Sos

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα

Re: Sos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 11 Οκτ 2023, 13:37

Καλή ήταν ρεμπελ

Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat » 11 Οκτ 2023, 13:40

40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε:
11 Οκτ 2023, 13:37
Καλή ήταν ρεμπελ
:sal9:
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ

Casp
Phorum.gr user: Casper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 11 Οκτ 2023, 14:52

Η ψυχολόγος δεν μου είπε κάτι επειδή οι πρώτες 3 συναντήσεις είναι για γνωριμία. Ήθελε να της πω το ιστορικό μου, και όταν με ρώτησε πού μένω ε εκεί άρχισα να μιλάω χωρίς να σταματάω… Στο τέλος μου είπε πως πήγε πάρα πολύ καλά η πρώτη συνάντηση και ότι ένιωσε πως ήθελα να τα βγάλω όλα από μέσα μου επειδή με έπνιγαν. Με κοιτούσε με ύφος λες και είμαι ένα κατακαημένο και μου είπε πως η φάση που βρίσκομαι τώρα είναι κομβική και καλά έκανα και έκανα το βήμα να πάω, ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ. Είχε πάθει ψιλοσοκ με όσα άκουσε και με ρωτούσε διάφορα για τους γονείς μου, αν παίρνουν κάποια φαρμακευτική αγωγή κτλ. Της είπα κι’ εγώ για τις δικές μου διαγνώσεις, ότι πέρασα κατάθλιψη, για τον αδερφό μου και τα γνωστά. Δικαιούμαι 18 συναντήσεις μέσω ΓΕΣΥ (με 10 ευρώ η συνεδρία, αντί 50) και εννοείται πως θα τις αξιοποιήσω όλες. (Δεν περίμενα καν να είναι τόσες πολλές). Με έβαλε ραντεβού ξανά σε 2 βδομάδες και σε 3ις, για να τα έχουμε, επειδή απ’ ότι κατάλαβα είναι γενικά κλεισμένη. Αν δω ότι θα θέλω κι' άλλες συνεδρίες (μετά τις 18 του ΓΕΣΥ), θα της πω να πηγαίνω μια φορά τον μήνα.

Στα πιο δικά μας τώρα… Με πήρε τηλ η “πεθερά” μου σήμερα. Μας βρήκε διαμέρισμα (ΕΝΑ δωμάτιο) 550 ευρώ, 30 λεπτά ΕΞΩ από την πόλη. Της λέω, σήμερα θα πάμε να υπογράψουμε για 2αρι σε καλή περιοχή ΕΝΤΟΣ της πόλης. Δεν της άρεσε, επέμενε να γίνει το δικό της, ότι δεν δεχόμαστε βοήθεια, ότι θα στενευτούμε επειδή θα δίνουμε περισσότερα κτλ. Άρχιζα να βιδώνω εγώ και της είπα ότι θα βρούμε την άκρη μόνοι μας και ότι εκτός πόλης θα τα δίνουμε στην βενζίνη, και ότι ούτως ή άλλως τα ενοίκια τώρα είναι ΟΛΑ στα ύψη. Μετά με εκνεύρισε ακόμα περισσότερο επειδή μου είπε να μην υπογράψω για να τους δώσω το διαμέρισμα, ότι είναι άδικο και ότι με τόσα που είπαν για τον γιο της, αν τους ήξερε, δεν θα τους άφηνε σε ησυχία τους γονείς μου. Της είπα ότι εμείς δεν θέλουμε να ασχοληθεί κανείς, ότι θέλουμε απλά την ησυχία της. Επέμενε τα δικά της, επέμενα και εγώ τα δικά μου και κλείσαμε.

Πήρα τον δικό μου μες τα νεύρα, του είπα τι έγινε. Εκνευρίστηκε και μου είπε να μην την λαμβάνω υπόψη και που είμασταν μαζί την Κυριακή, επειδή πήγαμε μαζί τους υπεραγορά στα κατεχόμενα και μου έλεγε πάλι για το διαμέρισμα, την “έκοψε” ο δικός μου ότι θα κάνω ό,τι θέλω εγώ. Ε την πήρε τηλέφωνο και της είπε να μας αφήσουν να βρούμε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ τα πόδια μας και μου είπε πως αν συνεχίσουν να επεμβαίνουν, θα ξεκόψει και τέλος. Οι γονείς του και η γιαγιά του θέλουν να μας βοηθήσουν και δεν θέλουν να στενευόμαστε, αλλά δεν καταλαβαίνουν ότι θέλουμε απλά ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ και ότι δεν μας νοιάζει κάτι άλλο. Κάτι που δεν περίμενα είναι που της είπε ότι δεν μας νοιάζει να στενευτούμε, φτάνει να ησυχάσουμε.

Και το παραπάνω, όντως το απέδειξε σήμερα. Ήθελε η άλλη να της δώσουμε προκαταβολή ένα ενοίκιο και μαζί με την προκαταβολή ήθελε να της δώσουμε και το ενοίκιο του Οκτώβρη. Πρώτον, έχουμε ήδη 11 του μήνα, δεύτερον, μέχρι να μετακομήσουμε όλα μας τα πράγματα και να είμαστε έτοιμοι για εγκατάσταση θα θέλουμε μια βδομάδα, και τρίτον, ήξερε πως έχουμε κάπου να μείνουμε μέχρι τέλος του μήνα και θα εγκατασταθούμε από 1η του νέου μήνα. Και ο δικός μου μου έλεγε πως δεν τον νοιάζει, να πάμε τώρα να ησυχάσουμε κτλ. Ε εγώ της μίλησα της άλλης και της είπα να υπογράψουμε, να δώσουμε προκαταβολή και να δώσουμε το ενοίκιο ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΗ στις 23 του Οκτώβρη, όταν μας δώσει τα κλειδιά του διαμερίσματος (ζήτησα μια βδομάδα για να μπορούμε να μετακομίσουμε άνετα). Ε το δέχτηκε γιατί της είπα ότι έχουμε κάπου να μείνουμε και ότι 1η του μήνα θα εγκατασταθούμε εκεί. Τον δικό μου όχι μόνο δεν τον ένοιαζε να δώσουμε άδικα ακόμα ένα ενοίκιο, αλλά με πίεζε κιόλας για να πάρουμε ΣΗΜΕΡΑ τα κλειδιά στα χέρια μας. Τόσο πολύ δεν αντέχει άλλο εκεί μέσα με αυτή την συμπεριφορά και με ό,τι τραβήξαμε.

Τα άλλα νέα είναι ότι η θεία μου, μου είπε ότι έχει αποδείξεις ότι η μάνα μου έκλεψε πολλές χιλιάδες της γιαγιάς μου, ότι όλοι τους έλεγαν να την κλείσουν φυλακή και ότι δεν το έκαναν επειδή είναι αδερφή τους. Μόλις άκουσαν τι κάνει σε μένα, που είμαι κόρη της, εξαγριώθηκαν και γι’ αυτό με πλησίασαν. Μου είπαν ΝΑ ΦΥΓΩ, να κόψω κάθε επαφή για να γλυτώσω, για να μην με κάνει σαν τα μούτρα της. Της είπα πως δεν πρόκειται, ούτως ή άλλως, να γινόμουν σαν εκείνη. Επέμεναν ότι κάτι ποτίζει τον μπαμπά μου και γι’ αυτό έγινε έτσι. Εγώ από την άλλη, επειδή δεν τους έχω σε καμία εκτίμηση της θείες μου, επειδή κι’ αυτές, σαν την μάνα μου, λένε του κόσμου τα ψέματα, θα απομακρυνθώ από όλους τους. Μου έλεγαν να με βοηθήσουν κτλ κτλ αλλά δεν θα δεχθώ οποιαδήποτε βοήθεια από κανέναν. Μόνοι μας, εγώ και ο δικός μου, θα τα βγάλουμε πέρα.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 11 Οκτ 2023, 14:57

Η μονη νορμαλ της ιστοριας η μητερα του λατρεια.
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 11 Οκτ 2023, 15:02

Ξέχασα να γράψω και κάτι ακόμα, σημαντικό, σε σχέση με το διαμέρισμα, αλλά σε λίγο πάλι. :lol:
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 11 Οκτ 2023, 15:03

Bazoomba έγραψε:
11 Οκτ 2023, 14:57
Να μην ανακατεύεται όμως και να μας αφήσουν ήσυχους. Αρκετά ασχοληθήκαμε με γονείς.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 11 Οκτ 2023, 15:32

Bazoomba έγραψε:
11 Οκτ 2023, 14:57
αφου δεν ειναι λατρείας πια, ουτε γλυκουλης, παει αυτό περασε, τωρα ο δικός μου και δικέ μου κλπ. Παντως μεγάλη αλλαγή, ετσι όπως τα γραφει τώρα δεν θα ξαναβρούμε ποτέ κενό στην ιστορία, εγω εχω χασει την μπαλα, κρατάμε οτι θα ξεκόψει απο τους αλλους που την εχουν φλομώσει στα ψέματα, τους κακούς.

Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 11 Οκτ 2023, 15:34

Μπορει το νεο σπιτι να ειναι στοιχειωμενο και στην πορεια να ανακαλυψουν οτι το φαντασμα ειναι τελικα ο πατερας της κασπ που πεταει πετρες στα παραθυρα, μην βιαζεσαι.
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 11 Οκτ 2023, 15:37

και στον Χαοτικός μάλλον βάζουν κατι στο φαί και εχει νευρα.

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 11 Οκτ 2023, 15:38

Έλα τώρα αηδίες.

Ξέρω ότι νομίζετε ότι τρολλάρω αλλά εγώ θέλω κάπου να τα γράφω.

Ευτυχώς θα έχω και την ψυχολόγο.
Η καημένη κατάλαβε πόσο πολύ ήθελα να τα βγάλω όλα από μέσα μου. Με ρώτησε και πώς είναι ο δικός μου (είπα να τον γράφω έτσι για να μην με δουλεύετε ΠΑΛΙ)

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 11 Οκτ 2023, 15:40

Casp έγραψε:
11 Οκτ 2023, 15:38
(είπα να τον γράφω έτσι για να μην με δουλεύετε ΠΑΛΙ)
καλα κανεις δικια μου, το εχουν παραχέσει τα κολοπαιδα με το δουλεμα.

Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 11 Οκτ 2023, 15:41

Όπου ακούς για βοήθεια τρέξε μακριά και στείλε τους στο διάολο εκτός και αν πρόκειται για άτομο που ξέρεις ότι θα σε βοηθήσει πραγματικά όπως η γιαγιά σου, αλλά απ' ότι διάβασα δεν ζει πια.

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 11 Οκτ 2023, 15:42

Antares έγραψε:
11 Οκτ 2023, 15:41
Όπου ακούς για βοήθεια τρέξε μακριά και στείλε τους στο διάολο εκτός και αν πρόκειται για άτομο που ξέρεις ότι θα σε βοηθήσει πραγματικά όπως η γιαγιά σου, αλλά απ' ότι διάβασα δεν ζει πια.
Ακριβώς...

Η γιαγιά μου και ο παππούς μου ήταν τα μόνα άτομα που ένιωθα πραγματικά κοντά μου. Όταν πέθανε ΚΑΙ η γιαγιά μου, ένιωθα πάντα μόνη μου. Μόνο τον δικό μου έχω δίπλα μου ουσιαστικά.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 11 Οκτ 2023, 15:50

Casp έγραψε:
11 Οκτ 2023, 15:42
Antares έγραψε:
Ακριβώς...

Η γιαγιά μου και ο παππούς μου ήταν τα μόνα άτομα που ένιωθα πραγματικά κοντά μου. Όταν πέθανε ΚΑΙ η γιαγιά μου, ένιωθα πάντα μόνη μου. Μόνο τον δικό μου έχω δίπλα μου ουσιαστικά.
Μόνον όταν μάθεις να στηρίζεσαι στα δικά σου πόδια θα καταλάβεις ποιοι είναι δίπλα σου, ουσιαστικά.

Διαφορετικά με κάθε απώλεια στήριξης (ψυχολογικής ή πρακτικής) θα χάνεις ξανά και ξανά τον εαυτό σου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat » 11 Οκτ 2023, 15:51

ΓΑΛΗ έγραψε:
11 Οκτ 2023, 15:50
Casp έγραψε:
11 Οκτ 2023, 15:42
Antares έγραψε:
Ακριβώς...

Μόνον όταν μάθεις να στηρίζεσαι στα δικά σου πόδια θα καταλάβεις ποιοι είναι δίπλα σου, ουσιαστικά.

Διαφορετικά με κάθε απώλεια στήριξης (ψυχολογικής ή πρακτικής) θα χάνεις ξανά και ξανά τον εαυτό σου.
:+1:
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών