Mα αφου οι συντροφοι ειπανε οτι το μυρισαν και μυριζε βενζινη και λαδι
Αποφασιστε επιτελους

Διαφημηση τους κανεις? Δεν ηξερα ποιοι ειναι. Μαλλον θα τους κοιταξω. Αξιολογοι ακουγονται.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑03 Νοέμ 2023, 10:58Πολύ σιχαματα αυτοί της propatria, αχωνευτα αποβρασματα, κάνουν τους χρυσαυγιτες έως και συμπάθεις.
Σε κάθε δημοκρατικό πολιτισμένο καθεστώς, θα ήταν ήδη φυλακή. Οι χαιτες τουλάχιστον μάζευαν κάτι λαικολουμπεν, κάτι πρεζακηδες,νταξει. Σχόλασε η φάση, γύρισαν στα καφέ τους να λένε τις παπαριές τους. Για αυτούς τους προπάτρια δεν υπάρχει σωτηρία, είναι ναζιστικός βόθρος, πρέπει να εξαλειφθούν από την κοινωνία μας.Pollaplasiastis έγραψε: ↑03 Νοέμ 2023, 11:51Διαφημηση τους κανεις? Δεν ηξερα ποιοι ειναι. Μαλλον θα τους κοιταξω. Αξιολογοι ακουγονται.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑03 Νοέμ 2023, 10:58Πολύ σιχαματα αυτοί της propatria, αχωνευτα αποβρασματα, κάνουν τους χρυσαυγιτες έως και συμπάθεις.
Στο μεταξυ εσυ (κ οι υπολοιποι εξ αριστερων) πρεπει να αρχισετε να συμβιβαζεστε με την ιδεα οτι τωρα που γινατε το κατεστημενο, ολο κ περισσοτερες τετοιες ομαδουλες θα πεταγονται, να εκφρασουν δημοκρατικα την αντιθεση τους μαζι σας....
Δημοκρατια εχουμε... κ η δημοκρατια δεν εχει προβλημα με την πολυφωνια, σωστα? Σωστα.
Οταν ο Γιωργακης στο Νταβος ανακοινωσε την αποΠαγκοσμιοποιηση, εσεις εδω στο Ελλαντα αγρον ηγοραζατε.... Περιμενε... Εχει συνεχεια η σαπουνοπερα. Αυτα ειναι μονο η αρχη.
Καλό.Golden Age έγραψε: ↑03 Νοέμ 2023, 12:28Τα ΜΜΕ κάνουν λόγω για νερό, κάτι που προέκυψε βάσει της αστυνομικής έρευνας. Αν εσύ θες να το κάνεις ντε και καλά "εύλεκτο" για να μην σου χαλάσει το αφήγημα, δεν μπορώ να κάνω κάτι.
Πιάσαμε την PROPATRIA τώρα.Ναύτης έγραψε: ↑03 Νοέμ 2023, 11:10Αν ο εσμός της ΧΑ είναι ο πάτος της ελληνικής κοινωνίας, η propatria (μαζί με άλλες 6 περιθωριακές, νεοναζιστικές ομάδες που δραστηριοποιούνται κυρίως στον χώρο της βόρειας Ελλάδας) είναι ο πάτος της ΧΑ. Απροκάλυπτα ναζιστές, ρατσιστόμουτρα, ταραξίες, τραμπούκοι, κανονικά τάγματα εφόδου. Έχουν μάλιστα έναν σύλλογο πυγμαχίας που που τον ονομάζουν "Κρυπτεία", μιλάμε για σκτμλκες με περικεφαλαία.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑03 Νοέμ 2023, 10:58Πολύ σιχαματα αυτοί της propatria, αχωνευτα αποβρασματα, κάνουν τους χρυσαυγιτες έως και συμπάθεις.
Δεν έχετε βαρεθεί να ζητάτε διώξεις οργανώσεων;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑03 Νοέμ 2023, 12:22Σε κάθε δημοκρατικό πολιτισμένο καθεστώς, θα ήταν ήδη φυλακή. Οι χαιτες τουλάχιστον μάζευαν κάτι λαικολουμπεν, κάτι πρεζακηδες,νταξει. Σχόλασε η φάση, γύρισαν στα καφέ τους να λένε τις παπαριές τους. Για αυτούς τους προπάτρια δεν υπάρχει σωτηρία, είναι ναζιστικός βόθρος, πρέπει να εξαλειφθούν από την κοινωνία μας.Pollaplasiastis έγραψε: ↑03 Νοέμ 2023, 11:51Διαφημηση τους κανεις? Δεν ηξερα ποιοι ειναι. Μαλλον θα τους κοιταξω. Αξιολογοι ακουγονται.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑03 Νοέμ 2023, 10:58Πολύ σιχαματα αυτοί της propatria, αχωνευτα αποβρασματα, κάνουν τους χρυσαυγιτες έως και συμπάθεις.
Στο μεταξυ εσυ (κ οι υπολοιποι εξ αριστερων) πρεπει να αρχισετε να συμβιβαζεστε με την ιδεα οτι τωρα που γινατε το κατεστημενο, ολο κ περισσοτερες τετοιες ομαδουλες θα πεταγονται, να εκφρασουν δημοκρατικα την αντιθεση τους μαζι σας....
Δημοκρατια εχουμε... κ η δημοκρατια δεν εχει προβλημα με την πολυφωνια, σωστα? Σωστα.
Οταν ο Γιωργακης στο Νταβος ανακοινωσε την αποΠαγκοσμιοποιηση, εσεις εδω στο Ελλαντα αγρον ηγοραζατε.... Περιμενε... Εχει συνεχεια η σαπουνοπερα. Αυτα ειναι μονο η αρχη.
Ποιό στόχαστρο? Το πιθανότερο να κατεβαίνουν μαζί με ακροαριστερούς στο δρόμο κουνώντας παλαιστινιακές σημαιούλες και αυτοι.Golden Age έγραψε: ↑03 Νοέμ 2023, 12:31Πιάσαμε την PROPATRIA τώρα.Ναύτης έγραψε: ↑03 Νοέμ 2023, 11:10Αν ο εσμός της ΧΑ είναι ο πάτος της ελληνικής κοινωνίας, η propatria (μαζί με άλλες 6 περιθωριακές, νεοναζιστικές ομάδες που δραστηριοποιούνται κυρίως στον χώρο της βόρειας Ελλάδας) είναι ο πάτος της ΧΑ. Απροκάλυπτα ναζιστές, ρατσιστόμουτρα, ταραξίες, τραμπούκοι, κανονικά τάγματα εφόδου. Έχουν μάλιστα έναν σύλλογο πυγμαχίας που που τον ονομάζουν "Κρυπτεία", μιλάμε για σκτμλκες με περικεφαλαία.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑03 Νοέμ 2023, 10:58Πολύ σιχαματα αυτοί της propatria, αχωνευτα αποβρασματα, κάνουν τους χρυσαυγιτες έως και συμπάθεις.
Η νέα εθνικιστική οργάνωση που μπήκε στο στόχαστρο της Αριστεράς, επειδή έχει κόσμο και κατέβηκε στο δρόμμο. Ε δεν θα 'ναι κι αυτοί τίποτε ανθρωπόμορφα τέρατα με τρία πόδια και κέρατα;
Έχει ξεκινήσει απο χθες προσπάθεια στοχοποιήσεως της PROPATRIA απο την Αριστερά για να πιέσουν να της ασκηθεί δίωξη τύπου "εγκληματικής οργάνωσης". Προσπαθούν να τη συνδέσουν με το περισταστικό στον ΗΣΑΠ. Κάνε μια περιήγηση απο τα ΜΜΕ της Αριστεράς και θα καταλάβεις.vantono έγραψε: ↑03 Νοέμ 2023, 12:34Ποιό στόχαστρο? Το πιθανότερο να κατεβαίνουν μαζί με ακροαριστερούς στο δρόμο κουνώντας παλαιστινιακές σημαιούλες και αυτοι.Golden Age έγραψε: ↑03 Νοέμ 2023, 12:31Πιάσαμε την PROPATRIA τώρα.Ναύτης έγραψε: ↑03 Νοέμ 2023, 11:10
Αν ο εσμός της ΧΑ είναι ο πάτος της ελληνικής κοινωνίας, η propatria (μαζί με άλλες 6 περιθωριακές, νεοναζιστικές ομάδες που δραστηριοποιούνται κυρίως στον χώρο της βόρειας Ελλάδας) είναι ο πάτος της ΧΑ. Απροκάλυπτα ναζιστές, ρατσιστόμουτρα, ταραξίες, τραμπούκοι, κανονικά τάγματα εφόδου. Έχουν μάλιστα έναν σύλλογο πυγμαχίας που που τον ονομάζουν "Κρυπτεία", μιλάμε για σκτμλκες με περικεφαλαία.
Η νέα εθνικιστική οργάνωση που μπήκε στο στόχαστρο της Αριστεράς, επειδή έχει κόσμο και κατέβηκε στο δρόμμο. Ε δεν θα 'ναι κι αυτοί τίποτε ανθρωπόμορφα τέρατα με τρία πόδια και κέρατα;
Αποτελεί τρομοκρατική εγκληματική οργάνωση. Αν θέλουν ακροδεξιά πολιτική δράση, ας πάνε στην νεολαία του Βελόπουλου .Golden Age έγραψε: ↑03 Νοέμ 2023, 12:32Δεν έχετε βαρεθεί να ζητάτε διώξεις οργανώσεων;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑03 Νοέμ 2023, 12:22Σε κάθε δημοκρατικό πολιτισμένο καθεστώς, θα ήταν ήδη φυλακή. Οι χαιτες τουλάχιστον μάζευαν κάτι λαικολουμπεν, κάτι πρεζακηδες,νταξει. Σχόλασε η φάση, γύρισαν στα καφέ τους να λένε τις παπαριές τους. Για αυτούς τους προπάτρια δεν υπάρχει σωτηρία, είναι ναζιστικός βόθρος, πρέπει να εξαλειφθούν από την κοινωνία μας.Pollaplasiastis έγραψε: ↑03 Νοέμ 2023, 11:51
Διαφημηση τους κανεις? Δεν ηξερα ποιοι ειναι. Μαλλον θα τους κοιταξω. Αξιολογοι ακουγονται.
Στο μεταξυ εσυ (κ οι υπολοιποι εξ αριστερων) πρεπει να αρχισετε να συμβιβαζεστε με την ιδεα οτι τωρα που γινατε το κατεστημενο, ολο κ περισσοτερες τετοιες ομαδουλες θα πεταγονται, να εκφρασουν δημοκρατικα την αντιθεση τους μαζι σας....
Δημοκρατια εχουμε... κ η δημοκρατια δεν εχει προβλημα με την πολυφωνια, σωστα? Σωστα.
Οταν ο Γιωργακης στο Νταβος ανακοινωσε την αποΠαγκοσμιοποιηση, εσεις εδω στο Ελλαντα αγρον ηγοραζατε.... Περιμενε... Εχει συνεχεια η σαπουνοπερα. Αυτα ειναι μονο η αρχη.
Έτσι, όποιος είναι εθνικιστής και κατεβαίνει στο δρόμμο είναι "τρομοκράτης".Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑03 Νοέμ 2023, 12:37Αποτελεί τρομοκρατική εγκληματική οργάνωση. Αν θέλουν ακροδεξιά πολιτική δράση, ας πάνε στην νεολαία του Βελόπουλου .Golden Age έγραψε: ↑03 Νοέμ 2023, 12:32Δεν έχετε βαρεθεί να ζητάτε διώξεις οργανώσεων;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑03 Νοέμ 2023, 12:22
Σε κάθε δημοκρατικό πολιτισμένο καθεστώς, θα ήταν ήδη φυλακή. Οι χαιτες τουλάχιστον μάζευαν κάτι λαικολουμπεν, κάτι πρεζακηδες,νταξει. Σχόλασε η φάση, γύρισαν στα καφέ τους να λένε τις παπαριές τους. Για αυτούς τους προπάτρια δεν υπάρχει σωτηρία, είναι ναζιστικός βόθρος, πρέπει να εξαλειφθούν από την κοινωνία μας.
Golden Age έγραψε: ↑03 Νοέμ 2023, 12:38Έτσι, όποιος είναι εθνικιστής και κατεβαίνει στο δρόμμο είναι "τρομοκράτης".Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑03 Νοέμ 2023, 12:37Αποτελεί τρομοκρατική εγκληματική οργάνωση. Αν θέλουν ακροδεξιά πολιτική δράση, ας πάνε στην νεολαία του Βελόπουλου .
Νεοναζοδημοκράτες, άρα σίγουρα θα έχεις σχέση κι εσύ, ακολουθούν τις θεωρίες σου περι ενοποίησης όλου του δεξιού χώρου.ελατε χρυσαυγιτες, ελάτε χουντικοί.Με ενθουσιασμό φαίνεται να υποδέχθηκε τα εκλογικά αποτελέσματα του 2019, η ναζιστική οργάνωση Propatria, μέλη της οποίας σχεδόν πανηγύριζαν για τη νίκη της ΝΔ.