Τι να τη κανεις τη στρεπτικη ακαμψια αν παθαινεις ακαμψια για να βαλεις το παιδι μεσα?stergiosbik έγραψε: ↑06 Νοέμ 2023, 10:56Χαλια μαυρα.
Που ακουστηκε αμαξι να εχει μεγαλυτερη στρεπτικη ακαμψια;
Αγένεια στο τιμόνι.
Re: Αγένεια στο τιμόνι.
σημαντικόΕρμής έγραψε: ↑06 Νοέμ 2023, 10:53Ξέρεις και τι άλλο πιστεύω πως παίζει; Αν ήμουν με αντίστοιχο με αυτή αυτοκίνητο (πχ το γλε) δε θα έλεγε τίποτα, το βλέπουν της φάσης "αντε βρε λαϊκουρα που θα κόψεις το δρόμο σε εμένα! ΣΕ ΕΜΕΝΑ". Αν και η συγκεκριμένη απο την αντίδρασή της παίζει να παίρνει χάπια ή να ήταν κοκιασμένη.SpoilerShowΜωρε για τα εκτος Αθηνών έχω το άλλο, αλλά για μέσα που να το κινώ εκείνο το πράμα
Θα το ζμπρώξω, αφενός έχω ένα εντελώς συμπλεγματικό δέσιμο με αυτο το αυτοκίνητο αφετέρου έχουν γαμήθει στις ανατιμήσεις και ειμαι στην αναμονή.
Όταν μιλάει ο συγκεκριμένος για το θέμα απλά τον ακούς, τπτ λιγότερο, τπτ περισσότερο.Ta εχουμε εξηγήσει απο το παλιό ακόμη σε ποια σημεια υπερτερούν.Chilloutbuddy έγραψε: ↑06 Νοέμ 2023, 10:40Περίπου 1% του πληθυσμού είναι διεγνωσμένοι ψυχοπαθείς (ανεβαίνει στο 3% με 4% στα στελέχη εταιριών)
Επίσης μεταξύ 40-50% των ενηλίκων, ανάλογα τη χώρα, χρειάζονται νόμιμα συνταγογραφημένα ή παράνομα ναρκωτικά για να φερθούν ή να νιώσουν νορμάλ προσωρινά.
Δε χρειάζεται να ξέρεις τίποτα άλλο, υπάρχουν ανάμεσά μας άνθρωποι που έχουν ξεχάσει τα χάπια τους ή είναι απλά ψυχοπαθείς. Αν δεν τον ξέρεις τον άλλο προσωπικά δε λες τίποτα και απλά φεύγεις. Έτσι κι αλλιώς και να μείνεις τίποτα καλό δεν πρόκειται να βγει ποτέ από τέτοια φάση. Ποτέ όμως. Και στην καλύτερη περίπτωση που θα τον κοπανήσεις τον άλλον/άλλη (και δε σου βγάλει κανα μαχαίρι), ακόμα κι αν δεν θα μαζευτεί αστυνομία να βρεις κανά μπελά, και να το αξίζει ακόμα, μόνο άσχημα θα νιώσεις μετά και θα έχεις χάσεις και το χρόνο σου.
Αυτές οι φάσεις δεν είναι πρόβλημα. Φεύγεις. Ως μη γενόμενο που λένε.
Το πρόβλημα είναι να βλέπεις τέτοιο κανίβαλο να την πέφτει σε γυναίκα οδηγό ή κανα πιτσιρίκι ή καναν ηλικιωμένο και να χειροδικεί και να βρίζει. Εκεί δε μπορείς να φύγεις.
επίσης παίζει ρόλο και το γεγονός πως ήσουν αθήνα και αυτό το 4-5% που λέει ο τσιλ είναι 50χιλιάδες άτομα. όλο και 5-10 θα πετύχεις
αντιστοιχα στην επαρχία συμβαίνει το αντίθετο, αμα δεις αθηναικές πινακίδες (Α.Μ.Α.Ν η ΔΙΚΑΙΩCIC) το πιθανότερο είναι πως πρόκειται για τελικού σταδίου μαλάκαρο.
0 αποστάσεις, χωσίματα κλεισίματα παρκαρίσματα όπου να ναι, και όλα αυτά με ακριβώς όμως το ύφος που περιγράφεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Orion22 την 06 Νοέμ 2023, 11:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Θυμάμαι έναν τύπο φαντάρο της αεροπορίας, με το όπελ καντέτ μάλλον της μαμάς του, γκαζώνει και με φτάνει ένα πρωί ξημερώματα στην εθνική και ειλικρινά δεν κατάλαβα ποτέ τι του είχα φταίξει αλλά άρχισε να μου κάνει από δίπλα κάτι πέρα δώθε του στυλ Ντιούκς του Χάζαρντ ότι θα με τρακάρει και να μου κάνει με το χέρι ότι θα μου κόψει το λαιμό.
Και μετά έστριψε για Τατόϊ.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

Συνήθεια είναι και κανα τριαρι τέσσερα δευτερόλεπτα επιπλέον.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑06 Νοέμ 2023, 11:02Τι να τη κανεις τη στρεπτικη ακαμψια αν παθαινεις ακαμψια για να βαλεις το παιδι μεσα?stergiosbik έγραψε: ↑06 Νοέμ 2023, 10:56Χαλια μαυρα.
Πρώτη φορά που πήγα να κουμπώσω το isofix στο τετραπορτο εβρισα θεούς και δαίμονες.
Και που να ακουσεις με τι αυτοκίνητο τον παρέλαβα απο το μαιευτήριο

"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Chilloutbuddy έγραψε: ↑06 Νοέμ 2023, 11:03Θυμάμαι έναν τύπο φαντάρο της αεροπορίας, με το όπελ καντέτ μάλλον της μαμάς του, γκαζώνει και με φτάνει ένα πρωί ξημερώματα στην εθνική και ειλικρινά δεν κατάλαβα ποτέ τι του είχα φταίξει αλλά άρχισε να μου κάνει από δίπλα κάτι πέρα δώθε του στυλ Ντιούκς του Χάζαρντ ότι θα με τρακάρει και να μου κάνει με το χέρι ότι θα μου κόψει το λαιμό.

Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
says who?stergiosbik έγραψε: ↑06 Νοέμ 2023, 10:56Χαλια μαυρα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Με έχεις εμένα να οδηγώ τέτοιο πράγμα;

MB μαν μου. Λες να τα ξέρεις καλύτερα;
- EKPLIKTIKOS
Επίσης αν ήσουν οπαδός γνωστής ομάδας της πρωτεύουσας γειτονικής μας χώρας πάλι κάτι μου λέει ότι θα έκανε τουμπεκίΕρμής έγραψε: ↑06 Νοέμ 2023, 10:53
Ξέρεις και τι άλλο πιστεύω πως παίζει; Αν ήμουν με αντίστοιχο με αυτή αυτοκίνητο (πχ το γλε) δε θα έλεγε τίποτα, το βλέπουν της φάσης "αντε βρε λαϊκουρα που θα κόψεις το δρόμο σε εμένα! ΣΕ ΕΜΕΝΑ". Αν και η συγκεκριμένη απο την αντίδρασή της παίζει να παίρνει χάπια ή να ήταν κοκιασμένη.

Ερμής έγραψε: ↑06 Νοέμ 2023, 11:04Συνήθεια είναι και κανα τριαρι τέσσερα δευτερόλεπτα επιπλέον.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑06 Νοέμ 2023, 11:02Τι να τη κανεις τη στρεπτικη ακαμψια αν παθαινεις ακαμψια για να βαλεις το παιδι μεσα?stergiosbik έγραψε: ↑06 Νοέμ 2023, 10:56
Χαλια μαυρα.
Πρώτη φορά που πήγα να κουμπώσω το isofix στο τετραπορτο εβρισα θεούς και δαίμονες.
Και που να ακουσεις με τι αυτοκίνητο τον παρέλαβα απο το μαιευτήριο

Δε σκαμπαζω απο αυτοκινητα αλλα παντα θεωρουσα τα διπορτα καγκουροεπιλογη. Αν υπαρχει η επιλογη για το ιδιο μοντελο σε τετραπορτο φυσικα.
-
Ελα,δεν σε εχω να πετας κοτσανες.
Εξαρτάται το αυτοκίνητο. To (Chevrolet) Spark πχ είναι για το κόστος, τα γερμανικά σαλόνια είναι καγκουροεπιλογη.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑06 Νοέμ 2023, 11:10
Δε σκαμπαζω απο αυτοκινητα αλλα παντα θεωρουσα τα διπορτα καγκουροεπιλογη. Αν υπαρχει η επιλογη για το ιδιο μοντελο σε τετραπορτο φυσικα.
Όταν το πήρα ήμουν ελεύθεροςΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑06 Νοέμ 2023, 11:10
Αλλά και πάλι έχεις δει το C4 του τότε σε τετράπορτο; Να ξερνάνε τα μάτια σου.
οκ.
παντως μια τεχνικη μελετη θα την ηθελα. να δουμε αν μιλαμε για ουσια, η για 0.000001%
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- EKPLIKTIKOS
Όταν είχα διπορτο έμπαινα μέσα κ εδενα το παιδι. Τώρα που έχω τετραπορτο απλά κάνω ό,τι κ ο Ερμής, ανοίγω την πόρτα κάνω νόημα στον από πίσω "μισό λεπτακι" χαμογελάω ευγενικά ακόμα κ αν με βρίζει κ συνεχίζω τη ζωή μου εις βάρος του (αυτός έχασε 10" κ θυμωσε κιόλας, εμένα να μου
)
Όμως για να είμαι ειλικρινής σπάνια να στραβωσει κάποιος

Όμως για να είμαι ειλικρινής σπάνια να στραβωσει κάποιος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η Φον Ντερ Λαιεν για άλλα 5 χρόνια στο τιμόνι της ΕΕ
από Ίακχος » 28 Ιουν 2024, 11:52 » σε Διεθνής πολιτική - 60 Απαντήσεις