Την τρίτη γυμνασίου την τελείωσες ή ακόμη το παλεύεις?EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑14 Οκτ 2023, 10:51Μην ξεχάσεις να χρησιμοποιήσεις χάρτινο καλαμακι κ να κάνεις τα εμβόλια σουHector Buas έγραψε: ↑14 Οκτ 2023, 10:49Ποτέ δεν είχαμε έλλειψη από ψεκασμένους και συνομωσιολόγους στην Ελλάδα...EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑14 Οκτ 2023, 10:47
Αν κοιτάξεις ποιοι ελέγχουν τα μέσα μαζικής εξαπατησης, τις τράπεζες, τα πάντα, θα βρεις την απάντηση που ψάχνεις
Πάντα υπήρχε αφθονία....
Όποιος υποστηρίζει τη Χαμάς, 5 χρόνια φυλακή
- Hector Buas
Re: Όποιος υποστηρίζει τη Χαμάς, 5 χρόνια φυλακή
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hector Buas την 14 Οκτ 2023, 10:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιατί γράφουν αλλού ότι την Χαμάς την δημιούργησε η Μοσάντ;
Συνωμοσιολογία;
Με αγριότητες σε αμάχους δεν συμφωνεί κανείς. Εφόσον είχαν την ευκαιρία ας έφτιαχναν ανεξάρτητο κράτος με στρατό που θα υπερασπίζεται τα σύνορα και έως εκεί.
Συνωμοσιολογία;
Με αγριότητες σε αμάχους δεν συμφωνεί κανείς. Εφόσον είχαν την ευκαιρία ας έφτιαχναν ανεξάρτητο κράτος με στρατό που θα υπερασπίζεται τα σύνορα και έως εκεί.
Ναι συνωμοσιολογία. Αντίθετα με την ελληνική 5η φάλαγγα της Ακροαριστεράς, καμία χώρα δεν θέλει στα εδάφη της τους γύφτους της μέσης Ανατολής. Υπάρχει το παράδειγμα του Λιβάνου που από το City της Μ.Ανατολης μετατράπηκε σε fail state που χρειάστηκε τη διάσωση από το Ισραήλ το 82.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- EKPLIKTIKOS
Ναι, μάθαμε και τη διαφορά του ελληνικού ερωτηματικου με το αγγλικόHector Buas έγραψε: ↑14 Οκτ 2023, 10:53Την τρίτη γυμνασίου την τελείωσες ή ακόμη το παλεύες?EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑14 Οκτ 2023, 10:51Μην ξεχάσεις να χρησιμοποιήσεις χάρτινο καλαμακι κ να κάνεις τα εμβόλια σουHector Buas έγραψε: ↑14 Οκτ 2023, 10:49
Ποτέ δεν είχαμε έλλειψη από ψεκασμένους και συνομωσιολόγους στην Ελλάδα...
Πάντα υπήρχε αφθονία....

Μα δεν είναι αυτό το ζητούμενο τους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
O Μιζοτάκης όμως έχει κουβαλήσει λαθρομετανάστες στη χώρα. Δεν το αποφάσισε η ακροαριστερά.Unique έγραψε: ↑14 Οκτ 2023, 10:59Ναι συνωμοσιολογία. Αντίθετα με την ελληνική 5η φάλαγγα της Ακροαριστεράς, καμία χώρα δεν θέλει στα εδάφη της τους γύφτους της μέσης Ανατολής. Υπάρχει το παράδειγμα του Λιβάνου που από το City της Μ.Ανατολης μετατράπηκε σε fail state που χρειάστηκε τη διάσωση από το Ισραήλ το 82.
Ξέρω ξέρω το πασοκ φταίει
- Hector Buas
Μπράβο...EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑14 Οκτ 2023, 10:59Ναι, μάθαμε και τη διαφορά του ελληνικού ερωτηματικου με το αγγλικόHector Buas έγραψε: ↑14 Οκτ 2023, 10:53Την τρίτη γυμνασίου την τελείωσες ή ακόμη το παλεύες?EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑14 Οκτ 2023, 10:51
Μην ξεχάσεις να χρησιμοποιήσεις χάρτινο καλαμακι κ να κάνεις τα εμβόλια σου
Πρέπει να είσαι απο τους λίγους Έλληνες που πιστεύουν οτι ο Μητσοτάκης ειναι δεξιόςnyxtovios έγραψε: ↑14 Οκτ 2023, 11:01O Μιζοτάκης όμως έχει κουβαλήσει λαθρομετανάστες στη χώρα. Δεν το αποφάσισε η ακροαριστερά.Unique έγραψε: ↑14 Οκτ 2023, 10:59Ναι συνωμοσιολογία. Αντίθετα με την ελληνική 5η φάλαγγα της Ακροαριστεράς, καμία χώρα δεν θέλει στα εδάφη της τους γύφτους της μέσης Ανατολής. Υπάρχει το παράδειγμα του Λιβάνου που από το City της Μ.Ανατολης μετατράπηκε σε fail state που χρειάστηκε τη διάσωση από το Ισραήλ το 82.

Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
5 χρόνια φυλακή για να σιγουρέψουμε ότι θα μείνουν εδώ για πάντα.
Η 5η φάλαγγα που λέγαμε..
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Ο μιζοτάκης είναι κυβέρνηση και αποφασίζει εδώ και 5 χρόνια. Ούτε η αριστερά, ούτε η ακροαριστερά.Unique έγραψε: ↑14 Οκτ 2023, 11:04Πρέπει να είσαι απο τους λίγους Έλληνες που πιστεύουν οτι ο Μητσοτάκης ειναι δεξιόςnyxtovios έγραψε: ↑14 Οκτ 2023, 11:01O Μιζοτάκης όμως έχει κουβαλήσει λαθρομετανάστες στη χώρα. Δεν το αποφάσισε η ακροαριστερά.Unique έγραψε: ↑14 Οκτ 2023, 10:59
Ναι συνωμοσιολογία. Αντίθετα με την ελληνική 5η φάλαγγα της Ακροαριστεράς, καμία χώρα δεν θέλει στα εδάφη της τους γύφτους της μέσης Ανατολής. Υπάρχει το παράδειγμα του Λιβάνου που από το City της Μ.Ανατολης μετατράπηκε σε fail state που χρειάστηκε τη διάσωση από το Ισραήλ το 82.
Να στρέψεις προς τα εκεί την κριτική σου λοιπόν κύριε δενείμαινδαλλά
Και προσπαθώ να σου εξηγήσω οτι ο Μητσοτάκης είναι αριστερός. Ο αρχηγός σας. Όλοι ΝΔουλα είστε μωρό μου! Σας δουλεύει ψιλο γαζί.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
...και μόλις βγούν από την φυλακή, θα ζωστουν με εκρηκτικά και θα σκοτώσουν πολλαπλάσιους ανθρώπους...γαμω τις λογικές.
Χρησιμοποιώ γυάλινα και μεταλλικά και είμαι μια χαρά. Αξεπέραστη γεύση στο κοκταίηλ και πλένονται στο πλυντήριο.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑14 Οκτ 2023, 10:51Μην ξεχάσεις να χρησιμοποιήσεις χάρτινο καλαμακι κ να κάνεις τα εμβόλια σουHector Buas έγραψε: ↑14 Οκτ 2023, 10:49Ποτέ δεν είχαμε έλλειψη από ψεκασμένους και συνομωσιολόγους στην Ελλάδα...EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑14 Οκτ 2023, 10:47
Αν κοιτάξεις ποιοι ελέγχουν τα μέσα μαζικής εξαπατησης, τις τράπεζες, τα πάντα, θα βρεις την απάντηση που ψάχνεις
Πάντα υπήρχε αφθονία....
Unique έγραψε: ↑14 Οκτ 2023, 11:04Πρέπει να είσαι απο τους λίγους Έλληνες που πιστεύουν οτι ο Μητσοτάκης ειναι δεξιόςnyxtovios έγραψε: ↑14 Οκτ 2023, 11:01O Μιζοτάκης όμως έχει κουβαλήσει λαθρομετανάστες στη χώρα. Δεν το αποφάσισε η ακροαριστερά.Unique έγραψε: ↑14 Οκτ 2023, 10:59