Δεν ήταν η ουρά αυτήIsildur έγραψε: ↑04 Νοέμ 2023, 12:11Τι σκούζεις ορέ; Σου πάτησα την ουρά;

Δεν ήταν η ουρά αυτήIsildur έγραψε: ↑04 Νοέμ 2023, 12:11Τι σκούζεις ορέ; Σου πάτησα την ουρά;
γιατι δεν ειναι ακροδεξιοι της casa pound τυπε μου αλλιως σιγα μην πλακωνονταν με τους αναρχομπαχαλουςadon99 έγραψε: ↑03 Νοέμ 2023, 20:22Ποιος να περιμενε οτι ολα τα συστημικα μμε θα καναν πλατες στους "αντιεξουσιαστες"
Και θα λεγανε για τους "κακους ακροδεξιους" που επιτεθηκαν στους κακομοιρους
Μα αφου οι "ακροδεξιοι" ειναι του συστηματος
Και οι "αναρχοαντιεξουσιαστες" δεχονται πολεμο απο το συστημα
Πως γκενεν αυτο
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑04 Νοέμ 2023, 12:14Δεν ήταν η ουρά αυτή
ελα ρε γαμώ τα σκαμπό μου, και εψαχνα την ορθή ελληνική απόδοση του κριντζ!Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑04 Νοέμ 2023, 11:36Ιικκ, ετεροντροπή.Isildur έγραψε: ↑04 Νοέμ 2023, 10:47Συμφωνώ κατά 50% με το μπολνταρισμένο.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑04 Νοέμ 2023, 10:18Καλά, το ξέρουμε πως οι γραβατομενοι είναι πάτος, αλλά αν τίποτα γύφτοι ξέρω γω κάνουν Διαρρήξεις και ληστείες, πρέπει να τους αφήνουμε ελεύθερους; πόσο μάλλον για τα ναζιδια που είναι τα χειρότερα των χειρότερων, ξέρουμε και πολύ καλά τι κάνουν όταν έχουν την εξουσία, δεν χρειάζεται. Φυλακα η βρωμοξυλο για να πάνε πίσω τις τρύπες τους, να την παίζουν με πλάνα από το αουσβιτςSpoilerShow
Κάνε ένα string replace τώρα του "ναζίδια" με το "κομμούνια" και του "Άουσβιτς" με ό,τι τραβά η όρεξή σου (πχ "Γκουλάγκ") και θα πιάσουμε το 100%.
Feindflug έγραψε: ↑03 Νοέμ 2023, 22:13Έναν Διαιρέτη τι τον έχεις, τύπε;Pollaplasiastis έγραψε: ↑03 Νοέμ 2023, 21:21Ο πατος της κοινωνιας μας φορα κουστουμια, εχει πρισμενους να τον συνοδευουν, κυκλοφορει με αυτοκινητα που κοστιζουν περισσοτερα απ οτι θα βγαλεις ολη σου την ζωη, γ@μ@ αυτες που ουτε καν τολμας να ονειρευτεις, ποτε δεν θα σου απευθυνει τον λογο για οποιοδηποτε θεμα κ δεν ασχολειται ουτε με τους νομους που αφορουν εσενα, ουτε κ με αυτα που πληρωνεις στο κρατος εσυ, δεν μενει στις ιδιες γειτονιες με σενα, δεν παει στα ιδια μαγαζια, ουτε εχει τα ιδια σχολεια/ μαθηματα/ διασκεδασεις/ ασχολιες/ ονειρα.
ΑΥΤΟΣ ειναι ο πατος της κοινωνιας μας.
Τα περι ΧΑ τα λες γιατι ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ τα αυγα να ασχοληθεις με αυτους που πραγματικα σε καταδυναστευουν κ τα βαζεις με καποια αλλα καθυστερημενα στο επιπεδο σου. Καποιους αλλους ατυχους, χαμηλης νοητικης δυνατοτητας, που απλα φαγαν διαφορετικο κουτοχορτο κ την ειδαν "αντιπαλοι" σου.... Τα προβατα κοντρα στα γιδια δλδ....
Κ ο τσοπανος να κοιτα κ να γελα....
Ποσα χρονια θα παρει για να πεταξουμε απο πανω μας το οπαδιλικι κ να δουμε την αληθεια καταματα???
Μηπως να αναρωτιομαστε αν πρεπει να την λεμε κοινωνια?? Μηπως ειμαστε πολυ πιο χαμηλα απ οτι νομιζουμε κ πρεπει να αναφερομαστε σε αγελη??
Μηπως?
Όχι, ο πάτος της κοινωνίας μας, καθώς είπα, είναι ο βορβορώδης υπόκοσμος της ΧΑ.Pollaplasiastis έγραψε: ↑03 Νοέμ 2023, 21:21Ο πατος της κοινωνιας μας φορα κουστουμια, εχει πρισμενους να τον συνοδευουν, κυκλοφορει με αυτοκινητα που κοστιζουν περισσοτερα απ οτι θα βγαλεις ολη σου την ζωη, γ@μ@ αυτες που ουτε καν τολμας να ονειρευτεις, ποτε δεν θα σου απευθυνει τον λογο για οποιοδηποτε θεμα κ δεν ασχολειται ουτε με τους νομους που αφορουν εσενα, ουτε κ με αυτα που πληρωνεις στο κρατος εσυ, δεν μενει στις ιδιες γειτονιες με σενα, δεν παει στα ιδια μαγαζια, ουτε εχει τα ιδια σχολεια/ μαθηματα/ διασκεδασεις/ ασχολιες/ ονειρα.
ΑΥΤΟΣ ειναι ο πατος της κοινωνιας μας.
Τα περι ΧΑ τα λες γιατι ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ τα αυγα να ασχοληθεις με αυτους που πραγματικα σε καταδυναστευουν κ τα βαζεις με καποια αλλα καθυστερημενα στο επιπεδο σου. Καποιους αλλους ατυχους, χαμηλης νοητικης δυνατοτητας, που απλα φαγαν διαφορετικο κουτοχορτο κ την ειδαν "αντιπαλοι" σου.... Τα προβατα κοντρα στα γιδια δλδ....
Κ ο τσοπανος να κοιτα κ να γελα....
Ποσα χρονια θα παρει για να πεταξουμε απο πανω μας το οπαδιλικι κ να δουμε την αληθεια καταματα???
Μηπως να αναρωτιομαστε αν πρεπει να την λεμε κοινωνια?? Μηπως ειμαστε πολυ πιο χαμηλα απ οτι νομιζουμε κ πρεπει να αναφερομαστε σε αγελη??
Μηπως?
Υπέροχο.
Ξουτ! Έχουμε τάπερ μαντάμ, δεν θέμε άλλα, χτυπήστε στους δίπλα.
Αυτά τα ταπεράκια είναι δωρεάν προσφορά, αγαπητέ.Ναύτης έγραψε: ↑05 Νοέμ 2023, 11:09Ξουτ! Έχουμε τάπερ μαντάμ, δεν θέμε άλλα, χτυπήστε στους δίπλα.
Ε και; Ποιοι είστε εσείς που δεν γουστάρετε παρεμβάσεις αλλά θεωρείτε κεκτημένο δικαίωμα το να παρεμβαίνετε όπου γουστάρετε;
Βρε παρτίδες μαζί σου δεν θέλω, φούρκα, παρεμβάσεις κάνε όσες θέλεις. Τισταδιάλα, τόσοι χρήστες υπάρχουν για να τους ζαλίζεις τα γκάγκαλα, εμένα βρίσκεις κάθε φορά; Και να πεις ότι δεν στο έχω κάνει λιανά; Ξουτ λέμε.
Παρέμβαση έκανα βρε καλό μου. Εσύ τα πήρες.
Δηλαδή όλα καλά, ε; Δεν διεπράχθη κάποιο ποινικό αδίκημα;Golden Age έγραψε: ↑02 Νοέμ 2023, 23:19Δεν ξεπλένω τίποτα. Βάζω τα πράγματα στη θέση τους. Απόπειρα εμπρησμού δεν ήταν.