Πού ήσουνα;

Είναι αυτό που λέμε αυτός που κάνει την παρέα να γελάει.Ναύτης έγραψε: ↑10 Οκτ 2023, 10:35Αυτό είναι αλήθεια (χωρίς πλάκα). Επίσης είναι από τους λίγους χρήστες που παρ' όλη την ομοβροντία καζούρας που τρώει σπανίως επιτίθεται ad hominem.
Έχει ενίοτε μια τσερβέλ-θολούρ βέβαια, αλλά κατά τ' άλλα είναι καλό παιδί κι αυτό είναι που μετράει τελικά. Προσωπικά, άνετα τον έκανα παρέα.
πηχτη ψεκ μαλακια.Αρίστος έγραψε: ↑10 Οκτ 2023, 08:27Πέθανε ξαφνικά και ο επιχειρηματίας Δημήτρης Βήττος. Η κραυγή της φίλης του Franka Wright για την επιλογή του να εμβολιαστεί με τα εμβόλια COVID-19
-Σκότωσαν τον Δημήτρη μας και τόσες άλλες ψυχούλες που ήταν μέσα στη καλή χαρά, γεμάτοι ζωή. Κυνηγήστε τους εγκληματίες που μας σκοτώνουν καθημερινά
Στον απόηχο των χορηγούμενων σφαγεών της Hamas oι νέοι Ναζί-όπως τους αποκάλεσαν Εβραίοι επιβιώσαντες του Ολοκαυτώματος- βλέπουν τη λίστα με τους θανάτους των εμβολιασμένων θυμάτων τους με τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19 να μεγαλώνει διαρκώς.
Αυτή τη φορά ήταν η σειρά ενός πραγματικού gentleman, του επιχειρηματία-αντικέρ Δημήτρη Βήττου να φύγει ξαφνικά από τη ζωή.
By Wrong Man
Το αντίο από τη καλή του φίλη Franka Wright τα λέει όλα>
R I P You Left for Heaven Dimitri mou
God bless your soul. You should NEVER Agree to take the Vaccines
This is for everybody stay away from vaccines.
Δημήτρη μου Καλό Ταξίδι στον Παράδεισο
Θα μπορούσες να μην είχες φύγει Αδελφέ μου.
Με τον δικό σου θάνατο Θα προσπαθήσω να κάνω κάτι καλό τουλάχιστον. Γιατί ήσουν η χαρά της ΖΩΗΣ. Θα προσπαθήσω άλλη μια φορά να φωνάξω σε όλους μακριά από τα εμβόλια.
Σκότωσαν τον Δημήτρη μας και τόσες άλλες ψυχούλες που ήταν μέσα στη καλή χαρά, γεμάτοι ζωή.
Κυνηγήστε τους εγκληματίες που μας σκοτώνουν καθημερινά.
-Δημήτρη μου, μέσω εσένα ίσως γλιτώσουμε κάποιες άλλες ψυχές που θα ξυπνήσουν μέσα από τον πόνο μας.
Καλό πέρασμα αδελφέ μου. Κουράγιο Εβίτα μου και σε όλη την οικογένεια.
Η Χριστίνα Πολίτη έγραψε για τον Δημήτρη Βήττο>
Ο Δημήτρης Βήτος ήταν ένας ζεν πρεμιέ στην κινηματογραφική του ζωή. Ήταν φίλος, αγέραστος, ντόμπρος και σταράτος. Από τους φίλους που με τα χρόνια μεταλλάσσονται σε οικογένεια . Καλλονός μέχρι τέλους. A golden boy..Μας άφησε χθες ξαφνικά. Ίσως καλύτερα για εκείνον αλλά χειρότερο για μας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του..@kalivit May you rest in peace.. you will be missed…#cosmopoliti #dimitrisvittos #rip
https://kourdistoportocali.com/news-des ... -covid-19/
.
Έτσι κι αλλιώς θα πέθαιναν σε λίγο καιρό από το μπόλι με ένα φριχτό θάνατο, οι αντίμπολιαστες της Χαμάς τους έκαναν χάρη.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑10 Οκτ 2023, 10:58Το Ισραήλ από τότε που μπολιασε μέχρι κ τις γάτες όλα πάνε κατά διαόλου, μέχρι και η Χαμας τους έκανε πλάκα στο νότιο Ισραήλ, έκαναν τους νεκρούς σε κάτι κάδους
Δεν μπορώ να καταλάβω, τί βίτσιο είναι αυτό να προσπαθείς να είσαι το κέντρο της προσοχής και τελικά να είσαι ο μαλάκας της παρέας, που γελούν όλοι μαζί σου;
τα κοινοποιησες για να δουμε πως ειναι μια ψεκασμενη ηλιθια και να γελασουμε;
κυκλοφορεί μια ολόκληρη λίστα στο ιντερνετ με ανθρώπους που πέθαναν λίγες ημέρες όπου κατανάλωσαν depon! Και αθλητές κιόλας
H χήρα του Ρίτσαρντ Ράιτ των πινκ φλοιντ διαβάζω. Ωραία γυναίκα, αλλά τι θα τράβηξε ο κακομοίρης....
Και ασπιρίνη, μην ξεχνάμε την ασπιρίνη. Να καταλάβεις, όλοι όσοι την δοκίμασαν όταν βγήκε, έχουν πεθάνει. Όλοι όμως, μηδενός εξαιρουμένου. Και είμαι σίγουρος ότι θα ισχύσει και για όλους τους επόμενους, τα στατιστικά είναι αμείλικτα.giotis2005 έγραψε: ↑10 Οκτ 2023, 11:58κυκλοφορεί μια ολόκληρη λίστα στο ιντερνετ με ανθρώπους που πέθαναν λίγες ημέρες όπου κατανάλωσαν depon! Και αθλητές κιόλας
Πρόκειται για το μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας στο βωμό του χρήματος απο τις φαρμακευτικές.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑10 Οκτ 2023, 12:00H χήρα του Ρίτσαρντ Ράιτ των πινκ φλοιντ διαβάζω. Ωραία γυναίκα, αλλά τι θα τράβηξε ο κακομοίρης....