Σταμάτα να απαιτείς την συγγνώμη. Ποια νομίζεις ότι είσαι; Από την μια μόνο κακό προκαλείς στο κασπεράκι με την συμπεριφορά σου, από την άλλη έχεις λερωμένη τη φωλιά σου και το ξέρεις πολύ καλά. Κάπου φτάνει δηλαδή, έλεος.
Sos
Re: Sos
Είναι πολύ απλό. Δεν θα το καταφέρουν. Γιατί στο συμβόλαιο ενοικίασης είναι απαραίτητη η υπογραφή του ιδιοκτήτη. Και ακριβώς γι' αυτό πρέπει να τους αφήσεις να βγάλουν το φίδι από την τρύπα που οι ίδιοι άνοιξαν. Να μην υπογράψεις το οτιδήποτε και να μην πληρώσεις το οτιδήποτε σε ό,τι αφορά στο δικό σου σπίτι και να φροντίσεις να πάρεις μια συμβουλή δικηγόρου με όποια στοιχεία έχεις. Αυτός θα σου πει ακριβώς τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που έχεις.
Και μια και ανέφερες τους δικούς σου λογαριασμούς, το ενοικιαστήριο που κάνατε σε τίνος όνομα έγινε;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Re: Sos
Και στα 2 ονόματα, το δικό μου και το δικό του. Μίλησα εγώ με την ιδιοκτήτρια για τα σχετικά επειδή ο δικός μου έτρεχε με την δουλειά του και μου είπε να τα κανονίσω. Τους λογαριασμούς πάντως μας είπε ότι θα της έρχονται εκείνης και να τους πληρώνουμε εμείς. Δεν θα είναι δηλαδή στο όνομά μας, απλά θα την πληρώνουμε όταν μας τους στέλνει. Θα την ξαναρωτήσω βέβαια αν θέλει να γυρίσουμε τα ονόματα πάνω μας. Ακόμα και το ίντερνετ, το πληρώνουν αυτοί χωρίς να δίνουμε εμείς κάτι. Γενικά σε αυτό το θέμα πιστεύω θα είμαστε οκ γιατί είναι και οι 2 συνεννοήσιμοι (έχουν καλές δουλειές και δεν τους νοιάζει να πληρώνουν).ΓΑΛΗ έγραψε: ↑16 Οκτ 2023, 16:30Είναι πολύ απλό. Δεν θα το καταφέρουν. Γιατί στο συμβόλαιο ενοικίασης είναι απαραίτητη η υπογραφή του ιδιοκτήτη. Και ακριβώς γι' αυτό πρέπει να τους αφήσεις να βγάλουν το φίδι από την τρύπα που οι ίδιοι άνοιξαν. Να μην υπογράψεις το οτιδήποτε και να μην πληρώσεις το οτιδήποτε σε ό,τι αφορά στο δικό σου σπίτι και να φροντίσεις να πάρεις μια συμβουλή δικηγόρου με όποια στοιχεία έχεις. Αυτός θα σου πει ακριβώς τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που έχεις.
Και μια και ανέφερες τους δικούς σου λογαριασμούς, το ενοικιαστήριο που κάνατε σε τίνος όνομα έγινε;
Έτσι σκοπεύω να κάνω πάντως γιατί τα έχουν μπλέξει ήδη και εγώ δεν θέλω να μπλεχτώ άλλο από την στιγμή που φεύγω, κάτι που και οι ίδιοι θέλουν. Αν συνεχίσουν τις εξυπνάδες θα τους πω ότι θα μιλάνε με δικηγόρο από δω και στο εξής. Αφού εκείνους δεν τους νοιάζει και το έκαναν, γιατί να κάνω πίσω εγώ; Όταν τους δώσω τα κλειδιά θα μιλήσουμε μια και καλή.
Ήδη μου στέλνουν από το γκρουπ της πολυκατοικίας για άλλα 50 ευρώ που θα δώσει ο καθένας μας για την υδατοπρομήθεια. Πήρα τηλ τον μπαμπά μου και του λέω πάρε εσύ συνεννοήσου για το τι θα δώσετε και γιατί. Εγώ πλήρωσα τα κοινόχρηστα και για τον Οκτώβρη, ΦΕΥΓΩ, δεν ξαναδίνω άλλα λεφτά. Συμφώνησε.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Re: Sos
Με έπιασε στην κουβέντα ο γείτονας μου στο βάιπερ επειδή ρώτησα στο γκρουπ της πολυκατοικίας αν τους ήρθε ο λογαριασμός ρεύματος και μου έστειλε private. Έχει δει 2-3 φορές τον δικό μου, μια φορά μάλιστα με περίμενε έξω από την πόρτα μου και του είπε ο δικός μου ότι με περιμένει να σχολάσω. Πάνω στην κουβέντα του λέω ότι θα φύγω, επειδή με ρωτούσε αν μου εγκατέστησαν το ίντερνετ, και μου λέει μα γιατι; Στεναχωρέθηκα τώρα, είσαι πολύ καλή γειτόνισσα
(είναι οι ακριβώς απέναντι που είναι νιόπαντρο ζευγάρι με ένα μικρό παιδάκι). Και του είπα εμπιστευτηκά τον λόγο που φεύγω. Η γυναίκα του είναι η διαχειρίστρια οπότε ο μπαμπάς μου θα μιλάει μαζί της. Τουλάχιστον θα ξέρουν τον λόγο που φεύγω και σίγουρα δεν θα έχουν ενθουσιαστεί στην ιδέα να πάνε να μείνουν ακριβώς απέναντι άγνωστοι ενοικιαστές.
2 προτάσεις του είπα ότι φεύγουμε με τον δικό μου για να ησυχάσουμε για να το νοικιάσουν οι δικοί μου το διαμέρισμα που μένω (επειδή μου έλεγε ότι είναι κρίμα να φύγω) και να γλυτώσω από την γκρίνια, και μου μίλησε για σενάριο ελληνικής ταινίας
Γίναμε ΠΑΛΙ ρεζίλι

