Sos
Re: Sos
Το βασικό είναι να πάρεις πρώτα τα κλειδιά. Και δεν χρειάζεται να μιλήσεις σε κανέναν, αυτό είναι δικό του θέμα.Casp έγραψε: ↑18 Οκτ 2023, 12:38Του είπα επίσης πως αν δεν της μιλήσει θα της μιλήσω εγώ αλλά δεν δέχτηκε.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑18 Οκτ 2023, 12:25Γιατί να του δώσεις εσύ λεφτά για να ξεπληρώσει τη μάνα του; Επειδή σου έδωσε και αυτός για να ξεπληρώσεις τους δικούς σου;Casp έγραψε: ↑18 Οκτ 2023, 12:10Του έστειλα μήνυμα και του είπα να του δώσω λεφτά να ξεπληρώσει την μάνα του και ότι θα της δώσω και για το διαμέρισμα ότι ξόδεψε. Του είπα ότι θα πάω κατευθείαν σπίτι μετά το μάθημα και να περάσει αυτός από το διαμέρισμα να πάρει τα κλειδιά από την μάνα του. Και ότι αν δεν της μιλήσει αυτός, θα της μιλήσω εγώ επειδή αρκετά άκουσα και τράβηξα, ότι θα τα ξεκαθαρίσουμε όλα και ότι θέλω να βρούμε ησυχία. Αρκετά.
Αναμένω απάντηση/κλήση.
Βασικά, απόψε θα τα πούμε όλα.
Σύνελθε.
Έτσι όπως πάει για να την ξεφορτωθείτε, θα πρέπει να πληρώσεις εσύ και τις μπεμπελάκ που του αγόραζε όταν ήταν μωρό.
Άσ' τον μόνον του να καθαρίσει, όπως έκανες κι εσύ. Αν δεν το κάνει, άσε εσύ τα κλειδιά του διαμερίσματοςκαι κάνε την με ελαφρά όσο είναι καιρός.
Θέλω πολύ να δω τι updates έχει να μου πει απόψε.
Αν σε τόσο λάιτ φάση, χέστηκε πάνω του σε λίγο καιρό θα τους ζητάτε και την άδεια για το πότε μπορείτε να βγαίνετε και να μπαίνετε εσείς στο δικό "σας" σπίτι.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Αυτό είναι η δική σου οπτική. Μπορεί να ισχύει. Μπορεί να διαστρεβλώνεις την πραγματικότητα. Μιλάμε για άτομο που βρίζει και λέει ψεύτη άτομο που της είπε ότι κακώς οδηγούσαν μεθυσμένοι. Και το θέμα δεν είναι να πει σε μένα έχεις δίκιο, το θέμα είναι ότι έχεις αλλεργία στην αυτοκριτική (άλλο αυτοκριτική άλλο κλαψούρισμα - βασικό έτσι;)
Οπότε, ίσως θα ήταν δίκαιο όλα τα πρόσωπα που έχεις κάνει πρωταγωνιστές στο νήμα, να τα καλούσες να πούνε και αυτά την γνώμη τους βρε αδερφέ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα την 18 Οκτ 2023, 12:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μια χαρά τα λέει η Γαλή. Νυφίτσα κολοβή η πεθερά. Ελπίζουμε αυτήν την φορά η Κασπ να ακούσει.
Ειμαι ετοιμη να ουρλιαξω.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑18 Οκτ 2023, 12:45Το βασικό είναι να πάρεις πρώτα τα κλειδιά. Και δεν χρειάζεται να μιλήσεις σε κανέναν, αυτό είναι δικό του θέμα.Casp έγραψε: ↑18 Οκτ 2023, 12:38Του είπα επίσης πως αν δεν της μιλήσει θα της μιλήσω εγώ αλλά δεν δέχτηκε.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑18 Οκτ 2023, 12:25
Γιατί να του δώσεις εσύ λεφτά για να ξεπληρώσει τη μάνα του; Επειδή σου έδωσε και αυτός για να ξεπληρώσεις τους δικούς σου;
Σύνελθε.
Έτσι όπως πάει για να την ξεφορτωθείτε, θα πρέπει να πληρώσεις εσύ και τις μπεμπελάκ που του αγόραζε όταν ήταν μωρό.
Άσ' τον μόνον του να καθαρίσει, όπως έκανες κι εσύ. Αν δεν το κάνει, άσε εσύ τα κλειδιά του διαμερίσματοςκαι κάνε την με ελαφρά όσο είναι καιρός.
Θέλω πολύ να δω τι updates έχει να μου πει απόψε.
Αν σε τόσο λάιτ φάση, χέστηκε πάνω του σε λίγο καιρό θα τους ζητάτε και την άδεια για το πότε μπορείτε να βγαίνετε και να μπαίνετε εσείς στο δικό "σας" σπίτι.
Της μιλησε και εβαλε τα κλαματα.
Μου ειπε οτι τον παρεξηγησε και να της μιλησω εγω.
Βγηκα εξω απο το γραφειο εγω στο μεταξυ και φωναζα, του ειπα να βγαλει ΑΥΤΟΣ το φιδι απο την τρυπα και οτι τα πηρα κρανιο και δεν θα ανεχτω αλλο αυτη την κατασταση αν δεν τους βαλει Ο ΙΔΙΟΣ ορια.
Νευριασε και μου ειπε να κλεισω και οτι θα ξαναμιλησει μαζι της.
Ειλικρινα, τρεμω απο τα νευρα μου.
Το ηξερα οτι θα αντιδρασει ετσι και οτι δεν θα μας αφησει ουτε αυτη σε ησυχια αλλα δεν προκειται να της περασει.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Την παρα ακουσα σε σημειο που ειμαι εξω φρενων...
Του τα ειπα φυσικα και αυτα που μου ειπε, οτι θυμηθηκαν ΤΩΡΑ που δυσκολευεται και πληρωνει, να ανακατευτουν.
Και οτι μια χαρα ειχε λογο για το τι θα κανω εγω ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ.
Δεν ηξερε τι να πει, στριμωχτηκε και μου ειπε να κλεισω και οτι θα της ξαναμιλησει.
Του ειπα αν θελει να μιλησουμε οι 3 μας, να της ξεκαθαρισει, οπως ξεκαθαρισε στον μπαμπα μου, οτι θα μιλησουμε ΗΡΕΜΑ. Γιατι αν βαλει τα κλαματα μπροστα μου, εγω δεν θα κλαψω αλλα θα αρχισω να φωναζω ετσι οπως ειμαι. Αυτο ειναι το κερασακι.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Του εριξα και μπηχτη αν θελει να παει να μεινει μαζι της αφου δεν μπορει να της βαλει ορια και αφου την υποστηριζει.
Ε εκει αρχισε να "βριζει" τα θεια.
Ε εκει αρχισε να "βριζει" τα θεια.
Απίστευτο.Casp έγραψε: ↑18 Οκτ 2023, 12:57Ειμαι ετοιμη να ουρλιαξω.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑18 Οκτ 2023, 12:45Το βασικό είναι να πάρεις πρώτα τα κλειδιά. Και δεν χρειάζεται να μιλήσεις σε κανέναν, αυτό είναι δικό του θέμα.
Της μιλησε και εβαλε τα κλαματα.
Μου ειπε οτι τον παρεξηγησε και να της μιλησω εγω.
Βγηκα εξω απο το γραφειο εγω στο μεταξυ και φωναζα, του ειπα να βγαλει ΑΥΤΟΣ το φιδι απο την τρυπα και οτι τα πηρα κρανιο και δεν θα ανεχτω αλλο αυτη την κατασταση αν δεν τους βαλει Ο ΙΔΙΟΣ ορια.
Νευριασε και μου ειπε να κλεισω και οτι θα ξαναμιλησει μαζι της.
Ειλικρινα, τρεμω απο τα νευρα μου.
Το ηξερα οτι θα αντιδρασει ετσι και οτι δεν θα μας αφησει ουτε αυτη σε ησυχια αλλα δεν προκειται να της περασει.
Ρε συ Casp, κάποιες αντιδράσεις ανθρώπων είναι πάντα προβλέψιμες. Και δεν ισχύει μόνον για τα πεθερικά, έτσι;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑18 Οκτ 2023, 11:31
Ετοιμάσου για γκρίνια, αν τους το ξεκαθαρίσει ο δικός σου (που δεν το βλέπω).
Εμάς που σας στηρίξαμε, σας βοηθήσαμε, σας δώσαμε όλη μας την αγάπη, μας πετάτε τώρα σαν χρησιμοποιημένα χαρτομάντηλα...
Το μόνον θετικό είναι ότι ΤΩΡΑ θα φανεί πόσο μάγκας είναι αυτός που έλεγε ότι μπορεί να πλάκωνε και τον πατέρα σου.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το ξερω, το πρωτο πραγμα που του ειπα ηταν "το ηξερα πως θα αντιδρουσε ετσι, γι αυτο δεν ηθελα απο την αρχη να γινει αυτο που εγινε!"
Ο δικος μου στον κοσμο του. Μου ειπε οτι δεν ειναι σαν την μανα μου η δικη του.
Ειλικρινα, αν το συνεχισει και αν δεν της το κοψει, εγω εκει μεσα δεν προκειται να παω να μεινω.
Θα παω να βρω αλλου ΜΟΝΗ ΜΟΥ.
Ο δικος μου στον κοσμο του. Μου ειπε οτι δεν ειναι σαν την μανα μου η δικη του.
Ειλικρινα, αν το συνεχισει και αν δεν της το κοψει, εγω εκει μεσα δεν προκειται να παω να μεινω.
Θα παω να βρω αλλου ΜΟΝΗ ΜΟΥ.
-
Μπορεί με την ανασφαλή ειρωνα ΣΥΝΧΡΉΣΤΡΙΑ να μας χωρίζει μια άβυσσος. Αλλά πολύ σωστή η παρατήρηση ότι εμφανίστηκαν μόλις άλλαξαν σπίτι. Γιατί; Δεν ξέρω αν είναι προικοθήρας η μήτηρ Γλυκούλη. Θεωρητικά το παλάτι το έχει ξεγραμμενο η κόρην. Και επίσης θεωρητικά, αν ξαναγύριζε, θα σήμαινε ότι τα είχε σπάσει με τον Γλυκούλη. Θα ήθελα να εξηγήσει η ΣΥΝΧΡΗΣΤΡΙΑ πώς το εννοεί. Αλλά η αρχική παρατήρηση παραμένει. Γιατί εμφανίστηκαν τώρα; οκ να μην εμπλακούν σε καυγά με το κασπερόσογο, σίγουρα είναι πιο αναίμακτη βοήθεια, ένα χεράκι με μια μετακόμιση. Αλλά γιατί δεν είχανε πάει μια επίσκεψη στο παλάτι ποτέ; ή το κασπερόσογο έχει τόσο καλή φήμη που φοβόντουσαν οι άνθρωποι ή (και θα ναι κρίμα αυτό, παρόλο που η κόρην εκτός από θύμα είναι ΚΑΙ τοξικός θύτης) η κατάσταση θυμίζει "προστάτη" που λιμπίζεται μαγαζάκι που μόλις γλύτωσε από άλλον προστάτη. Και δεν το πάω στο οικονομικό εδώ, έτσι;
Συμφωνώ αν όντως αναφέρεσαι στα μηνύματα που αφήνει στην πλοκή του έργου του ο Μπέκετ. Μοιάζει αρκετά.Yochanan έγραψε: ↑17 Οκτ 2023, 23:51Καθόλου - εμένα αυτό το νήμα μου θυμίζει όχι σειρά αλλά ενα θεατρικό, του Σάμιουελ Μπέκετ. Waiting for Godot -Περιμένοντας τον Γκοντό.
ΥΓ: Εξαιρετική η σιερά που λες, εχω δει δυο επεισοδια και θα τη δω ολη. Πολύ καιρό είχε να ψηθώ τόσο με σειρα. Πολύ καλή και τη βρηκα απο πχωρουμ - στο νημα για σειρες νετφλι
Αλλά ακόμη και ο τίτλος αδερφέ, είναι ολ δε μάνεϊ.

Ναι, κι εγώ από εδώ διάβασα καλά σχόλια για τη σειρά με τους Άσερ και ευτυχώς μπήκα στον κόπο να τη δω.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison