Πασιφάη έγραψε: ↑19 Οκτ 2023, 12:25
Ναύτης έγραψε: ↑19 Οκτ 2023, 12:16
Πασιφάη έγραψε: ↑19 Οκτ 2023, 12:04
Έτσι για να μάθει τρόπους, θα του δείξω το ποστ όταν γυρίσει το απόγευμα.

Είναι μουρλοί κι οι δυο τους, ρε συ.
Στην Αθήνα δεν έχω αποθήκη με εργαλεία, αλλά στο χωριό που έχω (δεν είναι ακριβώς αποθήκη, είναι μάλλον εργαστήριο που έχω και τον πάγκο εργασίας και τα εργαλεία/υλικά μου), παρακαλάω κάθε καλοκαίρι τη γυναίκα μου να μπει και να ρίξει ένα συγύρισμα/καθάρισμα κι εκείνη μού απαντάει: δεν είσαι καλά μου φαίνεται, που θα μπω εγώ μέσα σ' αυτό το χάος.
Κι έτσι το καθαρίζω/συγυρίζω (λέμε τώρα) μοναχός μου.

Εμένα θα μου πεις; Ο δικός μου και ο Μήτσος είναι σα να λέμε ''πάρ'τον έναν και βάρα τον άλλον''.
Θα του δείξω το δικό σου λογικό ποστ ρε μαν, γιατί πρέπει να καταλάβει επιτέλους πως ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΚΟΥΠΑ. ΚΑΙ ΧΛΩΡΙΝΗ. Ε, μα έσκασα πια η γυναίκα.

Το "μυστικό" πάντως, να ξέρεις, είναι να μην αλλάζεις θέση στα πράγματα. Μπορεί εκ πρώτης όψεως ο χώρος να φαίνεται χαοτικός, αλλά είναι "οργανωμένο χάος", που θα πει ότι εσένα μπορεί να σού φαίνεται αδιανόητο, αλλά οι περισσότεροι άντρες ξέρουν πού βρίσκεται ακριβώς το καθετί μέσα στο χάος αυτό.
Θα μού πεις, και τότε τιστομπέο συγύρισμα να κάνω; Ε, αυτό μου λέει κι η δικιά μου.
Καλά το συγύρισμα, αλλά το καθάρισμα;
Λέει, ε, αφού θα συγυρίσεις, καθάρισέ το κιόλας (αστειεύομαι, άμα κλάψω πολύ κι άμα είμαι καλό παιδί και μαζέψω τα πράγματα από το πάτωμα, το καθαρίζει το εργαστήριο, άλλο που σε καμιά βδομάδα τό 'χω ξανακάνει μπρδλο εγώ

).