Το γνωρίζουμε που θα καταλήξει σε Άουσβιτς και Νταχάου.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑20 Οκτ 2023, 07:13Όταν αρχίσει ο χορός των απαγορεύσεων και του cancel εναντίον της ελευθερίας της έκφρασης και των ιδεών... και το δικαίωμα της κρατικης εξουσίας να βγάζει εκτός νόμου πολιτικές ιδεολογίες ... δεν γνωρίζουμε που θα καταλήξειΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑17 Οκτ 2023, 18:32Ωρε είδες οι αλτ Ράιτ. Του κανσελιου το πανηγύρι. Ποιος το περίμενε. Εδώ λέει δε θα βραβεύουν στην Γερμανία παλαιστινια λογοτέχνη που κέρδισε βραβείο επειδή Ισραήλ. Ποιος θα το περίμενε να είναι τελειωμένα φασιστακια, το χούι δε φεύγει, απλά έρχεται από αλλού
Όποιος υποστηρίζει τη Χαμάς, 5 χρόνια φυλακή
Re: Όποιος υποστηρίζει τη Χαμάς, 5 χρόνια φυλακή
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ή σε σοβιετικά Γκούλαγκ...zteo έγραψε: ↑20 Οκτ 2023, 07:19Το γνωρίζουμε που θα καταλήξει σε Άουσβιτς και Νταχάου.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑20 Οκτ 2023, 07:13Όταν αρχίσει ο χορός των απαγορεύσεων και του cancel εναντίον της ελευθερίας της έκφρασης και των ιδεών... και το δικαίωμα της κρατικης εξουσίας να βγάζει εκτός νόμου πολιτικές ιδεολογίες ... δεν γνωρίζουμε που θα καταλήξειΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑17 Οκτ 2023, 18:32Ωρε είδες οι αλτ Ράιτ. Του κανσελιου το πανηγύρι. Ποιος το περίμενε. Εδώ λέει δε θα βραβεύουν στην Γερμανία παλαιστινια λογοτέχνη που κέρδισε βραβείο επειδή Ισραήλ. Ποιος θα το περίμενε να είναι τελειωμένα φασιστακια, το χούι δε φεύγει, απλά έρχεται από αλλού
Τα γκούλαγκ έχουν καταργηθεί από την Σοβιετική ηγεσία από τα τέλη του 40 και ηταν παρόμοια με τα στρατόπεδα εργασίας που είχαν οι Γαλλία και Αγγλία για τους κατάδικος.
Το " νέο " μοντέλο είναι η Γαζα. Μια ανοιχτή φυλακή εξόντωσης που μοιάζει με το Άουσβιτς όχι με γκουλαγκ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
'Eχετε στρεβλή εικόνα για την Δημοκρατία.
Πρέπει να μπεί το σωστό πλαίσιο να εξαφανιστούν τα ανθρώπινα περιτρίμματα που οι "διαδηλώσεις" συμπαράστασης τους δίνουν το ηθικό πλεονέκτημα σε τρομοκράτες να δολοφονούν παιδιά και γυναίκες.
Θα μας βρείτε απέναντι σας.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Δημοκρατία ή οποία δεν επιτρέπει σε αντίθετες (ακόμη και εχθρικές) φωνές απόψεις και ιδέες να ακούγονται δεν είναι δημοκρατία...
Πως λέμε , είμαι δημοκράτης, πάντοτε κυνηγώ και απαγορευω να ακούγονται αντίθετες"αντιδημοκρατικές" (με ή χωρίς εισαγωγικά) απόψεις από τις δικές μου (γνήσιες,) δημοκρατικές απόψεις ..
Χωρια που το κριτήριο για την δημοκρατία και τους εχθρούς της το έχει πάντοτε ή ...κρατική εξουσία...και αυτή μπορεί να δικάζει και να τιμωρεί..
Στη σωστή Δημοκρατία, έχεις το δικαίωμα της αντίθετης απόψης με το δικαίωμα της ψήφου. Ώς εκει.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑20 Οκτ 2023, 09:37Δημοκρατία ή οποία δεν επιτρέπει σε αντίθετες (ακόμη και εχθρικές) φωνές απόψεις και ιδέες να ακούγονται δεν είναι δημοκρατία...
Πως λέμε , είμαι δημοκράτης, πάντοτε κυνηγώ και απαγορευω να ακούγονται αντίθετες"αντιδημοκρατικές" (με ή χωρίς εισαγωγικά) απόψεις από τις δικές μου (γνήσιες,) δημοκρατικές απόψεις ..
Χωρια που το κριτήριο για την δημοκρατία και τους εχθρούς της το έχει πάντοτε ή ...κρατική εξουσία...και αυτή μπορεί να δικάζει και να τιμωρεί..
Δηλώσεις, διαδηλώσεις, απεργίες, συμπαραστάσεις και τα @@ μου κουνιούνται για δολοφόνους, τρομοκράτες και εγκληματίες πρέπει να διώκονται απο τη Δικαιοσύνη.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Όλοι οι δικοί μας ιδεολογικοι πολιτικοί αντίπαλοι είναι δολοφόνοι τρομοκράτες εγκληματίες Ναζί φασίστες ...κομουνιστοσυμμοριτες .. θαυμαστές του Κουφοντινα ή του Κασιδιαρη κλπ κλπ κλπUnique έγραψε: ↑20 Οκτ 2023, 09:49Στη σωστή Δημοκρατία, έχεις το δικαίωμα της αντίθετης απόψης με το δικαίωμα της ψήφου. Ώς εκει.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑20 Οκτ 2023, 09:37Δημοκρατία ή οποία δεν επιτρέπει σε αντίθετες (ακόμη και εχθρικές) φωνές απόψεις και ιδέες να ακούγονται δεν είναι δημοκρατία...
Δηλώσεις, διαδηλώσεις, απεργίες, συμπαραστάσεις και τα @@ μου κουνιούνται για δολοφόνους, τρομοκράτες και εγκληματίες πρέπει να διώκονται απο τη Δικαιοσύνη.
Και αυτά τα κρίνει μία δικαιοσύνη ή οποία ελέγχεται πλήρως από το κυρίαρχο πολιτικό σύστημα
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Ή έχεις ελευθερία λόγου ή δεν έχεις. Ή ενστερνίζεσαι αυτήν την φιλελεύθερη άποψη ή δεν την ενστερνίζεσαι.Unique έγραψε: ↑20 Οκτ 2023, 09:49Στη σωστή Δημοκρατία, έχεις το δικαίωμα της αντίθετης απόψης με το δικαίωμα της ψήφου. Ώς εκει.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑20 Οκτ 2023, 09:37Δημοκρατία ή οποία δεν επιτρέπει σε αντίθετες (ακόμη και εχθρικές) φωνές απόψεις και ιδέες να ακούγονται δεν είναι δημοκρατία...
Τα άλλα είναι δικαιολογίες.
Η παρεμπόδιση κάποιου να πάει στη δουλειά του, δεν είναι Λόγος αλλά Έργο. Άλλο ελευθερία λόγου και άλλο ελευθερία πράξεων. Αλλά και η ελευθερία λόγου έχει όρια, το να υποστηρίξω τον δολοφόνο του παιδιού σου, τον οποίο η δικαιοσύνη καταδικάζει είναι παράνομο. Δημοκρατία χωρίς εφαρμογή νόμων δεν υφίσταται, γνωρίζω μια χώρα όπου αυτό ισχύει κατά 99,99%Green Dragon έγραψε: ↑20 Οκτ 2023, 10:11Ή έχεις ελευθερία λόγου ή δεν έχεις. Ή ενστερνίζεσαι αυτήν την φιλελεύθερη άποψη ή δεν την ενστερνίζεσαι.Unique έγραψε: ↑20 Οκτ 2023, 09:49Στη σωστή Δημοκρατία, έχεις το δικαίωμα της αντίθετης απόψης με το δικαίωμα της ψήφου. Ώς εκει.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑20 Οκτ 2023, 09:37
Δημοκρατία ή οποία δεν επιτρέπει σε αντίθετες (ακόμη και εχθρικές) φωνές απόψεις και ιδέες να ακούγονται δεν είναι δημοκρατία...

Κανένας δεν σας απαγόρευσε την ελευθερία λόγου. Αυτό που κάνετε είναι ασυδοσία λόγου. Είναι διαφορετικό.Green Dragon έγραψε: ↑20 Οκτ 2023, 10:11Ή έχεις ελευθερία λόγου ή δεν έχεις. Ή ενστερνίζεσαι αυτήν την φιλελεύθερη άποψη ή δεν την ενστερνίζεσαι.Unique έγραψε: ↑20 Οκτ 2023, 09:49Στη σωστή Δημοκρατία, έχεις το δικαίωμα της αντίθετης απόψης με το δικαίωμα της ψήφου. Ώς εκει.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑20 Οκτ 2023, 09:37
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Αν έχεις αποδείξεις για κάτι μεμπτό, πάς στη Δικαιοσύνη. Δεν θα γεμίσουμε τη χώρα αλλαζοντες αλαχμπαράκηδες με τη δικαιολογία της "Δημοκρατίας"ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑20 Οκτ 2023, 10:07Όλοι οι δικοί μας ιδεολογικοι πολιτικοί αντίπαλοι είναι δολοφόνοι τρομοκράτες εγκληματίες Ναζί φασίστες ...κομουνιστοσυμμοριτες .. θαυμαστές του Κουφοντινα ή του Κασιδιαρη κλπ κλπ κλπUnique έγραψε: ↑20 Οκτ 2023, 09:49Στη σωστή Δημοκρατία, έχεις το δικαίωμα της αντίθετης απόψης με το δικαίωμα της ψήφου. Ώς εκει.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑20 Οκτ 2023, 09:37
Και αυτά τα κρίνει μία δικαιοσύνη ή οποία ελέγχεται πλήρως από το κυρίαρχο πολιτικό σύστημα
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- taxalata xalasa
κουκουρουκου...Unique έγραψε: ↑20 Οκτ 2023, 10:18Κανένας δεν σας απαγόρευσε την ελευθερία λόγου. Αυτό που κάνετε είναι ασυδοσία λόγου. Είναι διαφορετικό.Green Dragon έγραψε: ↑20 Οκτ 2023, 10:11Ή έχεις ελευθερία λόγου ή δεν έχεις. Ή ενστερνίζεσαι αυτήν την φιλελεύθερη άποψη ή δεν την ενστερνίζεσαι.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Όταν όμως πέφτουν μπούφλες τοτε γκαρίζετε για φασισμούς.taxalata xalasa έγραψε: ↑20 Οκτ 2023, 10:29κουκουρουκου...Unique έγραψε: ↑20 Οκτ 2023, 10:18Κανένας δεν σας απαγόρευσε την ελευθερία λόγου. Αυτό που κάνετε είναι ασυδοσία λόγου. Είναι διαφορετικό.Green Dragon έγραψε: ↑20 Οκτ 2023, 10:11
Ή έχεις ελευθερία λόγου ή δεν έχεις. Ή ενστερνίζεσαι αυτήν την φιλελεύθερη άποψη ή δεν την ενστερνίζεσαι.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- taxalata xalasa
κουκουρουκουκού...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Ή Δικαιοσύνη χειραγωγείται από το κυρίαρχο πολιτικό σύστημα και οι ερμηνείες των νόμων και του ίδιου του Συντάγματος γίνονται όπως βολευει αυτό ....Unique έγραψε: ↑20 Οκτ 2023, 10:19Αν έχεις αποδείξεις για κάτι μεμπτό, πάς στη Δικαιοσύνη. Δεν θα γεμίσουμε τη χώρα αλλαζοντες αλαχμπαράκηδες με τη δικαιολογία της "Δημοκρατίας"ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑20 Οκτ 2023, 10:07Όλοι οι δικοί μας ιδεολογικοι πολιτικοί αντίπαλοι είναι δολοφόνοι τρομοκράτες εγκληματίες Ναζί φασίστες ...κομουνιστοσυμμοριτες .. θαυμαστές του Κουφοντινα ή του Κασιδιαρη κλπ κλπ κλπ
Σε άλλες εποχές την αντίθεση της συμμετοχής της χώρας μας στον πόλεμο της Κορεας ή την αντίθεση μας στην αμερικανική εμπλοκή στον πόλεμο του Ιρακ και της πρώην Γιουγκοσλαβιας θα σήμαινε... πέντε χρόνια φυλακή !!!
Ή ή υποστήριξη στο PKK και τον Οτσαλαν ...