Συγκεντρώνουν υπογραφές για την καθαίρεση του Κασσελάκη
Re: Συγκεντρώνουν υπογραφές για την καθαίρεση του Κασσελάκη
Και του είχαν πει "Στεφανακο μη μπερδεύεσαι με αυτά γιατί στο τέλος θα γίνει η φτιάξη και ο εις τον άλλο και ταναπαλιν, μπήκες;"
Δε τους άκουσε
Δε τους άκουσε
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
https://twitter.com/BenakisM/status/1715667536497222101?t=X4Qw_OtRe: Συγκεντρώνουν υπογραφές για την καθαίρεση του Κασσε
Παει και ο ευπαθης

Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- Frappezitis
Εντοπίστηκαν δεκάδες κείμενα του Στέφανου Κασσελάκη, τα οποία διαψεύδουν πολλούς που τον επικρίνουν λέγοντας ότι είναι ένας «άσχετος», ότι τάχα δεν έχει πολιτική συγκρότηση ή ότι δεν έχει ιδέα από οικονομία! Για να είμαι ειλικρινής αυτή την άποψη είχα και εγώ επειδή δεν γνώριζα τι "κουμάσι" είναι!
Τα κείμενα αυτά παρουσιάζουν μια σαφή πολιτική νεοφιλελευθερη καπιταληστικη τοποθέτηση και συγκρότηση. Το πρόβλημα όμως είναι ότι δεν έχουν καμιά σχέση με την Αριστερά ακόμα και αυτή του ΣΥΡΙΖΑ που έχει χάσει τελείως την ταξική της διαφορετικότητα!!!
Τα κείμενα αυτά παρουσιάζουν μια σαφή πολιτική νεοφιλελευθερη καπιταληστικη τοποθέτηση και συγκρότηση. Το πρόβλημα όμως είναι ότι δεν έχουν καμιά σχέση με την Αριστερά ακόμα και αυτή του ΣΥΡΙΖΑ που έχει χάσει τελείως την ταξική της διαφορετικότητα!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Frappezitis την 23 Οκτ 2023, 07:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.

-
Καλημέρα. Έχω φέρει ταπεράκι από το σπίτι. Τσίμπα ένα.Frappezitis έγραψε: ↑23 Οκτ 2023, 07:10Εντοπίστηκαν δεκάδες κείμενα του Στέφανου Κασσελάκη, τα οποία διαψεύδουν πολλούς που τον επικρίνουν λέγοντας ότι είναι ένας «άσχετος», ότι τάχα δεν έχει πολιτική συγκρότηση ή ότι δεν έχει ιδέα από οικονομία! Για να είμαι ηλεκρινής αυτή την άποψη είχα και εγώ επειδή δεν γνώριζα τι "κουμάσι" είναι!
- Λίνο Βεντούρα
δε βαριέσαι, που να ψάχνεις τώρα να βρίσκεις αυτόν απο τον οποίο έκανε copy paste το κείμενο για να του κάνεις καζούρα για τη λεξηπλασία. Παλιά τα έβρισκες στο twitter με ένα control v, τώρα του αναβάθμισαν το λογισμικό

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Υπογραφές για Νανέλαιο
από Otto Weininger » 06 Αύγ 2023, 17:09 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 24 Απαντήσεις
- 1075 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Yochanan
17 Αύγ 2023, 16:40
-
-
- 524 Απαντήσεις
- 9131 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
26 Μαρ 2024, 21:47
-