δυο λεξ σε μια νεα λεξ...Αχθος Αρουρης έγραψε: ↑02 Νοέμ 2023, 23:47μια λεξη ...... δυο συλλαβες ......taxalata xalasa έγραψε: ↑02 Νοέμ 2023, 23:36taxalataxalasika: αρ-χωΑχθος Αρουρης έγραψε: ↑02 Νοέμ 2023, 22:56
4 μερες περιμενω στην ουρα ........
ηρθε τωρα η δικη μου η σειρα ...........
1) αρχη = αρχεσθαι πρωτον, αρκτεον,
κατα πρωτον λογον λεγεσθαι .........
αρχιζω απο (την αρχη)
αρχιζω απο (το μεσον)
αρχιζω απο το (τελος)
beginning, initium, τα αρχικα (γραμματα) ..........
2) αρχη = αρχεσθαι κινηση, εν-αρξη χρονικη-τοπικη
starting point ..........
συμπλεκτης, ταχυτητα, χειροφρενο, ααααπ φευγε και σωζε .......
αρχη κινησης 0 (= σταση, οχι 1) 1,2,3 ......... χιλιομετρα .........
................ το κινουμενο (αμαξι) ......................
3) αρχη = οθεν (εξ ου) η κινηση,
μεταβολη της κινησης (σταση-κινηση-σταση κοκ) .........
mutation, changement,
αρχη μεταβολης ..... μπαταρια, καυσιμο, μοτερ ......
................ το κινουν και κινουμενο ............
4) αρχη = πρωτη αρχη, πρωτη αιτια,
first principle ..............
οντολογικη – λογικη αρχη
...................... το κινουν και ακινητο .................
............ χωρις το 4, αδυνατον καθε κινηση ............
χωρις υπαρξη πρωτης αρχης, οπισθοχωρουμε στο απειρο,
δηλ. δεν μπορει να υπαρξει κινηση .................
(το παραδειγμα του αμαξιου....ασχετο με οντολογικη αρχη
....... μαλλον σχετικο με λογικη αρχη..............)
5) αρχη = αρχαι και εξουσιαι
................................................................................
σε λιγκο και παλι μαζι .... μαζι..... μαζι..... μαζι ..... μαζι......ζι ..... ζι..... ιιιιιιιιιιιιι .............
δυο λεξεις;
Πόσο πραγματικός είναι ο κόσμος που ζούμε ?
- taxalata xalasa
Re: Πόσο πραγματικός είναι ο κόσμος που ζούμε ?
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- Αχθος Αρουρης
- Phorum.gr user: Αχθος Αρουρης
....... τουτεστιν ......taxalata xalasa έγραψε: ↑02 Νοέμ 2023, 23:49δυο λεξ σε μια νεα λεξ...
- taxalata xalasa
Εδώ σε θέλω κάβουρα, να περπατάς στα κάρβουνα Αχ θο Αρ ού ρηΑχθος Αρουρης έγραψε: ↑02 Νοέμ 2023, 23:51....... τουτεστιν ......

- Αχθος Αρουρης
.......... οψομεθα φως .........taxalata xalasa έγραψε: ↑03 Νοέμ 2023, 00:00Εδώ σε θέλω κάβουρα, να περπατάς στα κάρβουνα Αχ θο Αρ ού ρη
- taxalata xalasa
μολις το πλεερωσω και το συνδέσουν, θα ανάψω την λάμπα...Αχθος Αρουρης έγραψε: ↑03 Νοέμ 2023, 00:09.......... οψομεθα φως .........taxalata xalasa έγραψε: ↑03 Νοέμ 2023, 00:00Εδώ σε θέλω κάβουρα, να περπατάς στα κάρβουνα Αχ θο Αρ ού ρη

- Αχθος Αρουρης
.......... γλα-μπα ..........taxalata xalasa έγραψε: ↑03 Νοέμ 2023, 00:13μολις το πλεερωσω και το συνδέσουν, θα ανάψω την λάμπα...Αχθος Αρουρης έγραψε: ↑03 Νοέμ 2023, 00:09.......... οψομεθα φως .........taxalata xalasa έγραψε: ↑03 Νοέμ 2023, 00:00
Εδώ σε θέλω κάβουρα, να περπατάς στα κάρβουνα Αχ θο Αρ ού ρηεν αναμονη...
ες αυριον τα σπουδαια .........
χρεος ολων μας ..........αποστολη
ανθρωπιστικης βοηθεας στο ισραηλ ......
καλο βραδυ .........
Αποφευγεις να απαντησεις...seismic έγραψε: ↑02 Νοέμ 2023, 19:43Συμφωνώ ότι δεν είναι αποδείξειςaxilmar έγραψε: ↑02 Νοέμ 2023, 10:54Αυτο που περιγραφεις ειναι λογικο αλμα ομως.seismic έγραψε: ↑01 Νοέμ 2023, 15:44
Ποια είναι η σύνδεση.
Η ενέργεια έχει τόσο μεγάλη τεχνολογία που δεν μπορούμε να κατανοήσουμε πώς παράγεται μόνη της.
Οπότε ένα αεικίνητο όπως είναι η ενέργεια κρύβει μεγάλη τεχνολογία.
Τεχνολογία = πληροφορία.
Από την άλλη σκέτη η ενέργεια δεν μπορεί να κατορθώσει τίποτα χωρίς την πληροφορία το πως θα κατασκευάσει κάτι.
Ούτε η πληροφορία χωρίς την ενέργεια δεν μπορεί να κατασκευάσει κάτι.
Και όμως έχουν κατασκευάσει ένα σύμπαν που περιλαμβάνει και εμάς μέσα.
Εμείς τι είμαστε?
Ενέργεια και πληροφορία = μυαλό.
Κάτι σαν αυτό που έχουμε εμείς ( το μυαλό ) συνδέει την ενέργεια και την πληροφορία.
Αυτό που είμαστε είναι η ίδια η ενέργεια και η πληροφορία μαζί. Είμαστε η ίδια η φύση του σύμπαντος.
Πρεπει να αποδειξεις οτι "ενεργεια και πληροφορια = μυαλο" σε ολες τις περιπτωσεις.
Δεν αρκει να φερνεις σαν παραδειγμα εμας.
Απλά θέλω να τονίσω ότι η ενέργεια και η πληροφορία είναι η βάση ύπαρξης όλου του σύμπαντος
και για τις οποίες δεν ξέρουμε τίποτα. Η κατασκευή της μάζας έρχεται σε δεύτερη φάση αφού είναι προϊόν ενέργειας και τεχνολογίας.
Αν ερευνούσα κάτι σαν ερευνητής θα ήταν αυτές τις δύο ιδιότητες του σύμπαντος.
Είμαι της θεωρίας ότι ρωτώντας πας στην πόλη. Έχω καταλήξει από αυτές τις πληροφορίες που έχω μαζέψει ότι πίσω από τα πάντα είναι η ενέργεια και η πληροφορία. Αν ήξερα περισσότερα θα είχα λύσει το πρόβλημα της δημιουργίας του σύμπαντος.axilmar έγραψε: ↑03 Νοέμ 2023, 11:59Αποφευγεις να απαντησεις...seismic έγραψε: ↑02 Νοέμ 2023, 19:43Συμφωνώ ότι δεν είναι αποδείξεις
Απλά θέλω να τονίσω ότι η ενέργεια και η πληροφορία είναι η βάση ύπαρξης όλου του σύμπαντος
και για τις οποίες δεν ξέρουμε τίποτα. Η κατασκευή της μάζας έρχεται σε δεύτερη φάση αφού είναι προϊόν ενέργειας και τεχνολογίας.
Αν ερευνούσα κάτι σαν ερευνητής θα ήταν αυτές τις δύο ιδιότητες του σύμπαντος.

Ένα είναι σίγουρο ότι η επιστήμη λέει βλακείες. Για εμένα δεν υπάρχει χώρος και χρόνος μετρήσιμος, ούτε μεγάλη έκρηξη. Αυτά είναι κατασκευάσματα του ανθρώπου για να προσδιορίσει τον χρόνο και το μέρος που ζει. Εκεί έξω υπάρχει μόνο το άπειρον το οποίο περνά και την φαντασία μας.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Θεωρεις ομως οτι πισω απο την πληροφορια και την ενεργεια κρυβεται καποια οντοτητα που σκεφτεται. Τουλαχιστον ετσι ειπες παραπανω.
Και γω ρωτω πως κανεις αυτην την συνδεση.
Μου ειπες πριν οτι εμεις σκεφτομαστε και ετσι 'δημιουργειται το συμπαν' στο μυαλο μας.
Αυτο δεν ειναι επαρκης αποδειξη οτι υπαρχει καποια σκεπτομενη οντοτητα πισω απο το συμπαν.
Γι'αυτο επιμενω και σε ρωτω πως οδηγεισαι στο συμπερασμα οτι πισω απο το συμπαν κρυβεται μια οντοτητα (και μαλιστα σκεπτομενη).
Εδω θα διαφωνησω καθετα. Φυσικα και υπαρχει χρονος...ειναι η μετρηση της αλλαγης καταστασης. Οποιαδηποτε αλλαγη καταστασης στο συμπαν, ακομα και για εξω απο το συμπαν, σημαινει την υπαρξη χρονου.seismic έγραψε: ↑03 Νοέμ 2023, 13:24Ένα είναι σίγουρο ότι η επιστήμη λέει βλακείες. Για εμένα δεν υπάρχει χώρος και χρόνος μετρήσιμος, ούτε μεγάλη έκρηξη. Αυτά είναι κατασκευάσματα του ανθρώπου για να προσδιορίσει τον χρόνο και το μέρος που ζει. Εκεί έξω υπάρχει μόνο το άπειρον το οποίο περνά και την φαντασία μας.
Η μεγαλη εκρηξη μπορει και να υπαρχει επισης, υπαρχουν σοβαρες ενδειξεις οτι υπαρχει: η κοσμικη ακτινοβολια υποβαθρου και το φαινομενο ντοπλερ στα μακρινα ουρανια σωματα, και αλλα που δεν τα θυμαμαι τωρα.
Σε τοπικό επίπεδο υπάρχει μέτρηση. Στο σύμπαν δεν μπορείς να προσδιορίσεις ούτε πόσο μεγάλο είναι ούτε πότε δημιουργήθηκε.axilmar έγραψε: ↑03 Νοέμ 2023, 13:36Θεωρεις ομως οτι πισω απο την πληροφορια και την ενεργεια κρυβεται καποια οντοτητα που σκεφτεται. Τουλαχιστον ετσι ειπες παραπανω.
Μου ειπες πριν οτι εμεις σκεφτομαστε και ετσι 'δημιουργειται το συμπαν' στο μυαλο μας.
Αυτο δεν ειναι επαρκης αποδειξη οτι υπαρχει καποια σκεπτομενη οντοτητα πισω απο το συμπαν.
Γι'αυτο επιμενω και σε ρωτω πως οδηγεισαι στο συμπερασμα οτι πισω απο το συμπαν κρυβεται μια οντοτητα (και μαλιστα σκεπτομενη).Εδω θα διαφωνησω καθετα. Φυσικα και υπαρχει χρονος...ειναι η μετρηση της αλλαγης καταστασης. Οποιαδηποτε αλλαγη καταστασης στο συμπαν, ακομα και για εξω απο το συμπαν, σημαινει την υπαρξη χρονου.seismic έγραψε: ↑03 Νοέμ 2023, 13:24Ένα είναι σίγουρο ότι η επιστήμη λέει βλακείες. Για εμένα δεν υπάρχει χώρος και χρόνος μετρήσιμος, ούτε μεγάλη έκρηξη. Αυτά είναι κατασκευάσματα του ανθρώπου για να προσδιορίσει τον χρόνο και το μέρος που ζει. Εκεί έξω υπάρχει μόνο το άπειρον το οποίο περνά και την φαντασία μας.
Η μεγαλη εκρηξη μπορει και να υπαρχει επισης, υπαρχουν σοβαρες ενδειξεις οτι υπαρχει: η κοσμικη ακτινοβολια υποβαθρου και το φαινομενο ντοπλερ στα μακρινα ουρανια σωματα, και αλλα που δεν τα θυμαμαι τωρα.
Γιατί θα ρωτήσω το απλό. Ο χρόνος χρειάζεται για να τον μετρήσεις τουλάχιστο μία αρχή ο χώρος για να τον μετρήσεις χρειάζεται αρχή και τέλος.
Τι υπήρχε πριν την αρχή του χρόνου και τι υπάρχει γύρω από το σύμπαν?
Για την μεγάλη έκρηξη που βρέθηκε μαζεμένη όλη αυτή η ενέργεια και η ενέργεια τι ήταν πριν και πως δημιουργήθηκε ?
Εκτός την ενέργεια και την πληροφορία χρειάζεται η αποθήκευση της πληροφορίας και ένας επεξεργαστής και το κυριότερο το πνεύμα ο προγραμματιστής θεός. Μόνα τους δεν έγιναν όλα αυτά. Θα μου πεις ποιος δημιούργησε τον δημιουργό και πάμε πάλλει όπως τον χρόνο και τον χώρο στο άπειρο.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
- Αχθος Αρουρης
seismic έγραψε: ↑03 Νοέμ 2023, 13:24..........................
Εκτός την ενέργεια και την πληροφορία χρειάζεται η αποθήκευση της πληροφορίας και ένας επεξεργαστής και το κυριότερο το πνεύμα ο προγραμματιστής θεός. Μόνα τους δεν έγιναν όλα αυτά. Θα μου πεις ποιος δημιούργησε τον δημιουργό και πάμε πάλλει όπως τον χρόνο και τον χώρο στο άπειρο.
αρχη της αρχης .......... καταγελαστον .........
Ακριβως. Γι'αυτο σε ρωτω, για νιοστη φορα: με ποια στοιχεια κανεις την συνδεση οτι οτι υπαρχει προγραμματιστης θεσς; δλδ οτι χρειαζεται επεξεργαστης;seismic έγραψε: ↑03 Νοέμ 2023, 13:47Σε τοπικό επίπεδο υπάρχει μέτρηση. Στο σύμπαν δεν μπορείς να προσδιορίσεις ούτε πόσο μεγάλο είναι ούτε πότε δημιουργήθηκε.axilmar έγραψε: ↑03 Νοέμ 2023, 13:36Θεωρεις ομως οτι πισω απο την πληροφορια και την ενεργεια κρυβεται καποια οντοτητα που σκεφτεται. Τουλαχιστον ετσι ειπες παραπανω.
Γι'αυτο επιμενω και σε ρωτω πως οδηγεισαι στο συμπερασμα οτι πισω απο το συμπαν κρυβεται μια οντοτητα (και μαλιστα σκεπτομενη).Εδω θα διαφωνησω καθετα. Φυσικα και υπαρχει χρονος...ειναι η μετρηση της αλλαγης καταστασης. Οποιαδηποτε αλλαγη καταστασης στο συμπαν, ακομα και για εξω απο το συμπαν, σημαινει την υπαρξη χρονου.seismic έγραψε: ↑03 Νοέμ 2023, 13:24Ένα είναι σίγουρο ότι η επιστήμη λέει βλακείες. Για εμένα δεν υπάρχει χώρος και χρόνος μετρήσιμος, ούτε μεγάλη έκρηξη. Αυτά είναι κατασκευάσματα του ανθρώπου για να προσδιορίσει τον χρόνο και το μέρος που ζει. Εκεί έξω υπάρχει μόνο το άπειρον το οποίο περνά και την φαντασία μας.
Γιατί θα ρωτήσω το απλό. Ο χρόνος χρειάζεται για να τον μετρήσεις τουλάχιστο μία αρχή ο χώρος για να τον μετρήσεις χρειάζεται αρχή και τέλος.
Για την μεγάλη έκρηξη που βρέθηκε μαζεμένη όλη αυτή η ενέργεια και η ενέργεια τι ήταν πριν και πως δημιουργήθηκε ?
Εγω σου λεω οτι δεν χρειαζεται επεξεργαστης και οτι δεν υπαρχει κανενα στοιχειο οτι χρειαζεται επεξεργαστης. Εχω και γω ενδειξεις για αυτο, οτι πχ το συμπαν που φαινεται αδειο δεν ειναι και οτι απο το κενο ξεπηδανε συνεχεια σωματιδια που αλληλοεξουδετερωνονται.
Επισης στην φυση οτι υπαρχει υπαρχει, δεν το δημιουργουμε εμεις με το να το παρατηρουμε. Η λεξη 'observer' στην Κβαντομηχανικη δεν σημαινει 'ανθρωπινη οντοτητα που βλεπει κατι', σημαινει απλως οτι ενα γεγονος ειναι παρατηρησιμο. Εαν χρειαζονταν ανθρωπινο μυαλο για να δουμε την 'πτωση' της wave function τοτε ποτε δεν θα βλεπαμε την μη πτωση της και δεν θα ξεραμε οτι υπαρχει αυτη η 'πτωση'.
Πες μας λοιπον για ποιον λογο πιστευεις οτι χρειαζεται επεξεργαστης...κανε μια λογικη διασυνδεση αυτου που παρατηρουμε με τον επεξεργαστη...
Όλα στο σύμπαν είναι ένας χυλός ενέργειας αυξομειούμενος και οι αισθήσεις μας είναι ψευδείς διότι δεν υπάρχει χρώμα γεύση αφή αίσθημα ακοή κ.λ.π Πίσω από όλα αυτά υπάρχει απλά ενέργεια και προγραμματισμός από κάποιον προγραμματιστή να είμαστε ότι είμαστε. Από την άλλη η ύλη δεν υπάρχει πραγματικά σαν ύλη αλλά σαν άτομα τα οποία μία άγνωστη δύναμη τα ταλαντώνει και τα κρατά σε συνοχή. Αυτή την άγνωστη δύναμη την ονομάζω ενέργεια... σκεπτόμενη ενέργεια διότι δεν είναι δυνατόν κάτι τόσο πολύπλοκο σαν τον εγκέφαλο και την ύλη να έχει προγραμματιστεί τυχαία χωρίς την ύπαρξη προγραμματιστή. Δεν είναι δυνατόν ένα ανθρώπινο κομπιούτερ να θέλει κατασκευαστή και προγραμματιστή και ένα άλλο κομπιούτερ αυτό του σύμπαντος το οποίο είναι κλάσεις ανώτερο γιατί κατασκεύασε τον άνθρωπο που σκέπτεται και κατασκευάζει άλλα κομπιούτερ μόνος του, να έγινε στην τύχη Αυτό είναι λογικό άλμα πιστεύω.axilmar έγραψε: ↑04 Νοέμ 2023, 10:45Ακριβως. Γι'αυτο σε ρωτω, για νιοστη φορα: με ποια στοιχεια κανεις την συνδεση οτι οτι υπαρχει προγραμματιστης θεσς; δλδ οτι χρειαζεται επεξεργαστης;seismic έγραψε: ↑03 Νοέμ 2023, 13:47Σε τοπικό επίπεδο υπάρχει μέτρηση. Στο σύμπαν δεν μπορείς να προσδιορίσεις ούτε πόσο μεγάλο είναι ούτε πότε δημιουργήθηκε.axilmar έγραψε: ↑03 Νοέμ 2023, 13:36
Θεωρεις ομως οτι πισω απο την πληροφορια και την ενεργεια κρυβεται καποια οντοτητα που σκεφτεται. Τουλαχιστον ετσι ειπες παραπανω.
Γι'αυτο επιμενω και σε ρωτω πως οδηγεισαι στο συμπερασμα οτι πισω απο το συμπαν κρυβεται μια οντοτητα (και μαλιστα σκεπτομενη).
Εδω θα διαφωνησω καθετα. Φυσικα και υπαρχει χρονος...ειναι η μετρηση της αλλαγης καταστασης. Οποιαδηποτε αλλαγη καταστασης στο συμπαν, ακομα και για εξω απο το συμπαν, σημαινει την υπαρξη χρονου.
Εγω σου λεω οτι δεν χρειαζεται επεξεργαστης και οτι δεν υπαρχει κανενα στοιχειο οτι χρειαζεται επεξεργαστης. Εχω και γω ενδειξεις για αυτο, οτι πχ το συμπαν που φαινεται αδειο δεν ειναι και οτι απο το κενο ξεπηδανε συνεχεια σωματιδια που αλληλοεξουδετερωνονται.
Επισης στην φυση οτι υπαρχει υπαρχει, δεν το δημιουργουμε εμεις με το να το παρατηρουμε. Η λεξη 'observer' στην Κβαντομηχανικη δεν σημαινει 'ανθρωπινη οντοτητα που βλεπει κατι', σημαινει απλως οτι ενα γεγονος ειναι παρατηρησιμο. Εαν χρειαζονταν ανθρωπινο μυαλο για να δουμε την 'πτωση' της wave function τοτε ποτε δεν θα βλεπαμε την μη πτωση της και δεν θα ξεραμε οτι υπαρχει αυτη η 'πτωση'.
Πες μας λοιπον για ποιον λογο πιστευεις οτι χρειαζεται επεξεργαστης...κανε μια λογικη διασυνδεση αυτου που παρατηρουμε με τον επεξεργαστη...
- Αχθος Αρουρης
και παλι μαζι .... μαζι..... μαζι..... μαζι ..... μαζι......ζι ..... ζι..... ιιιιιιιιιιιιι .............taxalata xalasa έγραψε: ↑28 Οκτ 2023, 00:54
η κβαντικη σουπα δεν δυναται να ειναι 0...
δυναται να ειναι 0,0000...∞...1, αλλά όχι 0
0 = 0,0000.................∞.........................1
χωμενο μεσα εντελως, βαθεια-βαθεια κρυμμενο,
αργει να μας το πει ........... αργει πολυ ....παρα πολυ .........
μα νυσταξες κι εσυ ... σε πηρε ο υπνος .. δεν το βλεπεις ......
...................... και 10 χρονια πιο μετα ..........................
ξυπνας στην τουαλετα για να πας, τα ματια σου ανοιγεις,
..................... και ...... και .......................
.......... νάαα...το ......... νάαα...το .............
.................... (το ειπε) ...................
.................... έεε...να ....... έεε...να ..........
0 – μηδεν = μη-δε εν = μηδ’ 1, ουδ’ 1 ......
0 = αρνηση ή ελλειψη του 1,
απο την αρνηση του 1 προερχεται το 0 ...........
το 1 προτερον του 0,
το 1 ειναι η αρχη απο την οποια προερχεται το 0,
χωρις το 1 το 0 δεν εχει νοημα ...............
....................... 0 = οχι 1 ..................
δηλ. το 0 ειναι παντα ΣΧΕΤΙΚΟ προς το 1 .....
....................... 1 = 1 = πρωτη αρχη ...........
απο το 1 ολα τα αλλα ...................... (υπαρχουν)
το 1 χωρις τα αλλα........................... (υπαρχει)
............. το σχετικο 0 ΕΙΝΑΙ εν δυνάμει 0 .................
εχει την δυνατοτητα του 0
(αει τεινων προς το 0 δεν αρνειται το 0)
............. το σχετικο 0 ΕΙΝΑΙ εν δυνάμει 1 .................
εχει την δυνατοτητα του 1
(αει τεινων προς το 1 δεν αρνειται το 1)
............. το σχετικο 0 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ εν ενεργεία 0 .................
αρνειται την πραγματικοτητα του 0,
δεν εχει την πραγματικοτητα του 0, δεν υπαρχει
ως πραγματικο 0 ...............
............. το σχετικο 0 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ εν ενεργεία 1 .................
αρνειται την πραγματικοτητα του 1
δεν εχει την πραγματικοτητα του 1, δεν υπαρχει
ως πραγματικο 1 ...............
0 = 0
αν δεν υπαρχει 1 τοτε ....... 0=0
= απολυτο μηδεν = παντελως απροσιτο .....
το απολυτο μηδεν, οπως το απειρο, δεν εχει
αρχη, μεσον, τελος δηλ. δεν εχει μελη σειρας .....
ωστε ει μη εστι αρχη απειρου, ουδε πρωτον εσται,
ουδεν δι ο αναγκαιον εσται γενεσθαι ........
(αφου το απειρο δεν εχει αρχη, δεν θα υπαρχει
ουτε το πρωτο στη σειρα που θα κανει αναγκαια
τη γενεση του δευτερου μελους της σειρας, του τριτου
μελους ........ των αλλων μελων της σειρας.........)
................. στο απολυτο μηδεν ..............
ουτε δυνατοτητα, ουτε πραματικοτητα υπαρχουν ......
(μπαινουμε σε βουδδιστικο γηπεδο, εκτος εδρας)
μερικοι (;) λενε 0=1.......το λενε ή δεν το λενε ;
................................
- taxalata xalasa
ναι, αλλά και το 1 μονο του ειναι σχετικό ως προς τι αφου δεν ει κατι άλλο για να συνκριθει / προσδιοριστεί;Αχθος Αρουρης έγραψε: ↑04 Νοέμ 2023, 23:45και παλι μαζι .... μαζι..... μαζι..... μαζι ..... μαζι......ζι ..... ζι..... ιιιιιιιιιιιιι .............taxalata xalasa έγραψε: ↑28 Οκτ 2023, 00:54
η κβαντικη σουπα δεν δυναται να ειναι 0...
δυναται να ειναι 0,0000...∞...1, αλλά όχι 0
χωμενο μεσα εντελως, βαθεια-βαθεια κρυμμενο,
αργει να μας το πει ........... αργει πολυ ....παρα πολυ .........
μα νυσταξες κι εσυ ... σε πηρε ο υπνος .. δεν το βλεπεις ......
...................... και 10 χρονια πιο μετα ..........................
ξυπνας στην τουαλετα για να πας, τα ματια σου ανοιγεις,
..................... και ...... και .......................
.......... νάαα...το ......... νάαα...το .............
.................... (το ειπε) ...................
.................... έεε...να ....... έεε...να ..........
0 – μηδεν = μη-δε εν = μηδ’ 1, ουδ’ 1 ......
0 = αρνηση ή ελλειψη του 1,
απο την αρνηση του 1 προερχεται το 0 ...........
το 1 προτερον του 0,
το 1 ειναι η αρχη απο την οποια προερχεται το 0,
χωρις το 1 το 0 δεν εχει νοημα ...............
....................... 0 = οχι 1 ..................
δηλ. το 0 ειναι παντα ΣΧΕΤΙΚΟ προς το 1 .....
....................... 1 = 1 = πρωτη αρχη ...........
απο το 1 ολα τα αλλα ...................... (υπαρχουν)
το 1 χωρις τα αλλα........................... (υπαρχει)
............. το σχετικο 0 ΕΙΝΑΙ εν δυνάμει 0 .................
εχει την δυνατοτητα του 0
(αει τεινων προς το 0 δεν αρνειται το 0)
............. το σχετικο 0 ΕΙΝΑΙ εν δυνάμει 1 .................
εχει την δυνατοτητα του 1
(αει τεινων προς το 1 δεν αρνειται το 1)
............. το σχετικο 0 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ εν ενεργεία 0 .................
αρνειται την πραγματικοτητα του 0,
δεν εχει την πραγματικοτητα του 0, δεν υπαρχει
ως πραγματικο 0 ...............
............. το σχετικο 0 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ εν ενεργεία 1 .................
αρνειται την πραγματικοτητα του 1
δεν εχει την πραγματικοτητα του 1, δεν υπαρχει
ως πραγματικο 1 ...............
0 = 0
αν δεν υπαρχει 1 τοτε ....... 0=0
= απολυτο μηδεν = παντελως απροσιτο .....
το απολυτο μηδεν, οπως το απειρο, δεν εχει
αρχη, μεσον, τελος δηλ. δεν εχει μελη σειρας .....
ωστε ει μη εστι αρχη απειρου, ουδε πρωτον εσται,
ουδεν δι ο αναγκαιον εσται γενεσθαι ........
(αφου το απειρο δεν εχει αρχη, δεν θα υπαρχει
ουτε το πρωτο στη σειρα που θα κανει αναγκαια
τη γενεση του δευτερου μελους της σειρας, του τριτου
μελους ........ των αλλων μελων της σειρας.........)
................. στο απολυτο μηδεν ..............
ουτε δυνατοτητα, ουτε πραματικοτητα υπαρχουν ......
(μπαινουμε σε βουδδιστικο γηπεδο, εκτος εδρας)
μερικοι (;) λενε 0=1.......το λενε ή δεν το λενε ;
................................
το 1 μόνο του ειναι επισης 0
αειδιαιρώμενο είναι όλα τα 0,0000.................∞.........................1 together = παν
η οχι;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ο πραγματικος λογος που το ΚΚΕ εχει επιβιωσει
από Στρακαστρουκας » 01 Ιουν 2024, 22:11 » σε Ιστορία - 82 Απαντήσεις
- 2949 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess