Sos

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Casp
Phorum.gr user: Casper

Re: Sos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 18 Οκτ 2023, 14:42

40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε:
18 Οκτ 2023, 14:24
Casp έγραψε:
18 Οκτ 2023, 14:11
Ναύτης έγραψε:
18 Οκτ 2023, 14:01

Βρε ο τηλεσκόπιος τα θέλει και τα παθαίνει, η έρμη η μανούλα του τι έφταιξε; Ε;
Αν εσύ θες η πεθερούλα σου να έχει λόγο στο τι θα κάνεις το διαμέρισμά σου, να έχει κλειδιά, να αλλάζει κουρτίνες με το έτσι θέλω, να καθαρίζει και να αγοράζει ό,τι θέλει και εσύ να έχεις δεχθεί/συμφωνήσει για βοήθεια μόνο για μια μέρα ΜΟΝΟ με καθάρισμα και όταν της ζητάει η γυναίκα σου πίσω τα κλειδιά του ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ να αρχίζει το κλάμα και με όλο αυτό θα είσαι εντάξει και δεν θα θες να βάλεις όρια, δεν σημαίνει πως πρέπει όλοι μας να μην ενοχλούμαστε με αυτή την συμπεριφορά. Άντα τράβα τώρα από δω, με έχει κουράσει η χολή σου μέρες τώρα και το συνεχίζεις.

Εικόνα

Είχες εκατό σημάδια ότι δεν είναι ο άνθρωπος που θα ηρεμήσεις μαζί του και επέλεξες να πιάσετε μαζί σπίτι. Είσαι ο αθλητής εξτριμ σπορ που τραβιέται με καταιγίδα σε απόκρημνο βουνό και μετά όταν σκαλωσει, γκρινιάζει που αργεί να προσεγγίσει η βοήθεια. Και σε δέκα ψυχολόγους να πας, αν δεν αναρωτηθείς αν τελικά όντως πηγαίνεις στο δάσος για κυνήγι, δουλειά δεν θα γίνει.
Όχι γιατι οποτε είμαστε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ και δεν επεμβαίνει κανείς, είμαστε ΜΙΑ ΧΑΡΑ.
Αυτό του είπα πριν λίγο. Ότι είμαι στα μαύρα μου τα χάλια επειδή είχαμε ηρεμήσει μετά την κουβέντα με τους γονείς μου, και τώρα ξανά τα ίδια. Το ίδιο κι' αυτός λέει και αμέσως του είπα να το ξεκαθαρίσει και μου είπε αν σταματήσουμε να ουρλιάζουμε και να τον αφήσουμε να ηρεμήσει, θα το ξεκαθαρίσει το θέμα. Ε εγώ περιμένω πράξεις.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 18 Οκτ 2023, 14:47

ΓΑΛΗ έγραψε:
18 Οκτ 2023, 14:17
Casp έγραψε:
18 Οκτ 2023, 14:08
Null έγραψε:
18 Οκτ 2023, 13:51

Μπα, απλά κάποιοι πήζουν ενοχλούνται με αυτά που διαβάζουν. Βασικά έχεις σπιταρόνα δώρο από γιαγιά, γκόμενο που όπως φαίνεται τον ψιλό κάνεις ό,τι θες, την δουλειά σου. Από γονείς-πεθερικά άμα ξεκόψεις και βρεις
λίγη αυτοπεποίθηση θα καταλάβεις πως μπορείς να κάνεις ζωάρα. Ε, κάποιοι δεν έχουν τέτοιες πολυτέλειες. Μπορεί να μην έχουν σπίτι, να είναι παγιδευμένοι σε αποτυχημένους γάμους, χωρισμένοι με παιδιά, σώγαμπροι. Τριάντα χρονών είσαι, όλα καλά θα πάνε αρκεί να έχεις δικό σου σπίτι. Δουλειές και γλυκούληδες έρχονται και φεύγουν. Θα ξανά βρεις.
Αυτό το σπίτι δεν μπορώ να το έχω, φεύγω για να βρω την ησυχία μου από τους δικούς μου. Και ας πληρώνω ενοίκια. Την υγεία και την ηρεμία μου δεν την διαπραγματεύομαι.

Γι'αυτό κάνω όπως κάνω σήμερα, μετά τα χθεσινά.
Περίμενε λοιπόν τα αποτελέσματα.

Αλλά αν είναι να εκνευρίζεσαι από τόσο νωρίς με τις επιπτώσεις της συνύπαρξης με το σόι του γλυκούλη, απλώς ξοδεύεις χρόνο.

Το ότι η αδελφή του, που αν δεν κάνω λάθος δεν σου ήταν αντιπαθής, έγινε μαύρο πρόβατο για την οικογένεια της, δεν σου λέει κάτι;

Γιατί δεν επικοινωνείς μαζί της;

Έτσι για να πάρεις περισσότερες ινφο, εκ των έσω.
Τα ξέρω για την αδερφή του, είναι όντως το μαύρο πρόβατο. Μου τα έλεγε ο δικός μου.

Ξεσπάω τώρα γιατί αυτό είναι το κερασάκι. Ήθελα να φύγω για να ηρεμήσω, όχι για να έχουμε τα ίδια.
Και θα το ξεκαθαρίσει άμεσα, θέλει δεν θέλει.
Αυτό περιμένω να δω σαν ΠΡΑΞΗ
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 18 Οκτ 2023, 14:48

Null έγραψε:
18 Οκτ 2023, 14:34
Casp έγραψε:
Null έγραψε:
18 Οκτ 2023, 13:51

Μπα, απλά κάποιοι πήζουν ενοχλούνται με αυτά που διαβάζουν. Βασικά έχεις σπιταρόνα δώρο από γιαγιά, γκόμενο που όπως φαίνεται τον ψιλό κάνεις ό,τι θες, την δουλειά σου. Από γονείς-πεθερικά άμα ξεκόψεις και βρεις
λίγη αυτοπεποίθηση θα καταλάβεις πως μπορείς να κάνεις ζωάρα. Ε, κάποιοι δεν έχουν τέτοιες πολυτέλειες. Μπορεί να μην έχουν σπίτι, να είναι παγιδευμένοι σε αποτυχημένους γάμους, χωρισμένοι με παιδιά, σώγαμπροι. Τριάντα χρονών είσαι, όλα καλά θα πάνε αρκεί να έχεις δικό σου σπίτι. Δουλειές και γλυκούληδες έρχονται και φεύγουν. Θα ξανά βρεις.
Αυτό το σπίτι δεν μπορώ να το έχω
Πω ρε φίλε. Για 100στη φορά, το έχετε ξεχρεώσει και είναι στο όνομα σου; Πως δεν το έχεις. Ποιος το έχει; Δεν θες να μείνεις; Φοβάσαι να το νοικιάσεις μην πάνε οι γονείς σου να κάνουν φασαρίες; Πούλα το και βρες άλλο.
Εννοεί ότι δεν ήθελε να το έχει ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ για ηθικούς λόγους.

Με το που άρχισαν να μπαίνουν περισσότερες πληροφορίες στο πεδίο, αναφορικά με την ανεξαρτησία κλπ σαφώς και θα κάνει δεύτερες και τρίτες σκέψεις.

Γιατί προς το παρόν η Casp, βρίσκεται σε ένα σημείο που είναι όντως ζόρικο. Από τη μία θέλει να αντιμετωπίσει την "εισβολή" του σογιού του γλυκούλη στη δική ΤΟΥΣ φωλίτσα, από την άλλη πρέπει να τα βάλει με τον εαυτό της που είδε πολύ πιο ρομαντικά και αισιόδοξα τη στήριξη των γονιών του γλυκούλη.

Σε κάθε περίπτωση, το να στηρίζει ο καθένας την αγάπη ΤΟΥ με το αντίπαλο σόι, δεν είναι και τόσο δύσκολο. Το ζόρικο είναι να κάνει το ίδιο όταν ο αντίπαλος/εμπρηστής στη σχέση είναι το δικό ΤΟΥ σόι.

Αν μη τι άλλο, η Casp μπήκε σε διαδικασία σύγκρουσης αν και είχε περισσότερα να χάσει.

Οπότε, το ζητούμενο είναι το τι θα κάνει τώρα ο σύντροφος/συνοδοιπόρος της σ' αυτόν τον αγώνα ανεξαρτησίας.

