Sos

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Re: Sos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk » 12 Οκτ 2023, 16:21

enaon έγραψε:
12 Οκτ 2023, 16:17
Casp έγραψε:
12 Οκτ 2023, 16:12

Γι' αυτο κατεληξα στην ψυχολογο. Θα προσπαθησω να συνελθω μια και καλη και να ζησω επιτελους, ας ειναι και στα 30 μου.
ναι σιγα που πήγες μονη σου, εμεις σε στείλαμε.
ksk έγραψε:
12 Οκτ 2023, 16:17
Μη σου τα στερήσω και μου πάθεις και τπτ...ευχαριστω για την ευγενική σου προσφορά :lol:
και ακατάδεκτη
Αποφασίζει πάντα μόνη της , δεν περίμενε εμάς :)
Υ.Γ φιλανθρωπία σου κάνω μπρε και αυτό είναι το ευχαριστω :003:
Παρατηρητής...

40τακατο της ζωής μ σπατάλησα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 12 Οκτ 2023, 16:27

Casp έγραψε:
27 Ιαν 2023, 03:23
Σήμερα ήτανε πολύ περίεργη μέρα με ανάμεικτα συναισθήματα… μου άλλαξαν το ωράριο επειδή είχαμε παγκύπρια απεργία για την ΑΤΑ από τις 12 μέχρι τις 3. Πήγα δουλειά στις 14:30 και η πτήση της aegean που θα έκανα κανονικά φεύγει στις 15:30 αλλά της άλλαξαν την ώρα λόγω της απεργίας για να φεύγει ΣΤΙΣ 16:10. Με πόσο μυαλό; Ήτανε overbook 4 άτομα και check in επιτρεπόταν να ξεκινήσουμε στις 15:00, με την λήξη της απεργίας. Η επιβίβαση να ξεκινάει κανονικά 40 λεπτά πριν την αναχώρηση, άρα θα έπρεπε να τελειώσουμε το check in μιας ΥΠΕΡγεμάτης πτήσης σε 30 λεπτά. (Κανονικά το check in για την aegean στην Κύπρο ανοίγει 2 ώρες και 15 λεπτά πριν). Και παιδιά, ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ (είχαμε βρει και volunteers να πάνε με την επόμενη, και τελικά δεν χρειάστηκαν). Λόγω της κατάστασης, ήρθε φυσικά η αντιπρόσωπος, η station manager της aegean, η υπεύθυνη supervisor, η διευθύντρια της δικής μας εταιρίας και κάποιοι άλλοι υπεύθυνοι για να επιβλέπουν. Τελειώσαμε σε μισή ώρα, πήγαμε στο gate ΜΟΝΟ 2 ΑΤΟΜΑ (από τα 3 που θέλει η aegean), ήρθε φυσικά και η rep μαζί με την station manager και σαν να μην έφτανε αυτό, επειδή πήραμε μόνο 38 χειραποσκευές από το check in, έπρεπε σίγουρα να πάρουμε και από το gate γιατί δεν θα χωρούσε η καμπίνα και θα τρώγαμε delay. Σε μια φάση ήρθε και ο sup και εμείς πιέζαμε τους επιβάτες (με καλό τρόπο και επεξηγηματικό) για να μας δώσουν την χειραποσκευή τους να φορτωθεί κάτω, μας κοιτούσε πίσω και η rep και μας έλεγε να φωνάξουμε τον sup για βοήθεια αλλά μετά είδε πως τα βγάζουμε πέρα και μόνες μας, και στο τέλος είχαμε πάρει σύνολο 15. Με το τέλος του gate γυρνάει ο sup και μας λέει «κορίτσια, ειλικρινά, ΜΠΡΑΒΟ, σας βγάζω το καπέλο!». Πάω κάτω εγώ στην πόρτα του αεροπλάνου με την station manager, έκλεισε πόρτες 16:11 και θα ξεκινούσε το push back και γυρνάω εγώ ΕΠΙΤΗΔΕΣ και την ρωτάω «θα έχει καθυστέρηση;» και γυρνάει και απαντάει βλέποντας την ώρα «όοοχι, είμαστε μια χαρά, μπράβο.. αν έχει θα είναι 3 λεπτά και θα τα δώσουν στα μηχανήματα, όχι σε εμάς». Πάμε πάνω στο gate και η θεόξινη rep που βρίσκει παντού προβλήματα και δεν λέει ποτέ καλή κουβέντα, φεύγοντας με την station manager γυρνάει και μας λέει «ευχαριστώ κορίτσια, γεια σας!». :lol:

