Κατρούγκαλο θα λέτε και θα κλαίτε αγαπητοί ελεύθεροι επαγγελματίες
- Μαδουραίος
Κατρούγκαλο θα λέτε και θα κλαίτε αγαπητοί ελεύθεροι επαγγελματίες
Δεν σας χάλασε.Φάτε τσαπού τώρα.
ΣΚΑΪ: Ελάχιστος φόρος κοντά στα 1.000 ευρώ για τους ελεύθερους επαγγελματίες
Αλλαγές στον τρόπο που θα φορολογούνται οι ελεύθεροι επαγγελματίες φέρνει το νέο νομοσχέδιο, που προβλέπει ελάχιστο φορολογητέο εισόδημα και ελάχιστο φόρο τον οποίο και θα καλούνται, με ελάχιστες εξαιρέσεις, να πληρώνουν.
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, το ελάχιστο φορολογητέο εισόδημα υπολογίζεται στα 10.900 ευρώ- ισόποσο του κατώτατου μισθού των 780 ευρώ επί 14. Εφόσον εφαρμόσουμε τους ισχύοντες φορολογικούς συντελεστές, 9% και 22% για τα πρώτα κλιμάκια, ο ελάχιστος φόρος βγαίνει περίπου στα 1.102 ευρώ.
https://www.newsit.gr/oikonomia/skai-el ... s/3896092/
ΣΚΑΪ: Ελάχιστος φόρος κοντά στα 1.000 ευρώ για τους ελεύθερους επαγγελματίες
Αλλαγές στον τρόπο που θα φορολογούνται οι ελεύθεροι επαγγελματίες φέρνει το νέο νομοσχέδιο, που προβλέπει ελάχιστο φορολογητέο εισόδημα και ελάχιστο φόρο τον οποίο και θα καλούνται, με ελάχιστες εξαιρέσεις, να πληρώνουν.
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, το ελάχιστο φορολογητέο εισόδημα υπολογίζεται στα 10.900 ευρώ- ισόποσο του κατώτατου μισθού των 780 ευρώ επί 14. Εφόσον εφαρμόσουμε τους ισχύοντες φορολογικούς συντελεστές, 9% και 22% για τα πρώτα κλιμάκια, ο ελάχιστος φόρος βγαίνει περίπου στα 1.102 ευρώ.
https://www.newsit.gr/oikonomia/skai-el ... s/3896092/
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Re: Κατρούγκαλο θα λέτε και θα κλαίτε αγαπητοί ελεύθεροι επαγγελματίες
Ολα για τους αργόμισθους δημοσίους υπαλλήλους έτσι, βάστα Κούλη!
- Μαδουραίος
Έτσι.Ασάλιωτο μετά τις εκλογές που του δώσατε 41 τακατό.
-
Πώς θα φορολογηθούν οι ελεύθεροι επαγγελματίες - Τι προβλέπει το νομοσχέδιο

Επιτέλους, γινόμαστε Ευρώπη....Το νέο σύστημα για τη φορολόγηση των επαγγελματιών ανακοινώνει σήμερα η κυβέρνηση με τον υπουργό Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη να παρουσιάζει σήμερα το φορολογικό νομοσχέδιο που θα οδηγήσει στον περιορισμό της φοροδιαφυγής. Από το 2024 καθιερώνεται ένα ελάχιστο φορολογητέο εισόδημα για τους ανωτέρω φορολογούμενους το οποίο δεν θα μπορεί να είναι μικρότερο από 10.920 ευρώ, όσα δηλαδή λαμβάνει το χρόνο ένας εργαζόμενος που αμείβεται με τον κατώτατο μισθό (780x14=10.920 ευρώ).
"Δεν μπορεί οι εργοδότες ελεύθεροι επαγγελματίες να πληρώνουν λιγότερο φόρο από τους υπαλλήλους που απασχολούν, οι οποίοι μάλιστα αμείβονται με τον κατώτατο μισθό" σχολίασε χθες ο Κωστής Χατζηδάκης δίνοντας ένα πρώτο στίγμα για τις ανατροπές που έρχονται με το νομοσχέδιο που θα κατατεθεί στη βουλή.

"O ελάχιστος φόρος βγαίνει περίπου στα 1.102 ευρώ."
Λολ σιγα τον φορο..
Λολ σιγα τον φορο..
- Μαδουραίος
Την γελοια "προκαταβολη φορου" η οποια ειναι στο 80%, την ειχε παει στο 100% ο ΣΥΡΙΖΑ και μειωθηκε πριν 2-3 χρονια

Επιεικώς απαράδεκτοι, ελπίζω να έχει σοβαρό πολιτικό κόστος.likosmokeses έγραψε: ↑31 Οκτ 2023, 09:12Πώς θα φορολογηθούν οι ελεύθεροι επαγγελματίες - Τι προβλέπει το νομοσχέδιοΕπιτέλους, γινόμαστε Ευρώπη....Το νέο σύστημα για τη φορολόγηση των επαγγελματιών ανακοινώνει σήμερα η κυβέρνηση με τον υπουργό Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη να παρουσιάζει σήμερα το φορολογικό νομοσχέδιο που θα οδηγήσει στον περιορισμό της φοροδιαφυγής. Από το 2024 καθιερώνεται ένα ελάχιστο φορολογητέο εισόδημα για τους ανωτέρω φορολογούμενους το οποίο δεν θα μπορεί να είναι μικρότερο από 10.920 ευρώ, όσα δηλαδή λαμβάνει το χρόνο ένας εργαζόμενος που αμείβεται με τον κατώτατο μισθό (780x14=10.920 ευρώ).
"Δεν μπορεί οι εργοδότες ελεύθεροι επαγγελματίες να πληρώνουν λιγότερο φόρο από τους υπαλλήλους που απασχολούν, οι οποίοι μάλιστα αμείβονται με τον κατώτατο μισθό" σχολίασε χθες ο Κωστής Χατζηδάκης δίνοντας ένα πρώτο στίγμα για τις ανατροπές που έρχονται με το νομοσχέδιο που θα κατατεθεί στη βουλή.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Αυτός ο Χατζηδάκης μου φαίνεται θα φάει πάλι βρωμόξυλο. Δεν τους βλέπω καλά.
Δεν έχουν άδικο. Ο επιχειρηματίας που απασχολεί εργαζόμενους δεν μπορεί να βγάζει και να δηλώνει λιγότερα από αυτούς.Ίακχος έγραψε: ↑31 Οκτ 2023, 09:25Επιεικώς απαράδεκτοι, ελπίζω να έχει σοβαρό πολιτικό κόστος.likosmokeses έγραψε: ↑31 Οκτ 2023, 09:12Πώς θα φορολογηθούν οι ελεύθεροι επαγγελματίες - Τι προβλέπει το νομοσχέδιοΕπιτέλους, γινόμαστε Ευρώπη....Το νέο σύστημα για τη φορολόγηση των επαγγελματιών ανακοινώνει σήμερα η κυβέρνηση με τον υπουργό Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη να παρουσιάζει σήμερα το φορολογικό νομοσχέδιο που θα οδηγήσει στον περιορισμό της φοροδιαφυγής. Από το 2024 καθιερώνεται ένα ελάχιστο φορολογητέο εισόδημα για τους ανωτέρω φορολογούμενους το οποίο δεν θα μπορεί να είναι μικρότερο από 10.920 ευρώ, όσα δηλαδή λαμβάνει το χρόνο ένας εργαζόμενος που αμείβεται με τον κατώτατο μισθό (780x14=10.920 ευρώ).
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Γιαιτ; επειδή θα μειωθεί η φοροδιαφυγή;
Και άσχετα με τις παπαριες που λένε κλασικά οι ζαιοι ο νέος νόμος είναι προς την πολύ σωστή κατεύθυνση
Το τέλος επιτυδευματος πχ μειώνεται και μέχρι το τέλος της τέτοιας καταργείται εντελώς.Εχει μειωθεί ήδη η προκαταβολή φόρου στα νομικά πρόσωπα στο 80% και στα φυσικά στο 55%. Σιγά σιγά υπάρχει ένας εξορθολογισμος .
Γιατί προφανώς το κρατος δεν μπορεί να ζηταιε ότι του κατέβει αλλά και οι εε δεν γίνεται κατά 70% να βγάζουν λιγότερα από 8000ε το χρόνο και μάλιστα το 30% να έχει είτε μηδενικό εισόδημα, είτε αρνητικό
Εγώ καθαρά βγάζω λιγότερα από το βασικό μισθό και για αυτό φταίει η κατάργηση των ελάχιστων αμοιβών μας με μνημονιακό νεοφιλελεύθερο νόμο.zteo έγραψε: ↑31 Οκτ 2023, 09:50Δεν έχουν άδικο. Ο επιχειρηματίας που απασχολεί εργαζόμενους δεν μπορεί να βγάζει και να δηλώνει λιγότερα από αυτούς.Ίακχος έγραψε: ↑31 Οκτ 2023, 09:25Επιεικώς απαράδεκτοι, ελπίζω να έχει σοβαρό πολιτικό κόστος.likosmokeses έγραψε: ↑31 Οκτ 2023, 09:12Πώς θα φορολογηθούν οι ελεύθεροι επαγγελματίες - Τι προβλέπει το νομοσχέδιο
Επιτέλους, γινόμαστε Ευρώπη....
Ειναι απαράδεκτο να φορολογούμαι για χρήματα που δε βγάζω. Ελπίζω να ξεσηκωθούν οι Ελεύθεροι Επαγγελματίες και να μαυρίσουν τη ΝΔ
Είσαι αυταπασχολουμενος η έχεις εργαζόμενους διότι κάνω διαχωρισμό των δύο.Ίακχος έγραψε: ↑31 Οκτ 2023, 09:56Εγώ καθαρά βγάζω λιγότερα από το βασικό μισθό και για αυτό φταίει η κατάργηση των ελάχιστων αμοιβών μας με μνημονιακό νεοφιλελεύθερο νόμο.
Ειναι απαράδεκτο να φορολογούμαι για χρήματα που δε βγάζω. Ελπίζω να ξεσηκωθούν οι Ελεύθεροι Επαγγελματίες και να μαυρίσουν τη ΝΔ
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Μπορει να συμβει, και ειναι συνηθισμένο. Να κανει μια επενδυση, και ενα-δυο χρονια να τρωει απο τα ετοιμα και να μην δειχνει κερδος. Αλλα δεν γινεται να συμβαίνει αυτο καθε χρονο.zteo έγραψε: ↑31 Οκτ 2023, 09:50Δεν έχουν άδικο. Ο επιχειρηματίας που απασχολεί εργαζόμενους δεν μπορεί να βγάζει και να δηλώνει λιγότερα από αυτούς.Ίακχος έγραψε: ↑31 Οκτ 2023, 09:25Επιεικώς απαράδεκτοι, ελπίζω να έχει σοβαρό πολιτικό κόστος.likosmokeses έγραψε: ↑31 Οκτ 2023, 09:12Πώς θα φορολογηθούν οι ελεύθεροι επαγγελματίες - Τι προβλέπει το νομοσχέδιο
Επιτέλους, γινόμαστε Ευρώπη....
Ειμαι αυτοαπασχολούμενος.zteo έγραψε: ↑31 Οκτ 2023, 09:58Είσαι αυταπασχολουμενος η έχεις εργαζόμενους διότι κάνω διαχωρισμό των δύο.Ίακχος έγραψε: ↑31 Οκτ 2023, 09:56Εγώ καθαρά βγάζω λιγότερα από το βασικό μισθό και για αυτό φταίει η κατάργηση των ελάχιστων αμοιβών μας με μνημονιακό νεοφιλελεύθερο νόμο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τσίπρα θα λέτε και θα κλαίτε.Νεες αυξησεις σε 800 φαρμακα
από Μαδουραίος » 02 Αύγ 2024, 13:51 » σε Εσωτερική Πολιτική - 11 Απαντήσεις
- 261 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος