Ιταλοί περνάνε από σφαλιαροδικειο λαθρομεταναστη που επιτέθηκε σε ηλικιωμένη
Re: Ιταλοί περνάνε από σφαλιαροδικειο λαθρομεταναστη που επιτέθηκε σε ηλικιωμένη
Για bella monaca μου κάνει η περιοχή. Που πήγε ο κακοντελης να ψειρισει, δεν ήξερε, δε ρώταγε;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Otto Weininger
Re: Ιταλοί περνάνε από σφαλιαροδικειο λαθρομεταναστη που επιτέθηκε σε ηλικιωμένη
Εγώ έκλαψα με το γυριστο κλωτσιδι που πάει να του κεράσει ο τύπος με τα μαύρα, πιάνει αερα και μετά περπατάει κορδωμένος 
Στο 0:36 του δεύτερου βίντεο

Let them make the first mistake. We make the last move.
με την αποτελεσματικοτητα των χτυπηματων τπτ ;Otto Weininger έγραψε: ↑21 Οκτ 2023, 23:56Εγώ έκλαψα με το γυριστο κλωτσιδι που πάει του κεράσει ο τύπος με τα μαύρα, πιάνει αερα και μετά περπατάει κορδωμένος

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Otto Weininger
σάπια όλα, μόνο με τις 2-3 από το κράνος πρέπει να την άκουσεΑγις έγραψε: ↑21 Οκτ 2023, 23:58με την αποτελεσματικοτητα των χτυπηματων τπτ ;Otto Weininger έγραψε: ↑21 Οκτ 2023, 23:56Εγώ έκλαψα με το γυριστο κλωτσιδι που πάει του κεράσει ο τύπος με τα μαύρα, πιάνει αερα και μετά περπατάει κορδωμένος
Όχι μόνο στη γυριστή αλλά και στο punch έπιασε αέραOtto Weininger έγραψε: ↑21 Οκτ 2023, 23:56Εγώ έκλαψα με το γυριστο κλωτσιδι που πάει να του κεράσει ο τύπος με τα μαύρα, πιάνει αερα και μετά περπατάει κορδωμένος

Πάντως τον χόρτασαν sokugyakugeri
Τι είστε δω μέσα σεις ρε, κομμάντο; 

Λιγες έφαγε, και τζούφιες μάλιστα. Ο λάθρο σηκώνεται και φεύγει μια χαρά, οι φρατελοι είναι λίγο σοφτ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Theseus την 22 Οκτ 2023, 00:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Otto Weininger
Και ήταν και ακίνητος ο άλλοςΕρμής έγραψε: ↑22 Οκτ 2023, 00:01Όχι μόνο στη γυριστή αλλά και στο punch έπιασε αέραOtto Weininger έγραψε: ↑21 Οκτ 2023, 23:56Εγώ έκλαψα με το γυριστο κλωτσιδι που πάει να του κεράσει ο τύπος με τα μαύρα, πιάνει αερα και μετά περπατάει κορδωμένος
Πάντως τον χόρτασαν sokugyakugeri

Δείτε δω πως είναι να φεύγει σωστό ξύλο στο δρόμο με ολα τα χτυπήματα ζυγισμενα
Ο Λεκτικος δεν ήταν κανένας τυχαίος
σχετικα με το ''κορδωμενος'' μου θυμησες τα δικα μαςOtto Weininger έγραψε: ↑21 Οκτ 2023, 23:59σάπια όλα, μόνο με τις 2-3 από το κράνος πρέπει να την άκουσεΑγις έγραψε: ↑21 Οκτ 2023, 23:58με την αποτελεσματικοτητα των χτυπηματων τπτ ;Otto Weininger έγραψε: ↑21 Οκτ 2023, 23:56Εγώ έκλαψα με το γυριστο κλωτσιδι που πάει του κεράσει ο τύπος με τα μαύρα, πιάνει αερα και μετά περπατάει κορδωμένος
στεκονται με τεντωμενα ποδια - πισω το βαρος - εξω ο θωρακας - με τα χερια στο πλαι - το σαγονι ψηλα - κ φωναζουν τρελλαμενοι - δεν ξερεις τι να πρωτοβαρεσεις

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Otto Weininger
Ναι για κάποιο λόγο νομίζουν ότι αν "φουσκώνουν" μπροστά σου κάτι θα γίνει. Σαν τα περιστέρια όταν τσακώνονταιΑγις έγραψε: ↑22 Οκτ 2023, 00:08σχετικα με το ''κορδωμενος'' μου θυμησες τα δικα μαςOtto Weininger έγραψε: ↑21 Οκτ 2023, 23:59σάπια όλα, μόνο με τις 2-3 από το κράνος πρέπει να την άκουσε
στεκονται με τεντωμενα ποδια - πισω το βαρος - εξω ο θωρακας - με τα χερια στο πλαι - το σαγονι ψηλα - κ φωναζουν τρελλαμενοι - δεν ξερεις τι να πρωτοβαρεσεις
- Otto Weininger
το τελευταίο low που του έδωσε με το καλάμι, ευτυχως δεν τον πήρε γεμάτο στο 100%.
Θα τον είχε αφήσει εκεί.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Είναι μαλακες.
Καταρχάς όταν πέφτει τέτοιο ξύλο δεν μπαίνεις και συ να χτυπήσεις.
Αφού είναι άλλοι.
Ειδικά όταν βλέπεις να τον χτυπάνε στο κεφάλι πλησιάζεις μόνο και μόνο να σταματήσεις/μετριασεις το λυντσάρισμα.
Το ίδιο έπαθε και ένας γνωστός μου το '17 στη Ζάκυνθο με τον Μαύρο που τον λυντσαραν οι Σέρβοι.
Για μια χαζοκλωτσια στα πλευρά έκατσε 1,5 χρόνο μέσα. Από κλωτσιές στο κεφάλι είχε καταλήξει το θύμα τότε. Η μία μάλιστα ήταν αυχένα.
Αν θες τόσο πολύ να δείρεις το κλεφτρόνι, τότε απομακρύνεις τους άλλους, βγάζεις το λουρί έξω και κυριολεκτικά του τσουρουφλιζεις τα πόδια.
Το χτύπημα με λουρί είναι απολαυστικό διότι κυριολεκτικά χτυπάς με λυσσασμενο μίσος και με όλη σου τη δύναμη, προκαλείς ανειπωτο πόνο και ο κίνδυνος να σκοτώσεις είναι απλά 0.
Μακριά από τέτοιους καβγάδες όπου εμπλέκονται άλλοι και ειδικά όταν τους βλέπεις να έχουν διάθεση για κλωτσιές στο κεφάλι.
Μακριά.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Σαν να ήταν NPC χαρακτήρας σε γκειμ.Otto Weininger έγραψε: ↑21 Οκτ 2023, 23:56Εγώ έκλαψα με το γυριστο κλωτσιδι που πάει να του κεράσει ο τύπος με τα μαύρα, πιάνει αερα και μετά περπατάει κορδωμένος
Έτσι στο άκυρο. Μλκ μου φύγανε μυξες

Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι