Μηδέν ερωτικές εμπειρίες σε μεγάλη ηλικία
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Μηδέν ερωτικές εμπειρίες σε μεγάλη ηλικία
Τι πιστεύετε ότι φταίει και ένας άντρας ή μια γυναίκα μπορεί να έχουν φτάσει σε ηλικία γύρω στα 30 ή πάνω από 30 χωρίς καθόλου ερωτικές εμπειρίες, σε ορισμένες περιπτώσεις χωρίς να έχουν δώσει ούτε ένα πεταχτό φιλί;
Και τι πρέπει να κάνουν σε αυτή την περίπτωση;
Να τα παρατήσουν ακόμα και αν θέλουν να κάνουν σεξ και γενικά να έχουν ερωτικές επαφές και να το πάρουν απόφαση ότι έφυγε το πλοίο και τώρα θα τους αντιμετωπίζουν σαν λεπρούς και κανείς δεν θα θέλει να κάνει κάτι μαζί τους.
Όμως πώς γίνεται κάποιος να συμβιβαστεί ότι θα περάσει όλη του την ζωή χωρίς να μάθει πώς είναι το άγγιγμα, η διέγερση, ο οργασμός, τα φιλιά και το σεξ και χωρίς να τα νιώσει όλα αυτά;
Να πάνε με επαγγελματία ακόμα και αν δεν τους αρέσει αυτός ο τρόπος συνεύρεσης απλά για να το κάνουν επιτέλους;
Να δοκιμάσουν με το ίδιο φύλο ακόμα και αν δεν τους ελκύει πάλι απλά για να το κάνουν και να νιώσουν πώς είναι ;
Να τα παρατήσουν ακόμα και αν θέλουν να κάνουν σεξ και γενικά να έχουν ερωτικές επαφές και να το πάρουν απόφαση ότι έφυγε το πλοίο και τώρα θα τους αντιμετωπίζουν σαν λεπρούς και κανείς δεν θα θέλει να κάνει κάτι μαζί τους.
Όμως πώς γίνεται κάποιος να συμβιβαστεί ότι θα περάσει όλη του την ζωή χωρίς να μάθει πώς είναι το άγγιγμα, η διέγερση, ο οργασμός, τα φιλιά και το σεξ και χωρίς να τα νιώσει όλα αυτά;
Να πάνε με επαγγελματία ακόμα και αν δεν τους αρέσει αυτός ο τρόπος συνεύρεσης απλά για να το κάνουν επιτέλους;
Να δοκιμάσουν με το ίδιο φύλο ακόμα και αν δεν τους ελκύει πάλι απλά για να το κάνουν και να νιώσουν πώς είναι ;
Re: Μηδέν ερωτικές εμπειρίες σε μεγάλη ηλικία
Εγώ είμαι 36, και δεν έχω δώσει ούτε πεταχτό φιλί. Το τι φταίει το ανέλυσα εκτενέστατα σε παλαιότερα νήματα. Εδώ και χρόνια έχει πάψει να με απασχολεί το αν θα κάνω ποτέ στη ζωή μου κάτι με γυναίκα. Το μετά με καίει, τι γίνεται μετά το θάνατο. Αν υπάρχει κάτι αιώνιο μετά, μετά χαράς να θυσιάσω την πρόσκαιρη παραμονή μου σ'αυτόν τον κόσμο για να βρω τον εαυτό μου και να είμαι έτοιμος γι'αυτό το μετά. Αν δεν υπάρχει τίποτα μετά, τότε και που χαράμισα τη ζωή μου δε θα μου κάνει διαφορά στην αιώνια ανυπαρξία που με περιμένει.UserNotFound έγραψε: ↑09 Οκτ 2023, 20:18Τι πιστεύετε ότι φταίει και ένας άντρας ή μια γυναίκα μπορεί να έχουν φτάσει σε ηλικία γύρω στα 30 ή πάνω από 30 χωρίς καθόλου ερωτικές εμπειρίες, σε ορισμένες περιπτώσεις χωρίς να έχουν δώσει ούτε ένα πεταχτό φιλί;
-
Εκτωρ έγραψε: ↑10 Οκτ 2023, 11:01[
Εγώ είμαι 36, και δεν έχω δώσει ούτε πεταχτό φιλί. Το τι φταίει το ανέλυσα εκτενέστατα σε παλαιότερα νήματα. Εδώ και χρόνια έχει πάψει να με απασχολεί το αν θα κάνω ποτέ στη ζωή μου κάτι με γυναίκα. Το μετά με καίει, τι γίνεται μετά το θάνατο. Αν υπάρχει κάτι αιώνιο μετά, μετά χαράς να θυσιάσω την πρόσκαιρη παραμονή μου σ'αυτόν τον κόσμο για να βρω τον εαυτό μου και να είμαι έτοιμος γι'αυτό το μετά. Αν δεν υπάρχει τίποτα μετά, τότε και που χαράμισα τη ζωή μου δε θα μου κάνει διαφορά στην αιώνια ανυπαρξία που με περιμένει.

- EKPLIKTIKOS
Αν εισαι αντρας: πήγαινε σε ρδελο
Αν είσαι γυναίκα: απλά βγες απ το σπίτι, ή μπες στο ίντερνετ. Θα στην πέφτουν κ που υπάρχεις (οι γυναίκες ζουν life on easy mode)
Αν είσαι γυναίκα: απλά βγες απ το σπίτι, ή μπες στο ίντερνετ. Θα στην πέφτουν κ που υπάρχεις (οι γυναίκες ζουν life on easy mode)
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
απλά λιτά και κατανοητάEKPLIKTIKOS έγραψε: ↑10 Οκτ 2023, 11:04Αν εισαι αντρας: πήγαινε σε ρδελο
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Αυτό ακριβώς.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑10 Οκτ 2023, 11:04Αν εισαι αντρας: πήγαινε σε ρδελο
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
μη σιμπάρετε χαλάτε την πιάτσα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Ενας φίλος είχε γλύψει μια σε μπουρδελο και μετά έτρεχε στους ιατρούς.
-
Εκτωρ έγραψε: ↑10 Οκτ 2023, 11:01Εγώ είμαι 36, και δεν έχω δώσει ούτε πεταχτό φιλί. Το τι φταίει το ανέλυσα εκτενέστατα σε παλαιότερα νήματα. Εδώ και χρόνια έχει πάψει να με απασχολεί το αν θα κάνω ποτέ στη ζωή μου κάτι με γυναίκα. Το μετά με καίει, τι γίνεται μετά το θάνατο. Αν υπάρχει κάτι αιώνιο μετά, μετά χαράς να θυσιάσω την πρόσκαιρη παραμονή μου σ'αυτόν τον κόσμο για να βρω τον εαυτό μου και να είμαι έτοιμος γι'αυτό το μετά. Αν δεν υπάρχει τίποτα μετά, τότε και που χαράμισα τη ζωή μου δε θα μου κάνει διαφορά στην αιώνια ανυπαρξία που με περιμένει.UserNotFound έγραψε: ↑09 Οκτ 2023, 20:18Τι πιστεύετε ότι φταίει και ένας άντρας ή μια γυναίκα μπορεί να έχουν φτάσει σε ηλικία γύρω στα 30 ή πάνω από 30 χωρίς καθόλου ερωτικές εμπειρίες, σε ορισμένες περιπτώσεις χωρίς να έχουν δώσει ούτε ένα πεταχτό φιλί;
Πώς την παλεύεις ;
Εμένα μου έρχεται να φουντάρω που λέει ο λόγος.
Ειδικά όταν σκέφτομαι πώς θα περάσω όλη την ζωή μου έτσι
-
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα δυστυχώςEKPLIKTIKOS έγραψε: ↑10 Οκτ 2023, 11:04Αν εισαι αντρας: πήγαινε σε ρδελο
Μου'ρχεται να φουντάρω όταν σκέφτομαι ότι δεν υπάρχει μεταθανάτια ζωή και η ύπαρξή μου είναι μάταιη.UserNotFound έγραψε: ↑12 Οκτ 2023, 23:37Εκτωρ έγραψε: ↑10 Οκτ 2023, 11:01Εγώ είμαι 36, και δεν έχω δώσει ούτε πεταχτό φιλί. Το τι φταίει το ανέλυσα εκτενέστατα σε παλαιότερα νήματα. Εδώ και χρόνια έχει πάψει να με απασχολεί το αν θα κάνω ποτέ στη ζωή μου κάτι με γυναίκα. Το μετά με καίει, τι γίνεται μετά το θάνατο. Αν υπάρχει κάτι αιώνιο μετά, μετά χαράς να θυσιάσω την πρόσκαιρη παραμονή μου σ'αυτόν τον κόσμο για να βρω τον εαυτό μου και να είμαι έτοιμος γι'αυτό το μετά. Αν δεν υπάρχει τίποτα μετά, τότε και που χαράμισα τη ζωή μου δε θα μου κάνει διαφορά στην αιώνια ανυπαρξία που με περιμένει.UserNotFound έγραψε: ↑09 Οκτ 2023, 20:18Τι πιστεύετε ότι φταίει και ένας άντρας ή μια γυναίκα μπορεί να έχουν φτάσει σε ηλικία γύρω στα 30 ή πάνω από 30 χωρίς καθόλου ερωτικές εμπειρίες, σε ορισμένες περιπτώσεις χωρίς να έχουν δώσει ούτε ένα πεταχτό φιλί;
Πώς την παλεύεις ;
Εμένα μου έρχεται να φουντάρω που λέει ο λόγος.
Ειδικά όταν σκέφτομαι πώς θα περάσω όλη την ζωή μου έτσι
Αν έχεις σκέψεις για φουντάρισμα προτείνω την τέλεια λύση. Να ασπαστείς το ισλάμ. Και από διαθέσιμες παρθένες για πάρτη σου στη μεταθανάτια ζωή, άλλο τίποτα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν γιατρεύεται. Άπαξ και έγλυψε έστω και μια πούτσα τελείωσε - σ'όποιο γιατρό και να πάει το γκετσιλίκι δε Γιάνη. Από 'δω και πέρα θα διαβάζει Ζίζεκ και θα ψηφίζει Μέρα25. ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗ ΖΩΗ.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αυτό μου το είπες και σε άλλο νήμα, και σε ξαναρωτάω: Το να θελήσω να είναι κάτι αλήθεια θα το κάνει αυτομάτως αληθινό;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 275 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
17 Ιαν 2024, 21:24
-
-
Νέα δημοσίευση Οι εμπειρίες σας από την Ελληνική Αστυνομία.
από Kauldron » 16 Ιαν 2025, 10:12 » σε Κοινωνικά θέματα - 63 Απαντήσεις
- 1075 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
16 Ιαν 2025, 21:24
-
-
-
Νέα δημοσίευση Remote viewing - Εμπειρίες
από alto_sem » 12 Αύγ 2024, 22:03 » σε Εναλλακτικές επιστήμες - 3 Απαντήσεις
- 528 Προβολές
-