enaon έγραψε: ↑12 Οκτ 2023, 13:22
Χαοτικός έγραψε: ↑12 Οκτ 2023, 13:09
Ο θυμός και κατά συνέπεια ο τσακωμός δεν είναι υστερία. Χρησιμοποιείται η λέξη λάθος

σιγα μην θύμωσες που σε κοροϊδεύομε, μας πειράζεις, τα λες για να βοηθήσεις αλλα ειμαστε γαιδουρια.
Κρίμα πάντως γιατί θυμάσαι ότι έχω μοιραστεί συναισθήματα μαζί σου. Τείνω να πιστέψω ότι έχεις ζήτημα αντίληψης που είναι λίγο παράδοξο αφού έχεις αρκετές γνώσεις.
Το λες συνέχεια ότι τρολάρω, ότι σας δουλεύω και απορώ πως δεν καταλαβαίνεις ότι "Τι έχω να κερδίσω κάνοντας σου πλάκα για το google cloud platform ας πούμε". Ρωτάω αν ξέρετε καλή ηλεκτρική σκούπα και βγαίνεις και λες "μας δουλεύει ρε! Αφήστε τον". Εσύ έτσι διασκεδάζεις;
ότι θα ασχοληθούν οι άλλοι με το θέμα που έθεσες και θα καγχάζεις "Α τους μαλάκες το πιστέψανε και απαντάνε!

";
Τι είναι αυτό ρε;
Γι αυτό σου λέω, μην ασχολείσαι μαζί μου, αν το μόνο που σ' ενδιαφέρει είναι να κάθεσαι σε μια γωνιά και να δείχνεις κρυφά με το δάχτυλο όντας σε πηγαδάκι με την παρέα σου και λέγοντας "Κοίτα ρε! Εκεί εκεί. Χα χα το μαλάκα". Δεν με διασκεδάζει εμένα αυτό, με θυμώνει. Σεβάσου το.
Χτες μπήκα με μια χαρά διάθεση και βλέπω ειδοποιήσεις. Σχεδόν όλες ευχάριστες και επικοινωνιακές. Βλέπω μετά και αυτό
enaon @ Sos
Είχαμε κάποιον διάλογο πιο πριν; Κάνεις σχόλιο για μένα χωρίς προηγούμενο;
Μετά βλέπω αυτό
Αγις @ Sos
Με αυτόν βριστήκαμε προχτές και το θεωρώ ότι είναι ένα ποστ που θέλει λίγο να τα βρούμε πειράζοντας με, αλλά είναι δομημένο που κρατάει και πισινή ότι μου τη λέει εκδικητικά. Απαντάω με αυτό που είναι ξεκάθαρο για το τι διάθεση έχω
Χαοτικός @ Sos 
και μετά συνεχίσατε όλοι σας το παιχνιδάκι σας
Τζιτζιμιτζιχότζιρας @ Sos
Απλά ντροπή σας ρε φίλε. Δεν έμπαινε προφανώς την Κασπ για να βγάλετε αυτό το ποταπό που έχετε, να κοροϊδεύετε κάποιον, ίσως επειδή τον θεωρείτε αδύναμο(;), δεν ξέρω.και τι είδατε ότι εγώ είμαι το πρόσφορο έδαφος γι αυτό; Δεν είμαι αδύναμος φίλε. Δεν είναι αδυναμία ούτε κάτι προβληματικό ότι τα ψειρίζω όλα και δεν αφήνω τίποτα να πέσει κάτω. Απλά μπορώ και γι αυτό το κάνω. Μπορεί να σας την σπάει όπως και στη νύχτα που δεν έχουμε καμιά επικοινωνία και δεν άντεξε και μου πόσταρε, αλλά δεν είναι τυχαίο που σας τη σπάει. Νομίζω κάπου ζηλεύετε που μπορεί κάποιος να στέκεται στο ύψος του όταν του την πέφτουν όλοι κι όταν ταυτόχρονα όλοι έχουν άδικο. Μετράτε τη δυναμική σας ως όχλος. Απλά ντροπή
Δεν πρόκειται να σου απευθύνω το λόγο για κανένα θέμα γιατί θέλω. μην το κάνεις κι εσύ σε παρακαλώ για να είμαστε όλοι ΟΚ
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.