Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
-
ΓΑΛΗ
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από ΓΑΛΗ » 18 Οκτ 2023, 10:30
Casp έγραψε: ↑18 Οκτ 2023, 10:23
Χθες εκνευρίστηκα πάρα πολύ με την μάνα του. Πρώτον, η αδερφή του είχε ρεπό και την έπρηξε η μάνα του να έρθει να βοηθήσει επειδή και καλά ζηλεύει (ούτε καν, απλά η κοπέλα ήθελε να ξεκουραστεί στο ρεπό της και είπα και εγώ στον δικό μου ότι αφήσαμε μόνο την γιαγιά και την μάνα του επειδή μας έπρηζαν και για να μην με παρεξηγήσουν κυρίως εμένα, όχι να βάζουν κι´ άλλους στο παιχνίδι).. τέλος πάντων, ο δικός μου συμφώνησε, και γενικά στην αδερφή του κάνουν τρελό πόλεμο (δεν πάνε τον δικό της, έχουν κι' αυτοί κάποια δίκαια αλλά εντελώς άδικο με τον τρόπο που τους συμπεριφέρονται και έχουν περισσότερα πατήματα επειδή η αδερφή του με τον σύντροφό της ζούνε με την μάνα του και τον πατέρα του).
Χθες που λέτε με το που κατεβαίναμε τις σκάλες για να φύγουμε, ενώ μου έλεγε και μου ξανάλεγε τι μας πήρε και πόσο ωραία είναι, γυρνάω και της λέω "Ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα αλλά πραγματικά μην μας πάρετε άλλα πράγματα. Αυτά που λέτε θα τα πάρουμε εμείς". Κατεβαίναμε τελευταίες να σημειώσω και οι άλλοι ήταν πιο μπροστά. Και γυρνάει και μου λέει "Ο γιος μου δεν είναι προικοθήρας. Εσύ το ξέρεις καλά!" και συνέχιζε να λέει κι' άλλα αλλά τα έλεγε επίτηδες σιγά για να μην ακούσουν οι άλλοι, και σε κάποια φάση ούτε εγώ άκουσα.
Να σημειώσω ότι μου είπε άλλη φορά ότι αν ήξερε τους δικούς μου δεν θα τους άφηνε σε ησυχία.
Ήθελα να το συζητήσω από χθες και είμασταν πεθαμένοι και δεν πρόλαβα. Σήμερα το πρωί όμως, με έφερνε δουλειά ο δικός μου επειδή το αμάξι μου είναι για σέρβις, και του λέω “Η μάνα σου μου είπε αυτό κι’ αυτό χθες, δεν μ’ αρέσει αυτό. Και να σου πω και κάτι; Το ότι μας βοηθάει κιόλας ίσως το κάνει και επίτηδες, για σπόντα στους δικούς μου και όχι επειδή πραγματικά το θέλει. Επίσης η βοήθεια είναι μέχρι εδώ όπως σου ξαναείπα, μετά θα βρίσκουν πάτημα και λόγο, δεν θα έχουμε τα ίδια!” και γυρνάει και μου λέει
“Αγάπη μου μην δίνεις σημασία σε παρακαλώ. Ίσως όντως να το κάνει γι’ αυτό, βάζε από το ένα αυτί και βγάζε από το άλλο. Η μάνα μου μπορεί να είναι οκ γενικά μαζί μας, αλλά έχει κάποια χαρακτηριστικά της μάνας σου” και του λέω “Δεν φταίω εγώ να τα ακούω όμως!” και απαντάει
“Θύμησε με να μιλήσω στην γιαγιά μου το απόγευμα που θα σχολάσω για να της μιλήσει, γιατί εγώ θα ξεχάσω” (η γιαγιά του είναι μακράν πιο καλή και λογική).
Αν συνεχίσει έτσι η “πεθερούλα” δεν θα τα πάμε καλά. Τουλάχιστον ο δικός μου συμφωνεί μαζί μου και με ακούει.
H ιστορία επαναλαμβάνεται.
Η γιαγιά του δικού σου είναι η δική σου θεία που μίλαγε στη μάνα σου.
Και η μάνα του ήδη έχει βάλει πόδι στη ζωή σας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Casp
- Phorum.gr user: Casper
από Casp » 18 Οκτ 2023, 10:41
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑18 Οκτ 2023, 10:30
Χθες εκνευρίστηκα πάρα πολύ με την μάνα του. Πρώτον, η αδερφή του είχε ρεπό και την έπρηξε η μάνα του να έρθει να βοηθήσει επειδή και καλά ζηλεύει (ούτε καν, απλά η κοπέλα ήθελε να ξεκουραστεί στο ρεπό της και είπα και εγώ στον δικό μου ότι αφήσαμε μόνο την γιαγιά και την μάνα του επειδή μας έπρηζαν και για να μην με παρεξηγήσουν κυρίως εμένα, όχι να βάζουν κι´ άλλους στο παιχνίδι).. τέλος πάντων, ο δικός μου συμφώνησε, και γενικά στην αδερφή του κάνουν τρελό πόλεμο (δεν πάνε τον δικό της, έχουν κι' αυτοί κάποια δίκαια αλλά εντελώς άδικο με τον τρόπο που τους συμπεριφέρονται και έχουν περισσότερα πατήματα επειδή η αδερφή του με τον σύντροφό της ζούνε με την μάνα του και τον πατέρα του).
Χθες που λέτε με το που κατεβαίναμε τις σκάλες για να φύγουμε, ενώ μου έλεγε και μου ξανάλεγε τι μας πήρε και πόσο ωραία είναι, γυρνάω και της λέω "Ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα αλλά πραγματικά μην μας πάρετε άλλα πράγματα. Αυτά που λέτε θα τα πάρουμε εμείς". Κατεβαίναμε τελευταίες να σημειώσω και οι άλλοι ήταν πιο μπροστά. Και γυρνάει και μου λέει "Ο γιος μου δεν είναι προικοθήρας. Εσύ το ξέρεις καλά!" και συνέχιζε να λέει κι' άλλα αλλά τα έλεγε επίτηδες σιγά για να μην ακούσουν οι άλλοι, και σε κάποια φάση ούτε εγώ άκουσα.
Να σημειώσω ότι μου είπε άλλη φορά ότι αν ήξερε τους δικούς μου δεν θα τους άφηνε σε ησυχία.
Ήθελα να το συζητήσω από χθες και είμασταν πεθαμένοι και δεν πρόλαβα. Σήμερα το πρωί όμως, με έφερνε δουλειά ο δικός μου επειδή το αμάξι μου είναι για σέρβις, και του λέω “Η μάνα σου μου είπε αυτό κι’ αυτό χθες, δεν μ’ αρέσει αυτό. Και να σου πω και κάτι; Το ότι μας βοηθάει κιόλας ίσως το κάνει και επίτηδες, για σπόντα στους δικούς μου και όχι επειδή πραγματικά το θέλει. Επίσης η βοήθεια είναι μέχρι εδώ όπως σου ξαναείπα, μετά θα βρίσκουν πάτημα και λόγο, δεν θα έχουμε τα ίδια!” και γυρνάει και μου λέει
“Αγάπη μου μην δίνεις σημασία σε παρακαλώ. Ίσως όντως να το κάνει γι’ αυτό, βάζε από το ένα αυτί και βγάζε από το άλλο. Η μάνα μου μπορεί να είναι οκ γενικά μαζί μας, αλλά έχει κάποια χαρακτηριστικά της μάνας σου” και του λέω “Δεν φταίω εγώ να τα ακούω όμως!” και απαντάει
“Θύμησε με να μιλήσω στην γιαγιά μου το απόγευμα που θα σχολάσω για να της μιλήσει, γιατί εγώ θα ξεχάσω” (η γιαγιά του είναι μακράν πιο καλή και λογική).
Αν συνεχίσει έτσι η “πεθερούλα” δεν θα τα πάμε καλά. Τουλάχιστον ο δικός μου συμφωνεί μαζί μου και με ακούει.
Τι ακριβώς πρέπει να κάνω;
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 18 Οκτ 2023, 10:51
Casp έγραψε: ↑18 Οκτ 2023, 10:41
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑18 Οκτ 2023, 10:30
Τι ακριβώς πρέπει να κάνω;
Στη συγκεκριμένη φάση, να ανοίξεις λίγο περισσότερο τα ματάκια σου και να μη νοιώθεις τόσο συγκινημένη για την αμέριστη και άδολη στήριξη που παρέχει η οικογένεια του δικού σου στην αγάπη σας.
Γιατί σύμφωνα με αυτά που λες, το πρότζεκτ
"δεν μπορώ να γίνω σκληρή με τους δικούς μου, στην τελική γονείς μου είναι κλπ" έχει μεταφερθεί από σένα στον δικό σου.
Και όλως τυχαίως η οικογένεια του δικού σου εμφανίστηκε σύσσωμη για συμπαράσταση μόνον όταν τέθηκε το θέμα ότι μπορεί να χάσεις το σπίτι.
Αυτή είναι η γνώμη μου και θα παραμείνει η ίδια, ανεξαρτήτως του αν θεωρείς ότι θέλω να καταστρέψω τις ευτυχισμένες σου στιγμές, το ξεκαθαρίζω από τώρα.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Casp
από Casp » 18 Οκτ 2023, 10:57
Αυτός έλεγε ότι αν μας κάνουν τα ίδια θα κόψει κτλ. Και ότι αν οι γονείς μου ήταν οι γονείς του, δεν θα το σκεφτόταν καν και δεν θα λυπόταν.
Ε εδώ θα φανεί αν είναι μόνο στα λόγια.
Γιατί εγώ ουσιαστικά τα αφήνω όλα πίσω και δεν έχω καν επαφές με την οικογένειά μου.
Ας αφήσει κι' αυτός την ασφάλεια του σπιτιού του.
Με την μάνα του τα έχω περισσότερο. Θα του ξαναπώ να της μιλήσει ο ίδιος και ας τσακωθούν. Δεν γουστάρω να ξανα ανακατευτεί κανένας.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 18 Οκτ 2023, 11:08
Casp έγραψε: ↑18 Οκτ 2023, 10:57
Αυτός έλεγε ότι αν μας κάνουν τα ίδια θα κόψει κτλ. Και ότι αν οι γονείς μου ήταν οι γονείς του, δεν θα το σκεφτόταν καν και δεν θα λυπόταν.
Γιατί εγώ ουσιαστικά τα αφήνω όλα πίσω.
Με την μάνα του τα έχω περισσότερο. Θα του ξαναπώ να της μιλήσει ο ίδιος και ας τσακωθούν. Δεν γουστάρω να ξανα ανακατευτεί κανένας.
Ήδη το είπε ξεκάθαρα βρε Casp. Nα του θυμίσεις να πει στη γιαγιά του να μιλήσει στη μάνα του
γιατί αυτός μπορεί και να το ξεχάσει.
Αν μη τι άλλο, εσύ πέρα από τα πρώην κολλήματα σου τα έριχνες στη μάνα σου.
Ε, ας τα ρίξει κι αυτός στη δική του. Ή ας βάλει κάποια όρια.
Αυτό που εννοώ είναι ότι μπορεί ο δικός σου να μην είναι προικοθήρας αλλά η μάνα του σίγουρα είναι. Για τους υπόλοιπους δεν ξέρω. Οπότε, κάνε κάτι εσύ όσο είναι νωρίς και μη ρίχνεις μονίμως το μπαλάκι σε άλλους για τα πρόσωπα που επεμβαίνουν άμεσα στην προσωπική σου ζωή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Casp
από Casp » 18 Οκτ 2023, 11:22
Ωραία. Τα κλειδιά ακόμη τα κρατάνε γιατί αποφάσισαν να πάνε και σήμερα και ο δικός μου μόλις σχολάσει θα πάει από το διαμέρισμα να τους βρει μέχρι να τελειώσω εγώ το μάθημα με την μικρή. Όταν πάω θα ξαναμιλήσω με τον δικό μου γιατί θέλω να δω αν ΟΝΤΩΣ μιλήσει μπροστά τους και τους το ξεκαθαρίσει. Τα κλειδιά θα τα πάρουμε σήμερα και δεν θα ανακατευτούν άλλο.
Έβγαλαν όλες τις κουρτίνες, πήραν άλλες από μόνες τους, μπαινοβγαίνουν όποτε θέλουν. Ε όχι, τέλος.
Και αν δεν κοπεί τώρα, ξέρω τι θα ακολουθήσει μετά.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 18 Οκτ 2023, 11:31
Casp έγραψε: ↑18 Οκτ 2023, 11:22
Ωραία. Τα κλειδιά ακόμη τα κρατάνε γιατί
αποφάσισαν να πάνε και σήμερα και ο δικός μου μόλις σχολάσει θα πάει από το διαμέρισμα να τους βρει μέχρι να τελειώσω εγώ το μάθημα με την μικρή. Όταν πάω θα ξαναμιλήσω με τον δικό μου γιατί θέλω να δω αν ΟΝΤΩΣ μιλήσει μπροστά τους και τους το ξεκαθαρίσει. Τα κλειδιά θα τα πάρουμε σήμερα και δεν θα ανακατευτούν άλλο.
Έβγαλαν όλες τις κουρτίνες, πήραν άλλες από μόνες τους, μπαινοβγαίνουν όποτε θέλουν. Ε όχι, τέλος.
Οικονομία ήθελες, συμπαράσταση ήθελες, για συνέπειες ούτε σκέψη, παρ' τα τώρα.
Ετοιμάσου για γκρίνια, αν τους το ξεκαθαρίσει ο δικός σου (που δεν το βλέπω).
Εμάς που σας στηρίξαμε, σας βοηθήσαμε, σας δώσαμε όλη μας την αγάπη, μας πετάτε τώρα σαν χρησιμοποιημένα χαρτομάντηλα...
Το μόνον θετικό είναι ότι ΤΩΡΑ θα φανεί πόσο μάγκας είναι αυτός που έλεγε ότι μπορεί να πλάκωνε και τον πατέρα σου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Casp
από Casp » 18 Οκτ 2023, 11:43
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑18 Οκτ 2023, 11:31
αποφάσισαν να πάνε και σήμερα και ο δικός μου μόλις σχολάσει θα πάει από το διαμέρισμα να τους βρει μέχρι να τελειώσω εγώ το μάθημα με την μικρή. Όταν πάω θα ξαναμιλήσω με τον δικό μου γιατί θέλω να δω αν ΟΝΤΩΣ μιλήσει μπροστά τους και τους το ξεκαθαρίσει. Τα κλειδιά θα τα πάρουμε σήμερα και δεν θα ανακατευτούν άλλο.
Εμάς που σας στηρίξαμε, σας βοηθήσαμε, σας δώσαμε όλη μας την αγάπη, μας πετάτε τώρα σαν χρησιμοποιημένα χαρτομάντηλα...
Το μόνον θετικό είναι ότι ΤΩΡΑ θα φανεί πόσο μάγκας είναι αυτός που έλεγε ότι μπορεί να πλάκωνε και τον πατέρα σου.
Δεν ήθελα ούτε οικονομία ούτε συμπαράσταση από εκείνους. Ο δικός μου μου έλεγε συνεχώς ότι θα παρεξηγήσουν ότι δεν τους θέλω και μαλακίες.
Ξέρεις όμως τι θα κάνω αν αρχίσουν αυτά που λες ε; Θα πάρω από το γραμμάτιο 300 ευρώ, πριν καν πληρωθώ, που είναι και πολύ περισσότερα από όσα έδωσαν, και θα πάω να της τα δώσω μες τα μούτρα και θα της πω να μην μας ξαναενοχλήσει. Ήδη άρχισα και φουντώνω μαζί της. Της χρωστάει ο δικός μου 350 ευρώ για ένα σέρβις αυτοκινήτου, της είπε ότι θα της τα δώσει κάποια στιγμή και αυτή δεν είπε τίποτα, ούτε καν άστα δεν πειράζει. Αυτή ναι, αυτή είναι προικοθήρας και τα μετράει όλα με τα λεφτά. Ήδη μου άρχισε το κήρυγμα 2 φορές για το τι θα κάνω ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΙ. Πριν καν βρούμε διαμέρισμα. Τέτοιους χαρακτήρες εγώ δεν πρόκειται ποτέ να ανεχτώ. Ειδικά μετά από όσα πέρασα με τους δικούς μου.
Ο δικός μου θα κάνει ό,τι του πω εγώ, τον ξέρω. Δεν ρισκάρει να με χάσει. Θα κάτσω να του τα εξηγήσω όλα.
-
Αγις
από Αγις » 18 Οκτ 2023, 11:48
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑18 Οκτ 2023, 11:08
Casp έγραψε: ↑18 Οκτ 2023, 10:57
Γιατί εγώ ουσιαστικά τα αφήνω όλα πίσω.
Ήδη το είπε ξεκάθαρα βρε Casp. Nα του θυμίσεις να πει στη γιαγιά του να μιλήσει στη μάνα του
γιατί αυτός μπορεί και να το ξεχάσει.
Αν μη τι άλλο, εσύ πέρα από τα πρώην κολλήματα σου τα έριχνες στη μάνα σου.
Ε, ας τα ρίξει κι αυτός στη δική του. Ή ας βάλει κάποια όρια.
Αυτό που εννοώ είναι ότι μπορεί ο δικός σου να μην είναι προικοθήρας αλλά η μάνα του σίγουρα είναι. Για τους υπόλοιπους δεν ξέρω. Οπότε, κάνε κάτι εσύ όσο είναι νωρίς και μη ρίχνεις μονίμως το μπαλάκι σε άλλους για τα πρόσωπα που επεμβαίνουν άμεσα στην προσωπική σου ζωή.
Μηπως παραξεφυγες ;
Εκτος αν στα γραφομενα του σεναριου - που καταπινεις αμασητα - βλεπεις τον εαυτο σου κ ξυπνανε μνημες
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 18 Οκτ 2023, 11:51
Η μάνα μου μπορεί να είναι οκ γενικά μαζί μας, αλλά έχει κάποια χαρακτηριστικά της μάνας σου” και του λέω “Δεν φταίω εγώ να τα ακούω όμως!”
Ενώ αυτός έφταιγε να ακούει τους δικούς σου

και απαντάει “Θύμησε με να μιλήσω στην γιαγιά μου το απόγευμα που θα σχολάσω για να της μιλήσει, γιατί εγώ θα ξεχάσω”
Περίεργο πράγμα η ζωή, μπορεί να είσαι υστερικός εναντίον κάποιου για τους πιο κουλούς λόγους, ;όλα τελικά όπως δείχνουν τα πράγματα, η συνέχεια σε/τους δικαιώνει

Ή έχει πιο πολύ τακτ ως προικοθήρας

Ένα είναι το σίγουρο όπως και να έχει: έντονη η συμπάθεια η αλληλοστήριξη και η καλοσύνη μεταξύ του γυναικείου φύλου

-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 18 Οκτ 2023, 11:52
Casp έγραψε: ↑18 Οκτ 2023, 11:43
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑18 Οκτ 2023, 11:31
Δεν ήθελα ούτε οικονομία ούτε συμπαράσταση από εκείνους.
Ο δικός μου μου έλεγε συνεχώς ότι θα παρεξηγήσουν ότι δεν τους θέλω και μαλακίες.
Ξέρεις όμως τι θα κάνω αν αρχίσουν αυτά που λες ε; Θα πάρω από το γραμμάτιο 300 ευρώ, πριν καν πληρωθώ, που είναι και πολύ περισσότερα από όσα έδωσαν, και θα πάω να της τα δώσω μες τα μούτρα και θα της πω να μην μας ξαναενοχλήσει. Ήδη άρχισα και φουντώνω μαζί της.
Της χρωστάει ο δικός μου 350 ευρώ για ένα σέρβις αυτοκινήτου, της είπε ότι θα της τα δώσει κάποια στιγμή και αυτή δεν είπε τίποτα, ούτε καν άστα δεν πειράζει. Αυτή ναι, αυτή είναι προικοθήρας και τα μετράει όλα με τα λεφτά. Ήδη μου άρχισε το κήρυγμα 2 φορές για το τι θα κάνω ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΙ. Πριν καν βρούμε διαμέρισμα. Τέτοιους χαρακτήρες εγώ δεν πρόκειται ποτέ να ανεχτώ. Ειδικά μετά από όσα πέρασα με τους δικούς μου.
Ο δικός μου θα κάνει ό,τι του πω εγώ, τον ξέρω. Δεν ρισκάρει να με χάσει. Θα κάτσω να του τα εξηγήσω όλα.
Casp, μια χαρά ανέχεσαι και θα ανεχθείς το οτιδήποτε.
Δυστυχώς έπεσες σε τελειωμένο μαμάκια. Και σε οικογένεια ανθρώπων που θεωρούν υπέρτατη προσφορά το να πληρώνει έστω και ένα ευρώ αλλά αποδέχεται απολύτως φυσικά το τζάμπα. Και ήδη το έχεις αποδεχθεί.
Οπότε, άσε τα κεφαλαία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 18 Οκτ 2023, 11:55
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑18 Οκτ 2023, 11:52
Αγις έγραψε: ↑18 Οκτ 2023, 11:48
Μηπως παραξεφυγες ;
Εκτος αν στα γραφομενα του σεναριου - που καταπινεις αμασητα - βλεπεις τον εαυτο σου κ ξυπνανε μνημες

Για την περίπτωση σας, παίζει μόνον αυτό.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.