Είχαμε όμως πεθάνει, είμασταν καταϊδρωμένες και είχαμε μια ώρα διάλειμμα μέχρι την επόμενη πτήση και μου λέει η συνάδελφος, πάμε να φάμε! Δεν πολυπεινούσα και πήρα ένα κουλούρι μαζί με freddo espresso, αλλά επειδή ήξερα πως θα βγαίναμε μετά για το party της δουλειάς, ζήτησα 3 shots. Και ενώ τον πίνω σκέτο χωρίς γάλα ακόμα και με 4 shots, μου ´ρθε και είπα στην κοπέλα να μου βάλει και ελάχιστο γάλα μέσα. Ε 2 ώρες μετά, κατά την διάρκεια του check in της επόμενης πτήσης, μου ήρθε ζάλη και πονούσα απίστευτα το στομάχι μου :fp::roll: η συνάδελφος (η φίλη μου που πηγαίνουμε μαζί εκδρομές και θα πηγαίναμε μαζί και στο party) με είδε και μου λέει «αν δεν νιώθεις καλά, δεν θα πάμε, δεν με πειράζει!» και εγώ να επιμένω πως θέλω να πάμε και ότι με πείραξε το γάλα στον καφέ και επειδή δεν έφαγα καλά. Τεσπα, λέω στην λατρεία εγώ πως θα πάμε στο πάρτυ (πήραμε ρούχα στη δουλειά να αλλάξουμε γιατί σχολάσαμε 20:45 και το πάρτυ ξεκινούσε 21:00) και μου απάντησε πάρα πολύ ψυχρά και κοφτά :roll: και νευρίασα γιατί την τελευταία φορά που το έκανε αυτό ήταν που θα πήγαινα σε γάμο μιας συναδέλφου!

Πήγαμε τελικά στο party με την φίλη μου και με το που έφαγα ένιωσα καλύτερα. Ήπια ΜΙΑ βότκα με χυμό (προφανώς μετά το φαγητό) και ζήτησα να είναι ελαφρύ το ποτό επειδή οδηγούσα και θα γύριζα πίσω και την φίλη μου. Στο μεταξύ μου είχε στείλει κατά τις 23:00 η λατρεία ότι γύρισε σπίτι (ήταν σε καφετέρια με το λάπτοπ και ασχολιόταν με programming) και να του στείλω πότε θα επιστρέψω και του είπα ότι πάντα του στέλνω και να μην με περιμένει, να ξαπλώσει να ξεκουραστεί και του είπα και καληνύχτα. Για να μην έχουμε πάλι τα ίδια, με μηνύματα και κλήσεις και γενικά δεν θέλω να με περιμένει! :roll: Και το καλύτερο αρχίζει τώρα… επειδή η Κάσπερ έχει διαλέξει λάθος σπουδές και θα της ταίριαζε καλύτερα η ψυχολογία.

Όλο το βράδυ μου έλεγε τα ψυχολογικά της μια συνάδελφος και της έλεγα τις συμβουλές μου και την παρηγορούσα. Το πρωί στο μεταξύ, με έπαιρνε τηλ ένας συνάδελφος (είναι supervisor) που μου λέει επίσης τα ψυχολογικά του και με νιώθει κοντά του, ειδικά τον τελευταίο καιρό (πάμε μαζί τρέξιμο). Μου είπε πάλι τι έγινε και για τον πόλεμο που συνεχίζουν να του κάνουν στην δουλειά οι υπεύθυνοι. Είχαμε πει να πάμε παρέα στο party για να μην είναι μόνος του, αλλά τελικά βαρέθηκε να μας περιμένει και πήγε νωρίτερα και τον έβαλαν να κάτσει με όλους τους supervisor (και παραξενεύτηκε). Ήρθε σε μια φάση εκεί που καθόμασταν όλα τα παιδιά του passenger handling και εγώ τον είδα που δεν ήταν καλά και είχε ψηλο μεθύσει. Είχε γίνει 01:30 και μείναμε μόνο λίγα άτομα και του λέω «Δεν θα πας μόνος σπίτι όπως είσαι. Θα σε γυρίσω εγώ». Και είχαν ήδη έρθει η υπεύθυνη sup που του κάνει bullying μαζί με την ξινή φίλη της (επίσης supervisor) και 2-3 άλλα άτομα και του έλεγαν (επέμεναν βασικά) να τον γυρίσουν σπίτι και αυτός επειδή δεν ήθελε να γυρίσει μαζί του και ήξερε πως το έκαναν για το «show» δεν ήθελε. Και έφυγαν άνετες οι κυρίες. Και με το που έφυγαν, ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ. Το κρατούσε μέσα του μέχρι να φύγουν. Να τον κοιτάνε όσοι έμειναν εκεί, να μην συγκινείται ΚΑΝΕΝΑΣ και εγώ να είμαι δίπλα του, να τον κρατάω και να τον παρηγορώ. Και να μου λέει πως δεν ενδιαφέρονται και ότι δεν ήθελε να φύγει μαζί τους. Και του είπα πως δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει μόνος και να με περιμένει να φύγουμε μαζί, επειδή με φώναζαν τα παιδιά να τους βγάλω φωτογραφίες. Πετάχτηκα για 5 λεπτά και ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ. Τον πήρε 3 φορές τηλέφωνο, μου το έκλεινε, την 3η φορά απάντησε και του λέω «ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ» και ήταν στο parking, πήγαμε τον βρήκαμε με την φίλη μου και επί 10 λεπτά επέμενα να τον γυρίσω σπίτι (είναι εκτός Λάρνακας το σπίτι του, σε ένα χωριό) και να τον φέρω την επόμενη στις 9 το πρωί ξανά στο parking για να το πάρει και να πάει δουλειά (έπιανε δουλειά στις 09:30 και εγώ αύριο έχω ρεπό). Του τόνισα πως δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα και ότι δεν πρόκειται να κοιμηθώ από το άγχος και τις τύψεις αν δεν δεχτεί να τον γυρίσω σπίτι. (Η φίλη μου στο μεταξύ δεν έβγαλε άχνα, λες και δεν καταλάβαινε πόσο σοβαρό είναι να αφήσεις στο τιμόνι άτομο που δεν είναι καλά ψυχολογικά αλλά έχει πιεί κιόλας). Και άρχισε πάλι να κλαίει ο καημένος και επέμενε πως δεν δέχεται, ότι δεν θα νιώθει καθόλου καλά μετά (και ΤΟ ΤΟΝΙΖΕ), ότι δεν ξέρουμε όλα τα ψυχολογικά του, ότι θέλει να ηρεμήσει απλά και ότι θα μου στείλει μήνυμα με το που γυρίσει σπίτι. Εγώ επέμενα πάλι ότι είμαι φίλη του και ενδιαφέρομαι και ότι έτσι κάνουν οι φίλοι, και ότι ούτε εκείνος αν ήταν στη θέση μου θα με άφηνε να οδηγήσω. Και εκεί αγρίεψε και σχεδόν μας έβγαλε με το ζόρι από το αυτοκίνητο για να φύγει. Του φώναξα σχεδόν να προσέχει και να με πάρει τηλέφωνο μόλις φτάσει. Ήμουν έτοιμη να βάλω τα κλάματα γιατί πραγματικά δεν μπορούσα με το ζόρι να τον βάλω στο αμάξι μου ή να τον πείσω να έρθει μαζί μου :( μπήκαμε στο αμάξι και λέω στην φίλη μου «θέλω να βάλω τα κλάματα», και αυτή σαν να μην συμβαίνει τίποτα μου απαντάει «όχι και εσύ, να χαρείς… θα μας στείλει». Δεν έβγαλα άχνα στον δρόμο. Απλά της είπα «Ελπίζω μόνο να φτάσει καλά και να είναι εντάξει. Αν πάθει κάτι, δεν θα συγχωρήσω ποτέ τον εαυτό μου». Και μετά της λέω «Ξέρεις γιατί αντέδρασε έτσι, έτσι δεν είναι; Δεν έχει συνηθίσει να ενδιαφέρεται ΚΑΝΕΝΑΣ πραγματικά για εκείνον, και δεν δέχεται από κανέναν βοήθεια».

Μπήκα σπίτι κατά τις 2 και κοιτούσα συνεχώς το κινητό. 02:10 με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει ευτυχώς πως είναι καλά και επέστρεψε. Επέστρεψε και η ψυχή μου στη θέση της. :roll: Συνέχιζε να μου λέει τα ψυχολογικά του, ότι οι άλλοι δεν ενδιαφέρονται και ότι εγώ ενδιαφέρομαι, είπαμε 2-3 κουβέντες και καθώς μου μιλούσε μου πετάει και ένα bye και μου το έκλεισε σχεδόν στα μούτρα. Ας είναι. Μπορεί όλοι οι υπόλοιποι να του κάνουν πόλεμο, μπορεί να έχει κάνει λάθη, να μιλάει όντως άσχημα σε πολλούς (μα και σε μένα), αλλά οι υπόλοιποι δεν μπορούν να δουν αυτά που βλέπω εγώ, επειδή δεν θέλουν. Δεν μπορούν να δουν ότι πίσω από την συμπεριφορά του κρύβεται μια βασανισμένη και ταλαιπωρημένη ψυχή που χρειάζεται επίσης αγάπη, όπως όλοι οι άνθρωποι. Ο καθένας θα κοιτάξει την πάρτυ του και το βόλεμά του. «Ενδιαφέρομαι» για να δουν οι άλλοι ότι ενδιαφέρομαι και από την άλλη κακολογώ κάποιον επειδή δεν δίνω δεκάρα για το πώς μπορεί να νιώσει, τι μπορεί να περνάει και επειδή δεν με ενδιαφέρει καν να δω πίσω από την συμπεριφορά του. Και όλα αυτά από ενήλικους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι στο πόστο του customer service. Ε σε πιάνει μια αηδία και μια θλίψη.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 12 Οκτ 2023, 16:31

Casp έγραψε:
18 Απρ 2023, 00:11
Φτανουμε στο τραπεζι που λετε και αυτο ηταν. Ξεκινησα να παραπαταω και να μου λεει η λατρεια «το ξερεις οτι δεν προκειται να οδηγησεις ετσι;» και να του λεω σκασμενη στο γελιο «χαααα, γελασαμεεε, εγω θα οδηγησωωω» και εννοειται πως δεν το εννοουσα, αν και δεν ειχα φουλ τα λογικα μου. Ευτυχως αυτον δεν τον πειραξε καθολου το ποτο, αλλιως θα παιρναμε ταξι ή θα μας επαιρνε η κολλητη μου. Περνουσαμε απο τα υπολοιπα μπαρακια για να παμε στο παρκινγκ τον φιλο μου πρωτα (εμεις ειμασταν πιο μακρια) και οπως περνουσαμε αναγκαστικε η λατρεια να με κραταει απο χερια και ωμους επειδη παραπατουσα και με ειχε πιασει νευρικο γελιο. Πηγαινα εβρισκα τον συναδελφο και τον αγκαλιαζα, τον εσπρωχνα και φωναζα επειδη τραγουδουσα. Η κολλητη μου να με βλεπει και να σχολιαζει πως δεν με εχει ξαναδει ετσι. Συνοδευουμε που λετε και την κολλητη μου στο παρκινγκ και ρωταει αν ειμαστε ενταξει ή να μας παει αυτη και πεταγομαι και της λεω τραγουδιστα «ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑΑΑΑΑ, ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙΣ ΝΑΙΙΙΙ;» και αυτη να μου λεει εσυυυυυ να μου στειλειιιις. ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΖΟΓΕΛΑΩ. Ειπε καληνυχτα στην φιλη μου η λατρεια και ΕΤΡΕΧΕ να με προλαβει. Περπατησαμε πανω απο 10λεπτο και μεσα σε αυτο το 10 λεπτο του εβγαλα την ψυχη. Σταματουσα σε παγκακια, ερχοταν και με αγκαλιαζε, τραγουδουσα δυνατα και ρεζιλικα εξω απο τα μπαρς, παραπατουσα στα πεζοδρομια, τον φωτογραφιζα να μου κραταει σακακι και τσαντα και ταυτοχρονα να προσπαθει να με κραταει απο τους ωμους για να μην σκοτωθω… φτανουμε ΤΕΛΙΚΑ στο αυτοκινητο και μεχρι να φτασουμε σπιτι χτυπιομουνα μονη μου και αυτος να με κοιταζει και να προσπαθει να μην το πιασει και εκεινον το νευρικο, βλεποντας την τρελλα μου.

Με αφηνει παντα απο την πισω πλευρα του σπιτιου για να μην μας δουν οι γειτονες αλλα εγω παντα διασχιζω την βεραντα και σκιβω, για να παω στην μπροστινη εισοδο. Του το λεω και μου σχολιαζει πως θα παμε απο την μπροστινη εισοδο, φτανει να συγκρατηθω για 1 λεπτο και να μην γελαω, για να μην ξυπνησουμε τους γειτονες και να μην μας δουν. Η γυναικα που προσεχει την γιαγια μου θα ελειπε (απο το Σαββατο) επειδη ηταν με την γιαγια μου 2 μερες στην κλινικη μεχρι να τις εφερναν αλλη ασθενη διπλα της, οποτε δεν θα ηταν κανεις στο σπιτι και δεν ηθελε να με αφησει μονη μου να ανεβω σκαλια κτλ. Πηγαινει ανοιγει την πορτα για να ειμαστε ετοιμοι και ερχεται και ανοιγει την πορτα του αυτοκινητου και με ρωταει αν ειμαι ετοιμη. (Στο μεταξυ πριν κατεβει να ανοιξει με ρωτησε αν ειμαι οκ με την τσαντα που κρατουσα και οπως την κρατουσα, του την δινω με υφακι «παρτην!» :lol: ). Στο αν ειμαι ετοιμη εγω βγαινω ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ απο το αυτοκινητο και γελαω δυνατα, παραμιλαω βασικα, μπαινω μεσα και ΞΑΠΛΩΝΩ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ :smt005: ερχεται κι αυτος τρεχατος, με βλεπει, γελαει δυνατα και με μαζευει. Ανεβαινουμε τις σκαλες σιγα σιγα, μπαινουμε στο δωματιο και εγω να ξαπλωνω κατευθειαν με δυναμη στο κρεβατι και να τον διαταζω να αφησει τα πραγματα εδω και εκει και να μου βγαλει τα παπουτσια. Εκεινη την στιγμη τον ρωταω αν απαντησε η φιλη μου στο αν εφτασε κτλ και πηρε το τηλ και της εστειλε εκεινος οτι θα μεινει μαζι μου μεχρι να ξαπλωσω και να μην ανησυχει. Του παιρνω το κινητο και μες τα γελια τον φωτογραφιζω που μου βγαζει τα παπουτσια και της την στελνω. :cry Με πηγε μεχρι το μπανιο, ξεβαφτηκα μπας και συνελθω με το νερο στο προσωπο και μετα ξαπλωσα και δεν μπορουσα να κουνηθω. Ηρθε ξαπλωσε διπλα μου, με πηρε αγκαλια και μου ειπε σε καποια φαση πως πρεπει να βαλω πυζαμες για να κοιμηθω αλλιως θα αρρωστησω, και με ρωτουσε πού ειναι. Εγω δεν σκεφτομουν τιποτα, τις βρηκα απλα που ηταν διπλα μου και αρχισα να βγαζω παντελονι και μπλουζα μπροστα του και να βαζω πυζαμες. Ηθελα ΠΑΛΙ να παω τουαλετα (ειχα παει ηδη 4 φορες) αλλα δεν ειχα κουραγιο και ηξερα πως θα ζαλιστω και τον λυπομουν να με περιμενει κι αλλο και να τον ταλαιπωρω οποτε με φιλησε 2-3 φορες, ξαπλωσα κατω απο τα σεντονια και του ειπα ευχαριστω και καληνυχτα πριν φυγει! Του ειπα να μου στειλει μολις φτασει και μου λεει δεν θα βρισκεις καν τα γραμματα να απαντησεις (στην κολλητη μου εγραφα ο,τι να ναι) και οτι πρεπει να κοιμηθω και του απαντησα τελικα μαλακιες κ μολις του ειπα παω τουαλετα μου γραφει με κεφαλαια γραμματα «στειλε μου ξανα οταν ξαπλωσεις!».

Και για να μην τα πολυλογω, γελουσα και ξυπνουσα ολη νυχτα, ξυπνησα με πονοκεφαλο αλλα και φριχτες τυψεις που τον βασανισα και ξανατραβηξε μαζι μου και του ζητουσα συγγνωμη, αλλα ταυτοχρονα ολη μερς ημουν μες την τρελλη χαρα και αυτον να μου λεει πως θα ειναι παντα διπλα μου, οτι το διασκεδασε και οτι θελει να με δει ξανα να γελαω (επειδη του ειπα οτι υπηρχαν φασεις στη δουλεια που ημουνα σκασμενη στα γελια). Μια συναδελφος μου ειπε πως με πειραξε επειδη ειμαι γενικα κουρασμενη και δεν ξεκουραζομαι. Εγω απλα νομιζω πως βρηκα παλι τον παλιο μου καλο εαυτο και ανακουφιστηκα, και με βρηκε στην φαση της «αλλαγης» και ξεσπασα ετσι.

