#νοχομο

τραβάει και κατρχόμενα και είναι πολύ καλό που τα λέει "occupied"omg kai 3 lol έγραψε: ↑20 Αύγ 2018, 11:40
και αυτος ο τρελοβελγος ειναι πορωμενος με drones και παρεχει παρα πολλες χρησιμες πληροφοριες αν και πεταει με ενα Phantom εχει τεσταρει τα παντα της dji και σε ενα βιντεο εχει κανει αφιερωμα μεχρι και για τους mgtow
https://www.youtube.com/user/huppelplus/featured
εντυπώσεις;
έχω ακούσει όμως ότι φτιάχνουν κάτι καλά μονόκυκλα, πήρε τ'αυτί σου τίποτα;
χεχε, απο εχθές ξεσκουριάζω λίγο τις πτητικές μου ικανότητες με ένα jjrc απλό που έχω, ο στόχος είναι να το πετάξω στο ψυχικό κανένα 10λεπτο που κρατάει, εγώ στην ρόδα αυτό στον αέρα κλπ. Κάποια στιγμή θα γίνει να ανέβω σε ένα, δεν μπορεί, πρέπει να ξέρω πώς μοιάζει.Chilloutbuddy έγραψε: ↑06 Νοέμ 2018, 16:28έχω ακούσει όμως ότι φτιάχνουν κάτι καλά μονόκυκλα, πήρε τ'αυτί σου τίποτα;
αν ενώσουμε 5-6-10;enaon έγραψε: ↑06 Νοέμ 2018, 16:39χεχε, απο εχθές ξεσκουριάζω λίγο τις πτητικές μου ικανότητες με ένα jjrc απλό που έχω, ο στόχος είναι να το πετάξω στο ψυχικό κανένα 10λεπτο που κρατάει, εγώ στην ρόδα αυτό στον αέρα κλπ. Κάποια στιγμή θα γίνει να ανέβω σε ένα, δεν μπορεί, πρέπει να ξέρω πώς μοιάζει.Chilloutbuddy έγραψε: ↑06 Νοέμ 2018, 16:28έχω ακούσει όμως ότι φτιάχνουν κάτι καλά μονόκυκλα, πήρε τ'αυτί σου τίποτα;
είναι έτοιμο, απλά πρέπει να περιμένουμε να το βγάλει η xiaomi
ωραίο αυτό αλλά δεν θέλω απλά απο ψηλά, θέλω να βουτάω στις αυλές και να βγαίνω απο την άλλη κλπ σαν πουλι, και εχθές κατάλαβα οτι πράγματι μπορώ να το κάνω πλέον με την ρόδα, έχω χέρια ελεύθερα και δεν το σκέφτομαι, ειναι απλά σαν να τρέχω πολύ γρήγορα, μπορώ να οδηγώ το δρονάκι λογικά άνετα.