η δευτερη από τις 3 γυναίκες του.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑10 Οκτ 2023, 12:00H χήρα του Ρίτσαρντ Ράιτ των πινκ φλοιντ διαβάζω. Ωραία γυναίκα, αλλά τι θα τράβηξε ο κακομοίρης....
Πέθανε ξαφνικά και ο επιχειρηματίας Δημήτρης Βήττος. Η κραυγή της φίλης του για την επιλογή του να εμβολιαστεί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
- Phorum.gr user: Giotis2023
Re: Πέθανε ξαφνικά και ο επιχειρηματίας Δημήτρης Βήττος. Η κραυγή της φίλης του για την επιλογή του να εμβολιαστεί
Re: Πέθανε ξαφνικά και ο επιχειρηματίας Δημήτρης Βήττος. Η κραυγή της φίλης του για την επιλογή του να εμβολιαστεί
Ε, όχι ακριβώς χήρα. Η προ-τελευταία γυναίκα του ήταν.Πασιφάη έγραψε: ↑10 Οκτ 2023, 12:02Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑10 Οκτ 2023, 12:00H χήρα του Ρίτσαρντ Ράιτ των πινκ φλοιντ διαβάζω. Ωραία γυναίκα, αλλά τι θα τράβηξε ο κακομοίρης....Έλα ρε! Πω πω..
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Ε, δε γαμείς. Σημασία έχει το πως κατήντησε αδερφέ..

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ή και πώς ήταν εξ αρχής βέβαια, ποιος να ξέρει; Αν λες για την ψεκιά εννοώ.

Ψέκας καταντάς συν τω χρόνω ξερωγω. Ε, αυτή διάβασε πολλές μαλακίες μαζεμένες και χάλασαν οι εργοστασιακές ρυθμίσεις.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Κρίμα ο άνθρωπος και η κοπέλα πενθεί. Λίγο προσοχή προτείνω. Δεν φταίει η κοπέλα επειδή ο Αρίστος κάνει το παιχνίδι του.
Συλλυπητήρια στους δικούς του.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Μπορεί να βρήκε στο στούντιο καμμιά καβάντζα του Σιντ Μπάρετ και να έκαψε εγκέφαλο...

Διάβασα όλη την πρώτη σελίδα. Απάντησα πιο πάνω επειδή ήταν το πρώτο ποστ απάντησης στο θέμα. Φαντάστηκα ότι δεν θα βρω ποστ σαν το δικό σου, αλλά θα είναι σαν της πρώτης σελίδας όλα.Libre arbitre έγραψε: ↑10 Οκτ 2023, 09:15.
Κρίμα. Ήταν πολύ φίλος του προπάππου μου. Μαζί πήγαν φαντάροι.
.
Μπράβο ρε φίλε.
Μιλάμε για έναν θάνατο και για πένθος. Και αντί απλά να δοθούν συλλυπητήρια, γράφουν στ 'αρχίδια τους το γεγονός προκειμένου να δείξουν ότι είναι σωστοί και δεν είναι Αρίστος. Ενσυναίσθηση μηδέν.
Χαοτικός έγραψε: ↑10 Οκτ 2023, 12:25Διάβασα όλη την πρώτη σελίδα. Απάντησα πιο πάνω επειδή ήταν το πρώτο ποστ απάντησης στο θέμα. Φαντάστηκα ότι δεν θα βρω ποστ σαν το δικό σου, αλλά θα είναι σαν της πρώτης σελίδας όλα.Libre arbitre έγραψε: ↑10 Οκτ 2023, 09:15.
.
Μπράβο ρε φίλε.
Μιλάμε για έναν θάνατο και για πένθος. Και αντί απλά να δοθούν συλλυπητήρια, γράφουν στ 'αρχίδια τους το γεγονός προκειμένου να δείξουν ότι είναι σωστοί και δεν είναι Αρίστος. Ενσυναίσθηση μηδέν.

Re: Ο μαλάκας της παρέας
Χτες ευχότανε θανάτους, Του είπα "Μαζέψου ρε άθλιε" και συνέχισε βρίζοντας.Nandros έγραψε: ↑10 Οκτ 2023, 11:48Δεν μπορώ να καταλάβω, τί βίτσιο είναι αυτό να προσπαθείς να είσαι το κέντρο της προσοχής και τελικά να είσαι ο μαλάκας της παρέας, που γελούν όλοι μαζί σου;
.
Ρε συ Χαό, δεν πάει έτσι.Χαοτικός έγραψε: ↑10 Οκτ 2023, 12:25Διάβασα όλη την πρώτη σελίδα. Απάντησα πιο πάνω επειδή ήταν το πρώτο ποστ απάντησης στο θέμα. Φαντάστηκα ότι δεν θα βρω ποστ σαν το δικό σου, αλλά θα είναι σαν της πρώτης σελίδας όλα.Libre arbitre έγραψε: ↑10 Οκτ 2023, 09:15.
.
Μπράβο ρε φίλε.
Συνήθως είμαι από τους πρώτους που θα πούνε "σεβασμό στον νεκρό ρε, ακόμα ζεστός είναι" για όποιον και να πρόκειται και αν πρόσεξες κι εδώ ακόμα χαβαλέ μόνο για την "χήρα" έκανα. Αλλά τον τύπο αμφιβάλλω αν τον ήξεραν πάνω από 1-2 μέλη εδώ κι ο Αρίστος χρησιμοποίησε τον θάνατό του για να πει τον πόνο του για τα εμβόλια. Και το παρουσίασε (οκ, τα λόγια της χήρας... ξέρω, ξέρω) σαν να πέθανε κανένα προσκοπάκι απο ξαφνικίτιδα, ενώ ήταν ένας άθρωπος προχωρημένης ηλικίας, που απλά έτυχε (ίσως) να κάνει εμβόλιο πριν κανά-δυο χρόνια. Ε, η περισσότερη καζούρα που βλέπω εγώ στο νήμα και αφορά αυτό το θέμα, την ηλικία του δηλαδή που αναιρεί τα περί ξαφνικίτιδας, αλλά και έχει σαν αποδέκτη τον Αρίστο και όχι τον θανόντα.

Έχω λάθος;Σενέκας έγραψε: ↑10 Οκτ 2023, 12:28Χαοτικός έγραψε: ↑10 Οκτ 2023, 12:25Διάβασα όλη την πρώτη σελίδα. Απάντησα πιο πάνω επειδή ήταν το πρώτο ποστ απάντησης στο θέμα. Φαντάστηκα ότι δεν θα βρω ποστ σαν το δικό σου, αλλά θα είναι σαν της πρώτης σελίδας όλα.Libre arbitre έγραψε: ↑10 Οκτ 2023, 09:15.
.
Μπράβο ρε φίλε.
ναι. ΞαναδιάβασεΧαοτικός έγραψε: ↑10 Οκτ 2023, 12:31Έχω λάθος;Σενέκας έγραψε: ↑10 Οκτ 2023, 12:28Χαοτικός έγραψε: ↑10 Οκτ 2023, 12:25
Διάβασα όλη την πρώτη σελίδα. Απάντησα πιο πάνω επειδή ήταν το πρώτο ποστ απάντησης στο θέμα. Φαντάστηκα ότι δεν θα βρω ποστ σαν το δικό σου, αλλά θα είναι σαν της πρώτης σελίδας όλα.
Μπράβο ρε φίλε.
Αχαχαχα, τώρα είδα σε ποιο απάντησε.
Ρε συ Χαό!!! Έλεος.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πέθανε ο Δημήτρης Κολλάτος
από georgebi » 31 Ιαν 2025, 14:40 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 20 Απαντήσεις
- 709 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
01 Φεβ 2025, 15:18
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πέθανε ξαφνικά ο κρατούμενος Βασίλης Δημάκης – Πρώην σύζυγος της κόρης της Βόσσου
από Μαδουραίος » 07 Φεβ 2025, 15:35 » σε Εσωτερική Πολιτική - 13 Απαντήσεις
- 407 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
10 Φεβ 2025, 18:55
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πέθανε ο γνωστος Ψυχιατρος Δημήτρης Σούρας
από Space_Passenger » 19 Νοέμ 2024, 20:29 » σε Κοινωνικά θέματα - 31 Απαντήσεις
- 1058 Προβολές
-