Ο,τι και αν ειναι, θελω να μεινω ετσι για τουλαχιστον 2 μερες ακομα. :lol:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 12 Οκτ 2023, 16:32

Casp έγραψε:
18 Απρ 2023, 01:01
Sid Vicious έγραψε:
18 Απρ 2023, 01:01
Η βότκα αν δεν είναι επιπέδου Belunga ή Βelvedere δεν πίνεται σκέτη
Και την πινει σχεδον μονορουφι.
Ειναι τρελλος ρε!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 12 Οκτ 2023, 16:32

Casp έγραψε:
18 Απρ 2023, 00:28
Καρολίνα έγραψε:
18 Απρ 2023, 00:27
Casp έγραψε:
18 Απρ 2023, 00:25

Αυτος τα δικα του και εγω τα δικα μου.
Πάω στοίχημα ότι τα είχε κανονίσει με τον σερβιτόρο να του φέρει νερό και όχι βότκα, αλλιώς σιγά να μην μεθούσε και κυρίως σιγά να μην πλήρωνε 3 ποτά.
Ηπια και εγω μια γουλια απο την βοτκα και επειδη ηξερε και εναν σερβιτορο, η δευτερη ηταν σε ΜΕΓΑΛΟ ποτηρι επειδη την παρηγγειλε απο αυτον. Δηλαδη απορω πως δεν τον πιανει!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 12 Οκτ 2023, 16:35

Casp έγραψε:
18 Απρ 2023, 00:59
Την Παρασκευη ηταν με τον κολλητο του και ηταν χαλια επειδη μιλησαμε την Πεμπτη και γι αυτο ηπιε. Και τον επιασε το γελιο, αρα τον επιασε, αλλα ηταν νηστικος. Χθες ειχε φαει επιτηδες. Αλλα 3 βοτκες σκετες και να ειναι μια χαρα, και να μεθυσω εγω με 2 ποτα που γενικα ακομα και με κρασι ετυχε να πιω 2 ποτηρια και να μην χαμπαριαζω, δεν το καταλαβαινω. Αλλα οντως δεν πινει συχνα. Ετυχε την Παρασκευη που δεν ηταν καλα, και χθες που βγηκαμε. Την 2η επειδη επεμενα εγω (ηθελα να τον δω χαζοχαρουμενο, και τελικα την επαθα εγω) και την 3η επειδη στεχνωσε και δεν φευγαμε :lol:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 12 Οκτ 2023, 16:36

να υποθέσω ότι γυρίσατε με τα πόδια μετά ε :giggle:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 12 Οκτ 2023, 16:37

Casp έγραψε:
12 Οκτ 2023, 16:13
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε:
κοκοκο
Πιστευε ο,τι θες. Χεστηκα :)
παρομοίως. Πάρε και ένα μπλοκ τώρα αγενές τρολάκι

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 12 Οκτ 2023, 16:38

:smt124
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Casp
Phorum.gr user: Casper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 12 Οκτ 2023, 16:39

12 Οκτ 2023, 16:37
Casp έγραψε:
12 Οκτ 2023, 16:13
κοκοκο
Πιστευε ο,τι θες. Χεστηκα :)
παρομοίως. Πάρε και ένα μπλοκ τώρα αγενές τρολάκι
Επιτελους :D:lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Casp την 12 Οκτ 2023, 16:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 12 Οκτ 2023, 16:39

απο τον κυρίως λογαριασμό θα την μπλοκάρεις;

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 12 Οκτ 2023, 16:40

Ααααχ τι μου θυμισατε. Ωραιο μεθυσι τοτε. Βασικα το πρωτο και καλυτερο μεθυσι μου, και μαλιστα Πασχαλινο :D
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 12 Οκτ 2023, 16:40

Aegean διαβαζω ε;

Μου λειπει και δεν μου λειπει ταυτοχρονα.

Συνηθισα το περιβαλλον του γραφειου και το να εχω το κεφαλι μου ησυχο :lol:

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 12 Οκτ 2023, 16:47

κωλόπαιδο

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών