Γιατί πουλάκι μου, επειδή λέμε ότι είναι απαράδεκτο να βάζεις τον άνθρωπο να τσακώνεται με τη μάνα του;
Και για ποιον λόγο, επειδή ήθελε να τον τσοντάρει οικονομικά!
Πού να γίνεις και νύφη δηλαδή, ούτε ψύλλος στον κόρφο τους.
Γιατί πουλάκι μου, επειδή λέμε ότι είναι απαράδεκτο να βάζεις τον άνθρωπο να τσακώνεται με τη μάνα του;
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑18 Οκτ 2023, 13:13Casp έγραψε: ↑18 Οκτ 2023, 13:07Το ξερω, το πρωτο πραγμα που του ειπα ηταν "το ηξερα πως θα αντιδρουσε ετσι, γι αυτο δεν ηθελα απο την αρχη να γινει αυτο που εγινε!"
Ο δικος μου στον κοσμο του. Μου ειπε οτι δεν ειναι σαν την μανα μου η δικη του.
Ειλικρινα, αν το συνεχισει και αν δεν της το κοψει, εγω εκει μεσα δεν προκειται να παω να μεινω.
Θα παω να βρω αλλου ΜΟΝΗ ΜΟΥ.
Κατά τα άλλα, έχεις σπίτι κορίτσι μου. Πήγαινε να μείνεις σ' αυτό μόνη σου.
Και αν θέλεις να κρατήσεις τον δικό σου για γκόμενο, απλώς μην του δώσεις κλειδιά.
Αβίαστη, αβάδιστη, αλάθητη συνταγή για ανεξαρτησία.
Μα σταμάτα κι εσύ. Είπαμε είμεθα κακοί αθρώποι..Επειδή δεν της λέμε αυτά που θέλει να ακούσει.
Άσε, είναι νωρίς ακόμα. Αυτά στην επόμενη πίστα, πρέπει να ανέβει τα level.
Νεοναζί να πεις την θειά σου και όλο σου το σόι, σούργελο. Δεν έχω κανένα ποστ που υποστηρίζω χρυσή αυγή και το κόμμα του κ. Κασιδιάρη δηλώνει πατριωτικό όχι ναζιστικό. Στα τσακιδια να πας.Ναύτης έγραψε: ↑18 Οκτ 2023, 13:18Σαχλαμαράκια, θα σού απαντήσω μια και τελευταία φορά στα σοβαρά: σαν χρυσαυγίτης, συγγνώμη έλληνας ΓΤΠ ήθελα να πω, που δηλώνεις , είσαι και νεοναζί. Το μπράτσο του αρχηγού σου "κοσμεί" μια ναζιστική σβάστικα.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑18 Οκτ 2023, 13:14(...) Τώρα ζητά συγγνώμη και ανακάλεσε που με λες ναζί, αλλιώς θα πάρεις και εσύ αυτό που σου αξίζει. Στο λέω τελευταία φορά παντελονάτα.
Συνέχισε να ζαλίζεις @@ τώρα, δουλειά σου.
Στην Ελλάδα μπορεί. Στην Κύπρο αναμένεται χαμηλό βαρομετρικό.Πασιφάη έγραψε: ↑18 Οκτ 2023, 13:27Μα σταμάτα κι εσύ. Είπαμε είμεθα κακοί αθρώποι..Επειδή δεν της λέμε αυτά που θέλει να ακούσει.
Α, διάβασες για τον καιρό; Το είπε ο Κλέαρχος, θα στρώσει..
Άχου και δεν βλέπω ΡΙΚ.Ναύτης έγραψε: ↑18 Οκτ 2023, 13:30Στην Ελλάδα μπορεί. Στην Κύπρο αναμένεται χαμηλό βαρομετρικό.
(εδώ που τα λέμε, τα ζητούσε κι ο κώλος του τηλεσκόπιου, δεν είναι να πεις ότι δεν ήξερε και πιάστηκε out of the blue μαλέας)
Έχω κάνει, σβήστηκε ένα ποστ και συνέχισε ακάθεκτος. Έκανα άλλες δύο τώρα.
Όταν βλέπεις τύπο που θέλει παιδιά και οικογένειες, ενώ με έναν αξιοπρεπή μισθό δεν μπορεί να ζήσει μόνος του, μην κρατάς καν καλάθι.
ΣΥΝΧΡΗΣΤΡΙΑ, έχεις καθόλου ελεύθερο χρόνο (σίγουρα τα απογεύματα αφού "μαγειρεύεις" κάπως.... άρπα κόλλα) να μπούμε μαζί σε κανένα πάνελ τηλεοπτικής εκπομπής; Θα έχουμε και καβγάδες μεταξύ μας, θα είναι τέλεια. Εδώ χαραμίζεσαι. Θα έχω και την ευτυχία να σε γνωρίσω από κοντάΓΑΛΗ έγραψε: ↑18 Οκτ 2023, 13:43Όταν βλέπεις τύπο που θέλει παιδιά και οικογένειες, ενώ με έναν αξιοπρεπή μισθό δεν μπορεί να ζήσει μόνος του, μην κρατάς καν καλάθι.
Μπα, απλά κάποιοι πήζουν ενοχλούνται με αυτά που διαβάζουν. Βασικά έχεις σπιταρόνα δώρο από γιαγιά, γκόμενο που όπως φαίνεται τον ψιλό κάνεις ό,τι θες, την δουλειά σου. Από γονείς-πεθερικά άμα ξεκόψεις και βρεις