Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑13 Οκτ 2023, 16:13
ψηφιζει ντορογιο η φυλη της τυροπιτας?
απροσδοκητο

Η Ελένη πήρε θέση.
https://www.facebook.com/permalink.php? ... 8020323341
Σε άλλα νέα ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ στηρίζει Δούκα. Έβγαλε και επισήμως ανακοίνωση. Να υπενθυμίσουμε τις αγαπούλες του ΑΝΤΑΡΣΥΑ με τον Τζαβέντ Ασλάν που καλεί σήμερα σε συγκέντρωση υπέρ της Χαμάς. Να γνωστοποιήσω σε όσους δεν το γνωρίζουν ότι στις δύο συγκεντρώσεις που κάναμε στην πλατεία Βικτωρίας είχαμε απέναντι μας έναν στρατό τους, την μία φορά να μας πετά πέτρες και την άλλη φορά να μας μουτζώνει και να μας βρίζει. Πέτρες δεν φάγαμε την δεύτερη φορά το 2020, γιατί είχε πολλή αστυνομία, σε αντίθεση με την πρώτη επί ΣΥΡΙΖΑ το 2015, που μας προσέφεραν στο πιάτο στους τραμπούκους και απλά ήμασταν τυχεροί και προσεκτικοί.
Όταν είπαμε ότι δεν είμαστε με τον Μπακογιάννη, δεν είπαμε ότι είμαστε με όλη την αλητεία της πόλης, ούτε ότι είμαστε με τρομοκράτες, ούτε ότι είμαστε με τραμπούκους.
Είμαστε τέρμα απέναντι και σε αυτούς. Αν είναι για να πάρει τη δημαρχία ο Δούκας να συνεργαστεί με όλα τα λούμπεν στοιχεία και να δούμε αντιδημαρχίες συριζαίων και ανταρσύα, φαντάζομαι από τώρα τι παραχωρήσεις θα κάνει για να καταφέρει να κάτσει πέντε χρόνια χωρίς πρόβλημα.
Ευχαριστώ δεν θα πάρω. Ας φωνάζουν εδώ μέσα για ό,τι θέλουν. Συγνώμη κιόλας που δεν στηρίζω αυτό το σχηματάκι, αλλά το κεφάλι μου το θέλω στη θέση του και όχι στο πάτωμα. Όπως και τα κεφάλια των συμπολιτών μου.
Αχ Green Dragon

Kαλύτερα μεγάλος περίπατος παρά ΑΝΤΑΡΣΥΑ.