OK δεν επιμένω....ο καθένας με τα γούστα του....αφού εσένα σου αρέσει...

Γιατί πύτε μου? Εμένα μ'άρεσε. Τη θεωρώ και υποτιμημένη βασικά. Είναι σίγουρα η καλύτερη ταινία του Ατκινς. Καρατεριστας χορογράφος και stuntman ήταν αυτός άλλωστε, δεν έχεις και πολλές απαιτήσεις, αλλά αυτή είναι η μόνη του ταινία για μένα, που έπαιξε στοιχειωδώς σαν ηθοποιός.
Μεσοαμερικανικο στη συγκεκριμενη περιπτωση
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
χαβαη και πολυ τους ειναι μαθητα μου
Οι μαγιανοι που το ξεκινησαν εκει προς το κεντρο ηταν παντως δασκαλεEθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑18 Οκτ 2023, 22:10χαβαη και πολυ τους ειναι μαθητα μου
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
νομιζω οτι στο αβαταρι σου πρεπει να υπαρξει και μια προσθηκη στο πετο του,μαντεψε ποια
Περα απο τη φατσα της γριας η το σημα της ΕΕ δεν μου ερχεται κατι αλλο.Να το παρει το ποταμι.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑18 Οκτ 2023, 22:12νομιζω οτι στο αβαταρι σου πρεπει να υπαρξει και μια προσθηκη στο πετο του,μαντεψε ποια
το βρηκεςGoBack έγραψε: ↑18 Οκτ 2023, 22:43Περα απο τη φατσα της γριας η το σημα της ΕΕ δεν μου ερχεται κατι αλλο.Να το παρει το ποταμι.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑18 Οκτ 2023, 22:12νομιζω οτι στο αβαταρι σου πρεπει να υπαρξει και μια προσθηκη στο πετο του,μαντεψε ποια
Ντροπή. Λοκ στοκ είναι μόνο ένα. Και ο Βινι μόνο ένας.Yochanan έγραψε: ↑18 Οκτ 2023, 22:01πασο - κι εγω το ειπα με παραπονο γιατι ειχα ελπιδες οτι θα ναι νεο λοκ στοκ. δεν ήταν και αυτο με χαλασε. απο μονη της για μικρο πατζετ ειναι τιμια. μεχρις εκει. ειχε μερικα καλα αλλα φαινοταν η χαμηλη πχοιοτητα παραγωγης και δε μου αρεσε οτι ηταν γραμμικη και προβλεψιμη. τον ηθοποιο δεν τον ειχα ξαναδει αλλα μου εβγαζε φατσα λοκ στοκ και για αυτο το ξεκινησα και το δα στο τελος. και ο κακος ειχε φοντα λοκ στοκ και ολο το κονσε στην αρχη. σιγουρα μπορουσε και χειροτερα (βλεπε Μπουλ - Η σαπίλα). αλλα και αυτο το ειδα ολο.
βασικα θελω κι αλλο καη ριτσυ. αυτο.
ayto. dystyxos ayto. :-(Ερμής έγραψε: ↑18 Οκτ 2023, 23:11Ντροπή. Λοκ στοκ είναι μόνο ένα. Και ο Βινι μόνο ένας.Yochanan έγραψε: ↑18 Οκτ 2023, 22:01πασο - κι εγω το ειπα με παραπονο γιατι ειχα ελπιδες οτι θα ναι νεο λοκ στοκ. δεν ήταν και αυτο με χαλασε. απο μονη της για μικρο πατζετ ειναι τιμια. μεχρις εκει. ειχε μερικα καλα αλλα φαινοταν η χαμηλη πχοιοτητα παραγωγης και δε μου αρεσε οτι ηταν γραμμικη και προβλεψιμη. τον ηθοποιο δεν τον ειχα ξαναδει αλλα μου εβγαζε φατσα λοκ στοκ και για αυτο το ξεκινησα και το δα στο τελος. και ο κακος ειχε φοντα λοκ στοκ και ολο το κονσε στην αρχη. σιγουρα μπορουσε και χειροτερα (βλεπε Μπουλ - Η σαπίλα). αλλα και αυτο το ειδα ολο.
βασικα θελω κι αλλο καη ριτσυ. αυτο.
No Ritchie, no honey