Δεν είσαι στα καλά σου! Το νύχι είναι τέλειο!!! Μην τους ακους και πας και τα κάνεις μυτερά!vantono έγραψε: ↑04 Νοέμ 2023, 00:33Η πιο σωστή ερωτηση
Κάπου με χαλάει το μπλε ηλεκτρίκ. Οπως με χαλάει και το τετραγωνισμένο νύχι, αντί για μύτερο, όπως θα απαιτούσε και η περίσταση. Το μυτερό νύχι δηλώνει αμυντική επιθετικότητα, "είμαι εδώ και θα σας διαλύσω" φωνάζει. Όλα θέμα ψυχολογίας είναι.
Το νυχάκι αυτό δείχνει αδύναμο άνθρωπο. Το εχασε το παιχνιδι η κασπερ.
Επειγον δικηγορος
- Cecily Anne
Re: Επειγον δικηγορος
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ασέβαστος έγραψε: ↑04 Νοέμ 2023, 08:29διαβασα μονο τη μιση απο την πρωτη σελιδα, και με εντυπωσιαζει το γεγονος οτι εκατσε δικηγορος και το εγραψε αυτο, περιμενοντας οτι στ αληθεια υπαρχει στον πλανητη ανθρωπος αρκετα ηλιθιος για να το υπογραψει.
τεσπα, βαρετη μερα και σημερα, οποτε θα κατσω να σου γραψω. τελικα σε καλο θα σου βγει.
καταρχην πας και το ακυρωνεις. οχι αυριο, τωρα, αυριο μπορει να εχουν παρει δανειο στο ονομα σου 200κ. μετα καθεσαι με την υσηχια σου και γραφεις ενα ωραιο κειμενακι που εξηγεις στους γονεις σου ποσο καθικια και απατεωνες ειναι. δεν τους τα λες κατα προσωπο γιατι θα σε πιασουν τα ζουμια και οι υστεριες. κειμενο, το στελνεις βαιμπερ να το εχουν να το διαβαζουν για τα επομενα χρονια πολλες φορες, να ξερουν γιατι εχεις εξαφανιστει. μετα μπλοκ απο παντου.
το συμβολαιο το κρατας, και το βγαζεις και μερικες φωτοτυπιες. καθε που θα εμφανιζεται συγγενης η φιλος να σου πει οτι δεν ειναι σωστο αυτο που κανεις στους γονεις σου και να τα ξαναβρειτε, του δινεις μια φωτοτυπια, problem solved. αυτο το χαρτι ειναι εγγραφη παραδοχη των γονιων σου, για το ποσο καθαρματα ειναι. χρησιμοποιησε την. (νιωθω λιγο αβολα να βριζω γονεις, και συγνωμη κιολας, αλλα δε μου βγαινουν αλλες λεξεις για να περιγραψω)

- Μαδουραίος
Μπορεί όμως να έχουν δίκιο οι γονείς και να είναι ψυχολογικά ασταθή ή να έχει μπλέξει με κηφήνα
Ο βαντονος τη θέλει τη γκόμενά να πρέπει προς τραπ, εδώ του αρέσουν τα στρασακια στα δόντια. Btw θα Στηριζα και εγώ αν το χρώμα ήταν το μαύροCecily Anne έγραψε: ↑04 Νοέμ 2023, 08:57Δεν είσαι στα καλά σου! Το νύχι είναι τέλειο!!! Μην τους ακους και πας και τα κάνεις μυτερά!vantono έγραψε: ↑04 Νοέμ 2023, 00:33Η πιο σωστή ερωτηση
Κάπου με χαλάει το μπλε ηλεκτρίκ. Οπως με χαλάει και το τετραγωνισμένο νύχι, αντί για μύτερο, όπως θα απαιτούσε και η περίσταση. Το μυτερό νύχι δηλώνει αμυντική επιθετικότητα, "είμαι εδώ και θα σας διαλύσω" φωνάζει. Όλα θέμα ψυχολογίας είναι.
Το νυχάκι αυτό δείχνει αδύναμο άνθρωπο. Το εχασε το παιχνιδι η κασπερ.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
ειμαι βεβαιος οτι ο πατερας ζητησε να υπαρχουν αλλες 2 παραγραφοι, αλλα ο δικηγορος τον απετρεψε.
αυτες θα περιεγραφαν, η μια οτι εξουσιοδοτει τους γονεις να αποφασιζουν ποτε και ποιος θα την γαμαει, και σε ποιες στασεις. η αλλη ποτε θα πηγαινει για κατουρημα.
αυτες θα περιεγραφαν, η μια οτι εξουσιοδοτει τους γονεις να αποφασιζουν ποτε και ποιος θα την γαμαει, και σε ποιες στασεις. η αλλη ποτε θα πηγαινει για κατουρημα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Αν έβλεπαν τι υπέγραψες δεν θα σου έκοβαν μόνον την πρόσβαση στο staging αλλά θα απαγόρευαν και την είσοδο σου στην εταιρία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
οποτε ας παρουν ενα δανειο στο ονομα της.Μαδουραίος έγραψε: ↑04 Νοέμ 2023, 09:08Μπορεί όμως να έχουν δίκιο οι γονείς και να είναι ψυχολογικά ασταθή ή να έχει μπλέξει με κηφήνα

To be old and wise, you must first be young and stupid.
MyniggaΑσέβαστος έγραψε: ↑04 Νοέμ 2023, 09:39οποτε ας παρουν ενα δανειο στο ονομα της.Μαδουραίος έγραψε: ↑04 Νοέμ 2023, 09:08Μπορεί όμως να έχουν δίκιο οι γονείς και να είναι ψυχολογικά ασταθή ή να έχει μπλέξει με κηφήνα
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Casp ,πας καλά; Μήπως τελικά έχουν δίκιο οι γονείς σου να ορίζουν τη ζωή σου ακόμα και στα 30 ; Γιατί μόνο αν είσαι καθυστερημένη διανοητικά θα δεχόσουν να υπογράψεις κάτι τέτοιο..
ρε ΖΩΟΝ ποσταρεις χαρτια με προσωπικα σου στοιχεια σε δημοσια θεα
ποσο ΤΣΟΝΤΑ εισαι?
ποσο ΤΣΟΝΤΑ εισαι?
Στην περίπτωση που αυτά που λέει είναι αληθή, πράγμα που ομολογώ ότι δυσκολεύομαι να πιστέψω, αν απλώς υπέγραψε ένα αντίγραφο αυτού που ανέβασε, δεν σημαίνει κάτι γιατί χρειάζονται χαρτόσημα, σφραγίδες και πιστοποίηση της υπογραφής από τον αρμόδιο υπάλληλο. Και φυσικά μπορεί να γίνει ανάκληση ακόμη και την επόμενη μέρα.
Οπότε, το πιο πιθανό είναι να κατέβασε κάποιος το σχετικό έγγραφο από το διαδίκτυο, να το τύπωσε και να το πήγε στην Casp για να την ψαρώσει. Ή να το έκανε η ίδια η Casp και να φαντάστηκε τα υπόλοιπα.
Ο δεύτερος άντρας στο δωμάτιο ποιος είναι; Ο αδελφός;
Οι φωτο τραβήχτηκαν στη φάση βρασμού ψυχής;
Παίζουν ψεκαστικά στην Κύπρο;
Οπότε, το πιο πιθανό είναι να κατέβασε κάποιος το σχετικό έγγραφο από το διαδίκτυο, να το τύπωσε και να το πήγε στην Casp για να την ψαρώσει. Ή να το έκανε η ίδια η Casp και να φαντάστηκε τα υπόλοιπα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν υπαρχουν προσωπικα στοιχεια, εκοψα το σημειο με τις ταυτοτητες κ τις υπογραφες.
Οτι κ να πειτε εχετε δικαιο.
Ειμαι ηλιθια κ καθυστερημενη. Τους ειχα εμπιστοσυνη, ημουν οντως σε συγχυση κ δεν εδωσα σημασια σε οοοοολα αυτα κ δεν καταλαβα ποσο σοβαρα ειναι. Οταν τα ξαναδιαβασα μετα με ησυχια, δεν μπορουσα να ηρεμησω.
Πηρα τηλ την μανα μ κ τον μπαμπα μ κ φωναζα. Ηχογραφησα κ τις κλησεις.
Θα παω το απογευμα να σκισω κ τα 2.
Φωναζε ο μπαμπας μου οτι δεν τους εχω εμπιστοσυνη κ αν θελω να τα σκισω μπροστα του. Ξερω οτι θα φυγει το απογευμα. Θα παω θα σκισω κ τα 2 κ θα κανουν αλλο μονο για ενοικιο. Δευτερα θα παω με την μανα μου σε δικηγορο να κανει αλλο χαρτι, ΔΕΝ θα υπογραψω κ θα ξαναπαω ΜΕ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟ
Αρκετα, τους σιχαθηκα. Δεν προκειται να με ξαναβρουν. Θα χρειαστει να μιλησουν μονο μια φορα με την παρουσια του δικηγορου μου, και μονο για την ενοικιαση αφου απαιτησω τα λεφτα που μου χρωστουν, κ ας πανε στο διαολο
Οτι κ να πειτε εχετε δικαιο.
Ειμαι ηλιθια κ καθυστερημενη. Τους ειχα εμπιστοσυνη, ημουν οντως σε συγχυση κ δεν εδωσα σημασια σε οοοοολα αυτα κ δεν καταλαβα ποσο σοβαρα ειναι. Οταν τα ξαναδιαβασα μετα με ησυχια, δεν μπορουσα να ηρεμησω.
Πηρα τηλ την μανα μ κ τον μπαμπα μ κ φωναζα. Ηχογραφησα κ τις κλησεις.
Θα παω το απογευμα να σκισω κ τα 2.
Φωναζε ο μπαμπας μου οτι δεν τους εχω εμπιστοσυνη κ αν θελω να τα σκισω μπροστα του. Ξερω οτι θα φυγει το απογευμα. Θα παω θα σκισω κ τα 2 κ θα κανουν αλλο μονο για ενοικιο. Δευτερα θα παω με την μανα μου σε δικηγορο να κανει αλλο χαρτι, ΔΕΝ θα υπογραψω κ θα ξαναπαω ΜΕ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟ
Αρκετα, τους σιχαθηκα. Δεν προκειται να με ξαναβρουν. Θα χρειαστει να μιλησουν μονο μια φορα με την παρουσια του δικηγορου μου, και μονο για την ενοικιαση αφου απαιτησω τα λεφτα που μου χρωστουν, κ ας πανε στο διαολο
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Υπαρχουν κ σφραγιδες, το εβγαλα πριν βαλω υπογραφη κ πριν μπουν οι σφραγιδες.ειναι στο σπιτι τα χαρτια, ακομα δεν εβαλε υπογραφη ο δικηγορος. Θα παω να τα σκισω...ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Νοέμ 2023, 09:57Στην περίπτωση που αυτά που λέει είναι αληθή, πράγμα που ομολογώ ότι δυσκολεύομαι να πιστέψω, αν απλώς υπέγραψε ένα αντίγραφο αυτού που ανέβασε, δεν σημαίνει κάτι γιατί χρειάζονται χαρτόσημα, σφραγίδες και πιστοποίηση της υπογραφής από τον αρμόδιο υπάλληλο. Και φυσικά μπορεί να γίνει ανάκληση ακόμη και την επόμενη μέρα.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Αυτος που φαινεται απεναντι ειναι ο "μαρτυρας" που εφερε κ καλα ο δικηγορος για να μην παμε εκει. Αυτος που εβαλε τις σφραγιδες, αυτος μας ρωτουσε κ το ονομα του δικηγορου. Ολα λαθος, ολα
Μετα το χθεσινο, θελω δεν θελω, θα συνελθω
Μετα το χθεσινο, θελω δεν θελω, θα συνελθω
Φωναζε οτι δεν του εχω εμπιστοσυνη, οτι δεν θα κανουν δανειο, δεν θα πειραξουν λογαριασμους (που μου τα εφαγαν ολα ουτως ή αλλως) και γιατι πιστευω οτι ειναι καθαρματα κ δεν τους εχω εμπιστοσυνη. Μετα απο ολα αυτα που εκαναν
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΑΛΛΑΓΗ ΖΙΠ ΦΕΡΜΟΥΆΡ (ΕΠΕΙΓΟΝ)
από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν » 28 Ιαν 2025, 02:22 » σε Τεχνολογία - 28 Απαντήσεις
- 705 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
30 Ιαν 2025, 18:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση Είναι δικηγόρος εδώ να ρωτήσω κάτι;
από Nøel » 14 Σεπ 2023, 15:12 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 10 Απαντήσεις
- 1177 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
14 Σεπ 2023, 18:24
-
-
-
Νέα δημοσίευση Με την Βόρεια Λέγκα κατεβαίνει ο γνωστός δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης
από Golden Age » 22 Μαρ 2024, 21:47 » σε Εσωτερική Πολιτική - 17 Απαντήσεις
- 679 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Υδράργυρος
23 Μαρ 2024, 01:50
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΣΚΕΥΩΡΙΑ NOVARTIS - 56 εκατ. ευρω τσέπωσαν οι ψευδομάρτυρες και ο δικηγόρος
από georgebi » 13 Ιούλ 2024, 17:28 » σε Εσωτερική Πολιτική - 85 Απαντήσεις
- 1537 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
15 Ιούλ 2024, 16:36
-