seismic έγραψε: ↑31 Οκτ 2023, 21:38Μπορεί οι μαύρες τρύπες να είναι ο τροφοδότης της ενέργειας.ksk έγραψε: ↑31 Οκτ 2023, 20:52Χαρις της οποίας υπάρχουμε...;;;seismic έγραψε: ↑31 Οκτ 2023, 16:28Όχι δεν ξέρω και πιστεύω δεν ξέρει κανένας.
Υπάρχει η σκοτεινή ύλη και η σκοτεινή ενέργεια για τα οποία δεν ξέρει τίποτα η επιστήμη παρά μόνο την διαπίστωση ότι υπάρχουν μόνο και μόνο για να αιτιολογήσει την διαστολή του σύμπαντος και την βαρυτική τροχιά των γαλαξιών των οποίων τα απομακρυσμένα από το κέντρο άστρα τους κινούνται με την ίδια ταχύτητα με αυτά που είναι κοντά στο κέντρο του γαλαξία και αυτό δεν συμπίπτει με την θεωρεία της βαρυτικής έλξης.
Η επιστήμη λέει ότι η κανονική ύλη και ενέργεια είναι το 5% του σύμπαντος το 27% είναι σκοτεινή ύλη και το 68% είναι σκοτεινή ενέργεια.
Έχει κάποια σχέση με τις μαύρες τρύπες;
Δεν εννοώ ότι την δημιουργούν οι μαύρες τρύπες.
Τι λες;
Μπορεί να υπάρχει ένας μηχανισμός που να παράγει ενέργεια.
Αλλά δεν είναι μόνο η ενέργεια που μας προβληματίζει γιατί δεν ξέρουμε πως παράγεται.
Για εμένα ποιο σοβαρό και από την ενέργεια είναι η πληροφορία.
Πως το σύμπαν απέκτησε όλη αυτή την γνώση των πληροφοριών της τεχνολογίας που εμείς μόλις τώρα αρχίσαμε να ανακαλύπτουμε.
Η πληροφορία του πως γίνονται τα πάντα είναι εκεί έξω από πριν. Και αν και δεν έχει μάζα ή δυναμική, είναι η μεγαλύτερη δύναμη.
Εγώ δεν μπορώ να αποκλείσω την ενέργεια από την πληροφορία για τον λόγο του ότι το ένα δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς το άλλο.
Η αεικίνητη ενέργεια του σύμπαντος εμπεριέχει τεράστια ανεξήγητη τεχνολογία
Εννοείς τους τέλειους νόμους που την διέπουν , εδώ θα πω πάλι για το θεώρημα της μη πληρότητας και ότι νους ορα και νους ακούει.Πως το σύμπαν απέκτησε όλη αυτή την γνώση των πληροφοριών της τεχνολογίας που εμείς μόλις τώρα αρχίσαμε να ανακαλύπτουμε
Σχετικά με την πληροφορία ναι πάει πακέτο με την ενέργεια αλλά δεν θεωρώ ότι εμπλέκεται σε αυτό η σκοτεινή ενέργεια.
Σχετικά με τις μαύρες τρύπες υποστηρίζω την θεωρία που λέει ότι είμαστε στο εσωτερικό μιας τέτοιας.