Sos

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Re: Sos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 16 Οκτ 2023, 12:00

Casp έγραψε:
16 Οκτ 2023, 11:57
Πασιφάη έγραψε:
16 Οκτ 2023, 11:56
Casp έγραψε:
16 Οκτ 2023, 11:54

Σταμάτα να ασχολείσαι μαζί μου.
Άμα ζητήσεις συγγνώμη, πολύ ευχαρίστως.
Όχι απλά δεν θα ζητήσω ΕΓΩ συγγνώμη ΣΕ ΣΕΝΑ, αλλά αν συνεχίσεις θα σε βρίσω. :D
Μαρή χαλάρωσε που θα με βρίσεις. :D
Είπαμε ζήτησε εκεί πέρα μια συγγνώμη λέμε. Ξέρεις πως στην προκειμένη έχω δίκιο.
Α. Και δεν κρατάω κακία σε σένα, βλαμμένο. Άντε.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

40τακατο της ζωής μ σπατάλησα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 16 Οκτ 2023, 12:08

Casp έγραψε:
16 Οκτ 2023, 11:53
Ούτως ή άλλως όμως το γνωρίζει και θα κάνει αυτό που θα του πω
:078:

Ωραία όλα υπό έλεγχο. Γιατί κλαίγεσαι τότε πάλι; :lol:

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 16 Οκτ 2023, 12:26

Casp έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
16 Οκτ 2023, 11:46
Casp έγραψε:
16 Οκτ 2023, 10:59
Μόλις έκλεισα και δωμάτιο για 2 νύχτες στην Βουδαπέστη :lol:

Είχε να γίνει η πληρωμή στις 25 (μέχρι τότε δεν νομίζω να έχω πληρωθεί) και του είπα να πάρω λίγα λεφτά από το γραμμάτιο (δεν ήθελα να τα αγγίξω αυτά, θέλω να είναι στην άκρη) και από μόνος του μου είπε να πληρώσει αυτός το ξενοδοχείο μόλις πληρωθεί.

Το ρεύμα του σπιτιού ακόμη δεν έχει έρθει. Πήρα τηλ στην ΑΗΚ και μου είπαν ότι ακόμη δεν έχει εκδοθεί ο λογαριασμός. Ήρθε στους γείτονες μου 285 ευρώ για 2 μήνες και τον έναν από τους 2 είχαν φωτοβολταϊκά! Τρέμω όταν θα δω τον λογαριασμό...
Και επίσης επειδή έρχεται κάθε 2 μήνες, θα πρέπει να πληρώσω και τον Οκτώβρη, ενώ ο λογαριασμός θα έρθει τέλος Νοεμβρίου με αρχές Δεκέμβρη. Θα μπλέξουμε τα μπούτια μας. Και εκτός από αυτό, ο λογαριασμός θα έρχεται ΣΕ ΜΕΝΑ. Τι πρέπει να κάνω εγώ; Ο μπαμπάς μου μου είπε να τα πληρώνω εγώ και να πηγαίνω να μου τα δίνει σε μετρητά και ο λόγος που δεν δέχομαι είναι επειδή ξέρω πως όταν πηγαίνω κάθε 2μηνο να μου τα δίνει, θα μου δίνει ΕΠΙΤΗΔΕΣ περισσότερα για να με βοηθάει με το ενοίκιο κτλ, και έτσι δεν θα γλυτώσω ποτέ γιατί θα εξαγριώνεται και δεν θα δέχεται να λέω όχι, όπως κάνει κάθε φορά που πήγαινε να μου δώσει λεφτά και δεν τα έπαιρνα. Δεν θέλω ούτως ή άλλως να αφήσω ανοικτούς λογαριασμούς, και μεταφορικά αλλά ΚΑΙ κυριολεκτικά, με το παλιό διαμέρισμα.
Σε ποιο λογαριασμό ρεύματος αναφέρεσαι Casp; Του δικού σου ή του ενοικιαζόμενου σπιτιού;

Αν πρόκειται για το δικό σου, απλώς μην τον πληρώνεις. Αν θέλει να τον πληρώνει ο πατέρας σου, ας κάνει αυτός κατάθεση στο λογαριασμό ή ας πηγαίνει να πληρώνει με μετρητά. Οι καταθέσεις είναι φρη, στις αναλήψεις πρέπει να δίνεις ταυτότητα. Εκτός αν παίζει κάτι άλλο στην Κύπρο, :lol:

