Cecily Anne έγραψε: ↑22 Απρ 2018, 03:07
ΟΚ και αν εγώ ας πούμε σήμερα δεν το έκανα θέμα, δε θα το έκανε κανείς άλλος και απλά θα περιμένατε να δει ο Σπύρος κάποια καταγγελία και να πράξει τα απαραίτητα, αλλά θα πιάνατε κουβέντα ωραία και καλά σαν να μην υπάρχει θέμα;
Και το χάλασα εγώ;
Ειλικρινά ζητώ συγγνώμη.
Εγώ έγραψα ένα ποστ σε σχέση με τη χρήση της φωτογραφίας του Πλουφ. Προσωπικά οι αντιπαραθέσεις δεν μου αρέσουν, με φθείρουν πολύ ψυχικά, προσπαθώ να τις αποφεύγω και σπάνια μπαίνω σε λογομαχία με κάποιον. Αν χρειαστεί πάντως θα το κάνω, και το έχω κάνει στο παλιό. Εφόσον είδα πως λογαριασμοί και αναρτήσεις διαγράφονταν, θεώρησα πως ο συντονισμός είχε το πρόβλημα υπ' όψιν του και δεν έκανα αναφορά. Αυτά όσο αφορούν εμένα και τα περί «κουβέντας σαν να μην υπάρχει θέμα».
Από 'κει και πέρα, όπως γράφω για τρίτη φορά, δεν είχα/έχω θέμα με τις απαντήσεις σου, θα είχα θέμα αν ήταν απαντήσεις συντονισμού. Εξήγησα γιατί.
bizeli έγραψε: ↑22 Απρ 2018, 03:08
Ε όχι ρε φίλε, ειλικρινά δλδ.
Υπάρχει εδώ ένας χρήστης ο οποίος ψάχνεται για μπάχαλα και εμάς μας νοιάζει το political correctness της σέσιλι.
Πολύ φοβάμαι ότι με τέτοιες απόψεις το φόρουμ θα ξαναγίνει όπως το παλιό και ακόμα δεν ξεκίνησε.
Κάποιες συμπεριφορές πρέπει να κόβονται μαχαίρι ειδικά σε άτομα που δεν καταλαβαίνουν.
Τέσπα, whatever.
Κάντε ό,τι νομίζετε.
Διαφωνώ ως προς το ότι με αυτό που λέω θα κάνει το νέο πχώρουμ να γίνει μπάχαλο. Το αντίθετο πιστεύω, οι αντιπαραθέσεις δεν βοηθούν στο να σταματούν προβληματικές συμπεριφορές. Ένα τρολ τρέφεται από αυτές και ενισχύει περισσότερο την τάση του για κακόβουλες αναρτήσεις. Οι συμπεριφορές αυτές κόβονται με ψυχρό, τυπικό και άμεσο συντονισμό.