OrderAndChaos έγραψε: ↑05 Νοέμ 2018, 17:24
Bρε,βρε, άλλο ένα προβοκατόρικο ποστ του... ανωνυμου απολογητάρα Τζιμακου, Mr JimFit, Νikos Nikolakopoulos κλπ.
Με προλαβες ρε γμτ!!!
Θα σου έλεγα ότι είτε εγώ είτε τα κείμενα, τους λογαριασμούς youtube κτλ που μας φέρεις ως δικά μου μπορεί να χρησιμοποιώ ψευδώνυμο άρα μη δένεις το jim, Δημήτρης κτλ. Ψάξε και για άλλα ονόματα.
Φέρε ότι νομίζεις ότι ταιριάζει!
Στο προηγούμενο στέκι τσακώνονταν οι ομόδοξοί σου για το πιο πρώην μέλος ήμουν που με είχαν διαγράψει με νέο όνομα και λογαριασμό!
Ρε Νάνδρε για θύμισέ μου ποια ονόματα/nickname λέγατε τότε???
Βέβαια και αυτοί διατείνονταν ότι με ξέρουν!!!
Πόσο διάσημος είμαι τελικά ανάμεσα στους άθεους???

Τι έγινε, δεν θα βρίσεις τις μανούλες των άθεων όπως συνηθίζεις στο youtube;
Αυτό είναι καινούριο? Για δείξε το άλλη μια διότι αυτό το έχασα μάλλον αν το έχεις ξαναποστάρει και είναι κρίμα να πάει χαμένο τέτοιο εύρημα!
Ενταξει αγόρι μου, το ξέρουμε πως δεν ανεχεσαι να υπάρχουν άνθρωποι που δεν προσκυνάνε τις άχρηστες θρησκευτικές ιδεοληψίες σου οι οποιοι, δυστυχώς για σας, αυξάνονται ραγδαία αλλά ηρέμησε. Πιες ένα ουισκάκι και χαλάρωσε.
Στην Ελλάδα δεν βλέπω καμία ραγδαία αύξηση εκτός αν είσαι ο Αλφα με δεύτερο λογαριασμό!

Πριν μερικές μέρες ξέθαψα ένα παραληρηματικό άρθρο του απο το Πενταπόσταγμα (αυτός είναι 1000%) καθώς και ένα άκρως φασιστικό σχόλιο του απο κάτω. Φυσικά ΔΕΝ το αρνήθηκε πως είναι αυτός.
Ε, μα το συζητάς!!!
Είσαι άχαστος φιλαράκι μιλάμε!
Μια απορία όμως:
α)Χρησιμοποιείς big data?
β) είσαι απλώς κωλόφαρδος και ως άθεος αντί να σου βγει η οικονομική σελίδα ή τα αθλητικά πέφτεις πάνω στο Πενταπόσταγμα?
γ) εισαι εμμονικός και κομπλεξικός και διαβάζεις σελίδες για πράγματα που μισείς ενώ είναι εεε... χμμμ... ανύπαρκτα κατ'εσέ?
Και κάτι τελευταίο, η ζωή σου είναι απλά μίζερη και ψάχνεις για εμένα στον ελεύθερο χρόνο σου ή πολύ μίζερη και ψάχνεις και για άλλους Χριστιανούς?
Δεν μπορώ να φανταστώ πλέον ένα νήμα θρησκειολογίας χωρίς την αδιάλλειπτη παρουσία και τη συστηματική συμμετοχή άθρησκων και άθεων φίλων μας!
Κλαίω...