μαλακίες γράφουν ρε.
Όταν βλέπεις Δημοκρατία, Εστία, Ελεύθερη Ώρα κλπ. τι περιμένεις;
μαλακίες γράφουν ρε.
Κι όμως δεν έχαψα..! (τουλάχιστον αυτή την φορά
Orion22 έγραψε: ↑02 Νοέμ 2023, 16:27μισα μισα
δεν υπάρχει προσάρτηση
είναι όμως γεγονος οτι συμεριλαμβάνεται στην τουρκική ναβτεξ κομματι εθνικού εδάφους
ειναι επίσης γεγονός οτι η ελληνική πλευρά αργησε καμια εβδομάδα να απαντήσει
το πρόβλημα είναι στο αφήγημα των πασοκολυμάτων του ελιαμεπ που εχουν αναλάβει πλήρως την εξ. πολιτική, στις πίπες για "μηδενικά προβλήματα". στα "προς θεού μην χαλασουμε το κλίμα", και εν γένει στον αγώνα "να κρατήσουμε την τουρκία στην δύσημας" που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα Ελληνικά συμφέροντα.
διαβασε ξανά τους χρόνουςΑρίστος έγραψε: ↑02 Νοέμ 2023, 16:47Orion22 έγραψε: ↑02 Νοέμ 2023, 16:27μισα μισα
δεν υπάρχει προσάρτηση
είναι όμως γεγονος οτι συμεριλαμβάνεται στην τουρκική ναβτεξ κομματι εθνικού εδάφους
ειναι επίσης γεγονός οτι η ελληνική πλευρά αργησε καμια εβδομάδα να απαντήσει
το πρόβλημα είναι στο αφήγημα των πασοκολυμάτων του ελιαμεπ που εχουν αναλάβει πλήρως την εξ. πολιτική, στις πίπες για "μηδενικά προβλήματα". στα "προς θεού μην χαλασουμε το κλίμα", και εν γένει στον αγώνα "να κρατήσουμε την τουρκία στην δύσημας" που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα Ελληνικά συμφέροντα.
To oτι απαντησε η ελληνικη πλευρα (και με χαρακτηριστικη καθυστερηση) δεν σημαινει απολυτως τιποτα αφου αφησε την Τουρκια ανενοχλητη να κανει στρατιωτικη ασκηση εκει.
.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑02 Νοέμ 2023, 16:55Δεν ορίζουν οι βραχονησίδες αοζ ,μη διαβάζουμε σαχλαμάρες. Δεν δικαιούνται καν 6 νμ.
Σε καμία φάση. Επίσης το άρθρο λέει πως η βραχονησίδα έχει 6 νμ και ψαρεύουν οι ψαράδες. Αφου δεν έχει κατοίκους πως δικαιούται 6 νμ; με το fir δεν ξέρω τι παίζει γενικώς. Πάντως αν δεν πατήσουν πάνω της, προφανώς πέριξ είναι διεθνή ύδατα.Αρίστος έγραψε: ↑02 Νοέμ 2023, 16:59Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑02 Νοέμ 2023, 16:55Δεν ορίζουν οι βραχονησίδες αοζ ,μη διαβάζουμε σαχλαμάρες. Δεν δικαιούνται καν 6 νμ.
Δεν ειναι θεμα ΑΟΖ σε πρωτη φαση αλλα κατοχης μιας στρατηγικης βραχονησιδας.
.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑02 Νοέμ 2023, 17:04Σε καμία φάση. Επίσης το άρθρο λέει πως η βραχονησίδα έχει 6 νμ και ψαρεύουν οι ψαράδες. Αφου δεν έχει κατοίκους πως δικαιούται 6 νμ; με το fir δεν ξέρω τι παίζει γενικώς. Πάντως αν δεν πατήσουν πάνω της, προφανώς πέριξ είναι διεθνή ύδατα.Αρίστος έγραψε: ↑02 Νοέμ 2023, 16:59Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑02 Νοέμ 2023, 16:55Δεν ορίζουν οι βραχονησίδες αοζ ,μη διαβάζουμε σαχλαμάρες. Δεν δικαιούνται καν 6 νμ.
Δεν ειναι θεμα ΑΟΖ σε πρωτη φαση αλλα κατοχης μιας στρατηγικης βραχονησιδας.
.
Εγώ διαβάζω όλο σαχλαμάρες για αοζ ,υφαλοκρηπίδα, 6 νμ, έρευνες για αέριο, κάτι στα οποια οι βραχονησίδες δεν επηρεάζουν τίποτα από όλα αυτά. Τώρα για το fir ,τσακώνονται για το ποιος θα πετάει; γύρω από τις βραχονησίδες πάντως είναι διεθνή ύδατα . Για να υπάρχει υφαρπαγή πρέπει να πατήσουν πάνω.Αρίστος έγραψε: ↑02 Νοέμ 2023, 17:06Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑02 Νοέμ 2023, 17:04Σε καμία φάση. Επίσης το άρθρο λέει πως η βραχονησίδα έχει 6 νμ και ψαρεύουν οι ψαράδες. Αφου δεν έχει κατοίκους πως δικαιούται 6 νμ; με το fir δεν ξέρω τι παίζει γενικώς. Πάντως αν δεν πατήσουν πάνω της, προφανώς πέριξ είναι διεθνή ύδατα.
Διαβασε τι ισχυριζεται η ελληνικη πλευρα επισημα και τι απαντουν οι Τουρκοι επισης επισημα.
Η ουσια ειναι οτι περασε των Τουρκων οι οποιοι διεκδικησαν τη συγκεκριμενη ζωνη για πρωτη φορα.
.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑02 Νοέμ 2023, 17:13Εγώ διαβάζω όλο σαχλαμάρες για αοζ ,υφαλοκρηπίδα, 6 νμ, έρευνες για αέριο, κάτι στα οποια οι βραχονησίδες δεν επηρεάζουν τίποτα από όλα αυτά. Τώρα για το fir ,τσακώνονται για το ποιος θα πετάει; γύρω από τις βραχονησίδες πάντως είναι διεθνή ύδατα . Για να υπάρχει υφαρπαγή πρέπει να πατήσουν πάνω.Αρίστος έγραψε: ↑02 Νοέμ 2023, 17:06Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑02 Νοέμ 2023, 17:04
Σε καμία φάση. Επίσης το άρθρο λέει πως η βραχονησίδα έχει 6 νμ και ψαρεύουν οι ψαράδες. Αφου δεν έχει κατοίκους πως δικαιούται 6 νμ; με το fir δεν ξέρω τι παίζει γενικώς. Πάντως αν δεν πατήσουν πάνω της, προφανώς πέριξ είναι διεθνή ύδατα.
Διαβασε τι ισχυριζεται η ελληνικη πλευρα επισημα και τι απαντουν οι Τουρκοι επισης επισημα.
Η ουσια ειναι οτι περασε των Τουρκων οι οποιοι διεκδικησαν τη συγκεκριμενη ζωνη για πρωτη φορα.
.