Γιατι φορολογει κόσμο για χρήματα που δεν βγάζει.
Κατρούγκαλο θα λέτε και θα κλαίτε αγαπητοί ελεύθεροι επαγγελματίες
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Re: Κατρούγκαλο θα λέτε και θα κλαίτε αγαπητοί ελεύθεροι επαγγελματίες
- EKPLIKTIKOS
Citroenakias mode: σκιστους Κουλη τους ιθαγενεις ψηφοφορους σου, χοχοχο 

Άρα σαν αυταπασχολουμενος μπορείς να βγάζεις λίγα. Εγώ μιλάω για τους μικροαστους που απασχολούν εργαζόμενους.Ίακχος έγραψε: ↑31 Οκτ 2023, 09:59Ειμαι αυτοαπασχολούμενος.zteo έγραψε: ↑31 Οκτ 2023, 09:58Είσαι αυταπασχολουμενος η έχεις εργαζόμενους διότι κάνω διαχωρισμό των δύο.Ίακχος έγραψε: ↑31 Οκτ 2023, 09:56
Εγώ καθαρά βγάζω λιγότερα από το βασικό μισθό και για αυτό φταίει η κατάργηση των ελάχιστων αμοιβών μας με μνημονιακό νεοφιλελεύθερο νόμο.
Ειναι απαράδεκτο να φορολογούμαι για χρήματα που δε βγάζω. Ελπίζω να ξεσηκωθούν οι Ελεύθεροι Επαγγελματίες και να μαυρίσουν τη ΝΔ
Δίπλα στα ξερά θα καούν και τα χλωρά.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-

ποιος ΕΕ δεν βγάζει τον βασικό; Ρε πάτε καθόλου καλά;
Γενικώς και με τέλος επιτηδεύματος, πιστεύετε σοβαρά ότι ο άλλος γίνεται ελεύθερος πεαγγελματίας χωρίς να βγάζει αρκετά πάνω από τον βασικό; Γιατί; μαλάκας είναι να πάει να δουλέψει χωρίς επιδόματα αδείας, δώρα, ωράριο, αναρρωτικές και να βγάζει λιγότερα από τον ανειδίκευτο;
- EKPLIKTIKOS
Χωρίς πλάκα τώρα είναι σωστό μέτρο, αλλά θα έπρεπε να υπάρχει μια περίοδος χάριτος 2-3 χρόνια από την έναρξη της δραστηριότητας ή μια χρονιά στα 2-3 χρόνια. Είναι φυσιολογικό να μην έχεις κάθε χρόνο κέρδη, τώρα άμα κάθε χρόνο δηλώνεις εισόδημα λιγότερο από το κεα ε ή μας δουλεύεις ή κλειστό, είσαι βαρίδι και δεν τραβάει κιόλας
Υπαρχουν πολλοι λογοι που καποιος μπορει να προτιμησει να γινει ελευθερος επαγγελματιας και ας βγαζει λιγοτερα.Δημοκράτης έγραψε: ↑31 Οκτ 2023, 10:04
Γενικώς και με τέλος επιτηδεύματος, πιστεύετε σοβαρά ότι ο άλλος γίνεται ελεύθερος πεαγγελματίας χωρίς να βγάζει αρκετά πάνω από τον βασικό; Γιατί; μαλάκας είναι να πάει να δουλέψει χωρίς επιδόματα αδείας, δώρα, ωράριο, αναρρωτικές και να βγάζει λιγότερα από τον ανειδίκευτο;
- Ληστοσυμμορίτης
Και τι θα κάνεις, θα περιμένεις τέσσερα χρόνια να τους τιμωρήσεις με ένα χαρτάκι; Εσυ 4 χρόνια τι θα κάνεις;Ίακχος έγραψε: ↑31 Οκτ 2023, 09:56Εγώ καθαρά βγάζω λιγότερα από το βασικό μισθό και για αυτό φταίει η κατάργηση των ελάχιστων αμοιβών μας με μνημονιακό νεοφιλελεύθερο νόμο.
Ειναι απαράδεκτο να φορολογούμαι για χρήματα που δε βγάζω. Ελπίζω να ξεσηκωθούν οι Ελεύθεροι Επαγγελματίες και να μαυρίσουν τη ΝΔ
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
41τακατό. Τουμπεκί. Μετά την απομάκρυνση εκ της κάλπης, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.
- Ληστοσυμμορίτης
Αυτά είναι για αυτούς που πιστεύουν στις κάλπες, οι αγωνιστές πιστεύουν στα κονσερβοκούτια.
Κανονικά θα πρέπει να υπάρξει και διαχωρισμός αυταπασχολουμενου και μικροαστου που απασχολεί εργαζόμενους.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑31 Οκτ 2023, 10:06Χωρίς πλάκα τώρα είναι σωστό μέτρο, αλλά θα έπρεπε να υπάρχει μια περίοδος χάριτος 2-3 χρόνια από την έναρξη της δραστηριότητας ή μια χρονιά στα 2-3 χρόνια. Είναι φυσιολογικό να μην έχεις κάθε χρόνο κέρδη, τώρα άμα κάθε χρόνο δηλώνεις εισόδημα λιγότερο από το κεα ε ή μας δουλεύεις ή κλειστό, είσαι βαρίδι και δεν τραβάει κιόλας
Αλλά οι αυταπασχολουμενοι είναι ο στοχος
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Εκανα αίτημα για κινητοποιήσεις στο Σύλλογο Ελευθέρων Επαγγελματιών ΜηχανικώνΛηστοσυμμορίτης έγραψε: ↑31 Οκτ 2023, 10:08Και τι θα κάνεις, θα περιμένεις τέσσερα χρόνια να τους τιμωρήσεις με ένα χαρτάκι; Εσυ 4 χρόνια τι θα κάνεις;Ίακχος έγραψε: ↑31 Οκτ 2023, 09:56Εγώ καθαρά βγάζω λιγότερα από το βασικό μισθό και για αυτό φταίει η κατάργηση των ελάχιστων αμοιβών μας με μνημονιακό νεοφιλελεύθερο νόμο.
- Ληστοσυμμορίτης
Ίακχος έγραψε: ↑31 Οκτ 2023, 10:17Εκανα αίτημα για κινητοποιήσεις στο Σύλλογο Ελευθέρων Επαγγελματιών ΜηχανικώνΛηστοσυμμορίτης έγραψε: ↑31 Οκτ 2023, 10:08Και τι θα κάνεις, θα περιμένεις τέσσερα χρόνια να τους τιμωρήσεις με ένα χαρτάκι; Εσυ 4 χρόνια τι θα κάνεις;Ίακχος έγραψε: ↑31 Οκτ 2023, 09:56
Εγώ καθαρά βγάζω λιγότερα από το βασικό μισθό και για αυτό φταίει η κατάργηση των ελάχιστων αμοιβών μας με μνημονιακό νεοφιλελεύθερο νόμο.

Δεν ξέρω, τι να σου πω, εγώ πάντως είδα τον σ. Μήτσο να μετρά περιχαρής ψήφους, έδρες, δήμους και περιφέρειες με το schoty.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑31 Οκτ 2023, 10:11Αυτά είναι για αυτούς που πιστεύουν στις κάλπες, οι αγωνιστές πιστεύουν στα κονσερβοκούτια.
Αυτο συμφέρει τους ΕΕ με μεγάλες εταιρείες αλλά δε συμφέρει τους ΕΕ με μικρά εισοδήματα. Κάποιοι όντως δεν έχουν κέρδη 10 χιλιάρικα.
θα μου πεις βέβαια πως πολλά απο τα έξοδα ειναι καθαρά για προσωπική χρήση, οκ αλλά και πάλι.
θα μου πεις βέβαια πως πολλά απο τα έξοδα ειναι καθαρά για προσωπική χρήση, οκ αλλά και πάλι.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Δεν έχουν σχέση αυτά που γράφεις. Αν δεν μπορεί να πιάσει την φοροδιαφυγή πρόβλημα του, δεν μπορεί να φορολογεί υποθετικά εισοδήματα. Στη χώρα που βρίσκεσαι (όπως λες) έτσι κάνουν; Το γιατί κάποιος "δεν πάει να δουλέψει" στο απάντησε ο Αχάριστος.Δημοκράτης έγραψε: ↑31 Οκτ 2023, 10:04
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τσίπρα θα λέτε και θα κλαίτε.Νεες αυξησεις σε 800 φαρμακα
από Μαδουραίος » 02 Αύγ 2024, 13:51 » σε Εσωτερική Πολιτική - 11 Απαντήσεις
- 261 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος