Στάσου. Πού πιστεύεις ότι πρέπει να εστιάσει η νέα σεζόν; Data scientist με τολμηρές σκηνές, πεθερά με δράμα ή συνέχεια στα μονοπλάνα με Γλυκούλη;
Sos
-
Re: Sos
-
Άρα παραδέχεσαι ότι έχεις κλώνους και ενοχλήθηκες που σου ξεσκέπασα έναν. Ποιος είναι ο βιολογικός μου ρόλος; ο δικός σου δεν ρωτάω, σίγουρα έχει σχέση με απορρόφηση του γεωργικού πλούτου των ΖωνιανώνΧαοτικός έγραψε: ↑12 Οκτ 2023, 01:47Οι σύντροφοί μου είναι επαναστάτες. Εσύ είσαι ναζιστάκος. Ούτε καν κανονικός ναζί δηλαδή. Κακομοιριά. Κακομοιριά και δυστυχία. Κι όσο μεγαλώνεις η μοναξιά και τα αδιέξοδα θα σε πνίγουν. Ας πρόσεχες τις επιλογές σου. Τα πρότυπά σου. Νόμιζες ότι κάνοντας τον κόμη Δράκουλα θα ασκήσεις εξουσία. προσανατολίστηκες να πίνεις αίμα. Ώσπου θα έρθει η συνειδητοποίηση ότι δεν είσαι ο Δράκουλας αλλά ένα κουνούπι. Σε βαράνε αλλά τη γλιτώνεις. άλλα μέχρι πότε; Και με τι κίνητρο; Ούτε καν το βιολογικό σου ρόλο δεν θα εκπληρώσεις ποτέ. Εικονική ζωή κάνεις.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑12 Οκτ 2023, 01:34Ναζιστακους να πεις τους συντρόφους σου. Σουργελο.
Κι εσύ όπως οι άλλοι ενοχλείς ανθρώπους που δεν υπάρχει περίπτωση να σου μιλήσουν. Πρώτοι ξεκινάτε. και δεν έχετε να πείτε τίποτα ανθρώπινο.
Μια από τα ίδια και σήμερα.
Άντε να βρεις τώρα κανέναν κρυμμένο κλώνο μου να τελέσεις και λίγο ρουφιανιά συν τοις άλλοις.
Όχι. Κανένα τέτοιο συμπέρασμα δεν έβγαλα. Έκανα απλά αναφορά στο γεγονός ότι δεν ασχολούμαι μαζί σου και ποτέ δεν σου απευθύνω το λόγο πρώτος γιατί δεν με ενδιαφέρεις. Αφού εκτός από ρουφιάνος είσαι και κοινωνιοπαθής και μόνο να ενοχλείς θέλεις.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑12 Οκτ 2023, 01:51Άρα παραδέχεσαι ότι έχεις κλώνους και ενοχλήθηκες που σου ξεσκέπασα έναν. Ποιος είναι ο βιολογικός μου ρόλος; ο δικός σου δεν ρωτάω, σίγουρα έχει σχέση με απορρόφηση του γεωργικού πλούτου των ΖωνιανώνΧαοτικός έγραψε: ↑12 Οκτ 2023, 01:47Οι σύντροφοί μου είναι επαναστάτες. Εσύ είσαι ναζιστάκος. Ούτε καν κανονικός ναζί δηλαδή. Κακομοιριά. Κακομοιριά και δυστυχία. Κι όσο μεγαλώνεις η μοναξιά και τα αδιέξοδα θα σε πνίγουν. Ας πρόσεχες τις επιλογές σου. Τα πρότυπά σου. Νόμιζες ότι κάνοντας τον κόμη Δράκουλα θα ασκήσεις εξουσία. προσανατολίστηκες να πίνεις αίμα. Ώσπου θα έρθει η συνειδητοποίηση ότι δεν είσαι ο Δράκουλας αλλά ένα κουνούπι. Σε βαράνε αλλά τη γλιτώνεις. άλλα μέχρι πότε; Και με τι κίνητρο; Ούτε καν το βιολογικό σου ρόλο δεν θα εκπληρώσεις ποτέ. Εικονική ζωή κάνεις.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑12 Οκτ 2023, 01:34
Ναζιστακους να πεις τους συντρόφους σου. Σουργελο.
Κι εσύ όπως οι άλλοι ενοχλείς ανθρώπους που δεν υπάρχει περίπτωση να σου μιλήσουν. Πρώτοι ξεκινάτε. και δεν έχετε να πείτε τίποτα ανθρώπινο.
Μια από τα ίδια και σήμερα.
Άντε να βρεις τώρα κανέναν κρυμμένο κλώνο μου να τελέσεις και λίγο ρουφιανιά συν τοις άλλοις.
Ψάξε στο ίντερνετ τι είναι ο βιολογικός ρόλος.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Εγω περιμενα σκηνες στο ρουφ γκαρντεν και αυτη πηγε και το δωσε,δεν ασχολουμαι αλλο,μονο σε περιπτωση επιστροφης40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑12 Οκτ 2023, 01:49Στάσου. Πού πιστεύεις ότι πρέπει να εστιάσει η νέα σεζόν; Data scientist με τολμηρές σκηνές, πεθερά με δράμα ή συνέχεια στα μονοπλάνα με Γλυκούλη;

Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Aνατροπή, ο Λατρείας με το Μπαμπά μονομαχούν στο Ρούφ.GoBack έγραψε: ↑12 Οκτ 2023, 02:01Εγω περιμενα σκηνες στο ρουφ γκαρντεν και αυτη πηγε και το δωσε,δεν ασχολουμαι αλλο,μονο σε περιπτωση επιστροφης40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑12 Οκτ 2023, 01:49Στάσου. Πού πιστεύεις ότι πρέπει να εστιάσει η νέα σεζόν; Data scientist με τολμηρές σκηνές, πεθερά με δράμα ή συνέχεια στα μονοπλάνα με Γλυκούλη;
Η αυτό η να τους κατεγραφε με το ντροουν,η να κατουραγε τα φυτά για εκδικηση.Εντλες Ποσιμπιλιτις.Τωρα με το ψωροδυαρι στο κεντρο δεν μπορουμε να κανουμε πολλά.Kauldron έγραψε: ↑12 Οκτ 2023, 02:09Aνατροπή, ο Λατρείας με το Μπαμπά μονομαχούν στο Ρούφ.GoBack έγραψε: ↑12 Οκτ 2023, 02:01Εγω περιμενα σκηνες στο ρουφ γκαρντεν και αυτη πηγε και το δωσε,δεν ασχολουμαι αλλο,μονο σε περιπτωση επιστροφης40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑12 Οκτ 2023, 01:49
Στάσου. Πού πιστεύεις ότι πρέπει να εστιάσει η νέα σεζόν; Data scientist με τολμηρές σκηνές, πεθερά με δράμα ή συνέχεια στα μονοπλάνα με Γλυκούλη;
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Παίζει ο Χιόνης να είναι κλώνος του Καραφλοκοτσίδα...οπότε μιλάμε για καραμπινατη περίπτωση διασχιστικου τύπου διαταραχής πολλαπλής προσωπικότητας.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- EKPLIKTIKOS
Εντωμεταξύ οι μαλακες εδώ μέσα παίζει να έχουν συγχρονίσει μέχρι και την περιοδο τους κ τους τα σκάει ταυτόχρονα
-
Oι κλώνοι του Χαοτικού είχαν πάντα τον ίδιο γραφολογικό χαρακτήρα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑12 Οκτ 2023, 10:13Παίζει ο Χιόνης να είναι κλώνος του Καραφλοκοτσίδα...οπότε μιλάμε για καραμπινατη περίπτωση διασχιστικου τύπου διαταραχής πολλαπλής προσωπικότητας.