Και αν θέλεις οικονομική αποστασιοποίηση ΚΑΙ από το σόι του δικού σου, είναι επίσης πολύ απλό να το κάνεις. Γιατί αν είναι να φύγεις από τη μία οικογενειακή εξάρτηση για να μπεις σε μία άλλη, επειδή νοιώθεις υποχρεωμένη για τη βοήθεια τους (συγκλονιστική δε λέω) πολύ φοβάμαι ότι τα δεύτερα κλειδιά του σπιτιού απλώς θα παραμείνουν στα χέρια του έτερου σογιού...
Ναι του πρώην δικού μου όταν φύγω. Οι λογαριασμοί θα συνεχίζουν να έρχονται σε μένα.
Δεν ξέρω, αν για να γίνει αλλαγή ονόματος θέλουν απλά ταυτότητες ή αν πρέπει να γίνει κάνσελ πρώτα και μετά. Επίσης επειδή ο λογαριασμός έρχεται σε μένα και είναι στο όνομά μου, αν ο μπαμπάς μου δεν πληρώνει εκτός από το ότι θα τους το κόψουν (που αυτό δεν με αφορά), δεν θέλω να βγω εγώ μπλεγμένη και να τρέχω.
Μα δεν χρειάζεται να γίνει αλλαγή ονόματος. Από τη στιγμή που δεν μένεις πια εκεί, δεν σ' απασχολεί αν έχει ή δεν έχει ρεύμα το σπίτι. Αν αυτό ενδιαφέρει τους δικούς σου, ας το πληρώνουν. Και δεν καταλαβαίνω σε τί ακριβώς θα βρεθείς μπλεγμένη, αν κοπεί το ρεύμα. Αν ξαναπάς, το πολύ πολύ να πληρώσεις το υπόλοιπο και το κόστος επανασύνδεσης.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως την βοήθεια την δέχτηκα ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΩΡΑ. Αν συνεχιστεί αυτό και να μας πρήζουν, του ξεκαθαρίζω πως δεν το δέχομαι και αν αυτός θέλει βοήθεια και δεν τα βγάζει πέρα, να μου το πει ή να πάει να μείνει μαζί τους και να το τελειώνουμε. Δεν υπάρχει περίπτωση να εξαρτηθούμε από εκείνους ή να το συνεχίσουν για πολλύ. Ούτως ή άλλως όμως το γνωρίζει και θα κάνει αυτό που θα του πω γιατί ήδη μου είπε πως αν ανακατεύονται θα ξεκόψει. Θα του πω πως δέχτηκα την βοήθεια για να μην παρεξηγήσουν, αλλά από δω και στο εξής είμαστε μόνοι μας. Ένα-δυο φαγητά για να είμαστε και να νιώθουν κοντά τους μια-δυο φορές την βδομάδα δεν υπάρχει θέμα, αλλά μέχρι εκεί.
Eπειδή ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ για σένα δεν συνεπάγεται ότι εννοείται το ίδιο και για τους άλλους.

Εκτός αν εννοείς ότι θα τους κάνεις και χάρη αν σας μαγειρεύουν ένα δυο φαγητά την εβδομάδα ή σας κάνουν τα αντίστοιχα τραπεζώματα, για να σας νοιώθουν κοντά τους.

Προτείνω κάτι πιο ασφαλές. Όποτε θέλετε να σας νοιώσουν κοντά, να μαγειρεύετε και να τους καλείτε εσείς στο σπίτι. Το "φέρε μου έτοιμο φαγητό για να σου δείξω πόσο σε νοιάζομαι", δεν είναι ενσυναίσθηση, άλλο πράγμα είναι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Casp
Phorum.gr user: Casper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 16 Οκτ 2023, 12:38

ΓΑΛΗ έγραψε:
16 Οκτ 2023, 12:26
Casp έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
16 Οκτ 2023, 11:46

Σε ποιο λογαριασμό ρεύματος αναφέρεσαι Casp; Του δικού σου ή του ενοικιαζόμενου σπιτιού;

Αν πρόκειται για το δικό σου, απλώς μην τον πληρώνεις. Αν θέλει να τον πληρώνει ο πατέρας σου, ας κάνει αυτός κατάθεση στο λογαριασμό ή ας πηγαίνει να πληρώνει με μετρητά. Οι καταθέσεις είναι φρη, στις αναλήψεις πρέπει να δίνεις ταυτότητα. Εκτός αν παίζει κάτι άλλο στην Κύπρο, :lol:

Και αν θέλεις οικονομική αποστασιοποίηση ΚΑΙ από το σόι του δικού σου, είναι επίσης πολύ απλό να το κάνεις. Γιατί αν είναι να φύγεις από τη μία οικογενειακή εξάρτηση για να μπεις σε μία άλλη, επειδή νοιώθεις υποχρεωμένη για τη βοήθεια τους (συγκλονιστική δε λέω) πολύ φοβάμαι ότι τα δεύτερα κλειδιά του σπιτιού απλώς θα παραμείνουν στα χέρια του έτερου σογιού...
Ναι του πρώην δικού μου όταν φύγω. Οι λογαριασμοί θα συνεχίζουν να έρχονται σε μένα.
Δεν ξέρω, αν για να γίνει αλλαγή ονόματος θέλουν απλά ταυτότητες ή αν πρέπει να γίνει κάνσελ πρώτα και μετά. Επίσης επειδή ο λογαριασμός έρχεται σε μένα και είναι στο όνομά μου, αν ο μπαμπάς μου δεν πληρώνει εκτός από το ότι θα τους το κόψουν (που αυτό δεν με αφορά), δεν θέλω να βγω εγώ μπλεγμένη και να τρέχω.
Μα δεν χρειάζεται να γίνει αλλαγή ονόματος. Από τη στιγμή που δεν μένεις πια εκεί, δεν σ' απασχολεί αν έχει ή δεν έχει ρεύμα το σπίτι. Αν αυτό ενδιαφέρει τους δικούς σου, ας το πληρώνουν. Και δεν καταλαβαίνω σε τί ακριβώς θα βρεθείς μπλεγμένη, αν κοπεί το ρεύμα. Αν ξαναπάς, το πολύ πολύ να πληρώσεις το υπόλοιπο και το κόστος επανασύνδεσης.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως την βοήθεια την δέχτηκα ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΩΡΑ. Αν συνεχιστεί αυτό και να μας πρήζουν, του ξεκαθαρίζω πως δεν το δέχομαι και αν αυτός θέλει βοήθεια και δεν τα βγάζει πέρα, να μου το πει ή να πάει να μείνει μαζί τους και να το τελειώνουμε. Δεν υπάρχει περίπτωση να εξαρτηθούμε από εκείνους ή να το συνεχίσουν για πολλύ. Ούτως ή άλλως όμως το γνωρίζει και θα κάνει αυτό που θα του πω γιατί ήδη μου είπε πως αν ανακατεύονται θα ξεκόψει. Θα του πω πως δέχτηκα την βοήθεια για να μην παρεξηγήσουν, αλλά από δω και στο εξής είμαστε μόνοι μας. Ένα-δυο φαγητά για να είμαστε και να νιώθουν κοντά τους μια-δυο φορές την βδομάδα δεν υπάρχει θέμα, αλλά μέχρι εκεί.
Eπειδή ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ για σένα δεν συνεπάγεται ότι εννοείται το ίδιο και για τους άλλους.

Εκτός αν εννοείς ότι θα τους κάνεις και χάρη αν σας μαγειρεύουν ένα δυο φαγητά την εβδομάδα ή σας κάνουν τα αντίστοιχα τραπεζώματα, για να σας νοιώθουν κοντά τους.

Προτείνω κάτι πιο ασφαλές. Όποτε θέλετε να σας νοιώσουν κοντά, να μαγειρεύετε και να τους καλείτε εσείς στο σπίτι. Το "φέρε μου έτοιμο φαγητό για να σου δείξω πόσο σε νοιάζομαι", δεν είναι ενσυναίσθηση, άλλο πράγμα είναι.
Αν μείνουν απλήρωτοι λογαριασμοί και είναι στο όνομά μου, φοβάμαι πως μπορεί να βρεθώ μπλεγμένη. Αυτό.
Αλλά μάλλον δεν θα έχω κάποια επίπτωση. Απλά όταν λαμβάνω το τιμολόγιο στο εμαιλ μου, θα το στέλνω στον μπαμπά μου για να πηγαίνει να το πληρώνει και τέλος. Ας κάνουν ό,τι θέλουν.

Σκέφτηκα ακριβώς αυτό που είπες λίγα λεπτά μετά που σου έγραψα. Θα δω πώς θα πάει γενικά. Νομίζω όμως πως θα ηρεμήσουν και θα το συνηθίσουν. Τώρα είναι αρχή, έχουμε τρεχάματα για την μετακόμιση και μάλλον γι' αυτό κάνουν έτσι. Θα εξηγήσω και στον δικό μου ότι όταν δούνε και εκείνοι ότι βρίσκουμε μόνοι μας τα πόδια μας και τα βγάζουμε πέρα, θα ηρεμήσουν. Φτάνει να το ΘΕΛΕΙ και εκείνος. Αν θέλει από την άλλη να δέχεται μόνιμα βοήθεια, σημαίνει πως προτιμάει να ζει κάτω από τα φουστάνια της μαμάς και της γιαγιάς ΜΟΝΙΜΑ. Που δεν το πιστεύω πια αυτό, αλλά ποτέ δεν ήμουν άνθρωπος που αν με βοηθήσει κάποιος, εγώ δεν θα νιώθω υποχρέωση για ανταπόδωση όχι απλά στον ίδιο βαθμό αλλά στον διπλάσιο. Μου έλεγε πως οι δικοί του δεν είναι σαν τους δικούς μου που θα του το χτυπήσουν μετά ότι τον βοήθησαν, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Αν σε βοηθάνε, ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ στην ζωή σου. Ε λόγο στην ζωή μας δεν γουστάρω από κανέναν. Αρκετά τραβήξαμε.

Είναι ένα καλό θέμα για συζήτηση πριν μετακομίσουμε. Πρέπει να το ξεκαθαρίσω τώρα για να μην έχουμε άλλα μετά.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 16 Οκτ 2023, 12:39

40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε:
16 Οκτ 2023, 12:08
Casp έγραψε:

Δεν κλαίγομαι, εσύ απλά συνεχίζεις να βγάζεις χολή.

ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΚΑΛΟ.
ΤΟΟΟΟΣΟ ΑΠΛΑ
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 16 Οκτ 2023, 12:43

Casp έγραψε:
16 Οκτ 2023, 12:39
Casp έγραψε:

ΤΟΟΟΟΣΟ ΑΠΛΑ
Συγγνώμη κιόλας γιατί μάλλον δεν μού πέφτει λόγος, αλλά όταν λες "ΚΑΝΕΙΣ" τι ακριβώς εννοείς;

Ρωτάω, επειδή τα οικογενειακά/προσωπικά/ερωτικά σου τα έχεις κάνει σίριαλ εδώ με τρελές λεπτομέρειες (απ' όσο θυμάμαι δηλαδή από κάποτε που είχα ρίξει μια ματιά) και αφήνεις ένα σωρό άγνωστους σ' ένα φόρουμ να ανακατεύονται στη ζωή σου, είτε για καλό είτε για κακό.

Και πάλι σόρυ... συνεχίστε σαν να μην είμαι εδώ. Που δεν είμαι κιόλας...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 16 Οκτ 2023, 12:46

Isildur έγραψε:
16 Οκτ 2023, 12:43
Casp έγραψε:

ΤΟΟΟΟΣΟ ΑΠΛΑ
Συγγνώμη κιόλας γιατί μάλλον δεν μού πέφτει λόγος, αλλά όταν λες "ΚΑΝΕΙΣ" τι ακριβώς εννοείς;

Ρωτάω, επειδή τα οικογενειακά/προσωπικά/ερωτικά σου τα έχεις κάνει σίριαλ εδώ με τρελές λεπτομέρειες (απ' όσο θυμάμαι δηλαδή από κάποτε που είχα ρίξει μια ματιά) και αφήνεις ένα σωρό άγνωστους σ' ένα φόρουμ να ανακατεύονται στη ζωή σου, είτε για καλό είτε για κακό.

Σόρρυ αλλά έλεος. :lol:
Το φόρουμ δεν μπορεί να εμπλακεί και να επηρεάσει ΑΜΕΣΑ την ζωή μου.

Με τους δικούς μου έκανα αμάν αμάν να ηρεμήσω. Εννοείται πως δεν πρόκειται να αφήσω κανέναν άλλον να ανακατευτεί.

Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 16 Οκτ 2023, 12:48

Casp έγραψε:
16 Οκτ 2023, 12:46
Isildur έγραψε:
Casp έγραψε:

ΤΟΟΟΟΣΟ ΑΠΛΑ

Σόρρυ αλλά έλεος. :lol:
Το φόρουμ δεν μπορεί να εμπλακεί και να επηρεάσει ΑΜΕΣΑ την ζωή μου.

Με τους δικούς μου έκανα αμάν αμάν να ηρεμήσω. Εννοείται πως δεν πρόκειται να αφήσω κανέναν άλλον να ανακατευτεί.
Ναι βρε, εντάξει. Εννοείται πως δεν είναι το ίδιο, αλλά βλέπω ότι κι εδώ σε χαλάει όταν σου λένε διάφορα.

Και φυσικά, ακόμα κι ένα φόρουμ μπορεί να εμπλακεί και να σε επηρεάσει, έστω και έμμεσα. Κι επειδή είπες "ΚΑΝΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ", γι' αυτό και το σχόλιό μου.

Τέσπα...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 16 Οκτ 2023, 12:53

Isildur έγραψε:
Casp έγραψε:

ΤΟΟΟΟΣΟ ΑΠΛΑ

Μα το ζητούμενο δεν είναι το τι παίζει στο πχόρουμ αλλά το τι παίζει στην πραγματική της ζωή και το κατά πόσον την επηρεάζουν εκεί έξω οι άλλοι.

Εδώ ο καθένας μπορεί να γράφει για όποιον δεν γνωρίζει προσωπικά, ό,τι γουστάρει.

Να υποθέσω ότι αυτοί είναι πιο σοβαροί από την Casp, γιατί μόνον αυτή ταράζει το πχορουμικόν κύρος; :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 16 Οκτ 2023, 12:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 16 Οκτ 2023, 12:53

Ίσως θα πρέπει να θυμήσω στο σημείο αυτό, πόσες φορές φώναζα να προστατευτεί η συγκεκριμένη χρήστρια, όταν μιλούσε περί αυτοκτονικών τάσεων. Και αίφνης, ''της κουνάω το δακτυλο''.
Επιπλέον να μας πει, τι θα γινόταν αν σε μια στιγμή απελπισίας έκαμε μια τέτοια κίνηση και το φόρουμ ήταν υπόλογο γιατί δεν την προστάτεψε, ειδοποιώντας μέσω ΔΗΕ τους δικούς της ανθρώπους.
Προσέχουμε τι γράφουμε εδώ μέσα, ΔΕΝ είναι όλα ίσωμα, ούτε ημερολόγιο να ξεκαυλώνουμε.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 16 Οκτ 2023, 12:58

Casp έγραψε:
Casp έγραψε:

ΤΟΟΟΟΣΟ ΑΠΛΑ
Αφού το γνωρίζει και θα κάνει αυτό που θα του πεις :D μην ανησυχείς...

Όταν κουβαλούσαν όμως πράγματα να σας βοηθήσουν, ήταν καλή η βοήθεια :D

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 16 Οκτ 2023, 13:02

ΓΑΛΗ έγραψε:
16 Οκτ 2023, 12:53

Να υποθέσω ότι αυτοί είναι πιο σοβαροί από την Casp, γιατί μόνον αυτή ταράζει το πχορουμικόν κύρος; :lol:
Ποιος είπε αυτό καλέ. Δεν το έχεις και συ δια ταραγμένο καιρό τώρα; :lol:

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 16 Οκτ 2023, 13:03

16 Οκτ 2023, 12:58
Casp έγραψε:

ΤΟΟΟΟΣΟ ΑΠΛΑ
Αφού το γνωρίζει και θα κάνει αυτό που θα του πεις :D μην ανησυχείς...

Όταν κουβαλούσαν όμως πράγματα να σας βοηθήσουν, ήταν καλή η βοήθεια :D
Οι ίδιοι επέμεναν. Όταν είπα στον δικό μου ότι δεν θέλω να ταλαιπωρηθούν, μου είπε πως οι ίδιο το ζήτησαν και αν δεν το ζητήσουμε θα νιώθουν ότι είμαστε ακατάδεχτοι και ότι δεν τους θέλουμε. Επίσης δεν θα νιώθω εγώ μόνιμα υποχρεωμένη επειδή οι δικοί του τον βοήθησαν (που όντως είναι το λιγότερο που έκαναν, επειδή τόσους μήνες μια χαρά ζούσαμε μαζί και δεν προσφέρθηκαν να προτείνουν να δώσουν κάτι). Ε τώρα που ο γιος τους θα δυσκολεύεται και θα δίνει λεφτά, ταρακουνήθηκαν.

Θα τους περάσει. Θέλουν δεν θέλουν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 16 Οκτ 2023, 13:04

ΓΑΛΗ έγραψε:
16 Οκτ 2023, 12:26

Εννοείται ότι η κασπ το προσπέρασε αυτό σαν να μην το δε ποτέ. Τι πιο σύνηθες θα μου πείτε :lol:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 16 Οκτ 2023, 13:05

Casp έγραψε:
16 Οκτ 2023, 13:03
Επίσης δεν θα νιώθω εγώ μόνιμα υποχρεωμένη επειδή οι δικοί του τον βοήθησαν (που όντως είναι το λιγότερο που έκαναν, επειδή τόσους μήνες μια χαρά ζούσαμε μαζί και δεν προσφέρθηκαν να προτείνουν να δώσουν κάτι). Ε τώρα που ο γιος τους θα δυσκολεύεται και θα δίνει λεφτά, ταρακουνήθηκαν.

Ποιος σου ζήτησε να νιώθεις μόνιμα υποχρεωμένη; :lol:

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών