Sos
-
-
-
Re: Sos
Casp έγραψε: ↑13 Οκτ 2023, 10:29Ξυπνησαμε 05:30 το πρωι και οι 2 ταυτοχρονα σημερα, ειχε ορεξη και καναμε τα δικα μας μεχρι τις 06:30 και μετα περιμεναμε την ανατολη
Εννοειται πως δεν ξανακοιμηθηκαμε μετα και ετοιμαστηκαμε για δουλεια.
Αυτο που παρατηρησα, ειναι πως τις τελευταιες μερες ειμαι παρα πολυ "ευαισθητη" (στο σεξουαλικο κομματι, δεν ξερω πώς να το πω ευγενικα), σε φαση, με αγγιζει και ανατριχιαζω ολοκληρη. Το παρατηρησε κι' αυτος και ο λογος που μπορω να σκεφτω ειναι οτι εφυγε ολο αυτο το βαρος και το στρες και μπορω να νιωσω πιο ελευθερη χωρις πολλες σκεψεις και προβληματισμους που με κλειδωνουν (και σωματικα).

Αμα κάνει κανένα γκεονλοκέισιον ο ντάννντυsh απ' τη φωτογραφία και έρθει από 'κει να δούμε τί θα γίνει.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑13 Οκτ 2023, 10:55Casp έγραψε: ↑13 Οκτ 2023, 10:29Ξυπνησαμε 05:30 το πρωι και οι 2 ταυτοχρονα σημερα, ειχε ορεξη και καναμε τα δικα μας μεχρι τις 06:30 και μετα περιμεναμε την ανατολη
Εννοειται πως δεν ξανακοιμηθηκαμε μετα και ετοιμαστηκαμε για δουλεια.
Αυτο που παρατηρησα, ειναι πως τις τελευταιες μερες ειμαι παρα πολυ "ευαισθητη" (στο σεξουαλικο κομματι, δεν ξερω πώς να το πω ευγενικα), σε φαση, με αγγιζει και ανατριχιαζω ολοκληρη. Το παρατηρησε κι' αυτος και ο λογος που μπορω να σκεφτω ειναι οτι εφυγε ολο αυτο το βαρος και το στρες και μπορω να νιωσω πιο ελευθερη χωρις πολλες σκεψεις και προβληματισμους που με κλειδωνουν (και σωματικα).
-
Δεν υπάρχει καμια γνωμη. Ότι οδηγείτε έχοντας πιει είναι γεγονός και το μετέφερες εσύ η ίδια. Ανεύθυνο εγωπαθες ατενσιοχοράκι.
Ok, η κακια κ η χολη σας δεν εχει ορια 

Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
-
Να μας γράφεις. Πινοκιον
Συγγνώμη, αν κατάλαβα καλά ο τηλεσκόπιος κάνει πλέον τρεις (3) δουλειές για να τα φέρνει (ίσα-ίσα) βόλτα, κυκλοφορεί μεθυσμένος, κάνει σεξ τ' αξημέρωτο με την τσίμπλα στο μάτι κι από πάνω πρέπει να κάθεται μετά σαν το ζόμπι στο μπαλκόνι για να βλέπει την ανατολή (πριν πάει στη δουλειά);
Καλά πήγε αυτό.
Καλά πήγε αυτό.
Σοβαρα τωρα;Ναύτης έγραψε: ↑13 Οκτ 2023, 11:44Συγγνώμη, αν κατάλαβα καλά ο τηλεσκόπιος κάνει πλέον τρεις (3) δουλειές για να τα φέρνει (ίσα-ίσα) βόλτα, κυκλοφορεί μεθυσμένος, κάνει σεξ τ' αξημέρωτο με την τσίμπλα στο μάτι κι από πάνω πρέπει να κάθεται μετά σαν το ζόμπι στο μπαλκόνι για να βλέπει την ανατολή (πριν πάει στη δουλειά);
Καλά πήγε αυτό.
Ειστε ηλιθιοι;
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.