Ανθρώπινες κατασκευές, διάφορα χόμπυ, έργα - do it yourself, είδη μοντελισμού.
-
Σουβλίτσα
- Μέλη που αποχώρησαν
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Σουβλίτσα » 06 Νοέμ 2018, 19:47
Έχω μία πολυθρόνα-μπερζέρα και θέλω να βάλω ροδάκια στα πόδια για να την έχω σαν καρέκλα γραφείου κτλ
Γίνεται? Και αν γίνεται μπορεί να το κάνει κάποιος εύκολα με κάποιο σχετικό εργαλείο από αυτά που λίγο πολύ έχουν όλοι οι άνδρες ή χρειάζεται να την πάω σε μαραγκό?
τα πόδια εκεί που πατάνε είναι έτσι (μπροστινά και πίσω)
-
Συνημμένα
-

...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
-
enaon
από enaon » 06 Νοέμ 2018, 20:00
Έχει στο πράκτικερ μικρά ροδάκια γερά και θα μπορούσες απλά να τα βιδώσεις απο κάτω, αλλά γενικά θα διαλυθεί αν το κάνεις μετά από καιρό όλη η καρέκλα, δεν θα της αρέσει που δεν θα υπάρχει η τριβή κάτω, θα ανοίξει νομίζω.
-
Σουβλίτσα
- Μέλη που αποχώρησαν
από Σουβλίτσα » 06 Νοέμ 2018, 20:11
Μήπως γίνεται Άγις μας, να έρθει ο μαραγκός στο σπίτι ή πρέπει να κουβαληθεί τώρα η καρέκλα στο εργαστήρι του για 4 ροδάκια?

-
enaon
από enaon » 06 Νοέμ 2018, 20:16
Σουβλίτσα έγραψε: ↑06 Νοέμ 2018, 20:08
Τί εννοείς θα διαλυθεί επειδή δεν θα υπάρχει τριβή από κάτω?

τα πόδια θα είναι σε ρόδες, κάθε φορά που θα κάθεσαι ή θα κουνιέσαι απότομα, θα είναι σαν να ρίχνεις μία κλωτσιά στο κάτω μέρος τους για να τα ξεχαρβαλώσεις, δεν έχει ελπίδα νομίζω αν δεν είναι σχεδιασμένη να αντέχει.
-
Σουβλίτσα
- Μέλη που αποχώρησαν
από Σουβλίτσα » 06 Νοέμ 2018, 20:16
Είναι περισσότερο σαν πολυθρόνα Πάνα, με ψηλή πλάτη, άλλωστε, υπάρχουν μπερζέρες με ροδάκια μικρά (στα μπροστινά μόνο πόδια βασικά)
-
enaon
από enaon » 06 Νοέμ 2018, 20:19
Πάνας έγραψε: ↑06 Νοέμ 2018, 20:13
Μπρεζιέρα με ροδάκια..

Ξέρεις πόσο αντιαισθητικό θα είναι;
έχει και όμορφα, αλλά δεν γίνεται νομίζω σε καρέκλες που δεν είναι πολύ γερές κάτω. Ειναι σαν να ανοίγουμε πολύ τα πόδια εμείς, και ξαφνικά να μας παίρνουν τα αθλητικά και να μας βάζουν ρόλερς, κράκ

-
Πάνας
από Πάνας » 06 Νοέμ 2018, 20:19
Σουβλίτσα έγραψε: ↑06 Νοέμ 2018, 20:16
Είναι περισσότερο σαν πολυθρόνα Πάνα, με ψηλή πλάτη, άλλωστε, υπάρχουν μπερζέρες με ροδάκια μικρά (στα μπροστινά μόνο πόδια βασικά)
Για βάλε καμιά φώτο να δούμε

the end
-
Πάνας
από Πάνας » 06 Νοέμ 2018, 20:19
enaon έγραψε: ↑06 Νοέμ 2018, 20:19
Μπρεζιέρα με ροδάκια..

έχει και όμορφα, αλλά δεν γίνεται νομίζω σε καρέκλες που δεν είναι πολύ γερές κάτω. Ειναι σαν να ανοίγουμε πολύ τα πόδια εμείς, και ξαφνικά να μας παίρνουν τα αθλητικά και να μας βάζουν ρόλερς, κράκ

Αυτό θα χαλάσει το πάτωμα!
the end
-
Μηχανικός
από Μηχανικός » 06 Νοέμ 2018, 20:20
Μπρεζιέρα με ροδάκια..

Όταν την φτιάξει θα μπεί στο ΜΟΥΣΕΙΟΝ ΚΑΡΑΜΠΑΜΠΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.
-
Σουβλίτσα
- Μέλη που αποχώρησαν
από Σουβλίτσα » 06 Νοέμ 2018, 20:20
enaon έγραψε: ↑06 Νοέμ 2018, 20:16
Σουβλίτσα έγραψε: ↑06 Νοέμ 2018, 20:08
Τί εννοείς θα διαλυθεί επειδή δεν θα υπάρχει τριβή από κάτω?

τα πόδια θα είναι σε ρόδες, κάθε φορά που θα κάθεσαι ή θα κουνιέσαι απότομα, θα είναι σαν να ρίχνεις μία κλωτσιά στο κάτω μέρος τους για να τα ξεχαρβαλώσεις, δεν έχει ελπίδα νομίζω αν δεν είναι σχεδιασμένη να αντέχει.
α μάλιστα

Καμιά ιδέα τότε για να μπορώ να την λειτουργώ σαν καρέκλα γραφείου? Είναι και το πάτωμα ξύλινο, και χαλί να βάλω θα μαζεύει όταν πάω να μετακινηθώ, μην μου πει κανείς εκείνες τις πλαστικές αηδίες που βάζουν για χαλάκια καρέκλας γραφείου, με κατάλληλη μοκέτα και κάποιο υλικό στις άκρες των ποδιών για να γλυστράει πιο εύκολα γίνεται τίποτα?
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.