Επειγον δικηγορος
- Dwarven Blacksmith
Re: Επειγον δικηγορος
Φαντάσου ένα βράδυ να ποσταρει ο Κυριάκος στο Τουίτερ μια συμφωνία παραχώρησης των Δωδεκανήσων στην Τουρκία με σχόλιο "Έβαλα από μια υπογραφή στο τέλος κάθε σελίδας, τρέμω από τα τα νεύρα μου, ξέρει κανείς το τηλέφωνο του δικαστηρίου στη Χάγη;".

σα μπλε φαινονται .
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Οντως, και στην τελευταια φωτο που μολις τωρα προσεξα μου δειχνει κι εμενα για πουκαμισο. Ενω αρχικα μου εμοιαζε για πόλο. Αν ειναι πουκαμισο, τραγικά κακόγουστο.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑04 Νοέμ 2023, 00:36Στην πρώτη φωτογραφία νόμιζα ότι ήταν πουκάμισο από αυτά που φόραγε ο Ταμτακος το 1980..
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Οργισμένος έγραψε: ↑04 Νοέμ 2023, 00:364/10 mono και μονο για τα μαυρα νυχακια και τα μελαμψα αραβικα δαχτυλακια.

+1 για το δαχτυλιδάκι στο δείκτη όμως, τέτοιες τσαχπινιές τις στηρίζομεν.
Ξυπνησεις βρεγμενος απο πυρετο και να σου βαλει θερμομετρο καρεν femdom διαχειριστρια .Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑04 Νοέμ 2023, 00:37Φαντάσου ένα βράδυ να ποσταρει ο Κυριάκος στο Τουίτερ μια συμφωνία παραχώρησης των Δωδεκανήσων στην Τουρκία με σχόλιο "Έβαλα από μια υπογραφή στο τέλος κάθε σελίδας, τρέμω από τα τα νεύρα μου, ξέρει κανείς το τηλέφωνο του δικαστηρίου στη Χάγη;".
Μαλλον ειναι αυτος που θα την αρχιζε στις γρηγορες αν δεν υπεγραφε,μονο ο μπεος λειπει απο το σκηνικο.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
διαβασα μονο τη μιση απο την πρωτη σελιδα, και με εντυπωσιαζει το γεγονος οτι εκατσε δικηγορος και το εγραψε αυτο, περιμενοντας οτι στ αληθεια υπαρχει στον πλανητη ανθρωπος αρκετα ηλιθιος για να το υπογραψει.
τεσπα, βαρετη μερα και σημερα, οποτε θα κατσω να σου γραψω. τελικα σε καλο θα σου βγει.
καταρχην πας και το ακυρωνεις. οχι αυριο, τωρα, αυριο μπορει να εχουν παρει δανειο στο ονομα σου 200κ. μετα καθεσαι με την υσηχια σου και γραφεις ενα ωραιο κειμενακι που εξηγεις στους γονεις σου ποσο καθικια και απατεωνες ειναι. δεν τους τα λες κατα προσωπο γιατι θα σε πιασουν τα ζουμια και οι υστεριες. κειμενο, το στελνεις βαιμπερ να το εχουν να το διαβαζουν για τα επομενα χρονια πολλες φορες, να ξερουν γιατι εχεις εξαφανιστει. μετα μπλοκ απο παντου.
το συμβολαιο το κρατας, και το βγαζεις και μερικες φωτοτυπιες. καθε που θα εμφανιζεται συγγενης η φιλος να σου πει οτι δεν ειναι σωστο αυτο που κανεις στους γονεις σου και να τα ξαναβρειτε, του δινεις μια φωτοτυπια, problem solved. αυτο το χαρτι ειναι εγγραφη παραδοχη των γονιων σου, για το ποσο καθαρματα ειναι. χρησιμοποιησε την. (νιωθω λιγο αβολα να βριζω γονεις, και συγνωμη κιολας, αλλα δε μου βγαινουν αλλες λεξεις για να περιγραψω)
τεσπα, βαρετη μερα και σημερα, οποτε θα κατσω να σου γραψω. τελικα σε καλο θα σου βγει.

καταρχην πας και το ακυρωνεις. οχι αυριο, τωρα, αυριο μπορει να εχουν παρει δανειο στο ονομα σου 200κ. μετα καθεσαι με την υσηχια σου και γραφεις ενα ωραιο κειμενακι που εξηγεις στους γονεις σου ποσο καθικια και απατεωνες ειναι. δεν τους τα λες κατα προσωπο γιατι θα σε πιασουν τα ζουμια και οι υστεριες. κειμενο, το στελνεις βαιμπερ να το εχουν να το διαβαζουν για τα επομενα χρονια πολλες φορες, να ξερουν γιατι εχεις εξαφανιστει. μετα μπλοκ απο παντου.
το συμβολαιο το κρατας, και το βγαζεις και μερικες φωτοτυπιες. καθε που θα εμφανιζεται συγγενης η φιλος να σου πει οτι δεν ειναι σωστο αυτο που κανεις στους γονεις σου και να τα ξαναβρειτε, του δινεις μια φωτοτυπια, problem solved. αυτο το χαρτι ειναι εγγραφη παραδοχη των γονιων σου, για το ποσο καθαρματα ειναι. χρησιμοποιησε την. (νιωθω λιγο αβολα να βριζω γονεις, και συγνωμη κιολας, αλλα δε μου βγαινουν αλλες λεξεις για να περιγραψω)
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Μαδουραίος
Για γκόμενους δεν γράφει όμως.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran

Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Η ΟΡ είναι η κοπέλα που έχει τσακωθεί με τους γονείς της λόγω του δεσμού της που δεν τον εγκρίνουν;
Καλά ρε παιδάκι μου, είναι τόσο στριμμενοι ή ο αγαπητικος σου είναι κάνα βαμπίρ;
Καλά ρε παιδάκι μου, είναι τόσο στριμμενοι ή ο αγαπητικος σου είναι κάνα βαμπίρ;
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
- Cecily Anne
Πω ρε μλκ, θα μπουν οι Τούρκοι μέχρι την Λευκωσία και αυτή ακόμα θα ψάχνει πως πέρασαν τη γραμμή.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Μαδουραίος
Πρέπει να παίζει χοντρή περιουσία στην υπόθεση
Ενδιαφέρον
Ενδιαφέρον
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΑΛΛΑΓΗ ΖΙΠ ΦΕΡΜΟΥΆΡ (ΕΠΕΙΓΟΝ)
από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν » 28 Ιαν 2025, 02:22 » σε Τεχνολογία - 28 Απαντήσεις
- 704 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
30 Ιαν 2025, 18:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση Είναι δικηγόρος εδώ να ρωτήσω κάτι;
από Nøel » 14 Σεπ 2023, 15:12 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 10 Απαντήσεις
- 1175 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
14 Σεπ 2023, 18:24
-
-
-
Νέα δημοσίευση Με την Βόρεια Λέγκα κατεβαίνει ο γνωστός δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης
από Golden Age » 22 Μαρ 2024, 21:47 » σε Εσωτερική Πολιτική - 17 Απαντήσεις
- 679 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Υδράργυρος
23 Μαρ 2024, 01:50
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΣΚΕΥΩΡΙΑ NOVARTIS - 56 εκατ. ευρω τσέπωσαν οι ψευδομάρτυρες και ο δικηγόρος
από georgebi » 13 Ιούλ 2024, 17:28 » σε Εσωτερική Πολιτική - 85 Απαντήσεις
- 1537 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
15 Ιούλ 2024, 16:36
-