seismic έγραψε: ↑30 Οκτ 2023, 15:37
Λοξίας έγραψε: ↑30 Οκτ 2023, 09:23
seismic έγραψε: ↑30 Οκτ 2023, 00:03
Τι υπάρχει πίσω από όλα αυτά που αν δεν υπήρχε δεν θα υπήρχε τίποτα?
Η ενέργεια Χωρίς ενέργεια ρε ούφο δεν υπάρχει τίποτα ούτε σκέψη ούτε ύλη ούτε σύμπαν ούτε κομπιούτερ ούτε πραγματικότητα.
Ξέρεις ότι η ενέργεια μετατρέπεται αλλά δεν χάνεται? Ξέρεις ότι κανένας δεν ξέρει την προέλευσή της?
Από που προέρχεται η ενέργεια που κινεί τα μόρια και τα άτομα ξέρεις?
Αν δεν καταλαβαίνεις ότι όλα αυτά είναι σκέτη ενέργεια τότε κρίμα την ενέργεια που υπάρχει πάνω σου.
Η ενέργεια είναι άυλη και συμπυκνωμένη κατασκευάζει την υποτιθέμενη ύλη, την σκέψη την δική σου πραγματικότητα Ζεις μέσα σε μια προσομοίωση της ενέργειας Και η σκέψη σου ενέργεια είναι και τα όνειρά σου τα πάντα.
Πίστευε ότι βλέπουν τα στραβά σου και άσε εμένα να βλέπω με το μυαλό μου.
Μας έχεις πήξει στις μαλακίες...
Οι γνώσεις σου φτάνουνε μέχρι το δημοτικό, που αμφιβάλλω αν το τελείωσες με τις ατελείωστες κοτσάνες που γράφεις...
Φυσική δημοτικού, αριθμητική δημοτικού...και παριστάνεις τον παντογνώστη.
Και μόνον ένας με γνώσεις δημοτικού αλλά και σύνδρομο Dunning-Kruger, θα ισχυριζόταν πως κατέρριψε τον δεύτερο θερμοδυναμικό νόμο...
Αφού, ρε καημένε Γιάννη, δεν καταλαβαίνεις πέρα από το 1+1 =2, τι θες και ανακατεύεσαι με πράγματα που δεν μπορείς να κατανοήσεις;

είσαι ένας μαλάκας και μισός Δηλαδή 1,5 μαλάκας. Πάρα πάνω δεν ξέρω να σε κυβίσω.

Αυτός είσαι Γιάννη...επιβεβαιώνεις, για άλλη μια φορά, πόσο αμόρφωτος κι άσχετος είσαι.
Προσπάθησες για λίγο και παραδέχτηκες πως δεν ξέρεις, πράγμα εξαιρετικά σπάνιο για εναν με σύνδρομο Dunning-Kruger, (αν τα δέντρα έχουν συυνείδηση) και πως το παράδειγμά σου ήταν άστοχο.
Αλλά μετά, κατάλαβες τι κεραμίδα σου έρχεται και άρχισες την, γνωστή σου, τακτική του "
είμαι πιο ηλίθιος από όσο δείχνω"...
Δεν απάντησες σε τίποτε, αλλά προσπάθησες, μάταια, να στρέψεις την συζήτηση σε άλλα θέματα από αυτά που συζητούσαμε...
Εδώ Γιαννάκη, είναι η περίληψη του ρεζιλέματός σου...
Ρε συ Γιαννάκη, με γνώσεις δημοτικού, τι τα θες τα μεταξωτά βρακιά;

Α όχι, λάθος μου...σε έναν αμόρφωτο που καταρρίπτει τον δεύτερο θερμοδυναμκό νόμο, όχι μόνον πρέπει να του φορέσουμε μεταξωτά βρακιά, αλλά και μια μεγαλόπρεπεπη στολή...
...στολή άσπρη με ένα καπέλο Ναπολέοντα.