2 προτάσεις του είπα ότι φεύγουμε με τον δικό μου για να ησυχάσουμε για να το νοικιάσουν οι δικοί μου το διαμέρισμα που μένω (επειδή μου έλεγε ότι είναι κρίμα να φύγω) και να γλυτώσω από την γκρίνια, και μου μίλησε για σενάριο ελληνικής ταινίας

Γίναμε ΠΑΛΙ ρεζίλι

Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
-
- Δημοσιεύσεις: 2294
- Εγγραφή: 15 Σεπ 2023, 00:39
Re: Sos
Αλίμονο. Άλλωστε κάποιος που σκέφτεται να κάνει το τραπέζι σε κάποιον, αυτό ακριβώς γράφει. Δηλαδή : "ας μας κάνουν αυτοί το τραπέζι το πολύ πολύ και ως εκεί"Casp έγραψε: ↑16 Οκτ 2023, 16:11Πως να γίνει πράξη ΤΩΡΑ ρε ηλίθιο από την στιγμή που δεν μπήκαμε ακόμα μέσα; Έγραψα ότι σκέφτομαι, ΟΤΑΝ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ, να κάνω αυτό που έγραψε.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑16 Οκτ 2023, 13:08
Με σκέψη δεν χόρτασε κανένας μουσαφίρης ποτέ
Καλή συνέχεια
Άντρα τράβα τώρα κι' εσύ. Κουράστηκα με τις εμμονικές χολές σου.

Και μαζέψου με τους χαρακτηρισμούς, καλομαθημένο.
Re: Sos
Την ποιά;

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Re: Sos
Τί στον μΠέο δεν καταλάβατε μεσιέ;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Re: Sos
Εσύ να κοιτάς τα δικά σου τα στραβά, ταραμά. Δεν σε παίρνει να μου τη λες. Ειδικά εσύ. Άντε γιατί παραγνωριστήκαμε εδώ μέσα.xioni έγραψε: ↑16 Οκτ 2023, 16:25Σταμάτα να απαιτείς την συγγνώμη. Ποια νομίζεις ότι είσαι; Από την μια μόνο κακό προκαλείς στο κασπεράκι με την συμπεριφορά σου, από την άλλη έχεις λερωμένη τη φωλιά σου και το ξέρεις πολύ καλά. Κάπου φτάνει δηλαδή, έλεος.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Re: Sos
Ζήτα συγγνώμη που έβρισες και συζητάμε μετά. Ζητάς συγγνώμη;Πασιφάη έγραψε: ↑16 Οκτ 2023, 17:53Εσύ να κοιτάς τα δικά σου τα στραβά, ταραμά. Δεν σε παίρνει να μου τη λες. Ειδικά εσύ. Άντε γιατί παραγνωριστήκαμε εδώ μέσα.
Re: Sos
Casp, στη θέση σου θα έκανα ότι κάνει ένας ενοικιαστής που φεύγει.. Δηλαδή διακοπή νερού ,ηλεκτρικού κι ότι άλλο υπάρχει . Και βέβαια καμμιά υπογραφή αν θελήσουν να το νοικιάσουν.. Έτσι για να μη βρίσκουν αφορμές να συνεχίζουν την επικοινωνία μαζί σου .. Εδώ λέγανε ότι μπορούν να σε βγάλουν έξω και σου δώσανε και προθεσμία να φύγεις κι εσύ θέλεις να τους βολέψεις;; Οχι, τίποτα ,να πα να γαμηθούν ..Κόβεις κάθε επαφή για λίγους μήνες και θα δεις μετά πως θα παρακαλάνε γνωστούς κ φίλους να μιλήσετε..Στην σκληρότητα απαντάμε με σκληρότητα..Μόνο με πολλές συγνώμες και λεφτά θα ξαναμιλούσα εγώ μαζί τους .
Re: Sos
Να ζητήσω εγώ συγγνώμη απ'την Κασπ, που ΔΕΝ την έβρισα; Ρε δεν πάτε καλά εδώ μέσα, ξαναλέω.
Δεν νομίζω πως έχουμε κάτι άλλο να συζητήσουμε τα δυο μας.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Re: Sos
αυτο ειναι πολυ δυνατο κινητροΓυφτάκι έγραψε: ↑16 Οκτ 2023, 19:27Casp, στη θέση σου θα έκανα ότι κάνει ένας ενοικιαστής που φεύγει.. Δηλαδή διακοπή νερού ,ηλεκτρικού κι ότι άλλο υπάρχει . Και βέβαια καμμιά υπογραφή αν θελήσουν να το νοικιάσουν.. Έτσι για να μη βρίσκουν αφορμές να συνεχίζουν την επικοινωνία μαζί σου .. Εδώ λέγανε ότι μπορούν να σε βγάλουν έξω και σου δώσανε και προθεσμία να φύγεις κι εσύ θέλεις να τους βολέψεις;; Οχι, τίποτα ,να πα να γαμηθούν ..Κόβεις κάθε επαφή για λίγους μήνες και θα δεις μετά πως θα παρακαλάνε γνωστούς κ φίλους να μιλήσετε..Στην σκληρότητα απαντάμε με σκληρότητα..Μόνο με πολλές συγνώμες και λεφτά θα ξαναμιλούσα εγώ μαζί τους .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Re: Sos
Από εμένα να ζητήσεις συγγνώμη που με είπες υποτιμητικά "ταραμά". Βλέπεις, αυτό προσπαθούσα να σου εξηγήσω και πριν. Ζητάς από τους άλλους να
σου ζητήσουν συγγνώμη γιατί σε έβρισαν ενώ εσύ θεωρείς πως έχεις το ελεύθερο να βρίζεις χωρίς να ζητάς συγγνώμη ποτέ.
Και αφού λοιπόν σε έβαλα στη θέση (άρπα και μια φιλική καρπαζιά στον σβέρκο) σου δηλώνω πως δεν έχω να συζητήσω κάτι άλλο μαζί σου.
Re: Sos
Άκουσε μόρτη, για να το λήγουμε. Όταν έχω κάνει χοντρή μαλακία, το παραδέχομαι και ζητώ συγγνώμη ειλικρινά και όχι μούφα.xioni έγραψε: ↑16 Οκτ 2023, 19:40Από εμένα να ζητήσεις συγγνώμη που με είπες υποτιμητικά "ταραμά". Βλέπεις, αυτό προσπαθούσα να σου εξηγήσω και πριν. Ζητάς από τους άλλους να
σου ζητήσουν συγγνώμη γιατί σε έβρισαν ενώ εσύ θεωρείς πως έχεις το ελεύθερο να βρίζεις χωρίς να ζητάς συγγνώμη ποτέ.
Και αφού λοιπόν σε έβαλα στη θέση (άρπα και μια φιλική καρπαζιά στον σβέρκο) σου δηλώνω πως δεν έχω να συζητήσω κάτι άλλο μαζί σου.
Μου έχει τύχει σε δυο άτομα που το έπραξα και το δέχτηκαν. Το να ζητήσω απο σένα συγγνώμη που σε είπα ταραμά, δεν παίζει σε κανένα σύμπαν. Γιατί είσαι κάλπικος. Ντάξει;
Άντε λεβέντη μου τώρα, πάνε να διαβάσεις κανα αθλητικό. Φιλιά.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison