Οι φίλοι μου ξέρουν πολύ καλά ποιά είμαι .Εσύ είσαι έγκλημα και αν όντως το ανοίξω και φερθώ όπως θα ήθελα, να σου πω όσα σου πρέπουν, θα έτρωγα μπαν. Αλλά μην πολυξύνεσαι γιατί είμαι απρόβλεπτη.
Sos
Re: Sos
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Απολύτως προβλεπόμενη είσαι.Πασιφάη έγραψε: ↑20 Οκτ 2023, 15:05Οι φίλοι μου ξέρουν πολύ καλά ποιά είμαι .Εσύ είσαι έγκλημα και αν όντως το ανοίξω και φερθώ όπως θα ήθελα, να σου πω όσα σου πρέπουν, θα έτρωγα μπαν. Αλλά μην πολυξύνεσαι γιατί είμαι απρόβλεπτη.

Όπως και κάθε τύπος που έχει κάποια τρόπον τινά ευαίσθητα ψιλοθέματα, όταν παθαίνει κρίση.
Ακριβώς γι' αυτό γέλαγα με την ψυχολογική ανάλυση που έριξες για την Casp.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Προχώρα λοιπόν Πασιφάη.
Πες την... αλήθεια σου.
Χάρισε μου επίτιμες στάμπες για να κολλήσω στο κούτελο των πχορουμικών φιλαρουθκιών σου, που όλως τυχαίως εξαφανίστηκαν από το θέμα.
Πες την... αλήθεια σου.

Χάρισε μου επίτιμες στάμπες για να κολλήσω στο κούτελο των πχορουμικών φιλαρουθκιών σου, που όλως τυχαίως εξαφανίστηκαν από το θέμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 20 Οκτ 2023, 15:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Ε ναι, τι άλλο;

Το ποπκορν είναι σταθερό κλισέ της αντρίκιας θέσης.
Το ίδιο και οι λασπομαχίες.
Αμέσως παίζει η bisexual παραλλαγή για ενσυναίσθηση, αγαπούλες, καρδούλες, παρεούλες, τέτοια.
Μέσα στην πρωτοτυπία.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Ρουθουνι δεν θα μεινει - εχει βαλει στα μαχαιρια ολη την Κυπρο ( κ τα κατεχομενα μ την τελευταια επισκεψη της για αγορα τσεντζερεδων ) κ σπερνει το ματοκυλισμα ακομα κ στο πχορουμ απο αποσταση
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Σας εξόντωσε ήδη. Με την επικουρική στήριξη της Πασιφάης, οι περισσότεροι άντρηδοι του θέματος κατέληξαν πολύ πιο ξενέρωτοι γλυκούληδες. Χαχανίσματα, γελάκια, τζιφάκια και "γουάου τι καλά που περνάμε" φάση.
Πλην xioni.
Kαι το γράφω αυτό, επειδή δεν δήλωσε ποτέ φίλος μου και έχουμε σαφώς διαφορετικές προσεγγίσεις στα πολιτικά, που είναι πάντα το κυρίως θέμα.
Οπότε, είτε κωλώσει είτε δεν κωλώσει η Πασίφω, σας έκανε ήδη μεγάλη ζημνιά, γλυκούληδες και γλυκούλες μου.

Εγώ την έχω ούτως ή άλλως γραμμένη, ό,τι κι αν πει, ό,τι κι αν κάνει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Το να μην απαντήσει δεν σημαίνει ότι έχει κωλώσει και επίσης ωραία η τακτική σου η οποία γίνεται καταφανής από έναν τρίτο.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Οκτ 2023, 15:50Σας εξόντωσε ήδη. Με την επικουρική στήριξη της Πασιφάης, οι περισσότεροι άντρηδοι του θέματος κατέληξαν πολύ πιο ξενέρωτοι γλυκούληδες. Χαχανίσματα, γελάκια, τζιφάκια και "γουάου τι καλά που περνάμε" φάση.
Πλην xioni.
Kαι το γράφω αυτό, επειδή δεν δήλωσε ποτέ φίλος μου και έχουμε σαφώς διαφορετικές προσεγγίσεις στα πολιτικά, που είναι πάντα το κυρίως θέμα.
Οπότε, είτε κωλώσει είτε δεν κωλώσει η Πασίφω, σας έκανε ήδη μεγάλη ζημνιά, γλυκούληδες και γλυκούλες μου.
Εγώ την έχω ούτως ή άλλως γραμμένη, ό,τι κι αν πει, ό,τι κι αν κάνει.

Παρατηρητής...