: ↑08 Οκτ 2023, 21:12
Τι βόλεμα μωρέ κι εσύ περιμένουν από τον Δήμο Αθηναίων; Δεν ψηφίστηκε ρουσφετολογικά ο πανίβλακας, βλακοκρατικά ψηφίστηκε.
Κοιμήσου αγγελούδι μου, κοιμήσου.
Πως γουσταρω το αμεσοδημοκρατικο Ελβετικο συστημα κ αν επιλεξεις μαλακισμενα εισαι υπευθυνος για ο τι προκυψει ;

Φυσικά γνωρίζεις ποιανού την προτομή έχουν πρώτη μούρη στο κέντρο της Λωζάνης.
.
.
Του δολοφονημενου στο Ναυπλιο - πολιτικου πατερα της Ελβετιας ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

.
.
Νομίζω ότι είσαι αυστηρός.Green Dragon έγραψε: ↑08 Οκτ 2023, 21:15Είναι ηλίθιοι επειδή ψηφίζουν έναν άχρηστο κοπρίτη γόνο που οι παρατρεχάμενοί του γδέρνουν τα ταμεία του δήμου και θα τα πληρώσουν τελικά οι δημότες, ποιός άλλος. Και είχε και άλλους υποψήφιους αν δεν τους άρεσε ο Κασιδιάρης, ούτε εγώ θα τον ψήφιζα (όχι λόγω φασιστοφοβίας, δεν έχω τέτοια κόμπλεξ).Nandros έγραψε: ↑08 Οκτ 2023, 21:12Είναι ηλίθιοι επειδή δεν ψηφίζουν ναζί ή φασίστες;Green Dragon έγραψε: ↑08 Οκτ 2023, 21:05
Οι λαοί είναι ηλίθιοι, το έχω γράψει άπειρες φορές. Καμία εμπιστοσύνη στην κρίση τους. Αλλά δεν περίμενα να είναι πιο χαζοί από τον Βλακογιάννη οι Αθηναίοι γιατί για να τον ψηφίσεις πρέπει να είσαι πιο βλάκας από αυτόν.
.
Εγώ δεν περίμενα να πάρει μόνο 41% με τους συγκεκριμένους αντιπάλους.
Εννοώντας ότι δεν είχαν μεγάλη αναγνωρισιμότητα.
Επίσης, ρόλο παίζουν και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.
Συν την ανάπλαση στον Βοτανικό, με κατασκευή και γηπέδου του Παναθηναϊκού.
Στον δήμο μου επί είκοσι χρόνια δεν δίνονται χρίσματα από κόμματα, ο δήμαρχος που επανεκλέχθηκε υπήρξε οργανωμένος στο ΠΑΣΟΚ όπως και αρκετοί σύμβουλοι.
Και μάλιστα, με το ΠΑΣΟΚ να έχει 5-9% στις εθνικές εκλογές.
Εντούτοις, πήρε μεγάλο ποσοστό, όχι μόνο λόγω έργου αλλά και διότι οι σύμβουλοι οι συγκεκριμένοι είναι αναγνωρίσιμοι, κοινωνικοί και επικοινωνιακοί και προσελκύουν ψήφους.
Κατά τη γνώμη μου, οι δημότες Αθηναίων, ακόμα και οι πλέον σκληροί δεξιοί, θα είχαν συμφέρον να βγάλουν κομμουνιστή δήμαρχο.
Το έχω αναλύσει και παλαιότερα.
Εσύ τι ψήφισες; Αδιάκριτη ερώτηση, αν θες απαντάς.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
-
Ποια εναλλακτική είχαν;Green Dragon έγραψε: ↑08 Οκτ 2023, 20:16Καλά ρε νούμερα, τόσο πολύ σας μάγεψε ο Καραγκιοζογιάννης που τρέξατε να τον ξαναψηφίσετε; 5500 για μια ζαρτινιέρα σας φάνηκαν λίγα; Όρσε!
Βλήματα.
Αν μετρηθει και η αποχη μονο 12,3% ψηφισαν το Μπακογιαννη.
Για μενα το μεγαλυτερο εγκλημα του οτι παρεδωσε το ιστορικο κεντρο στον ελεγχο συμμοριων λαθρο.

Για μενα το μεγαλυτερο εγκλημα του οτι παρεδωσε το ιστορικο κεντρο στον ελεγχο συμμοριων λαθρο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δημοσκόπηση MARC: Επανεκλογή Κασσελάκη από 1η Κυριακή με 53%
από Archer29 » 30 Οκτ 2024, 00:06 » σε Εσωτερική Πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 242 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jimmy81
30 Οκτ 2024, 03:23
-
-
-
Νέα δημοσίευση Συνεντευξη Κουλη: Επανεκλογη Σακελλαροπουλου και θα δειξει δυσαρέσκεια σε Ερντογαν
από George_V » 08 Μάιος 2024, 19:11 » σε Εσωτερική Πολιτική - 26 Απαντήσεις
- 653 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ναύτης
09 Μάιος 2024, 08:32
-
-
- 8 Απαντήσεις
- 704 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
15 Σεπ 2023, 13:56