Εμένα που μου την ''είπες'' δίχως να μιλάω για σένα, το πέρασες ντούκου, έτσι; Ούτε συγγνώμη, ούτε τίποτα ε;
Sos
Re: Sos
Να ζητήσω ΕΓΩ συγγνώμη επειδή βρίζεις ΕΣΥ;
Χέστηκα αν δεν αναφερόσουν σε μένα.
Όντως δεν την παλεύετε.
Τελικά εγώ μια χαρά είμαι

Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Δεν έβρισα εσένα κοπελιά. Οπότε ναι, οφείλεις μια συγγνώμη.Casp έγραψε: ↑16 Οκτ 2023, 11:33Να ζητήσω ΕΓΩ συγγνώμη επειδή βρίζεις ΕΣΥ;
Χέστηκα αν δεν αναφερόσουν σε μένα.
Όντως δεν την παλεύετε.
Τελικά εγώ μια χαρά είμαι
Αν έχεις σηκώσει ψηλά τον αμανέ και κωλύεσαι δεν αφορά εμένα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Εγώ δεν έβρισα κανέναν για να ζητήσω συγγνώμη.Πασιφάη έγραψε: ↑16 Οκτ 2023, 11:35Δεν έβρισα εσένα κοπελιά. Οπότε ναι, οφείλεις μια συγγνώμη.
Αν έχεις σηκώσει ψηλά τον αμανέ και κωλύεσαι δεν αφορά εμένα.
ΕΣΥ που έβρισες πρέπει να ζητήσεις συγγνώμη.
Άντε τράβα τώρα που θα μου κουνήσεις και το δάχτυλο.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
ΔΕΝ αναφερόμουν σε σένα. Εσύ κούνησες δάχτυλο και απλά στο ξεκαθάρισα. Στο σημείο αυτό ναι, εσύ ζητάς συγγνώμη ''μόρτισσα'' του γλυκού νερού.Casp έγραψε: ↑16 Οκτ 2023, 11:37Εγώ δεν έβρισα κανέναν για να ζητήσω συγγνώμη.
ΕΣΥ που έβρισες πρέπει να ζητήσεις συγγνώμη.
Άντε τράβα τώρα που θα μου κουνήσεις και το δάχτυλο.

-
Σε ποιο λογαριασμό ρεύματος αναφέρεσαι Casp; Του δικού σου ή του ενοικιαζόμενου σπιτιού;Casp έγραψε: ↑16 Οκτ 2023, 10:59Μόλις έκλεισα και δωμάτιο για 2 νύχτες στην Βουδαπέστη
Είχε να γίνει η πληρωμή στις 25 (μέχρι τότε δεν νομίζω να έχω πληρωθεί) και του είπα να πάρω λίγα λεφτά από το γραμμάτιο (δεν ήθελα να τα αγγίξω αυτά, θέλω να είναι στην άκρη) και από μόνος του μου είπε να πληρώσει αυτός το ξενοδοχείο μόλις πληρωθεί.
Το ρεύμα του σπιτιού ακόμη δεν έχει έρθει. Πήρα τηλ στην ΑΗΚ και μου είπαν ότι ακόμη δεν έχει εκδοθεί ο λογαριασμός. Ήρθε στους γείτονες μου 285 ευρώ για 2 μήνες και τον έναν από τους 2 είχαν φωτοβολταϊκά! Τρέμω όταν θα δω τον λογαριασμό...
Και επίσης επειδή έρχεται κάθε 2 μήνες, θα πρέπει να πληρώσω και τον Οκτώβρη, ενώ ο λογαριασμός θα έρθει τέλος Νοεμβρίου με αρχές Δεκέμβρη. Θα μπλέξουμε τα μπούτια μας. Και εκτός από αυτό, ο λογαριασμός θα έρχεται ΣΕ ΜΕΝΑ. Τι πρέπει να κάνω εγώ; Ο μπαμπάς μου μου είπε να τα πληρώνω εγώ και να πηγαίνω να μου τα δίνει σε μετρητά και ο λόγος που δεν δέχομαι είναι επειδή ξέρω πως όταν πηγαίνω κάθε 2μηνο να μου τα δίνει, θα μου δίνει ΕΠΙΤΗΔΕΣ περισσότερα για να με βοηθάει με το ενοίκιο κτλ, και έτσι δεν θα γλυτώσω ποτέ γιατί θα εξαγριώνεται και δεν θα δέχεται να λέω όχι, όπως κάνει κάθε φορά που πήγαινε να μου δώσει λεφτά και δεν τα έπαιρνα. Δεν θέλω ούτως ή άλλως να αφήσω ανοικτούς λογαριασμούς, και μεταφορικά αλλά ΚΑΙ κυριολεκτικά, με το παλιό διαμέρισμα.
Αν πρόκειται για το δικό σου, απλώς μην τον πληρώνεις. Αν θέλει να τον πληρώνει ο πατέρας σου, ας κάνει αυτός κατάθεση στο λογαριασμό ή ας πηγαίνει να πληρώνει με μετρητά. Οι καταθέσεις είναι φρη, στις αναλήψεις πρέπει να δίνεις ταυτότητα. Εκτός αν παίζει κάτι άλλο στην Κύπρο,

Και αν θέλεις οικονομική αποστασιοποίηση ΚΑΙ από το σόι του δικού σου, είναι επίσης πολύ απλό να το κάνεις. Γιατί αν είναι να φύγεις από τη μία οικογενειακή εξάρτηση για να μπεις σε μία άλλη, επειδή νοιώθεις υποχρεωμένη για τη βοήθεια τους (συγκλονιστική δε λέω) πολύ φοβάμαι ότι τα δεύτερα κλειδιά του σπιτιού απλώς θα παραμείνουν στα χέρια του έτερου σογιού...
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ας περιμενουμε τα επομενα επεισοδια - το σιγουρο ειναι πως θα Αννα Γουλιασουμε40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑16 Οκτ 2023, 11:24Δεν έχει σημασία, το βραβείο του κλαιγόμενου ελληναρά το κερδίζεις
Αγις πιστεύεις ότι η πεθερά κέρδισε την πρώτη μάχη ή δεν εδόθη ποτέ ουσιαστικά μάχη - ήλπιζε εξαρχής σε ήττα η καλομαθημένη κόρην;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ναι του πρώην δικού μου όταν φύγω. Οι λογαριασμοί θα συνεχίζουν να έρχονται σε μένα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑16 Οκτ 2023, 11:46Σε ποιο λογαριασμό ρεύματος αναφέρεσαι Casp; Του δικού σου ή του ενοικιαζόμενου σπιτιού;Casp έγραψε: ↑16 Οκτ 2023, 10:59Μόλις έκλεισα και δωμάτιο για 2 νύχτες στην Βουδαπέστη
Είχε να γίνει η πληρωμή στις 25 (μέχρι τότε δεν νομίζω να έχω πληρωθεί) και του είπα να πάρω λίγα λεφτά από το γραμμάτιο (δεν ήθελα να τα αγγίξω αυτά, θέλω να είναι στην άκρη) και από μόνος του μου είπε να πληρώσει αυτός το ξενοδοχείο μόλις πληρωθεί.
Το ρεύμα του σπιτιού ακόμη δεν έχει έρθει. Πήρα τηλ στην ΑΗΚ και μου είπαν ότι ακόμη δεν έχει εκδοθεί ο λογαριασμός. Ήρθε στους γείτονες μου 285 ευρώ για 2 μήνες και τον έναν από τους 2 είχαν φωτοβολταϊκά! Τρέμω όταν θα δω τον λογαριασμό...
Και επίσης επειδή έρχεται κάθε 2 μήνες, θα πρέπει να πληρώσω και τον Οκτώβρη, ενώ ο λογαριασμός θα έρθει τέλος Νοεμβρίου με αρχές Δεκέμβρη. Θα μπλέξουμε τα μπούτια μας. Και εκτός από αυτό, ο λογαριασμός θα έρχεται ΣΕ ΜΕΝΑ. Τι πρέπει να κάνω εγώ; Ο μπαμπάς μου μου είπε να τα πληρώνω εγώ και να πηγαίνω να μου τα δίνει σε μετρητά και ο λόγος που δεν δέχομαι είναι επειδή ξέρω πως όταν πηγαίνω κάθε 2μηνο να μου τα δίνει, θα μου δίνει ΕΠΙΤΗΔΕΣ περισσότερα για να με βοηθάει με το ενοίκιο κτλ, και έτσι δεν θα γλυτώσω ποτέ γιατί θα εξαγριώνεται και δεν θα δέχεται να λέω όχι, όπως κάνει κάθε φορά που πήγαινε να μου δώσει λεφτά και δεν τα έπαιρνα. Δεν θέλω ούτως ή άλλως να αφήσω ανοικτούς λογαριασμούς, και μεταφορικά αλλά ΚΑΙ κυριολεκτικά, με το παλιό διαμέρισμα.
Αν πρόκειται για το δικό σου, απλώς μην τον πληρώνεις. Αν θέλει να τον πληρώνει ο πατέρας σου, ας κάνει αυτός κατάθεση στο λογαριασμό ή ας πηγαίνει να πληρώνει με μετρητά. Οι καταθέσεις είναι φρη, στις αναλήψεις πρέπει να δίνεις ταυτότητα. Εκτός αν παίζει κάτι άλλο στην Κύπρο,
Και αν θέλεις οικονομική αποστασιοποίηση ΚΑΙ από το σόι του δικού σου, είναι επίσης πολύ απλό να το κάνεις. Γιατί αν είναι να φύγεις από τη μία οικογενειακή εξάρτηση για να μπεις σε μία άλλη, επειδή νοιώθεις υποχρεωμένη για τη βοήθεια τους (συγκλονιστική δε λέω) πολύ φοβάμαι ότι τα δεύτερα κλειδιά του σπιτιού απλώς θα παραμείνουν στα χέρια του έτερου σογιού...
Δεν ξέρω, αν για να γίνει αλλαγή ονόματος θέλουν απλά ταυτότητες ή αν πρέπει να γίνει κάνσελ πρώτα και μετά. Επίσης επειδή ο λογαριασμός έρχεται σε μένα και είναι στο όνομά μου, αν ο μπαμπάς μου δεν πληρώνει εκτός από το ότι θα τους το κόψουν (που αυτό δεν με αφορά), δεν θέλω να βγω εγώ μπλεγμένη και να τρέχω.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως την βοήθεια την δέχτηκα ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΩΡΑ. Αν συνεχιστεί αυτό και να μας πρήζουν, του ξεκαθαρίζω πως δεν το δέχομαι και αν αυτός θέλει βοήθεια και δεν τα βγάζει πέρα, να μου το πει ή να πάει να μείνει μαζί τους και να το τελειώνουμε. Δεν υπάρχει περίπτωση να εξαρτηθούμε από εκείνους ή να το συνεχίσουν για πολλύ. Ούτως ή άλλως όμως το γνωρίζει και θα κάνει αυτό που θα του πω γιατί ήδη μου είπε πως αν ανακατεύονται θα ξεκόψει. Θα του πω πως δέχτηκα την βοήθεια για να μην παρεξηγήσουν, αλλά από δω και στο εξής είμαστε μόνοι μας. Ένα-δυο φαγητά για να είμαστε και να νιώθουν κοντά τους μια-δυο φορές την βδομάδα δεν υπάρχει θέμα, αλλά μέχρι εκεί.
Σταμάτα να ασχολείσαι μαζί μου.
Άμα ζητήσεις συγγνώμη, πολύ ευχαρίστως.
Όχι απλά δεν θα ζητήσω ΕΓΩ συγγνώμη ΣΕ ΣΕΝΑ, αλλά αν συνεχίσεις θα σε βρίσω.