Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
-
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 18 Οκτ 2023, 20:27
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑18 Οκτ 2023, 19:49
Μεγαλύτερος είναι ο γιος μου βρε χαρωπά ζούδια.

Καλό είναι να έχουν μια κάποια διαφορά.
Είδες τι γίνεται με τον ανώριμο τον λατρεία....
Σκέψου το..Υπάρχει και προίκα. (Ακόμη)
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
Αγις
από Αγις » 18 Οκτ 2023, 20:31
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑18 Οκτ 2023, 20:27
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑18 Οκτ 2023, 19:49
Μεγαλύτερος είναι ο γιος μου βρε χαρωπά ζούδια.

Καλό είναι να έχουν μια κάποια διαφορά.
Είδες τι γίνεται με τον ανώριμο τον λατρεία....
Σκέψου το..Υπάρχει και προίκα. (Ακόμη)
Σε ενα εξαμηνο το πολυ δεν θα υπαρχει τπτ θα τα εχει κανει ντολτσε βιτα το Κασπερακι
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 18 Οκτ 2023, 20:33
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: ↑18 Οκτ 2023, 20:15
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑18 Οκτ 2023, 20:13
Στην αξιολόγηση της Λατρείας μείνατε εσείς;

Αν έχει κάτι ενδιαφέρον το νήμα, αυτό αφορά πλέον στις πχορουμικές αξιολογήσεις.
για τους άλλους
εσύ τα ήξερες έτσι και αλλιώς όλα από την αρχή
Δεν αναφερόμουν στην Casp.
Kαι ακριβώς γι' αυτό άρχισα να μοιράζω μπισκοτάκια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 19 Οκτ 2023, 07:37
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑18 Οκτ 2023, 18:44
Casp έγραψε: ↑06 Σεπ 2023, 18:27
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑06 Σεπ 2023, 18:23
Το πιο τραγικό είναι ότι σε λίγες μέρες η Κασπ θα ξανάρθει και θα λέει "Γαλή είχες δίκιο, μου τα λεγες η καψερή πχορουμική μάνα".

Δεν θα γινει.
ΝΑΙ ΤΙ; ΣΕ ΑΛΛΟ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑ ΕΔΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΓΝΩΜΗ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΆΘΕΣΗ ΕΝΩ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΣΕ ΑΣΧΕΤΟ ΘΕΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΗ. ΒΓΑΛΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΧΟΛΗ, ΜΟΟΡΕΙΤΕ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΜΩΣ. ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΖΗΣΩ. ΑΦΟΥ ΒΓΑΛΩ GAME OVER KAI THN "ΠΕΘΕΡΟΥΛΑ ΜΟΥ". ΧΕΣΤΗΚΑ ΤΙ ΛΈΤΕ.
-
Ναύτης
από Ναύτης » 19 Οκτ 2023, 08:50
Πασιφάη έγραψε: ↑18 Οκτ 2023, 14:38
Ναύτης έγραψε: ↑18 Οκτ 2023, 14:01
Πασιφάη έγραψε: ↑18 Οκτ 2023, 13:39
Άχου και δεν βλέπω ΡΙΚ.

Άσε, τι να πει ο έρμος ο γλυκούλης. Τώρα είναι αργά για δάκρυα.
Βρε ο τηλεσκόπιος τα θέλει και τα παθαίνει, η έρμη η μανούλα του τι έφταιξε; Ε;
Κακώς ασχολήθηκε κι αυτή όμως.
Ωρέ καλά κάνω εγώ και κρατάω αποστάσεις, δεν χώνομαι στα ζευγάρια, ας κάνουν ό,τι θένε. Αν μας ζητήσουν κάτι, πολύ ευχαρίστως. Από μόνοι μας, οχι.
Έλα ρε συ, να προσφέρει ήθελε η γυναίκα, πού να το φανταστεί η καψερή ότι θα πέσει πάνω στη Katherina Minola;
-
Πασιφάη
από Πασιφάη » 19 Οκτ 2023, 09:16
Ναύτης έγραψε: ↑19 Οκτ 2023, 08:50
Ναύτης έγραψε: ↑18 Οκτ 2023, 14:01
Βρε ο τηλεσκόπιος τα θέλει και τα παθαίνει, η έρμη η μανούλα του τι έφταιξε; Ε;
Ωρέ καλά κάνω εγώ και κρατάω αποστάσεις, δεν χώνομαι στα ζευγάρια, ας κάνουν ό,τι θένε. Αν μας ζητήσουν κάτι, πολύ ευχαρίστως. Από μόνοι μας, οχι.
Έλα ρε συ, να προσφέρει ήθελε η γυναίκα, πού να το φανταστεί η καψερή ότι θα πέσει πάνω στη Katherina Minola;

Ναι μωρέ, απλά νομίζω γενική κουβέντα, πως οι γονείς, ή τα πεθερικά πρέπει να τραβάνε την άκρη τους ενίοτε. Ποτέ δεν ξέρεις πως θα καταλήξει μια καλή άδολη πράξη.

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
Ναύτης
από Ναύτης » 19 Οκτ 2023, 09:22
Πασιφάη έγραψε: ↑19 Οκτ 2023, 09:16

Ναι μωρέ, απλά νομίζω γενική κουβέντα, πως οι γονείς, ή τα πεθερικά πρέπει να τραβάνε την άκρη τους ενίοτε. Ποτέ δεν ξέρεις πως θα καταλήξει μια καλή άδολη πράξη.

Σ' αυτό δεν έχεις άδικο, αλλά απ' την άλλη είναι ανάγκη να κάνει ο ρημαδομπούλης, ο τηλεσκόπιος, όποια παλαβομάρα βρίσκει την κάρεν;
Και θέλει και αναφορά εντός πενταλέπτου, ούτε οπλονόμος νά 'τανε! Ρε τί 'ναι τούτη!

-
Πασιφάη
από Πασιφάη » 19 Οκτ 2023, 09:27
Ναύτης έγραψε: ↑19 Οκτ 2023, 09:22
Πασιφάη έγραψε: ↑19 Οκτ 2023, 09:16

Σ' αυτό δεν έχεις άδικο, αλλά απ' την άλλη είναι ανάγκη να κάνει ο ρημαδομπούλης, ο τηλεσκόπιος, όποια παλαβομάρα βρίσκει την κάρεν;
Και θέλει και αναφορά εντός πενταλέπτου, ούτε οπλονόμος νά 'τανε! Ρε τί 'ναι τούτη!

Άστο φίλε..Ευτυχώς οι κοπέλες των γιών μου είναι αστεράτες. Δεν βιώνουμε τέτοιες καταστάσεις. Δόξα τον Μανιτού.

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
Ασέβαστος
από Ασέβαστος » 19 Οκτ 2023, 09:28
Casp έγραψε: ↑18 Οκτ 2023, 11:43
Ο δικός μου θα κάνει ό,τι του πω εγώ, τον ξέρω. Δεν ρισκάρει να με χάσει. Θα κάτσω να του τα εξηγήσω όλα.
αν αυτο ισχυει, ωρα να χωρισεις.
-
Ασέβαστος
από Ασέβαστος » 19 Οκτ 2023, 09:34
Casp έγραψε: ↑18 Οκτ 2023, 12:37
Με πήρε τηλέφωνο και άρχισα να του τα λέω όλα νευριασμένη σε σημείο που μου κάνει "
θα με αφήσεις να μιλήσω;! σου είπα πως θα το κανονίσω εγώ". Του είπα ότι κατάλαβα ότι η μάνα του είναι σαν την δική μου πάνω κάτω και δεν θα μας αφήσει σε ησυχία και θα επεμβαίνει πάντα. Του είπα να τους πάρει τα κλειδιά και τέλος γιατί κάνουν ό,τι θέλουν χωρίς να μας ρωτάνε και γενικά μπλέκονται παντού.
Συμφώνησε, το βούλωσε και μου είπε πως θα τους μιλήσει μόλις κάνει μπρέικ.
νομιζω οτι ειναι ωρα να σε χωρισει.
ειδικα το πρωτο, δηλαδη το να προσπαθει να μιλησει και να τον διακοπτεις, ειναι οχι απλως αιτια χωρισμου, θα επρεπε να δικαιολογειται ακομη και ο φονος, ως αυτοαμυνα.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 19 Οκτ 2023, 09:41
Ασέβαστος έγραψε: ↑19 Οκτ 2023, 09:34
Casp έγραψε: ↑18 Οκτ 2023, 12:37
Με πήρε τηλέφωνο και άρχισα να του τα λέω όλα νευριασμένη σε σημείο που μου κάνει "
θα με αφήσεις να μιλήσω;! σου είπα πως θα το κανονίσω εγώ". Του είπα ότι κατάλαβα ότι η μάνα του είναι σαν την δική μου πάνω κάτω και δεν θα μας αφήσει σε ησυχία και θα επεμβαίνει πάντα. Του είπα να τους πάρει τα κλειδιά και τέλος γιατί κάνουν ό,τι θέλουν χωρίς να μας ρωτάνε και γενικά μπλέκονται παντού.
Συμφώνησε, το βούλωσε και μου είπε πως θα τους μιλήσει μόλις κάνει μπρέικ.
νομιζω οτι ειναι ωρα να σε χωρισει.
ειδικα το πρωτο, δηλαδη το να προσπαθει να μιλησει και να τον διακοπτεις, ειναι οχι απλως αιτια χωρισμου, θα επρεπε να δικαιολογειται ακομη και ο φονος, ως αυτοαμυνα.
Το πρόβλημα με τον τύπο είναι ότι μιλάει πολύ μόνον στην Casp.
Mε τους υπόλοιπους παθαίνει αφωνία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.