Αν δεν είναι ικανός να θέσει όρια στη μάνα του, ούτε για να κουβαλάει τους κουβάδες σε συνεργείο καθαρισμού (που θα ήταν πολύ πιο απλή λύση, ώστε να μη δημιουργούνται συναισθηματικές υποχρεώσεις) δεν κάνει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 18 Οκτ 2023, 14:50

18 Οκτ 2023, 14:13
Ναύτης έγραψε:

Υπάρχουν δύο οπτικές, αγαπητέ συκοφάντη λασπολόγε.

Η πρώτη είναι ότι η γαλοκασπερική συμμαχία δραματοποιεί τα πράγματα :giggle: Θέλω να πω, αν εμφανίστηκε ιδιοτελώς το σφιχτοσόι μόλις έχασαν το κασπερόσπιτο, γιατί δεν την ώθησαν να επιμείνει να κρατήσει το σπίτι της; Υπέρ αυτής της οπτικής είναι η σκέψη ότι μπορεί να μην ένιωθαν άνετα στο άλλο σπίτι και τώρα απλώς αφέθηκαν ελεύθεροι με τις γνωστές μαμαδίστικες υπερβολές (που όλες οι γυναίκες κατακρίνουν σαν αναγνωστριες και όλες θα έχουν κάνει στα παιδιά τους).

Η άλλη οπτική, που θα δικαιώσει την ΣΥΝΧΡΗΣΤΡΙΑ ΓΑΛΗ, είναι να είναι τόσο ύπουλοι που έχοντας κατά νου ότι η παραβάτης του ΚΟΚ Θα επιστρέψει κάποια στιγμή στο τζαμπέ παλάτι, την βοηθούν τώρα, ώστε να ανταμειφθούν μετά. Τραβηγμένο; Ναι. Αλλά δεν το αποκλείω ούτε και γω.

Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει ένα πρόσωπο της ιστορίας που δεν λειτουργεί με σχέδιο αλλά αυθόρμητα. Ο Γλυκούλης. Και στις γυναίκες δεν αρέσουν οι αυθορμητισμοί. Τα δύο στρατόπεδα θα τον πηγαινοφερνουν ανελέητα μέχρι να λυγίσει. Αν κάτι τον κρατήσει όρθιο, είναι ότι όσο πηγαινοέρχεται, θα τσιμπάει και κάνα γεύμα δωρεάν.
Τίποτα από τα 2 πιστεύω. Απλά αυτό που νομίζω είναι πως ήθελαν να αποκαταστήσουν τον γιο τους. Σε μένα δεν πλήρωνε, θα γλυτώναμε ενοίκια, οπότε μόλις άκουσε η μάνα ότι θα το δώσω, άρχισε να επιμένει να μην το δώσω και ότι αν ήξερε τους γονείς μου δεν θα τους άφηνε σε ησυχία.

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 18 Οκτ 2023, 14:52

ΓΑΛΗ έγραψε:
18 Οκτ 2023, 14:48
Null έγραψε:
Casp έγραψε:

Πω ρε φίλε. Για 100στη φορά, το έχετε ξεχρεώσει και είναι στο όνομα σου; Πως δεν το έχεις. Ποιος το έχει; Δεν θες να μείνεις; Φοβάσαι να το νοικιάσεις μην πάνε οι γονείς σου να κάνουν φασαρίες; Πούλα το και βρες άλλο.

Με το που άρχισαν να μπαίνουν περισσότερες πληροφορίες στο πεδίο, αναφορικά με την ανεξαρτησία κλπ σαφώς και θα κάνει δεύτερες και τρίτες σκέψεις.

Γιατί προς το παρόν η Casp, βρίσκεται σε ένα σημείο που είναι όντως ζόρικο. Από τη μία θέλει να αντιμετωπίσει την "εισβολή" του σογιού του γλυκούλη στη δική ΤΟΥΣ φωλίτσα, από την άλλη πρέπει να τα βάλει με τον εαυτό της που είδε πολύ πιο ρομαντικά και αισιόδοξα τη στήριξη των γονιών του γλυκούλη.

Σε κάθε περίπτωση, το να στηρίζει ο καθένας την αγάπη ΤΟΥ με το αντίπαλο σόι, δεν είναι και τόσο δύσκολο. Το ζόρικο είναι να κάνει το ίδιο όταν ο αντίπαλος/εμπρηστής στη σχέση είναι το δικό ΤΟΥ σόι.

Αν μη τι άλλο, η Casp μπήκε σε διαδικασία σύγκρουσης αν και είχε περισσότερα να χάσει.

Οπότε, το ζητούμενο είναι το τι θα κάνει τώρα ο σύντροφος/συνοδοιπόρος της σ' αυτόν τον αγώνα ανεξαρτησίας.

Αν δεν είναι ικανός να θέσει όρια στη μάνα του, ούτε για να κουβαλάει τους κουβάδες σε συνεργείο καθαρισμού (που θα ήταν πολύ πιο απλή λύση, ώστε να μη δημιουργούνται συναισθηματικές υποχρεώσεις) δεν κάνει.
Ακριβώς αυτά σκέφτομαι. Ακριβώς όμως!

40τακατο της ζωής μ σπατάλησα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 18 Οκτ 2023, 14:53

Casp έγραψε:
18 Οκτ 2023, 14:42

Όχι γιατι οποτε είμαστε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ και δεν επεμβαίνει κανείς, είμαστε ΜΙΑ ΧΑΡΑ.
Μετάφραση: όποτε κάνει ό,τι του λέω αφού γκρινιαξω μία ώρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 18 Οκτ 2023, 14:56

Casp έγραψε:
18 Οκτ 2023, 14:50
Τίποτα από τα 2 πιστεύω. Απλά αυτό που νομίζω είναι πως ήθελαν να αποκαταστήσουν τον γιο τους.
Άρα είχε δίκιο ο μπαμπάς σου ότι αυτό το χωριό του γλυκούλη είναι όλοι Σκρουτζ :102:

vagabondo
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα την 18 Οκτ 2023, 15:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 18 Οκτ 2023, 15:00

Πείτε της εκει πέρα ναι σε ό,τι λέει, μπας και τελειώσει το σήριαλ. Δεν είναι υγιές. Να είναι καλά η κοπέλα, απλά αυτά είναι δουλειά του ψυχολόγου στην τελική.
Ρώτησε κάπου παραπάνω στην λελούδω που έβριζε πριν κανα δίμηνο, να της πει τι να κάνει. Όχι. Λάθος. Συμβουλευτικά λέμε την άποψή μας. Δεν είναι θέσφατο. Ο ειδικός θα την βοηθήσει να βρει τα ''πατήματά'' της.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 18 Οκτ 2023, 15:01

Casp έγραψε:
18 Οκτ 2023, 14:50
18 Οκτ 2023, 14:13
Ναύτης έγραψε:

Υπάρχουν δύο οπτικές, αγαπητέ συκοφάντη λασπολόγε.

Η πρώτη είναι ότι η γαλοκασπερική συμμαχία δραματοποιεί τα πράγματα :giggle: Θέλω να πω, αν εμφανίστηκε ιδιοτελώς το σφιχτοσόι μόλις έχασαν το κασπερόσπιτο, γιατί δεν την ώθησαν να επιμείνει να κρατήσει το σπίτι της; Υπέρ αυτής της οπτικής είναι η σκέψη ότι μπορεί να μην ένιωθαν άνετα στο άλλο σπίτι και τώρα απλώς αφέθηκαν ελεύθεροι με τις γνωστές μαμαδίστικες υπερβολές (που όλες οι γυναίκες κατακρίνουν σαν αναγνωστριες και όλες θα έχουν κάνει στα παιδιά τους).

Η άλλη οπτική, που θα δικαιώσει την ΣΥΝΧΡΗΣΤΡΙΑ ΓΑΛΗ, είναι να είναι τόσο ύπουλοι που έχοντας κατά νου ότι η παραβάτης του ΚΟΚ Θα επιστρέψει κάποια στιγμή στο τζαμπέ παλάτι, την βοηθούν τώρα, ώστε να ανταμειφθούν μετά. Τραβηγμένο; Ναι. Αλλά δεν το αποκλείω ούτε και γω.

Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει ένα πρόσωπο της ιστορίας που δεν λειτουργεί με σχέδιο αλλά αυθόρμητα. Ο Γλυκούλης. Και στις γυναίκες δεν αρέσουν οι αυθορμητισμοί. Τα δύο στρατόπεδα θα τον πηγαινοφερνουν ανελέητα μέχρι να λυγίσει. Αν κάτι τον κρατήσει όρθιο, είναι ότι όσο πηγαινοέρχεται, θα τσιμπάει και κάνα γεύμα δωρεάν.
Τίποτα από τα 2 πιστεύω. Απλά αυτό που νομίζω είναι πως ήθελαν να αποκαταστήσουν τον γιο τους. Σε μένα δεν πλήρωνε, θα γλυτώναμε ενοίκια, οπότε μόλις άκουσε η μάνα ότι θα το δώσω, άρχισε να επιμένει να μην το δώσω και ότι αν ήξερε τους γονείς μου δεν θα τους άφηνε σε ησυχία.
Κάποια στιγμή σου είχα γράψει ότι μου κάνει εντύπωση η πλήρης απουσία της οικογένειας του δκου σου, πριν εγκαταλείψεις το σπίτι.

Και είναι μάλλον χλωμό να μην τα ήξερε η μάνα του γλυκούλη, απλώς σαφώς και δεν την έπαιρνε να πάει και να ζητήσει εξηγήσεις από τους δικούς σου. Ισχύει και για τον πατέρα, που γενικώς δεν έχει και ιδιαίτερη παρουσία στη φάση.

Μόλις η μανούλα είδε ότι παίζει και να χάσει το σπίτι το καμάρι της, μπήκε δυναμικά στην ιστορία. Το να τον ενίσχυαν οικονομικά τότε για να ανταπεξέρχεται στη δωρεάν φιλοξενία και διατροφή ο γιόκας τους ή έστω το να ζητήσουν μια συνάντηση με τους γονείς σου για να ξεκαθαρίσουν κάποιες προσβλητικές αναφορές στο σπλάχνο τους, δεν τους είχε περάσει καν ως ιδέα... :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 18 Οκτ 2023, 15:03

ΓΑΛΗ έγραψε:
18 Οκτ 2023, 14:48
Null έγραψε:
Casp έγραψε:

:lol::lol::lol: αν δικαιούται ηθικά ένα σπίτι, αν έχει όρεξη για τσακωθεί για ένα σπίτι, αν αντέχει να μένει εκεί και να την ενοχλούνε, όλα αυτά τα κρίσιμα ερωτήματα, εξαρτάται η απάντηση τους από το πόσο καλά πάει η συγκατοίκηση στο νέο σπίτι; :lol::lol::lol:

Αν σε κάτι υπάρχει λογική συσχέτιση παρελθόντος με παρόν, είναι ότι με σπασμωδικές και σαδομαζοχιστικές κινήσεις, θα τα κάνει πάλι όλα μπαχαλο. Δεν πειράζει όμως, υπάρχουν και χειρότερα. Άλλοι στερούνται το δικαίωμα να ζήσουν ή έστω να περπατήσουν, επειδή κάποιο κακομαθημένο σκατόπαιδο πιάνει τιμόνι μεθυσμένο και σπρώχνει όσους πάνε να του το πάρουν από τα χέρια. Μακάρι όλα τα προβλήματα του κόσμου να ήταν τα κασπερίστικα.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 18 Οκτ 2023, 15:06

ΓΑΛΗ έγραψε:
18 Οκτ 2023, 15:01
Ισχύει και για τον πατέρα, που γενικώς δεν έχει και ιδιαίτερη παρουσία στη φάση.
Θα μπορούσε βέβαια απλά να είναι φυσιολογικός άνθρωπος και να μην ασχολείται με βλακειες και κατινιές. Βέβαια, αυτή η φράση που παρέθεσα, συναντάται συχνά στα ποστ σου σε πολλά τοπικ. Θες να μας μιλήσεις λίγο παραπάνω για αυτό; :smt124:smt124:smt124

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 18 Οκτ 2023, 15:09

Πασιφάη έγραψε:
18 Οκτ 2023, 15:00
Πείτε της εκει πέρα ναι σε ό,τι λέει, μπας και τελειώσει το σήριαλ. Δεν είναι υγιές. Να είναι καλά η κοπέλα, απλά αυτά είναι δουλειά του ψυχολόγου στην τελική.
Ρώτησε κάπου παραπάνω στην λελούδω που έβριζε πριν κανα δίμηνο, να της πει τι να κάνει. Όχι. Λάθος. Συμβουλευτικά λέμε την άποψή μας. Δεν είναι θέσφατο. Ο ειδικός θα την βοηθήσει να βρει τα ''πατήματά'' της.
Βλέπω γύρισες το "μαλάκω" σε "λελούδω". :lol:

Προς το παρόν, δεν προτίθεμαι να μπω σε περαιτέρω σχολιασμούς για τις καλτ περσόνες, που την έχουν δει επίτιμοι συντονιστές, γιατί ήδη έχω δηλώσει ότι τις στηρίζω.

Σ' αυτό το πλαίσιο, αφιερώνω σε σένα και στους επίτιμους φίλους των καλτ γενικώς, αυτό.

Πασιφάρ

Σαν μιλάς, φοβεροί σεισμοί ρημάζουνε το παν,
Από τις επιβλητικές ερημιές της Παταγονίας μέχρι τα πολύχρωμα νησιά,
Ηφαίστεια ξεπετιούνται στο Περού και ξερνάνε στα ουράνια την οργή τους,
Σειούνται τα χώματα παντού και τρίζουν τα εικονίσματα στην Καστοριά,
Τη σιωπηλή πόλη κοντά στη λίμνη.

Και φυσικά αυτό.

Εικόνα
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 18 Οκτ 2023, 15:19

ΓΑΛΗ έγραψε:
18 Οκτ 2023, 15:09
Προς το παρόν, δεν προτίθεμαι να μπω σε περαιτέρω σχολιασμούς για τις καλτ περσόνες

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 18 Οκτ 2023, 15:23

ΓΑΛΗ έγραψε:
18 Οκτ 2023, 15:09
Πασιφάη έγραψε:
18 Οκτ 2023, 15:00
Βλέπω γύρισες το "μαλάκω" σε "λελούδω". :lol:

Προς το παρόν, δεν προτίθεμαι να μπω σε περαιτέρω σχολιασμούς για τις καλτ περσόνες, που την έχουν δει επίτιμοι συντονιστές, γιατί ήδη έχω δηλώσει ότι τις στηρίζω.

Σ' αυτό το πλαίσιο, αφιερώνω σε σένα και στους επίτιμους φίλους των καλτ γενικώς, αυτό.

Πασιφάρ

Σαν μιλάς, φοβεροί σεισμοί ρημάζουνε το παν,
Από τις επιβλητικές ερημιές της Παταγονίας μέχρι τα πολύχρωμα νησιά,
Ηφαίστεια ξεπετιούνται στο Περού και ξερνάνε στα ουράνια την οργή τους,
Σειούνται τα χώματα παντού και τρίζουν τα εικονίσματα στην Καστοριά,
Τη σιωπηλή πόλη κοντά στη λίμνη.

Και φυσικά αυτό.

Εικόνα
Θεριά ανήμερα σηκώνουνε αχό βαρύ, απ'το ξύπνημα της μεγαλομανούς φύσης τους..
Κλαγγές - πορδές, ανυψώνουν το δυσθεώρητο ''είναι'', στο απόλυτο κρεσέντο παράνοιας..
Μη φοβάσαι να δεις το πραγματικό σου πρόσωπο στον καθρέπτη κι ας αλλοιώνει σε κάποιους τα χαρακτηριστικά. Μη σκιάζεσαι, θα δεις όντως εσένα..
Κι αν δεν μπορέσεις απ'τη ροχάλα της ζήσης, υπάρχει πάντα μια πλαγιά εκεί ψηλά στην Πίνδο, σε χωμάτινη κορδέλα που οδηγεί στον ύστατο βασανιστικό θρόνο σου.
Εκεί θα ουρλιάζεις σαν κακόηχη παρουσία, ξεριζωμένη απ'τα κοινωνικά εφαλτήρια της ύπαρξης...''Μπισκοτάκι καλοί μου άνθρωποι, πάρτε κι από μένα ένα μπισκοτάκι..''

Έκανα ό,τι καλλίτερο μπορούσα σε 4 λεπτά ξερωγω.. :lol:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών