εμείς σύνολο 4 , 3 αρσενικά 1 θηλυκό , καλά για τα αδεσποτα... δεν ξερω εχω χάσει τον λογαριασμό, εκεί που ξεκινάω να ταίζω ενα ξαφνικά εμφανίζονται αλλα 6 ή 7 ή 8 δεν ξερω ποσα...
ΓΑΤΕΣ. Ἄκου ἐκεῖ νἄχουν νῆμα γιὰ σκύλους καὶ ὄχι γιὰ γάτες!...
- Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
Re: ΓΑΤΕΣ. Ἄκου ἐκεῖ νἄχουν νῆμα γιὰ σκύλους καὶ ὄχι γιὰ γάτες!...
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
Να τα ταϊζεις τα καημένα. Είτε με ξηρά τροφή, είτε με ό,τι τέλος πάντων έχεις. Τα παιδιά μου, έχουν στειρώσει και τις δικές μας και κάποιες έξω. Κανονικά ο εκάστοτε δήμος θα έπρεπε να έχει κτηνιάτρους για τις στειρώσεις, αλλά δεν πάει πλέον κανένας γιατί τους χρωστάνε τα μαλλιοκέφαλά τους. Και τα αδεσποτάκια, αυξάνονται. Πόσα να βοηθήσεις..Andromachi έγραψε: ↑31 Οκτ 2023, 14:06εμείς σύνολο 4 , 3 αρσενικά 1 θηλυκό , καλά για τα αδεσποτα... δεν ξερω εχω χάσει τον λογαριασμό, εκεί που ξεκινάω να ταίζω ενα ξαφνικά εμφανίζονται αλλα 6 ή 7 ή 8 δεν ξερω ποσα...
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Andromachi
καλε ναι! ολα τους τα εχουν! τα σπιτακια τους, τα πατεδακια τους, την ξηρά τους, τις αμπούλες τους, τα χαπάκια τους όλα!Πασιφάη έγραψε: ↑31 Οκτ 2023, 14:30
Να τα ταϊζεις τα καημένα. Είτε με ξηρά τροφή, είτε με ό,τι τέλος πάντων έχεις. Τα παιδιά μου, έχουν στειρώσει και τις δικές μας και κάποιες έξω. Κανονικά ο εκάστοτε δήμος θα έπρεπε να έχει κτηνιάτρους για τις στειρώσεις, αλλά δεν πάει πλέον κανένας γιατί τους χρωστάνε τα μαλλιοκέφαλά τους. Και τα αδεσποτάκια, αυξάνονται. Πόσα να βοηθήσεις..
ο δήμος εκει που είμαστε τώρα δεν θα μπορούσε να είναι χειρότερος! Δεν έχω παει σε χειρότερη περιοχή... Καμία πρόνοια για τα αδέσποτα, στειρώσεις δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω πλέον, το κόστος ειναι μεγάλο, όταν βρισκόμασταν αθήνα ο καλύτερος δήμος οσων αφορά τα αδεσποτα ήταν του Γαλατσίου, εκεί στειρώναμε και νοσηλευαμε με τη συνεργασία τους.
Μπράβο σου κορίτσι μου. Εν τέλει ότι κάνουν οι πολίτες. Εμείς έχουμε μια εκπληκτική κτηνίατρο που βοηθάει πάρα πολύ γενικότερα. Πάρα πολλές φορές, εντελώς δωρεάν.Andromachi έγραψε: ↑31 Οκτ 2023, 14:38καλε ναι! ολα τους τα εχουν! τα σπιτακια τους, τα πατεδακια τους, την ξηρά τους, τις αμπούλες τους, τα χαπάκια τους όλα!Πασιφάη έγραψε: ↑31 Οκτ 2023, 14:30
Να τα ταϊζεις τα καημένα. Είτε με ξηρά τροφή, είτε με ό,τι τέλος πάντων έχεις. Τα παιδιά μου, έχουν στειρώσει και τις δικές μας και κάποιες έξω. Κανονικά ο εκάστοτε δήμος θα έπρεπε να έχει κτηνιάτρους για τις στειρώσεις, αλλά δεν πάει πλέον κανένας γιατί τους χρωστάνε τα μαλλιοκέφαλά τους. Και τα αδεσποτάκια, αυξάνονται. Πόσα να βοηθήσεις..
ο δήμος εκει που είμαστε τώρα δεν θα μπορούσε να είναι χειρότερος! Δεν έχω παει σε χειρότερη περιοχή... Καμία πρόνοια για τα αδέσποτα, στειρώσεις δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω πλέον, το κόστος ειναι μεγάλο, όταν βρισκόμασταν αθήνα ο καλύτερος δήμος οσων αφορά τα αδεσποτα ήταν του Γαλατσίου, εκεί στειρώναμε και νοσηλευαμε με τη συνεργασία τους.
- Andromachi
εκει βασικά εκτός απο αφιλόξενοι με τους ανθρώπους ειναι και σατραπιδες με τα αδεσποτα, ασε... τι να σου λεω... εχω γυρίσει σχεδόν ολη την ελλάδα τέτοια κακία δεν είδα πουθενα αλλούΠασιφάη έγραψε: ↑31 Οκτ 2023, 14:43Μπράβο σου κορίτσι μου. Εν τέλει ότι κάνουν οι πολίτες. Εμείς έχουμε μια εκπληκτική κτηνίατρο που βοηθάει πάρα πολύ γενικότερα. Πάρα πολλές φορές, εντελώς δωρεάν.Andromachi έγραψε: ↑31 Οκτ 2023, 14:38καλε ναι! ολα τους τα εχουν! τα σπιτακια τους, τα πατεδακια τους, την ξηρά τους, τις αμπούλες τους, τα χαπάκια τους όλα!Πασιφάη έγραψε: ↑31 Οκτ 2023, 14:30
- tanipteros
δεν κάθεται να την πιάσω.... είναι αδέσποτη και άγρια...Andromachi έγραψε: ↑31 Οκτ 2023, 14:04υπάρχουν κατι ειδικά μαντιλάκια αντι για πλυσιμο... σε πετ σοπ τα εχω βρει και είναι σαν να κανουνε μπάνιοtanipteros έγραψε: ↑31 Οκτ 2023, 13:26Εχθές η μπεζ γάτα μπήκε σε αυτοκίνητο από κάτω και λερώθηκε η πλάτη της με μαυρίλες (σκόνη και γράσα)...
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

- Andromachi
α κρίμα! τα άγρια δυστυχώς δεν πιάνονται ευκολα, θέλουν απειρα πατεδάκια και υπομονή και επιμονή, μεχρι τότε παίζει και να κάνει μπανιο μόνη της και να καθαριστείtanipteros έγραψε: ↑31 Οκτ 2023, 14:54δεν κάθεται να την πιάσω.... είναι αδέσποτη και άγρια...Andromachi έγραψε: ↑31 Οκτ 2023, 14:04υπάρχουν κατι ειδικά μαντιλάκια αντι για πλυσιμο... σε πετ σοπ τα εχω βρει και είναι σαν να κανουνε μπάνιοtanipteros έγραψε: ↑31 Οκτ 2023, 13:26Εχθές η μπεζ γάτα μπήκε σε αυτοκίνητο από κάτω και λερώθηκε η πλάτη της με μαυρίλες (σκόνη και γράσα)...
- tanipteros
τι εννοείς να κάνει μπάνιο μόνη της; να γλύψει με την γλωσίτσα της την σκόνη και τα γράσσα......... ωχ θέε μου το καημένο......Andromachi έγραψε: ↑31 Οκτ 2023, 14:59α κρίμα! τα άγρια δυστυχώς δεν πιάνονται ευκολα, θέλουν απειρα πατεδάκια και υπομονή και επιμονή, μεχρι τότε παίζει και να κάνει μπανιο μόνη της και να καθαριστείtanipteros έγραψε: ↑31 Οκτ 2023, 14:54δεν κάθεται να την πιάσω.... είναι αδέσποτη και άγρια...Andromachi έγραψε: ↑31 Οκτ 2023, 14:04
υπάρχουν κατι ειδικά μαντιλάκια αντι για πλυσιμο... σε πετ σοπ τα εχω βρει και είναι σαν να κανουνε μπάνιο

δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...

- Andromachi
μμμ ναι ή αυτή ή κάποια αλλη γατούλα που τα πανε καλαtanipteros έγραψε: ↑31 Οκτ 2023, 16:09τι εννοείς να κάνει μπάνιο μόνη της; να γλύψει με την γλωσίτσα της την σκόνη και τα γράσσα......... ωχ θέε μου το καημένο......Andromachi έγραψε: ↑31 Οκτ 2023, 14:59α κρίμα! τα άγρια δυστυχώς δεν πιάνονται ευκολα, θέλουν απειρα πατεδάκια και υπομονή και επιμονή, μεχρι τότε παίζει και να κάνει μπανιο μόνη της και να καθαριστεί
- Andromachi
- Andromachi
ετσι κάνουν οι δικές μου όταν καταλαβαίνουν ότι αλλάζω απο τα πιάτα της ξηράς στης κονσέρβας... ασε που πεφτουν και μπουνίδια για το ποιος θα φάει πρώτος λες και έχουν να φάνε απο το ΒΠΠ
Μην το λες. Παντού υπάρχουν σκατάνθρωποι. Άστο.Andromachi έγραψε: ↑31 Οκτ 2023, 14:47εκει βασικά εκτός απο αφιλόξενοι με τους ανθρώπους ειναι και σατραπιδες με τα αδεσποτα, ασε... τι να σου λεω... εχω γυρίσει σχεδόν ολη την ελλάδα τέτοια κακία δεν είδα πουθενα αλλούΠασιφάη έγραψε: ↑31 Οκτ 2023, 14:43Μπράβο σου κορίτσι μου. Εν τέλει ότι κάνουν οι πολίτες. Εμείς έχουμε μια εκπληκτική κτηνίατρο που βοηθάει πάρα πολύ γενικότερα. Πάρα πολλές φορές, εντελώς δωρεάν.Andromachi έγραψε: ↑31 Οκτ 2023, 14:38
καλε ναι! ολα τους τα εχουν! τα σπιτακια τους, τα πατεδακια τους, την ξηρά τους, τις αμπούλες τους, τα χαπάκια τους όλα!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γάτες και πνευματικότητα ... !
από tanipteros » 24 Φεβ 2024, 21:08 » σε Ζώα & άνθρωπος - 1 Απαντήσεις
- 1133 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
24 Φεβ 2024, 21:10
-
-
- 25 Απαντήσεις
- 3561 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
26 Ιουν 2024, 02:39